- Konu Sahibi Pinarbartu
- #18.021
çok teşekkür kızlar cidden moral olarak çok kötüyüm fakat yinede kendimi firenleyemiyorum inş ayarlarsanız yarın başlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne iyi ne iyi hic sorma kiz benim sen konustuguma bakmaa ben iki gunden dazla bir diyete bagli kalamam valla brokoliyi yedim kizimin yemedigi tavuguda ustune yedimm hic sorma yani
herkese merhabalar.. uzuuuun zaman sonra ben..yerimseniben
artık katılımda bulunamıyorum..işler oldukça yoğun ve eve geldiğimde ancak eve ve eşime yetişebiliyorum..ohaoldumsmile
ama bu arada yazılanlara okudum..takım canlanmaya başlamış..
tuğçe ayrılmışsenağlama
aynalarda kilo almış gene!!klava:
bende artık elveda durumuna geldim artık..paylaşımda bulunamıyorum çünkü..ama arada uğrayıp sizleri okuycam hatta yazarımda..ama sürekli b bildirimde bulunamadığım için takımın performansı zaten düşük dahada düşürmemek adına kendinize iyi bakın..
herkese sağlıklı kilo varmeler..opuyorumnanaktan
çok teşekkür kızlar cidden moral olarak çok kötüyüm fakat yinede kendimi firenleyemiyorum inş ayarlarsanız yarın başlıyım
himm sen nereye gittinde dondun kiz sen burda degilmiydin hep takim isi nasil oluyordud ben birsey alamdimm bu isten ya neysetuğce ayrıldı, kipra cuma günü gelmiştihaber yok. daha önce geliyordu ama bende dahil takıma kimse uğramadığı için artık o da gelmiyor takım haftasonu sizinle birlikte canlandı. oda bizim gibi yazmamaya karar verdi galiba zaten tuğcede bu yüzden ayrılmıştı takımda paylaşım olmadığı için ama inş bundan sonra böyle olmayacak ben döndüm hepinizi toplayacağım yamacıma olumunekankayizsmi
nediyim ben sana bilmem ki şimdi sen benim yerimde olsan susmazdın ama ben iyi kalpli olduğum için birazcık daha saprediyorum benneyaptımki
bana gulene bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende bozmuzsunsempatiksalakcinni
himm sen nereye gittinde dondun kiz sen burda degilmiydin hep takim isi nasil oluyordud ben birsey alamdimm bu isten ya neyse
himmmm.......ben bir yere gitmedim canım sadece diyet miyet kalmamıştı takıma pek uğramıyordum sadece cuma günleri bildirimi yapıyordum arada da takıma yeni üye alıyordum
heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaa.. ben geldim.ol-mu-yooooooooooooo.yani dertleşmeyince didişmeyince bu diyet zevkli olmuyo.diyetteyim evet.üstelik sabahları 2 saat yürüyüş ve egzersizlerimide yapıyorum1.5 aydır.ama sizssiz olmuyo işte.hele neslihanın gıcıklıkları olmassa gitmiyo benim kilolarım.
haysemimde gelmiş.
hemşoooooooooooooooooooooooooooooooo burdayım beni istemişsin.ama sen benbim çok canımı sıkıyon.niyemi ulen biz ikimiz hemen hemen aynıydık geçen yıl.sen yine aynısın ben senden taammmmmm 1........ küsür kilo fazlayım.1den sonraki sayıyı söylemiyorum.söyleyemiyorum. işte buyüzden canım sıkıldı.ya ben nolmuşum yaa.ppüüüüfffffffffffffffffffffffffffff.
aynalar ah aynalar aaahhh nolcek bizm halimiz örtmenim.
ya arkadaşlar bana acil yardım destek fikir nye yorup sayarsanız artık.çniçinmi.ya benim üst taraf çok fazla.görende öyle diyo kalça basen çok değilde.anam bi omuzlarım kollarım vaaarrrrrr.sanki halteri naim süleymanoğlu değil ben kaldırdım.okadana kaslı.kız bide çikinim kii ıyyy.fotolarda kimin yanında durduysam onların koruması badygardı gibi duruyom.nasıl gider onlar nolur söyeyin.anam yürüyom ama bacaklarım inceliyo.acabana ellerimlemi yürüsem ne etsem bana bişiyler diyin. bahhh yorum istiyom heeee.hadin anacıklarım gelin artıkda okuıyun benii.
ahanda geldim valla halimizi sormuşsun inş iyi olacak. sende benim gibi üst tarafı kalınsın demek çok kötü bişey bende nefret ediyorum resimlerde çirkin çıktığım için resim çekinmiyorum bile senağlama tam ben ellerinin üzerinde yürü diyecektim ama sen söylemişsin bile naniknanik canım bence yürümek bize şimdilik yaramaz biz daha çok üst tarafı çalıştıracak hareketler yapmalıyız
aah canım benim yaa.gülüm ben zaten parkta kolları çalıştırmak için yukarda omuz hizasında tekerlek gibi duran bişey var millet 30 çeviriyo ben yüüz.ama yok gitmiyo.yada kilom çok olduğu için bana öyle geliyo.benimde pek yok resmim.kızımn doğum gününde bile zorla eşim 2 tane çekti.bana kalsa onuda çektirmezdim de eşim kızdı.
ya bide kilo alınca memlerde alıyo geralde.balon gibiler yaa.napcağımı şaşırdım.aynalar çözüm bul araştır oku nmaparsan yap çözüm bull bacıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bence iğne ile patlat :tomato:
heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaa.. ben geldim.ol-mu-yooooooooooooo.yani dertleşmeyince didişmeyince bu diyet zevkli olmuyo.diyetteyim evet.üstelik sabahları 2 saat yürüyüş ve egzersizlerimide yapıyorum1.5 aydır.ama sizssiz olmuyo işte.hele neslihanın gıcıklıkları olmassa gitmiyo benim kilolarım.
haysemimde gelmiş.
hemşoooooooooooooooooooooooooooooooo burdayım beni istemişsin.ama sen benbim çok canımı sıkıyon.niyemi ulen biz ikimiz hemen hemen aynıydık geçen yıl.sen yine aynısın ben senden taammmmmm 1........ küsür kilo fazlayım.1den sonraki sayıyı söylemiyorum.söyleyemiyorum. işte buyüzden canım sıkıldı.ya ben nolmuşum yaa.ppüüüüfffffffffffffffffffffffffffff.
ya arkadaşlar bana acil yardım destek fikir nye yorup sayarsanız artık.çniçinmi.ya benim üst taraf çok fazla.görende öyle diyo kalça basen çok değilde.anam bi omuzlarım kollarım vaaarrrrrr.sanki halteri naim süleymanoğlu değil ben kaldırdım.okadana kaslı.kız bide çikinim kii ıyyy.fotolarda kimin yanında durduysam onların koruması badygardı gibi duruyom.nasıl gider onlar nolur söyeyin.anam yürüyom ama bacaklarım inceliyo.acabana ellerimlemi yürüsem ne etsem bana bişiyler diyin. bahhh yorum istiyom heeee.hadin anacıklarım gelin artıkda okuıyun benii.
kızlar msjlarınızı okuyunca bi :1hug:hoş oldum herkes burda :teytey:tuğbacım senin olmanada çok sevindim:1hug: yarın inş bende başlıyorum canım benimya bende karından ve kollarımın üst kısmından çok şikayetciyim banada özellikle kol üstü için bi çare bulun ne olur ya :çok üzgünüm:
haysemimde gelmiş.