Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben önce 65 lülülülülülü

sonra 60vereliniortak

ondan sonrada 57 CADIARZU falan olmak istiyooommm:roflol:

slm kizlar gecmisi okumadim bugun hic firsatim olmadi bir ara yazdim yanlislikla gitti sonrada geri yazamadim disardaydim benim diyet hak getire kizlarr 5 gunluk diyet iki gunde elimde patladi gerci ben bastan demsitim ya neyse burdaha demeyin bana sok diyettt miyet zaten onlarin yuzunden geri aliyom kilolarimi
gecen tvde doktor konustuu kesinlikte tek besin diyetler sok diyetler sakincali vucuda diye veriyorsaniz 10 kilo bu size kesinlikle 20 kilo olarak geri geliyor diyee benden demesi yanii
neyse ben yarin gelirim artikin hepinize iyi aksamlarr

bence iğne ile patlat :tomato:
yok canım okadarda deeel.
bimukabele canımcımm.demek odert sendede var.ayy nassı kötü oluyorum aynaya bakınca.ramazanda pardüse diktirmiştim ve diktiriken demiştim ki aman fazla bol olmasın nasıl olsa kilo vercem demiştim.abbbooo oda nee ondan sonra 12 kilo aldım.bugün yeni bi pardüse diktirmeye gittim yine aynı şeyi dedim ama derkende korktum hani bi daha fazla kiloyu düşünemniyorum allah korusun.haa buarda önceki pardüsem ahla oluyo ama iyiki bol dikilmiş yaneeeee.
amanda man mutlu olurmuşmuş muşşşş. canım benim aynen bende yaa.inan sizleri çok özlemişim.senin adınada çok sevindim.darısı benimde başıma hatta hepimizn başına inşşalah.

öfffffffffffffffffff heeeeeeeeeeeeeeee 100 oldum hatta 102 vamı vamıııııııııııııııııııııııı:jeyyar:
ama şinciii 97 kiloyum.ohh be söyledimde rahatladım.vallaah nasıl bukadar kilo aldığımı hiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççç bilmiyom.bigün bitartıldım 99 olmuşuumm osinirle bidahaa yedim oldum 102 .senağlama aslında biliyorum neden bu kadar kilo aldığımı şok şook şoook diyetler beni böyle yaptı.onun için şimdi yavaş yavaş istikraralı kaplumbağa hızıyla kilo veriyom.dediğm gibi sabahları2 saat yürüyüş ve egzersiz yapıyom falan falan falan.tek hatam suuuu .oda malum sebeplerden.beni bilenler bilir yoğunum biraz.gerçi o mazeret değil ama.bakcerz bi çaresine.
anladınmı benii hemşooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.laelaelaelaelae

tuğbacım ah ah pardüseleri hiç açmasenağlama ya ben
geçen sene ilk zayıfladığımda ilk pardüsemide aldım seviçle biraz bol aldım bana niye bol aldın dediler neyse tesettür falan geçiştirdik mevsimlikti ama bi zaman sonra bolluk baya bi oldu artık giymek istemedim pişmanda oldum bol aldığım için

yazın istanbula gittim offmu çeksem ufmu çeksem yazlık bir pardüsü aldım alırken bi numara küçügünü istedim neyse yoktu
pardüse hikayelerimin sonu gülermisin ağlarmısın mevsimlik aldığım o çook çok bolu şuan on santim var beni kapatması için yazlığğım ondan da bayabi dardı onu giymeye cesaret edemiyorum bile kimbilir 20 santm falanmı açık :1shok:
şuanda eski lerden giyorum malesef yeni almaya cesaret edemiyorum üstüne üslük verdigim paralarda cabasımafoldumben
kış boyu birlikte yiyip içtigim komşuların kilolarında hiç bir artış olmadı hepsinin yerine ben aldım Allahım diyorum yarısını alsalardı oda yok alsanaalsanasmile
ben ne yediysem üzerime koydum kötükedihüso
şu yiyip kilo almayanlar varya okadar şanslılarki bilseler

ah haysemim ahhh.nolcak bu halimiz.sen yine iyisin.ben çok fenayım yaa.inan bıktım.bu yaz farklı olsun dedim.kışın 8 ocakta bi diyete başladım.herşeyden az yiyerek bol bitki çayı ve suyla 3 haftada 9 kilo verdim .verdim ama çok bilmiş ben dedimki şu metabolizmayı bi şaşırtayım.anam o beni şaşırttıya daha bidaha kendime gelemedim.şimdimi 2 rabbimin izin yardımı ve zayıf iradmle kendime gelmeye çalışıyorum.ama kilom çook yavaş gidiyo.anlıyacağın metocuğu mahfetmişim.
demem oki bu yazdıklarım şok diyet yapmak isteyen arkadaşlara mesaj olsun.ben o şok diyetleri çok yapıp ve çok dagüzel kilo veren biriyim.inanın istenilen kiloya ulaşınca yemeye başlıyosunuz az az derken kilonun nasıl fazlasıyla geriye geldiğini anlamıyosunuz.nolur metocuğunuzu mahfetmeyin.

kızlar bende diyetsiz zayıflayamıyorum

az yeme diye bir kararım yok

şimdiye kadar çok şok diyet yaptım verdiğimden fazla almadım üstelik

ben ilk 79 kiloyla başladım 65 e kadar indim aylarca yedim yedim 73 ün üstüne çıkmadım ben gece yemelerini bıraksam süper olucak ama eşimde çocuklarda gece yemeyi çok seviyolar bide kilo almıyolar
yani şok diyetler tam bana göreCADIARZU

ben öncelikle 75 olmak istiyorum.
tabi bu hafta gitti benim diyet ama size söz veriyorum haftaya hic bir kacamak yapmadan bitirecem...
veeeee cok kilo verecem inşallahhhhhhh....

tabi bu hafta gitti benim diyet ama size söz veriyorum haftaya hic bir kacamak yapmadan bitirecem...

hadi canım inşallah

bende kaçamaksız diyet yapıcam sözzzvereliniortak

ben 3 gündür kaçamak yapıyorum ama ddiyettende vazgeçmedim devam ediyorum ne kadar verirsem kardır

kızlar bende dün bütün gün patates haşlaması yedim artık içim dışıma çıktı bugünde gün boyu ton balığı yicem yarı nda salata offfff offff nezormu oysa kilo almak çok kolaydı

kızlar bugün ben sabah
limonlu su içtim
salata yedim
2 kaşık kuymak sonrası yeşil çay
birazdan 2 kaşık türlü bir küçük kase yoğurt yiycem inş

şok diyet yapmak istemiyorm bende çok çabuk alıyorum geri fakat gerçekten alması okadar kolay ama vermesi çok zor sabır istiyor oda bende yok :1no2:
aynaya kendime bakınca nefret ediyorum biara istedigim kıyafeti alıyordum şimdi yine girdiyim heryerden hüsranla çıkıyorum ohaoldumsmile

kızlar bende adet olcam, doymak bılmıyorum
ne yapcam ben yaaa offfffffakannehir yardım edın banaaaaaaeyvahedigeldismile
mafoldumbenmafoldumben
yarın tartılmıcam aynı yazın benımafoldumben

haysem kac kılo oldunkı merak ettım dogrusu
gecen yıl cok guzel kılo vermıstınsempatiksalakcinni

78 im şuan 63 e düşmüştüm ama okadar çabuk kilo aldımki anlatamamm kilomu tutamadım rejimi bitirdim ist gezmeye gittim iki ayayakın kaldım hemen hemen hergün ev gezmelerindeydim belki evimde olsaydım birazdaha uzun süre tutabilirdim malesef olmadı

Son düzenleme:
60 olsun o zamanŞeniz

kızlar hedef kilonuza ulaşırsanız takımdan ayrılıyorsunuz ona göre ilk etap son etap yok bu takımdan kaç kilo ile ayrılmak istiyorsunuz onu söyleyin bana

haysem fazla almamisin yine ben sana guveniyorum hepimizden once geri verirsin sen azimlisin cunku o yuzden merak etme senin boyun kac bu aradaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…