Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kızlar nasılsınız bakalım
sebaycım hayırlı olsun canım olumunekankayizsmile canım sende bizim yaptığımız diyeti yap bizde sınır yok senin diyetinde sınır var naniknanik
sevdikcebitmeyenim dikkat et kız lmaz:
lazgulu83 neden veremeyecekmişsin bakalım klava:
hiray, neslihan ve S2000 sizede kolay gelsin canım nasıl gidiyor patates günü beni çok vurmuştu :bbo:

bana gelince bugün et günümdü sabah 5.30 da kalktım tavuk haşladım, sabah ve öğle yedim ama şuan midem bulanıyor hiç sormayın sadece haşlanmış tavuk yeyip, su içince böyle oluyor malesef akannehir

bende sabah 3 küçük pates öğlende 3 küçük patates yedim

hafta sonu 1.5 kilo almışım çok yedim tam anlamıyla bayram yaptım

neslihan hadi bakalım hayırlı olsun 5 günlük diyetimizŞeniz
vallaha hayirli olsun bakalim dayanacakmiyiz benim diyet tarihcemde iki gundzen fazlaa dayanamadigim var ama bakacaz bakalimm
kiz sen hala kaciriyonmu yazik verdigin kilolara uzulursun benden demesii
yarin basla hic bekleme guzelimm
kiz cok mu zorr beni bu ise soktunuz sonrada zor diyonuzz midem bulandi diyon bak insan arkadasima motivasyon verim derde bu lafi soylemez benimde midem acliktan kaziniyor valla cerez gibi geliyor patatess

slm 14 takimin citir bayanlari nasilsiniz bakembayanssulusmile ben dun calistim bugunde calistim o yuzden fazla takilamiyorum size sabah 6 bucuk olmadan firliyom evden , herkes baslamis sok diyete hadi bakalim birakmak yok birileri tugbayi yani nami deger rose14 bulup getirsin ya oda baslasin kaciyo yine bizdenklava: aynalar sadece haslanmis tavuk yersen bulanir tabi baska turlude yeseydin keske eti nasil olsa yemek serbest izgara falanda yapsaydin guzel olurdu....... kiz neslihan bizi 3 kilo 200 gram ayiriyor artik bekle gececem seni diyete devam bende 81.200 gordum insallah yakinda 7 rakamlar benim hedef ilk hedef tabi izinden once 75 olmak turkbayragi

Benim 5 günlük diyet te şu;

1. gün 5 yumurta
2. gün bol salata yağsız
3. gün 0,5 kg tavuk
4. gün 0,5 kg yoğurt
5. gün 4 yumurta

Off zor ama kendimi toparlayıp yarın başlayayım İnşallah...

ilk defa duydum nbu diyeti kaç kilo vermiştin sen

açım ama papates yemeye korkuyorum geçen haftada akşam öğününü yememiş aç yatmıştım

neslihan yarın sebze günü türlü gibi bir yemek yap güzelim birde salatalık ye sabah bütün gün salatalık kemiririz bareguclubacismile

meyve günü biraz zor benim için

kiz cok mu zorr beni bu ise soktunuz sonrada zor diyonuzz midem bulandi diyon bak insan arkadasima motivasyon verim derde bu lafi soylemez benimde midem acliktan kaziniyor valla cerez gibi geliyor patatess

sen benden motivasyonu çok beklen naniknanik :jeyyar:

ya bende dört gözle meyve gününü yani yarını bekliyorum şölen yapcam ben delikafadulden

canım 2. sinde fırında yapcam tavuğu bakalım

slm kızlar ben nesrin kullanıcı adımla haysem neslihancım inş okursun msj
nasılsın canım ben tam hüsrandayım senağlamaverdigim o kilolları geri aldım 1 yılda bi ara yine girdim fakat netimiz gitti ve devam edemedim rejimide bıraktım şuan okadar kötüyümki anlatamam ne yapacağımı bilemedim kendi başıma biir türlü başarılı olamadım aranıza alırsanız çok mutlu olucam

gunaydın kızlar
benım dıyet mıyet kalmadı dun kızımın dogumgunuydu
sabah ıyı baslamıstım patateslerı yıyerek ama ondan sonra ne bulduysam yedım
bugunde sebze gunu ama dun bozdugum ıcın bugun sebze yemenın bır anlamı yok
ooofffffffffffff ben boyle ne yapcam bılmıyorum:kedi:
sızlere basarılar ınsallah sız bozmazsınız

merhaba canım senı gordugume cok sevındımopuyorumnanaktan
merak etme bır tek sen degılsın kıloları tekrar alansempatiksalakcinni bız bıraktıgın gıbı duruyoruz burda-tatlicadiarzu-
en kısa zamanda beklıyoruz senı aramızda:içelim:

ilk defa duydum nbu diyeti kaç kilo vermiştin sen

Canım 1,5 vermiştim ama tam uygulayamamıştım.

Bugün başladım bakalım uygulayabilecekmiyim bilmiyorum.Sporu da eklersem sonuç iyi olur İnşallah.
Sabah 2 yumurtamı yedim kızlar,listede 5 yumurta yazıyor ama ben sabah 2, Öğle 2, Akşam 2 yiyeceğim.Yumurtayı severim.zemuszemuskaydirigubbakcemile3

seni seni ban agiciklik hi sen gorursun sen ve bana yetismek guldurmee beniikaydirigubbakcemile3
neslihan yarın sebze günü türlü gibi bir yemek yap güzelim birde salatalık ye sabah bütün gün salatalık kemiririz bareguclubacismile

valla yaptin canim cok guzel bir yemek yaptim suanda yiyorum brokoliyi havucu tencereye attim azicikta su koydum kisk ateste pisirdim uzerinede limon siktim harika oldu hii iki diste sarimsak koydum tencere gercekten guzel olmuss
benim icinde meyve gunu zor inanki
sen benden motivasyonu çok beklen naniknanik :jeyyar:
verle kizim :dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:cok komiksin ben sana demistimmm

canim h.g nerelerdesin sen bakim
valla hepimiz ayni dertteyiz bacim hic sorma bende yeni geldim takima ara vermistim yemek arasi gibi birsey oldu aramdaa
yanliz ben kaptan degilim artik guzelim kaptanimiz aynalarr sen gel paylasimda bulunn zaten sanirim takimda eksikler var sorun olmaz herhalde paylasimda bulunduktan sonraa
birbirimizin gazina cok ihtiyacimiz var hepimizin seni gordugume cok sevindin inankii eski dostlar tek tek yeniden bulusuyor super bencee a.s.

slm kızlar ben bugün 4. günümde yani meyve günümdeyim ve süper geçiyor :lepi: kilomu açıklamayacam meraklanın biraz lülülülülülü

hg güzelim valla hepimiz böyleyiz ben bir liste yapıyım yerimiz varsa başımızın üstünde yerin var güzelim

eeeee ne olacak şimdi

Aynalar kılo verdınmı hıc bellı olmustur sen kac gundur devam edıyorsunya

kiloyu cuma söyleyecem süpriz yapcam sositososito

kolay gelsin canım inş sonuç alırsın kaydirigubbakcemile5

kipra ,tugce kaptanim bu arkadaslari ben hic gormedim nerdeler acaba bir fikrim varmii

tuğce ayrıldı, kipra cuma günü gelmiştihaber yok. daha önce geliyordu ama bende dahil takıma kimse uğramadığı için artık o da gelmiyor takım haftasonu sizinle birlikte canlandı. oda bizim gibi yazmamaya karar verdi galiba zaten tuğcede bu yüzden ayrılmıştı takımda paylaşım olmadığı için ama inş bundan sonra böyle olmayacak ben döndüm hepinizi toplayacağım yamacıma olumunekankayizsmile

bu kalan 3 günü bari tutayım kendimide sizden daha sopa yemeyeyim...

bencede :mymeka:

ay ne iyi ne iyi hic sorma kiz benim sen konustuguma bakmaa ben iki gunden dazla bir diyete bagli kalamam valla brokoliyi yedim kizimin yemedigi tavuguda ustune yedimm hic sorma yani

nediyim ben sana bilmem ki şimdi sen benim yerimde olsan susmazdın ama ben iyi kalpli olduğum için birazcık daha saprediyorum benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…