Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hiç aç kalmıyormuyuz sen ne kadar patates yiyorsun canım merak ettim :uhm:

oyle deme neslihan uzun boylu bi insan da 70 kilo ile kucuk boylu bi insanda bir olmuyo iste bende can simitinden bi kurtulamadim ama hayirlisi onunda ustesinden gelcem
yyaaa dogru da dedigin iste onceden zayiflayip o duyguyu tattiktan sonra kendini agir hissediyorsun suanda cok agirlastim cok daha cabuk yoruluyorum inanin
ben geldim neslihancım sedacım nasılsını güzeller
h.gg bakalimm listelerin kahramanii:jeyyar:

kaydirigubbakcemile2

vereliniortak super olmus aynalar yesil cay ve bol su icmeyi ihmal etme
canım sen facebooka üye misin. sana mail atmıştım üye isen beni kaydet diye. linki gödermiştim

yok gormedim mail i ben faacbook lu degilim dahabilmiyorumkismile

vereliniortak super olmus aynalar yesil cay ve bol su icmeyi ihmal etme

yok gormedim mail i ben faacbook lu degilim dahabilmiyorumkismile

2.5 litre su içtim ama çay içemem yeşil çay midemi bulandırıyor eğer kahvaltının yanında içmiyorsam

yarın sebze günü fırında patlıcan biber közleyip yiyecem bütün gün

2.5 litre su içtim ama çay içemem yeşil çay midemi bulandırıyor eğer kahvaltının yanında içmiyorsam

yarın sebze günü fırında patlıcan biber közleyip yiyecem bütün gün

yesil cay benimde midemi bulandiriyorr hic deme
zamaninda cok ictim simdi yok icemiyom

selam kıslar ben bugün iki dilim kepekle kahvaltı yaptım bide yumurta azzeytinyağında pişmiş
öğlende yarım ekmek arası balık yedim emin önündeydikte:) başkada bşi yemedim he birde iki dilim kek dilimi kadar dilimler tart yedim okadar.ve pazartesi şu şok diyete başlıcam bakalım becerebilcekmiyim merak ettim şimdilik hoşçakalın.

canım yediklerin fazla değil ama hep unlu şeyler yemişsin dikkat

kızlar dilerim istediğiniz kılolara ulasırsınız dogum yapan varmı aranızda kaç kılo kaldı dogumdan sonra

evet kızlar patlıcan, biber, soğanı közleyip doğradım maydanoz da ekledim yedim. bütün gün böyle olacak şimdilik iyiiym bakalım ilerki saatlerde ne olacak

slm canim hosgeldin sanirim sende bu takimdasinn hepimiz yapacagiz bakalim pazartesi sonuc ne olacak bend emerak ediyorum
kızlar dilerim istediğiniz kılolara ulasırsınız dogum yapan varmı aranızda kaç kılo kaldı dogumdan sonra
valla ben yaptim yapmasinada kac kilo kaldigini hatirlamiyorum maalesef okadar verip aldigimdan kilolari unutmusum
kızlar ben dün bi yedim bi yedim sormayın. yuh dedim kendime....(tabiki sonradan)
ama cumaya kadar ceza verdim kendime bol bol salata yiyecem...
klava: al ozaman sopanii aferim sana yemeye devam ett verdigin kilolarin sana nasil tekrar geri dondugunu gorrr
evet kızlar patlıcan, biber, soğanı közleyip doğradım maydanoz da ekledim yedim. bütün gün böyle olacak şimdilik iyiiym bakalım ilerki saatlerde ne olacak

cokacimcoooksen kesin acikirsin dayanamassin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…