- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.121
haysem menün iyi olmuş bence..
bu arada sen trabzonlumusun yaşadığı yer trabzon yazıyorda..
bende trabzonluyum onun icin sordum...
canim basin sagolsun allah geride kalanlara omur versin ne diyelim allahtan gelene birrsey denmiyor tabiki ateste dustugu yeri yakiyorr sabir sabirselam kızlar senağlamasenağlama
cuma akşamı babamı kaybettik çok üzgünümsenağlama
5 senedir hastaydı ama
ayaktaydı yatan bir hsta olmadı hiçbir zaman güçlüydü o
şimdiye kadar çok ölümlerden döndüsenağlama
aniden gelen kalp krizini atlatamadı apansız ayrıldı aramızdan çok ani oldu
inanmakta güçlük çekiyorum ama artık yok aramızda babacığımı birdaha dünya gözüyle göremiycemsenağlama
annemlerden az önce geldim bu aralar giremiyebilirim
bildiirimde bulunamzsam kilomu aynı yazın:gitme:
slm kızlar
slm neslihan hanım delikafadulden geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım
ben bugün tekrar başa döndüm diyetimde patates günü yani ya regl olduğum için kilolar gitmiyor ya da bu diyet bir defalığına yapılacak. şu regl bitsin kilo vermem hızlanmazsa bırakırım bu diyeti elma diyeti yaparım5 günde 1.4 kilo verdim bu diyeti 2. kez yapışımda. şimdi 3. kez başladım cuma günü baskül kaçı gösterecek. bu arada 11. gün bu diyete başlıyalı ve hiç kaçamak yok. dün öğrenci evine gittik öğle arası çaya. yapılan keklerden, poğaçalardan ve kuruyemişlerden hiçbirini yemedim :lepi: nazar değmesin maşallah deyin bakalım
Allah dedene acıl sıfalar versın ınsallah canım hakkında hayırlısı olsunselamunaleykum kizlarr yettim anam bu internetsizlik ne fena bisey alisincada olmuyorr cepten girdim girmesinede yazilarim gitmedii aynalarin cigliklarina yetisemedim yani kiz uc defa sormus ancak ucuncude cevap almis takima gireni girmeyenii:))))
herneysee kizlar ben geldim gelmesinede netin olmadigi su zamanda dedemin yogun bakimimda oldugunu ogrendim bu hafta trye gelebilirim oyuzden takimin listesine simdilik girmeyim aslinda aynalar seninde dedigin gibi gecen hafta olsymis iyi olurmus geri donenlerin arasinda kaynardim puskuuttte belki farketmezdi yinemi sen diyecek bana cunkuu ayyy cok fena yani iste ben trden girebilirsem girerim babamlarda net var sizin yaninizda olurum sonrada yer olursa girerim listeye ama burdayim ona goree sopalarim yamacimda duruyor anliyacaginizz simdilik ben gidim evimin islerini bitireyim sonrada cayimi alip gelim sizi bekleyim yoklama yapim burdaaa
uzulme canım boyle yemege devam edersen verırsın menun cok ıyı:lepi:Merhaba takım;
Sabah 1 kepekli tost ve 1 yumurta yedim.
Öğleye yoğurt ve 1 dilim light ekmek
Akşamı da çorba,salata ve light ekmekle kapatırım inşallah.
Çoooook yorulduuuum.Veremiyorum kiloları artık...:çok üzgünüm:
bende oyle dusunuyorum sok dıyetlerle olmuyor onemlı olan saglıklı beslenmek canımHerkese merhaba opuyorumnanaktan
bugün 20 dk yürüyüş yaptım.
ardından kahvaltı olarak 2 dilim kepek ekmeği beyaz peynir bir bardak şekersiz yeşil çay domates ve salatalık
öğle yemeği olarak ta 2 kaşık pilav, haşalnmış tavuk eti. yasız salata ve 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum birazdan kalkıp hazırlıyacam.
bu diyetimde sağlıklı beslenicem şok diyet yok. şok diyet sonunda verilen kilolar hemen geri dönüyor :lepi:
slm kızlar
slm neslihan hanım delikafadulden geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım
ben bugün tekrar başa döndüm diyetimde patates günü yani ya regl olduğum için kilolar gitmiyor ya da bu diyet bir defalığına yapılacak. şu regl bitsin kilo vermem hızlanmazsa bırakırım bu diyeti elma diyeti yaparım5 günde 1.4 kilo verdim bu diyeti 2. kez yapışımda. şimdi 3. kez başladım cuma günü baskül kaçı gösterecek. bu arada 11. gün bu diyete başlıyalı ve hiç kaçamak yok. dün öğrenci evine gittik öğle arası çaya. yapılan keklerden, poğaçalardan ve kuruyemişlerden hiçbirini yemedim :lepi: nazar değmesin maşallah deyin bakalım
Allah dedene acıl sıfalar versın ınsallah canım hakkında hayırlısı olsun
artık turkıyeden haberler verırsın bıze
Hayır canım ben asıl bayburtluyum fakat 18 yıldır oftayım
ay bana bakarmsiiniz ben guya cayimi alip sizi bekliyecektim nerde daha yeni geldim saliymis ya bugun pazarimiz var unutmusum anca git gel yemek su saat ettim siz nerelerdesiniz kizlar sebayla mushu gelmis onlarda bana slm vermeden gitmis neyse sonra bu konuyu ele alcagim kendilerini yakaladigim zamann neyse buralardayim gelen durtsunn
slm guzelim ne var ne yok ya valla bir basim ayikmadi soyle eskisi gibi muhabbete dalalim sizinlee olmuyor ben geliyom siz olmuyonuzz siz geliyonuz ben inanin suanda yeni oturdum kahve yaptim yorgunluk kahvesi iciyorumm tesekkur ederim guzelim ya valla suanda tek gerekli sey dua bende cuma gunu yolcuyum kizlar insallah olmeden gorurum dedemiinasılsınız kızlar a.s. ben bugün bol bol su komşularla kahvaltı birde ikindi çayı götürdüm
ikindi ekmek yemedim olanlardan atıştırdım
sabahta yarım simit yarım dilim ekmek salata kavrulmuş turşu peynir yumurta zengin bi kahvaltı anlayacağınız
belki çok diyetlik degilller ama normalde yediklerime göre düzeyliydiler
artık yatana kadar birşey yemiyorum bugün şimdide markete gidicem benimiçin bir haraketlilik olur
haydi canlar kolay gelsin buarada neslihanada geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dedesine
Hayırlı akşamlar canlar :1hug:
valla bolca yemek var baska da birseyy yok nasil aama guzel dimi :jeyyar:evet kızlar günaydın..
kac gündür giremiyordum bilgisayar kafayı yemişti servise verdik suan bir sorun yok inşallahda olmaz daha....
ne var ne yok anlatın bakalım...
gecmis olsun allah sifani versin guzelimGünaydın hanımlar;
Faranjitim arttı yine, doktora gittim sabah.Sesim kısıldı.
Sabah 1 light ekmekten tost yedim(yağsız)
Öğleye yoğurt yiycem.1 dilim light ekmekle
Akşama da 1 kase tarhana çorbası,1 dilim light ekmek.boshayallersmile
Herkese merhabaopuyorumnanaktan
sana ayrıca merhaba nasılsın canım dün mesajları okumadan yazımı yazıp çıkmıştım. Bugünde geçmişe bi bakıp okuyayım dedim yazını gördüm geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin dedene. inşallah en kısa zamanda iyileşir.
Sabah ilk iş oarak 20 dk yürüyüş yaptım .eşim hazırlanıp işegitmeden yürüyüşümü tamamlıyorum çocuklara bakacak kimse olmayınca bu şekilde idare ediyorum. daha erken kalkarsam süreyi uzata bilirim
kahvaltı 3ince dilim kepek ekmeği beyaz peynir şekersiz yeşil çay 1domates ve salatalık
öğle yemeği 3dilim kepek ekmeği sebze çorbası 1su bardağı kadar yoğurt
akşam yemeğine ne yapıcağıma karar veremedim daha fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?