- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #18.001
vallaha hayirli olsun bakalim dayanacakmiyiz benim diyet tarihcemde iki gundzen fazlaa dayanamadigim var ama bakacaz bakalimmbende sabah 3 küçük pates öğlende 3 küçük patates yedim
hafta sonu 1.5 kilo almışım çok yedim tam anlamıyla bayram yaptım
neslihan hadi bakalım hayırlı olsun 5 günlük diyetimizŞeniz
kiz sen hala kaciriyonmu yazik verdigin kilolara uzulursun benden demesiiTeşekkür ederim kızlar.
Bugün de kaçırdım valla yediklerimi.Hazırlık yapmadım tabi önceden, sonra da ne yiyeceğime karar veremeyince kaçırdım ipin ucunu.
Ben de yapmıştım 5 gün diyetini ama benimki biraz daha farklıydı.Yarın başlayabilirim belki bende.
kiz cok mu zorr beni bu ise soktunuz sonrada zor diyonuzz midem bulandi diyon bak insan arkadasima motivasyon verim derde bu lafi soylemez benimde midem acliktan kaziniyor valla cerez gibi geliyor patatessslm kızlar nasılsınız bakalım
sebaycım hayırlı olsun canım olumunekankayizsmile canım sende bizim yaptığımız diyeti yap bizde sınır yok senin diyetinde sınır var naniknanik
sevdikcebitmeyenim dikkat et kızlmaz:
lazgulu83 neden veremeyecekmişsin bakalımklava:
hiray, neslihan ve S2000 sizede kolay gelsin canım nasıl gidiyor patates günü beni çok vurmuştu :bbo:
bana gelince bugün et günümdü sabah 5.30 da kalktım tavuk haşladım, sabah ve öğle yedim ama şuan midem bulanıyor hiç sormayın sadece haşlanmış tavuk yeyip, su içince böyle oluyor malesef akannehir
Benim 5 günlük diyet te şu;
1. gün 5 yumurta
2. gün bol salata yağsız
3. gün 0,5 kg tavuk
4. gün 0,5 kg yoğurt
5. gün 4 yumurta
Off zor ama kendimi toparlayıp yarın başlayayım İnşallah...
kiz cok mu zorr beni bu ise soktunuz sonrada zor diyonuzz midem bulandi diyon bak insan arkadasima motivasyon verim derde bu lafi soylemez benimde midem acliktan kaziniyor valla cerez gibi geliyor patatess
meyve günü biraz zor benim için
slm 14 takimin citir bayanlari nasilsiniz bakembayanssulusmile ben dun calistim bugunde calistim o yuzden fazla takilamiyorum size sabah 6 bucuk olmadan firliyom evden , herkes baslamis sok diyete hadi bakalim birakmak yok birileri tugbayi yani nami deger rose14 bulup getirsin ya oda baslasin kaciyo yine bizdenklava: aynalar sadece haslanmis tavuk yersen bulanir tabi baska turlude yeseydin keske eti nasil olsa yemek serbest izgara falanda yapsaydin guzel olurdu....... kiz neslihan bizi 3 kilo 200 gram ayiriyor artik bekle gececem seni diyete devam bende 81.200 gordum insallah yakinda 7 rakamlar benim hedef ilk hedef tabi izinden once 75 olmak turkbayragi
slm kızlar ben nesrin kullanıcı adımla haysem neslihancım inş okursun msj
nasılsın canım ben tam hüsrandayım senağlamaverdigim o kilolları geri aldım 1 yılda bi ara yine girdim fakat netimiz gitti ve devam edemedim rejimide bıraktım şuan okadar kötüyümki anlatamam ne yapacağımı bilemedimkendi başıma biir türlü başarılı olamadım aranıza alırsanız çok mutlu olucam
ilk defa duydum nbu diyeti kaç kilo vermiştin sen
seni seni ban agiciklik hi sen gorursun sen ve bana yetismek guldurmee beniikaydirigubbakcemile3slm 14 takimin citir bayanlari nasilsiniz bakembayanssulusmile ben dun calistim bugunde calistim o yuzden fazla takilamiyorum size sabah 6 bucuk olmadan firliyom evden , herkes baslamis sok diyete hadi bakalim birakmak yok birileri tugbayi yani nami deger rose14 bulup getirsin ya oda baslasin kaciyo yine bizdenklava: aynalar sadece haslanmis tavuk yersen bulanir tabi baska turlude yeseydin keske eti nasil olsa yemek serbest izgara falanda yapsaydin guzel olurdu....... kiz neslihan bizi 3 kilo 200 gram ayiriyor artik bekle gececem seni diyete devam bende 81.200 gordum insallah yakinda 7 rakamlar benim hedef ilk hedef tabi izinden once 75 olmak turkbayragi
valla yaptin canim cok guzel bir yemek yaptim suanda yiyorum brokoliyi havucu tencereye attim azicikta su koydum kisk ateste pisirdim uzerinede limon siktim harika oldu hii iki diste sarimsak koydum tencere gercekten guzel olmussneslihan yarın sebze günü türlü gibi bir yemek yap güzelim birde salatalık ye sabah bütün gün salatalık kemiririz bareguclubacismile
meyve günü biraz zor benim için
verle kizim :dilcikar:sen benden motivasyonu çok beklen naniknanik :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:cok komiksin ben sana demistimmmgunaydın kızlar
benım dıyet mıyet kalmadı dun kızımın dogumgunuydu
sabah ıyı baslamıstım patateslerı yıyerek ama ondan sonra ne bulduysam yedım
bugunde sebze gunu ama dun bozdugum ıcın bugun sebze yemenın bır anlamı yok
ooofffffffffffff ben boyle ne yapcam bılmıyorum:kedi:
sızlere basarılar ınsallah sız bozmazsınız
nasılsın canım ben tam hüsrandayım senağlamaverdigim o kilolları geri aldım 1 yılda bi ara yine girdim fakat netimiz gitti ve devam edemedim rejimide bıraktım şuan okadar kötüyümki anlatamam ne yapacağımı bilemedimkendi başıma biir türlü başarılı olamadım aranıza alırsanız çok mutlu olucam
neslihan senin nasıl gidiyor acaba ?
kesin iyidir....
gunaydın kızlar
benım dıyet mıyet kalmadı dun kızımın dogumgunuydu
sabah ıyı baslamıstım patateslerı yıyerek ama ondan sonra ne bulduysam yedım
bugunde sebze gunu ama dun bozdugum ıcın bugun sebze yemenın bır anlamı yok
ooofffffffffffff ben boyle ne yapcam bılmıyorum:kedi:
sızlere basarılar ınsallah sız bozmazsınız
Aynalar kılo verdınmı hıc bellı olmustur sen kac gundur devam edıyorsunya
Canım 1,5 vermiştim ama tam uygulayamamıştım.
Bugün başladım bakalım uygulayabilecekmiyim bilmiyorum.Sporu da eklersem sonuç iyi olur İnşallah.
Sabah 2 yumurtamı yedim kızlar,listede 5 yumurta yazıyor ama ben sabah 2, Öğle 2, Akşam 2 yiyeceğim.Yumurtayı severim.zemuszemuskaydirigubbakcemile3
kipra ,tugce kaptanim bu arkadaslari ben hic gormedim nerdeler acaba bir fikrim varmii
bu kalan 3 günü bari tutayım kendimide sizden daha sopa yemeyeyim...
ay ne iyi ne iyi hic sorma kiz benim sen konustuguma bakmaa ben iki gunden dazla bir diyete bagli kalamam valla brokoliyi yedim kizimin yemedigi tavuguda ustune yedimm hic sorma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?