- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.981
valla bilmiyom bakacaz bir hafta salatami yiyecen yoksaa baska seylerdemi atacan agzinaa hepberaber izleyecegizzzaklinialirimsmileevet sopayı hakediyorum. ama daha yapmayacam.....
bol salata yedim 2 catal makarna ve ekmeğin uc tarafı varya onu yedim.cokmu? daha birşey yemem akşama....haaaaaa ve şuan yeşil cayımı iciyom..
aynalar 1 hafta sonunda bakalım nekadar vereceksin merak ediyorum.ama bence diyete uyarsan gayet iyi bir sonuc alacaksındır..
cokacimcoooksen kesin acikirsin dayanamassin kaydirigubbakcemile3
aynalar 1 hafta sonunda bakalım nekadar vereceksin merak ediyorum.ama bence diyete uyarsan gayet iyi bir sonuc alacaksındır..
naniknanik:dilcikar:
inş canım ama perşembe, cuma günü regl olacam onun şişkinliği etkiler biraz malesef senağlama
kiz o birakirr dayanamazz simdi iki gun kolay sonrasi zor kesin birakip bizede yaa obur hafta denerim birdaha diyecekk bak gorr
[/B][/I]
haklısın ya dün arkadaşlar gözleme yaptılar yemedim ama canım çok istemişti ben kiloluyum bunu kabul etmem lazım dünyaya bir kere geliniyor istediğimi yiyemedikten sonra yaşamanın anlamı var mı gidip yiyim ben çok sağol desteğin için kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
canım yediklerin fazla değil ama hep unlu şeyler yemişsin dikkat
kızlar dilerim istediğiniz kılolara ulasırsınız dogum yapan varmı aranızda kaç kılo kaldı dogumdan sonra
herkese gunaydınnn........ Hadı bakalım patatesler haslansın bugun patates senlıgı var
ooo maasallahh hafta sonu ne var ne yok goturdun herhalde aferim sanagunaydın kızlaaaarrrr
sabah ılk ısım tartılmak oldu, haftasonu okadar yemısımkı 70 olmusum:kedi:
bakalım bu hafta kac olcam:sinifsinif:
Neslıhan erkencısın, sabah sende tartıldınmı kac kıloyla basladın yoksa 80mıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben dun aksamdan hasladım pataslerımı sabah yedım cayla bırlıktecokacimcoook
bırazdan ebruyla plates yapcamhihoyyythihoyyyt
yaa birde sopa cektik sana ben bildim senin boyle diyeceginii tecrube meselesii oldu bu iss benim acimdam bence hemen olumsuz dusunme iki gun yedin diye butun haftayi heba etme bence asil kureklereeeselam kızlar
bu hafta veremeyecem ben inşallah cumagününki kilomla kapatırım bari haftaya iyi başlarım...
slmmMerhaba hanımlaropuyorumnanaktan
Nasılsınız bakalım?
Kızlar çarşambadan beri giremiyorum.Cuma günü kilomu da bildiremedim.Oğluşu sünnet ettirdik.
Misafirim vardı, diyeti de bıraktım.:kedi:
Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum bakalım.Ben yokken baya şenlenmiş burası.
Yoksa 5 günlük diyetemi başladınız takımca?:uhm:
Merhaba hanımlaropuyorumnanaktan
Nasılsınız bakalım?
Kızlar çarşambadan beri giremiyorum.Cuma günü kilomu da bildiremedim.Oğluşu sünnet ettirdik.
Misafirim vardı, diyeti de bıraktım.:kedi:
Şimdi kendimi toparlamaya çalışıyorum bakalım.Ben yokken baya şenlenmiş burası.
Yoksa 5 günlük diyetemi başladınız takımca?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?