• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynalar - rose14 ve diğer arkadaşlar hadi hep beraber verelim bu kiloları...birbirimize destek cıkalım....

vallaha versek iyi olacakkk guzelim yaa ama kalici olmasina dikkat edelim sok diyetler gercekten bizi mahvediyor diyorum ama yinede pazartesi sok diyete hazirlaniyorum bende bir alemim canimmm :kedi:

bu arada kizlar bende artik kilomu soyleyeyi size 77 oldum inanin 79uda gordum ama iki hafta yemedim iki kilosunu verdim
burdan ayrilirken 64 e kadar dustumm ayrildiktan sonra zaten tr ye gittim dugunumuz vardii kaynimin dugune kadar aldim trde 3 kilo 67 oldummu sonrada dugunden sonra allahhhh allahh diyerekten sarildim kebaplaraa tabi sabah bile kebap yedim baklavalari unutmayalim derken geldim buraya tartilmadim tartilmadim amanin tartildimki ne gorim olmusum 73 kilo neyse hadi dedim sonrada tabii bogaz acilinca kapanmiyor ye babam ye uc aydirda kayinvalide burdaydi maaasallah ondada bogaz acik onunlada yedim anam tartildim olmuusm 79 iki haftadir iste diyetteyim 77.3 ciktim bugun yaa boyle iste
yanliz listeye girmeye yuzum yok listey girmedenmi size katilsam diyorum aynlar ne desin canim listeye katilirsam ilk hafta sonuncu olursunuzz bunlarida goz onunde bulundurmak lazim ben diyimde yani birde tabi takima alacakmisiniz benii hop diye geldim yaa neyseee

bu arada kizlar bende artik kilomu soyleyeyi size 77 oldum inanin 79uda gordum ama iki hafta yemedim iki kilosunu verdim
burdan ayrilirken 64 e kadar dustumm ayrildiktan sonra zaten tr ye gittim dugunumuz vardii kaynimin dugune kadar aldim trde 3 kilo 67 oldummu sonrada dugunden sonra allahhhh allahh diyerekten sarildim kebaplaraa tabi sabah bile kebap yedim baklavalari unutmayalim derken geldim buraya tartilmadim tartilmadim amanin tartildimki ne gorim olmusum 73 kilo neyse hadi dedim sonrada tabii bogaz acilinca kapanmiyor ye babam ye uc aydirda kayinvalide burdaydi maaasallah ondada bogaz acik onunlada yedim anam tartildim olmuusm 79 iki haftadir iste diyetteyim 77.3 ciktim bugun yaa boyle iste
yanliz listeye girmeye yuzum yok listey girmedenmi size katilsam diyorum aynlar ne desin canim listeye katilirsam ilk hafta sonuncu olursunuzz bunlarida goz onunde bulundurmak lazim ben diyimde yani birde tabi takima alacakmisiniz benii hop diye geldim yaa neyseee

canım başımızın üstünde yerin var
sonuncu olma olayına gelince takımın en kötü olduğu hafta seni listeye alalım senide aradan çıkarmış oluurz böylelikle :roflol:

aa takıma dönüyosun demek sevindimmhihoyyyt
çok kilo almışsın be güzelimmalsanaalsanasmile
hadi takıl bize

5 günde 5 kilo diyeti şok diyet sayılmaz aslında:kedi: hiç aç kalmıyosun her türlü besin grubuda var içinde tek tip değil

kızlar bu hafta 3. olmuşuz
hiray canım bireyselde ikinci olmuşsun tebrik ediyorum güzelim seni :lepi:

a evet 2. olmuşum yuppiiiiiiikaydirigubbakcemile4

kızlar sabah kalktım tartıldım birde ne göreyim 108.1 çıktım gözlerime inanamadım ohaoldumsmile baskül bozulmuştur dimi mafoldumben
kendime gelmem lazım ya bugün 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum. ilk gün patates günü. patatesleri haşlıyorum şimdi. benim biran önce dur demem lazım bu duruma yasakkelime

hemen başla bencede yada pazartesi günün bekle beraber başlıyalım

aa takıma dönüyosun demek sevindimmhihoyyyt
çok kilo almışsın be güzelimmalsanaalsanasmile
hadi takıl bize

5 günde 5 kilo diyeti şok diyet sayılmaz aslında:kedi: hiç aç kalmıyosun her türlü besin grubuda var içinde tek tip değil
kiz durr bakalimm daha birsey yok ortada zaten morel sifir hic sormaa cok aldigimin farkindayim artik bende usandim iannki vucut saldi kendini herif bana kiyafet almaktan usandii bir zayifla bir kilo al oda delirmi sdurumdaa yani
aslinda gercekten 5 gun 5 cesit diyeti benimde hosuma gitti bakalim pazartesi yapalim birliktee
a evet 2. olmuşum yuppiiiiiiikaydirigubbakcemile4

hemen başla bencede yada pazartesi günün bekle beraber başlıyalım
tebrikler canim basarilarinin devamini dilerimmmmm

açıııkkktttıııııııımmmmmmmmmmm :bbo:

aciktinmi yuhh sana gecen unlerde yediklerin gelsin aklina balki doyarsin :roflol:
kizz kim kacinci olmus listesini gordunmu aciktikca ona bak istersen dur ekleyimda burayaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12986748
ben gercekten gicigim :jeyyar:

slm ben geldim herkes toparlanmaya baslamis ne guzel aynalar bitanem baslamisin bugun helal sana birakmak yok artik burdayiz destek verecez kontrol edecez seni .... neslihan abowwwwwwww baya almisin kiz akrep duymasin ama sende hatirladigim kadar boy uzun o kadar fark etmiyordur kilo ama yinede vermekte fayda var ...... tugba sende burdsin artik gel bakalim gecen sene biraktigimiz yerden basliyalim tekrar:oklava: sopayi alalim yine ellimize anca boyle adam olur biz

:1rolleyes: ben bugun kermese gittik cami ye yardim amacli abow neler neler vardi hepisinin tadina baktim akliniza ne gelirse simdi patlama durumundayimaklinialirimsmile ama hakket mistim haftalardir haslanmis balik kepekli makarna dan sonra odul oldu bana bugun aksam bisey yemem artik yarin sabah tan itibaren yolla devam

slm ben geldim herkes toparlanmaya baslamis ne guzel aynalar bitanem baslamisin bugun helal sana birakmak yok artik burdayiz destek verecez kontrol edecez seni .... neslihan abowwwwwwww baya almisin kiz akrep duymasin ama sende hatirladigim kadar boy uzun o kadar fark etmiyordur kilo ama yinede vermekte fayda var ...... tugba sende burdsin artik gel bakalim gecen sene biraktigimiz yerden basliyalim tekrar:oklava: sopayi alalim yine ellimize anca boyle adam olur biz

kiz boy uzun olsa ne olacak kilo olduktan sonraaa hic sormaa sopa mopa kar etmiyor ne yapacaz bilmiyomm

oyle deme neslihan uzun boylu bi insan da 70 kilo ile kucuk boylu bi insanda bir olmuyo iste bende can simitinden bi kurtulamadim ama hayirlisi onunda ustesinden gelcem

aynalar hadi bakalim neler yedin bugun paylas bakalim artik yanindayiz patates gunun naisl gedi kacamak oldumu

canım hiç kaçamak olmadı 8-9 tane patates yedim ve patatesler büyük değildi. akşamüstü çok fena oldum 1 saat uyudum uyandım 45 dk videodan aerobik yaptım ve şimdi karşınızdayım bu arada 6 dan sonra yemedim patates hihoyyyt

Back