• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oooooooo Kızlar;

Ben bu günleride mi görecektim.Bizim takıma can gelmiş azcık.Sanırım takımın eski müdavimleri geri gelmiş ha? Roze cim tekrar hoş geldin canım.

Ben bugün 5 günlük diyetin 2. günündeyim.Tüm gün salata yiycem.Az önce 2 salatalık 2 domates ve 4 yaprak marul yedim.Tüm gün böyle gidecek.Dün de 6 yumurta yedim kızlar.Biraz peynir ve zeytin dışında hiç bir kaçamağım olmadı.Bişey olmaz dimi ?

Hadi bakalım takım canlanalım.kaydirigubbakcemile5

Oooooooo Kızlar;

Ben bu günleride mi görecektim.Bizim takıma can gelmiş azcık.Sanırım takımın eski müdavimleri geri gelmiş ha? Roze cim tekrar hoş geldin canım.

Ben bugün 5 günlük diyetin 2. günündeyim.Tüm gün salata yiycem.Az önce 2 salatalık 2 domates ve 4 yaprak marul yedim.Tüm gün böyle gidecek.Dün de 6 yumurta yedim kızlar.Biraz peynir ve zeytin dışında hiç bir kaçamağım olmadı.Bişey olmaz dimi ?

bişey olmaz canım

bende diyete sadık kalamıyorum
1-2 çay kaşığı pekmez yada 1 lokma ekmek atıyorum ağzıma

ama dün ipin ucucnu kaçırdım sonradan toparladım

bu gün et günüm benim tavuk ve ton balığı yiyorum şimdilik kendimi süper hissediyorum

bu hafta pek kilo vermiycem ancak bayramda aldığım 1.5 kiloyu vermeye çaloşıyom

bir daha bayram falan yapmıycamkafamçokkarıştı

pastaları dondurmaları yedim 2 gün acısını şimdi çekiyom

aynalar canım aman bayram günlerine çok dikkat et olumunekankayizsmile

selam kızlar bende dün başladım şu şok diyete aşlamadan önce tartıldım 76.200 düm bu sabah tartıldım 75.800 olmuşum .dün bütün gün yumurta yedim 4 tane akşam üstü dayanamadım bir kase kelogs yedim iki tanede salatalık yedim başka da kaçamağım olmadı.ama çok acıktım resmen aç kaldım bütün gün .bugün dünden patates haşlamıştım şimdi iki tanesini yedim az öönce.böyle devam edicek bugünde ama HıRAY CIM bu hafta kilo veremem demişSıN nie işe yaramayan bi diyetmi sölede bizde boşu boşuna aç kalmayalım:) hadi kıslar tekrar görüşmek üzere

kızlar bende bugün başladım :dance:ilk iki gün detoks yapmayı düşünüyorum bağırsaklarımı önce bi temizliyim canlar
cokacimcoooksadece meyve sebze yiycem yağ tuz şeker un yoğurt süt ağzıma koymıycam ve sonra normal bi diyet yapıcam hızlı verdigim kiloların hepsini hızlıca geri aldım :bbo:normal yemeyi ögrenmeye çalışıcam

sabah 1 bardak limonlu ılık su
yarım muz
havuç
1salatalık yedim ara arada su içiyorum
1 bardaktta yeşil çay içtim inş başarırım:jeyyar:

selam kızlar bende dün başladım şu şok diyete aşlamadan önce tartıldım 76.200 düm bu sabah tartıldım 75.800 olmuşum .dün bütün gün yumurta yedim 4 tane akşam üstü dayanamadım bir kase kelogs yedim iki tanede salatalık yedim başka da kaçamağım olmadı.ama çok acıktım resmen aç kaldım bütün gün .bugün dünden patates haşlamıştım şimdi iki tanesini yedim az öönce.böyle devam edicek bugünde ama HİRAY CIM bu hafta kilo veremem demişSİN nie işe yaramayan bi diyetmi sölede bizde boşu boşuna aç kalmayalım:) hadi kıslar tekrar görüşmek üzere

canım sen kaç gün yaptın bu diyeti

ben serbest 2 gün varya onda fazla kaçırdım diyet için şimdilik bişey demek istemem işe yaramıyor diye

bende arada leblebi yiyorumsempatiksalakcinnidaoymuyorum napayım
bir müddet daha devem edicem şu bayram günlerine bi çözüm bulmam lazım

canım sen kaç gün yaptın bu diyeti

ben serbest 2 gün varya onda fazla kaçırdım diyet için şimdilik bişey demek istemem işe yaramıyor diye

bende arada leblebi yiyorumsempatiksalakcinnidaoymuyorum napayım
bir müddet daha devem edicem şu bayram günlerine bi çözüm bulmam lazım

Hİraycım anladığım kadarıyla siz bu diyeti 5 gün yapıp bırakmayorsunuz, 2 gün ara verip tekrarlıyorsunuz herhalde.Zaten çok düşük kalorili bir diyet canım, sürekli tekrarı metabolizmayı yavaşlatmaz mı?:uhm:

Ben ayran detoksu gibi arada bir yaparım diye düşünmüştüm.bilmiyorumkismile

senin hedefine 3kilo kalmış zatenzemuszemus

sen 1 kere yapsan yeter

bende 1 kere diye başladım devam ediyorum nereye kadaar yapabilirsem

slm güzeller
ben bugün 5. günümdeyim yoğurt yedim bütün gün 2 gün serbest istediğinden abartmadan yenilebilirmiş ama ben ara vermeyecem yarın tekrar başlıyacam sositososito
yarın sabah tartılıp 5 günde ne kadar kilo verdiğimi söyleyeceğim size. şimdilik sonuç güzel ama regl oldum o etkiler diye çok korkuyorum eyvahedigeldismile

cancağızım ah keşke igne patlatmakla olsa gerçi igneyle olsa rosu bilmemde ben kevgire dönerdim heralde okadar patlatacak yerim varkiboshayallersmile

al bendende o kadar delikafadulden

gel hemsom gel millet neleri basariyor bizmi basaramiycaz yeniden basla diyete yuruyusu birak evde kol kalca hareketleri yap sen sok diyetler yapma bak ben normal diyet yapiyorum ve bu sabah 80.800 geldim yani 7 rakamlarima az kaldi belki iyi degil ama ben her gun tartiliyorum tarti ayni gosterecek veya az hihoyyytfazla gosterdiyi zaman o gun daha cok dikkat ediyorum ve boyle veriyorum ben ocak ayinda kot almistim tabi olmuyodu hosuma giti fiyat uygundu aldim duruyord dolapta ve bugun olduuuuuuuuuu

ne güzel canım inş o kotun bol geldiği günleride görürsün kaydirigubbakcemile5

Oooooooo Kızlar;

evet güzelim eski arkadaşlar geldi canlandı ne de olsa eski topraklar en baştada neslihan :roflol:

bişey olmaz canım

bende diyete sadık kalamıyorum
1-2 çay kaşığı pekmez yada 1 lokma ekmek atıyorum ağzıma

ama dün ipin ucucnu kaçırdım sonradan toparladım

bu gün et günüm benim tavuk ve ton balığı yiyorum şimdilik kendimi süper hissediyorum

bu hafta pek kilo vermiycem ancak bayramda aldığım 1.5 kiloyu vermeye çaloşıyom

bir daha bayram falan yapmıycamkafamçokkarıştı

pastaları dondurmaları yedim 2 gün acısını şimdi çekiyom

aynalar canım aman bayram günlerine çok dikkat et olumunekankayizsmile

canım ben bayram etmyecem yoksa verdiklerimi geri alırım yarın tekrar patates günü cokacimcoook

selam kızlar bende dün başladım şu şok diyete aşlamadan önce tartıldım 76.200 düm bu sabah tartıldım 75.800 olmuşum .dün bütün gün yumurta yedim 4 tane akşam üstü dayanamadım bir kase kelogs yedim iki tanede salatalık yedim başka da kaçamağım olmadı.ama çok acıktım resmen aç kaldım bütün gün .bugün dünden patates haşlamıştım şimdi iki tanesini yedim az öönce.böyle devam edicek bugünde ama HıRAY CIM bu hafta kilo veremem demişSıN nie işe yaramayan bi diyetmi sölede bizde boşu boşuna aç kalmayalım:) hadi kıslar tekrar görüşmek üzere

tebrik edrm canım ama kaçamak yok ona göre :olmaz:

AYNALAR demekki cok iyi kilo veryonki bizi cuma günü şaşırtacan...
hadi devam sen bu hızla şimdi benide gecersin...

:jeyyar:

kızlar bende bugün başladım :dance:ilk iki gün detoks yapmayı düşünüyorum bağırsaklarımı önce bi temizliyim canlar
cokacimcoooksadece meyve sebze yiycem yağ tuz şeker un yoğurt süt ağzıma koymıycam ve sonra normal bi diyet yapıcam hızlı verdigim kiloların hepsini hızlıca geri aldım :bbo:normal yemeyi ögrenmeye çalışıcam

sabah 1 bardak limonlu ılık su
yarım muz
havuç
1salatalık yedim ara arada su içiyorum
1 bardaktta yeşil çay içtim inş başarırım:jeyyar:

güzel canım böyle devam et ama bence muz olmasın diyetinde yasak meyve o yerimseniben

senin hedefine 3kilo kalmış zatenzemuszemus

sen 1 kere yapsan yeter

bende 1 kere diye başladım devam ediyorum nereye kadaar yapabilirsem

kimin hedefine 3 kilo kalmış ya onun mezun olması lazım o zaman hedef kilonuzun %80'ne ulaşırsanız mezun oluyorsunuz çünkü akannehir

Son düzenleme:
S2000, lazgulu83, sevdikcebitmeyenim kızlar hedef kilonuzu yazar mısınız kaç kilo olmak istiyorsunuz :uhm:

kızlar takımımıza yeni arkadaşlar alacağız şimdi izinli olan 2 arkadaşımız var biri nazco biri mushu.

nazco 11 Kasım 2009' dan itibaren siteye hiç girmemiş.
mushu 10 Mart 2010'dan itibaren siteye girmemiş.

takımımızda 2 kişilik yer var şuan.
bu iki arkadaşın durumunu size sorcaktım. onlar hala izinli olarak devam mı etsin yoksa yerlerine birilerini mi alalım. onların yerlerinede birilerini alırsak 4 kişilik yerimiz boş olacak fikirlerinizi bekliyorum kızlar

S2000, lazgulu83, sevdikcebitmeyenim kızlar hedef kilonuzu yazar mısınız kaç kilo olmak istiyorsunuz :uhm:
canım benım hedefım 60 olmak:lepi:
kızlar takımımıza yeni arkadaşlar alacağız şimdi izinli olan 2 arkadaşımız var biri nazco biri mushu.

nazco 11 Kasım 2009' dan itibaren siteye hiç girmemiş.
mushu 10 Mart 2010'dan itibaren siteye girmemiş.

takımımızda 2 kişilik yer var şuan.
bu iki arkadaşın durumunu size sorcaktım. onlar hala izinli olarak devam mı etsin yoksa yerlerine birilerini mi alalım. onların yerlerinede birilerini alırsak 4 kişilik yerimiz boş olacak fikirlerinizi bekliyorum kızlar

bence onlar ızınlı olarak devam edebılırler canım
suan ıcınde yenı bırılerını almanda bır sakınca yok heraldeopuyorumnanaktan

aynalar kaçamak yapmadan doymuyorum ama ya masum kaçamaklar onlar:((birde hedef kilomu sormuşsun şimdilik öncelik yetmişe inmek sonra 65 sonra 60 daha çokkk yolum var yaneee .ahh bu kntrol hapı yokmu mahveti beni 59 60 kilolardayım ben hep offf offf.neyse
HıRAYCIM[/COLOR] ben başlayalı daha iki gün oldu bakalım işte sonucu bende mrak edyrm daha önce hiç yapmadım .şimdilik durum ii fena gtmyo enazından ayrıca sitenin canlanmasınada çok sevindim çokk

Neslihan , rose14, eylülce, haysem güzellerim takıma kesin girmek isteyenler el kaldırsın delikafadulden

Back