• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm şu bildirim için diorum verdigimiz kiloyu yarısa baslangıc kilomuza mı bölücektik?

hayir canim ya kilo farki % etap baslangic kilosu x100
bu kadar
yani etap baslangic kilosunu alacaksin
yani etap baslangic kilon 62.9 mesela
1 kilo verdigini ele alalim
1.0%62.9x100=1.59
olacak sonuc
birde ucuncu basamak besten fazlaysa ikinci basmaktaki rakam bir fazlasi olacak yani aslinda hesaplamada soyle cikti
1.585....
ucuncu basamak bes yada besten yukeri oldugu icin direk ikinci basamak 8 iken 9 oldu anladinmi analsilmayan bir yer varsa sorarsiniz ben oyle bakmaya geldim yine gelir bakarim hadii opuldunuz

iyi akşamalr kızlarrrr
çok yorucu bir gün geçirdim çocukları uyttum hemen buraya geldim
benim oğlan bu gün yine ateşlendi akşamada ateşi 40 a çıkınca babası misafirleri falan boş verip acile gittiler ciğerine inmiş yavrumun hala ateşi düşmedi bu gece 1 kilo daha veririm oğlanın başucunda

kızlar size yarın çok güzel bir haberim var komşumun tartısını aldım sabah aç karnına tartılıcam sonuç umduğum kadar değil ama yine güzel bir sonuç
nette okuyorum lahana çorbasıyla 5 kilo 8 kilo veriyolar nasıl oluyo anlamadım ben
ben oğluşuma bakıp geliyorum
yarın sabah herkez burda olsunn:teytey::hooray::hooray:

nesliicim hani bana teşekkür:(((
nuraycım bu diyet zaten çok kilolulara uygulanıyomuş 100ün çok üstündekilere onların 5 8 kilo vermesi normal dimi bize göre bende acıklıyorumm 2.1 kilo gitti 5 günlük diyetin sonunda çook mutluyumm:)))))

Nuraycım cok geçmiş olsun canım ya ateş çok kötü ben büyük kızıkla 6 gün yatmıştım hastanede ateş yüzünden hayatımın en kötü günüydü rabbim onlarsız bırakmasında ne yapalım hastada olucaklar rabbim beterinden sakınsın
bende bu hafta degilde haftaya işallah iyi sonuçlarla gelirim kızlat tebrikler hepinize

14. takim 86 ETAP''''
nukeray ( 66.8)
serince84 (72.5)
s2000( 71.0)
sumilat( 62.9/60.8/2.1/3.18%)
haysem (67.0)
gayem ( 70.0)
rose14 ( 84.5/83.5/1/1.18%)
neslihan ( 75.0)
psoriasis(69.4)
eylulce(/89.0)
Sympathique(60.0)
14.TAKIM TOPLAM KILO (788.1)[/QUOTE]

14. takim 86 ETAP''''
nukeray ( 66.8)
serince84 (72.5)
s2000( 71.0)
sumilat( 62.9/60.8/2.1/3.18%)
haysem (67.0)
gayem ( 70.0)
neslihan ( 75.0)
psoriasis(69.4)
eylulce(/89.0)
Sympathique(60.0)
14.TAKIM TOPLAM KILO (788.1)[/QUOTE]
kiz nasil buldun o sonucu cok meak ettim sonuc (3.34%)
kiz niye tesekkur etmeyim sadece o sayfayi okudum onceki sayfalari okumadim oyuzden gerci hala okumu sdegilim gozlerim yaniyo uykusuzluktan

Nuraycım cok geçmiş olsun canım ya ateş çok kötü ben büyük kızıkla 6 gün yatmıştım hastanede ateş yüzünden hayatımın en kötü günüydü rabbim onlarsız bırakmasında ne yapalım hastada olucaklar rabbim beterinden sakınsın
bende bu hafta degilde haftaya işallah iyi sonuçlarla gelirim kızlat tebrikler hepinize

sağol canım çocuklar hasta olmadn büyümüyolar
az önce ateşi çıktı halisinasyon görmeye başlzdı çok korktuk zor sakinleştirdik bir atlatsak şu hastalığı

sağol canım çocuklar hasta olmadn büyümüyolar
az önce ateşi çıktı halisinasyon görmeye başlzdı çok korktuk zor sakinleştirdik bir atlatsak şu hastalığı

kiz senin cocuk daha iyilesmedimi ya doktora gotursene kiz
gecmis olsun inanki uzuluyorum
ayy cok zor cocugun hasta olmasi ya inanki allah butun yavrularimizi korusun insallah
hadi kizlar ben yattim
yrin gorusuruzz..........

nuraycım atlamışım çok geçmiş olsun lahana arkadasım inş sen benden daha iyi sonuc almışsındır

lahana arkadaşım kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim eksik olmayın
bende 5 gün yapabildim lahana diyetini akşam tok karnına 3 kilo :dance:kaybetmişim gözüküyo sabah ki kilomu :teytey::teytey: merak ediyorum

14. takim 86 ETAP''''
nukeray ( 66.8)
serince84 (72.5)
s2000( 71.0)
sumilat( 62.9/60.8/2.1/3.34%)
haysem (67.0)
gayem ( 70.0)
neslihan ( 75.0/73.6/1.4/1.87%)
psoriasis(69.4)
eylulce(/89.0)
Sympathique(60.0)
14.TAKIM TOPLAM KILO (788.1)

a.s.

eylülce ve neslihana arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.o zaman takımım olana kadar sizlerle takılabilirim sanırım.en azından neler yediğimi kaç kilo olduğumu falan yazarım.siz burda daha tecrübeli oldugunuz için bana yardımcı olursanız sevirim.bugün cuma hepinize bol şanş kızlar.umarım herkes istediği kadar kilo verebilmiştir.14.takıma başarılar diliyorum.kocaman öpüldünüz.

Günaydın kızlar herks ne güzel kilo vermiş.Kilo verenlere ayrı ayrı yazıcam geçmişi okuyup.Bende 68 kiloyum kızlar.Bende epeyi vermişim.Çok vermiyorum ama sağlıklı veriyorum buna inanıyorum.

günaydın hayırlı cumalar kızlarkaydirigubbakcemile5

bende bu hafta 5 günlük lahana diyetinde 3.5 kilo vermişim:sm_cool:sositososito
oldumu neslihancım iyimi :lepi:

Tebrikler canım.Ayy ben bir türlü başlayamadım şu lahanaya.İş yerinde zor oluyor üşeniyorum lahana taşımaya.

yok be canım öle çok değil ama akşam daha çok dikkat et
özellikle 6 dan sonra

bende bugün yedikleri yazıyım
sabah 2 tane bebe biskuvisi
öğlen 2 galete peynir zeytin çay
ikindi yarım elma
akşam 1 tabak haslanmış yagsız brokoli sarımsaklı yogurtlu
şimdide de çay ve beyaz leblebi yicem
valla bugün az yedim 2,5 km de yürüdüm ohh deymeyin keyfime
ama kızlar 2 güne kadar hastalanıcam şişim 5 aylık gibi
bu hafta benden bişey olmaz ama yemiyorum mutluyum

hee bu arada kızlar yarın babamın nikahı var belki yemeye gidilcek haber veriyim dedim şimdiden
72,5 kiloyum hala

Aslında akşam hiç yemiyordum nasıl yedimse offf yemeseydim keşke.Ama sofra kurulu oluyor bazen dayanamıyorum.Artıkın yemiycem akşamları da.Bu hafta daha kilo vermem lazım.

gunaydin arkadaslar gunumuz geldi zen sonunda ,beni bu hafta hep kotu gunumdu ,fala veririm zannediyorum ama yinede bunada sukur, zaten daha fazlasi sagliksiz olurdu benim icin
ve kilom 60 dim 58.8 olmusum ,aksam yatmadan once 59 oluyorum ,sevinemiyorum bile
insallah bizinci oluruz olmasah neslihancim bizi birakmak yok bak tam gaz devam ediyoruz kendimizi toparlamisken
ha bide unuttum bu hafta 3 kez yaymadan yarim saatten fazla tempolu spor yaptim ,umarim onunda etkisi vardir

yani kilom 58.8

Son düzenleme:
Aslında akşam hiç yemiyordum nasıl yedimse offf yemeseydim keşke.Ama sofra kurulu oluyor bazen dayanamıyorum.Artıkın yemiycem akşamları da.Bu hafta daha kilo vermem lazım.

canim bende bu hafta aksamlari bi ii gun yedim digerlerii yemedim yani yemedim derken sofraya oturmadim oyle bikac bisey atistirip gecirdim zaten canim istemiyodu
bu bende aliskanlik geldi bundan sonra insallah oturmucam ,bende hep veremiyosam kiloyu aksam yediklerimden veremiyodum ,bak simdi 6.dan 58.8 dustum aksamlari cok onemi var

neyse arkadaslar benim cikmam gerek birazdan kan aldirmaya gitcem ,ordanda ise artik iste ogrenirim sonuclari ,birinci olmasakta insallah aynen bole devam ,insallah oluruz bigun, onemli olan saglikli kilo vermek

canim bende bu hafta aksamlari bi ii gun yedim digerlerii yemedim yani yemedim derken sofraya oturmadim oyle bikac bisey atistirip gecirdim zaten canim istemiyodu
bu bende aliskanlik geldi bundan sonra insallah oturmucam ,bende hep veremiyosam kiloyu aksam yediklerimden veremiyodum ,bak simdi 6.dan 58.8 dustum aksamlari cok onemi var

Haklısın canım bende akşamları hep kaybedıyorum.Normalde sofraya oturmuyorum ama dün oturabildim bird eköfte olunca dayanamıyorum cumburlop agzıma atıyorum.

Back