Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim basin sagolsun allah geride kalanlara omur versin ne diyelim allahtan gelene birrsey denmiyor tabiki ateste dustugu yeri yakiyorr sabir sabir

selamunaleykum kizlarr yettim anam bu internetsizlik ne fena bisey alisincada olmuyorr cepten girdim girmesinede yazilarim gitmedii aynalarin cigliklarina yetisemedim yani kiz uc defa sormus ancak ucuncude cevap almis takima gireni girmeyenii:))))
herneysee kizlar ben geldim gelmesinede netin olmadigi su zamanda dedemin yogun bakimimda oldugunu ogrendim bu hafta trye gelebilirim oyuzden takimin listesine simdilik girmeyim aslinda aynalar seninde dedigin gibi gecen hafta olsymis iyi olurmus geri donenlerin arasinda kaynardim puskuuttte belki farketmezdi yinemi sen diyecek bana cunkuu ayyy cok fena yani iste ben trden girebilirsem girerim babamlarda net var sizin yaninizda olurum sonrada yer olursa girerim listeye ama burdayim ona goree sopalarim yamacimda duruyor anliyacaginizz simdilik ben gidim evimin islerini bitireyim sonrada cayimi alip gelim sizi bekleyim yoklama yapim burdaaa

Merhaba takım;

Sabah 1 kepekli tost ve 1 yumurta yedim.
Öğleye yoğurt ve 1 dilim light ekmek
Akşamı da çorba,salata ve light ekmekle kapatırım inşallah.

Çoooook yorulduuuum.Veremiyorum kiloları artık...:çok üzgünüm:

Herkese merhaba opuyorumnanaktan

bugün 20 dk yürüyüş yaptım.
ardından kahvaltı olarak 2 dilim kepek ekmeği beyaz peynir bir bardak şekersiz yeşil çay domates ve salatalık
öğle yemeği olarak ta 2 kaşık pilav, haşalnmış tavuk eti. yasız salata ve 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum birazdan kalkıp hazırlıyacam.
bu diyetimde sağlıklı beslenicem şok diyet yok. şok diyet sonunda verilen kilolar hemen geri dönüyor :lepi:

ay bana bakarmsiiniz ben guya cayimi alip sizi bekliyecektim nerde daha yeni geldim saliymis ya bugun pazarimiz var unutmusum anca git gel yemek su saat ettim siz nerelerdesiniz kizlar sebayla mushu gelmis onlarda bana slm vermeden gitmis neyse sonra bu konuyu ele alcagim kendilerini yakaladigim zamann neyse buralardayim gelen durtsunn

slm kızlar
slm neslihan hanım delikafadulden geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım
ben bugün tekrar başa döndüm diyetimde patates günü yani ya regl olduğum için kilolar gitmiyor ya da bu diyet bir defalığına yapılacak. şu regl bitsin kilo vermem hızlanmazsa bırakırım bu diyeti elma diyeti yaparım 5 günde 1.4 kilo verdim bu diyeti 2. kez yapışımda. şimdi 3. kez başladım cuma günü baskül kaçı gösterecek. bu arada 11. gün bu diyete başlıyalı ve hiç kaçamak yok. dün öğrenci evine gittik öğle arası çaya. yapılan keklerden, poğaçalardan ve kuruyemişlerden hiçbirini yemedim :lepi: nazar değmesin maşallah deyin bakalım

bacim bak demedi demee cok uzun sure sok diyetler vucuda zararli hatta soklar zararlid aiste yapiyoruz en iyisi uzatma derim benn
bend ebugun oglen patates salatasi yaptim onu yedim azicik dondurma yedim baska da birsey yemedim aksamada ispanak var hayirlisi hic yemesem daha iyide neyse bu arada sabahta elma sirkesini ictimm
pogocalari yemedigin icide ayricaa tebrik ederim senii:1hug:

Allah dedene acıl sıfalar versın ınsallah canım hakkında hayırlısı olsun
artık turkıyeden haberler verırsın bıze

uzulme canım boyle yemege devam edersen verırsın menun cok ıyı:lepi:
bende oyle dusunuyorum sok dıyetlerle olmuyor onemlı olan saglıklı beslenmek canım

aynalar cok guzel kılo verıyorsun Allah azmını arttırsın canım (tabııı bızlerınde)
cok hızlı gıdıyorsun hadı bakalım kım tutar senı
yaza kadar super olacaksınkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

nasılsınız kızlar a.s. ben bugün bol bol su komşularla kahvaltı birde ikindi çayı götürdüm

ikindi ekmek yemedim olanlardan atıştırdım
sabahta yarım simit yarım dilim ekmek salata kavrulmuş turşu peynir yumurta zengin bi kahvaltı anlayacağınız
belki çok diyetlik degilller ama normalde yediklerime göre düzeyliydiler
artık yatana kadar birşey yemiyorum bugün şimdide markete gidicem benimiçin bir haraketlilik olur
haydi canlar kolay gelsin buarada neslihanada geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dedesine
Hayırlı akşamlar canlar :1hug:

evet kızlar günaydın..
kac gündür giremiyordum bilgisayar kafayı yemişti servise verdik suan bir sorun yok inşallahda olmaz daha....
ne var ne yok anlatın bakalım...

Günaydın hanımlar;

Faranjitim arttı yine, doktora gittim sabah.Sesim kısıldı.

Sabah 1 light ekmekten tost yedim(yağsız)
Öğleye yoğurt yiycem.1 dilim light ekmekle
Akşama da 1 kase tarhana çorbası,1 dilim light ekmek.boshayallersmile

Herkese merhabaopuyorumnanaktan
sana ayrıca merhaba nasılsın canım dün mesajları okumadan yazımı yazıp çıkmıştım. Bugünde geçmişe bi bakıp okuyayım dedim yazını gördüm geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin dedene. inşallah en kısa zamanda iyileşir.

Sabah ilk iş oarak 20 dk yürüyüş yaptım .eşim hazırlanıp işegitmeden yürüyüşümü tamamlıyorum çocuklara bakacak kimse olmayınca bu şekilde idare ediyorum. daha erken kalkarsam süreyi uzata bilirim

kahvaltı 3ince dilim kepek ekmeği beyaz peynir şekersiz yeşil çay 1domates ve salatalık
öğle yemeği 3dilim kepek ekmeği sebze çorbası 1su bardağı kadar yoğurt
akşam yemeğine ne yapıcağıma karar veremedim daha fisfisfis

selam kızlar ben de azar azar yiyerek diyetime devam etmye çalşıorum ama bu hafta kilomda azalma yok busabah tartıldım hala 75.600.hayırlsı olsun bakalım bu sabah azıcık kaşarla azıcık ekmek yedim böle bir iki dilim dir ekmek sanrm kesilmedi parçaydı çünkü.birde yanına çay .öğlende yoğurt yemeyi düşünüorum akşamda çorba bugünlük benden bukdar.bir ara güsel kilo veriorum bi arada böyle duruo ya işte ozaman hevesim kırılıo ama allahtan inatla devam edirom neyse görüşmek üzere

selam kızla ben bu hafta kilo veremedim oldum yerde saydım bu sabah tartıldım 75.60 üm hala.by sabah bir iki dilim ekmek ve kaşar peyniri yedim şok diyeti bıraktım.öğlen yoğurt ve akşam çorba yemeyi düşünüyorum mercimek hmde çok severim kendilerini.bir ara güsel kilo veriorum bir arada böyle kilo verişim duruyo ya ozaman hevesim kırılo ama allahtan az yemeyi huy haline getirmeye çalışıyorum bırakmıorum diyetimi.görüşmek üzere kızlar

slm guzelim ne var ne yok ya valla bir basim ayikmadi soyle eskisi gibi muhabbete dalalim sizinlee olmuyor ben geliyom siz olmuyonuzz siz geliyonuz ben inanin suanda yeni oturdum kahve yaptim yorgunluk kahvesi iciyorumm tesekkur ederim guzelim ya valla suanda tek gerekli sey dua bende cuma gunu yolcuyum kizlar insallah olmeden gorurum dedemii
optum senii a.s.

evet kızlar günaydın..
kac gündür giremiyordum bilgisayar kafayı yemişti servise verdik suan bir sorun yok inşallahda olmaz daha....
ne var ne yok anlatın bakalım...
valla bolca yemek var baska da birseyy yok nasil aama guzel dimi :jeyyar:
gecmis olsun allah sifani versin guzelim

ay tesekkur ettim ya soyle azicik alinti yapindaa muhabbete baslayalimm
valla yurumekle cok yi yapiyorsun keske bende yurusem selulitler yine cikti onceden bilen bilir cok guzel yuruyordum hic birsey kalmamisti simdi cok fenalar nasil yapacam bilmiyom belki trde yururum insallah tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…