- Konu Sahibi Pinarbartu
cnm şu bildirim için diorum verdigimiz kiloyu yarısa baslangıc kilomuza mı bölücektik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm şu bildirim için diorum verdigimiz kiloyu yarısa baslangıc kilomuza mı bölücektik?
Nuraycım cok geçmiş olsun canım ya ateş çok kötü ben büyük kızıkla 6 gün yatmıştım hastanede ateş yüzünden hayatımın en kötü günüydü rabbim onlarsız bırakmasında ne yapalım hastada olucaklar rabbim beterinden sakınsın
bende bu hafta degilde haftaya işallah iyi sonuçlarla gelirim kızlat tebrikler hepinize
sağol canım çocuklar hasta olmadn büyümüyolar
az önce ateşi çıktı halisinasyon görmeye başlzdı çok korktuk zor sakinleştirdik bir atlatsak şu hastalığı
nuraycım atlamışım çok geçmiş olsun lahana arkadasım inş sen benden daha iyi sonuc almışsındır
günaydın hayırlı cumalar kızlarkaydirigubbakcemile5
bende bu hafta 5 günlük lahana diyetinde 3.5 kilo vermişim:sm_cool:sositososito
oldumu neslihancım iyimi :lepi:
yok be canım öle çok değil ama akşam daha çok dikkat et
özellikle 6 dan sonra
bende bugün yedikleri yazıyım
sabah 2 tane bebe biskuvisi
öğlen 2 galete peynir zeytin çay
ikindi yarım elma
akşam 1 tabak haslanmış yagsız brokoli sarımsaklı yogurtlu
şimdide de çay ve beyaz leblebi yicem
valla bugün az yedim 2,5 km de yürüdüm ohh deymeyin keyfime
ama kızlar 2 güne kadar hastalanıcam şişim 5 aylık gibi
bu hafta benden bişey olmaz ama yemiyorum mutluyum
hee bu arada kızlar yarın babamın nikahı var belki yemeye gidilcek haber veriyim dedim şimdiden
72,5 kiloyum hala
Aslında akşam hiç yemiyordum nasıl yedimse offf yemeseydim keşke.Ama sofra kurulu oluyor bazen dayanamıyorum.Artıkın yemiycem akşamları da.Bu hafta daha kilo vermem lazım.
canim bende bu hafta aksamlari bi ii gun yedim digerlerii yemedim yani yemedim derken sofraya oturmadim oyle bikac bisey atistirip gecirdim zaten canim istemiyodu
bu bende aliskanlik geldi bundan sonra insallah oturmucam ,bende hep veremiyosam kiloyu aksam yediklerimden veremiyodum ,bak simdi 6.dan 58.8 dustum aksamlari cok onemi var