- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.961
aa takıma dönüyosun demek sevindimmhihoyyyt
çok kilo almışsın be güzelimmalsanaalsanasmile
hadi takıl bize
5 günde 5 kilo diyeti şok diyet sayılmaz aslında:kedi: hiç aç kalmıyosun her türlü besin grubuda var içinde tek tip değil
aciktinmi yuhh sana gecen unlerde yediklerin gelsin aklina balki doyarsin :roflol:
kizz kim kacinci olmus listesini gordunmu aciktikca ona bak istersen dur ekleyimda burayaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12986748
ben gercekten gicigim :jeyyar:
ne o kizdinmii :roflol:
yyaaa dogru da dedigin iste onceden zayiflayip o duyguyu tattiktan sonra kendini agir hissediyorsun suanda cok agirlastim cok daha cabuk yoruluyorum inaninoyle deme neslihan uzun boylu bi insan da 70 kilo ile kucuk boylu bi insanda bir olmuyo iste bende can simitinden bi kurtulamadim ama hayirlisi onunda ustesinden gelcem
h.gg bakalimm listelerin kahramanii:jeyyar:ben geldim neslihancım sedacım nasılsını güzeller
:dilcikar:
vereliniortak super olmus aynalar yesil cay ve bol su icmeyi ihmal etmecanım hiç kaçamak olmadı 8-9 tane patates yedim ve patatesler büyük değildi. akşamüstü çok fena oldum 1 saat uyudum uyandım 45 dk videodan aerobik yaptım ve şimdi karşınızdayım bu arada 6 dan sonra yemedim patates hihoyyyt
canım sen facebooka üye misin. sana mail atmıştım üye isen beni kaydet diye. linki gödermiştim
vereliniortak super olmus aynalar yesil cay ve bol su icmeyi ihmal etme
yok gormedim mail i ben faacbook lu degilim dahabilmiyorumkismile
XXL69 gördüm seni kaçamazsın ellerini kaldır çabuk laelaelaelaelae
nasılsın bakalım
2.5 litre su içtim ama çay içemem yeşil çay midemi bulandırıyor eğer kahvaltının yanında içmiyorsam
yarın sebze günü fırında patlıcan biber közleyip yiyecem bütün gün
yesil cay benimde midemi bulandiriyorr hic deme
zamaninda cok ictim simdi yok icemiyom
artık diyetle ilgili herşey benim midemi bulandırıyor :bbo:
selam kıslar ben bugün iki dilim kepekle kahvaltı yaptım bide yumurta azzeytinyağında pişmiş
öğlende yarım ekmek arası balık yedim emin önündeydikte:) başkada bşi yemedim he birde iki dilim kek dilimi kadar dilimler tart yedim okadar.ve pazartesi şu şok diyete başlıcam bakalım becerebilcekmiyim merak ettim şimdilik hoşçakalın.
bugün benim sebze günüm fırına paylıcan biber koydum közleniyor bakalım nasıl gidecek
kızlar ben dün bi yedim bi yedim sormayın. yuh dedim kendime....(tabiki sonradan)
ama cumaya kadar ceza verdim kendime bol bol salata yiyecem...
slm canim hosgeldin sanirim sende bu takimdasinn hepimiz yapacagiz bakalim pazartesi sonuc ne olacak bend emerak ediyorumselam kıslar ben bugün iki dilim kepekle kahvaltı yaptım bide yumurta azzeytinyağında pişmiş
öğlende yarım ekmek arası balık yedim emin önündeydikte:) başkada bşi yemedim he birde iki dilim kek dilimi kadar dilimler tart yedim okadar.ve pazartesi şu şok diyete başlıcam bakalım becerebilcekmiyim merak ettim şimdilik hoşçakalın.
valla ben yaptim yapmasinada kac kilo kaldigini hatirlamiyorum maalesef okadar verip aldigimdan kilolari unutmusumkızlar dilerim istediğiniz kılolara ulasırsınız dogum yapan varmı aranızda kaç kılo kaldı dogumdan sonra
kızlar ben dün bi yedim bi yedim sormayın. yuh dedim kendime....(tabiki sonradan)
ama cumaya kadar ceza verdim kendime bol bol salata yiyecem...
evet kızlar patlıcan, biber, soğanı közleyip doğradım maydanoz da ekledim yedim. bütün gün böyle olacak şimdilik iyiiym bakalım ilerki saatlerde ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?