- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.941
aynalar - rose14 ve diğer arkadaşlar hadi hep beraber verelim bu kiloları...birbirimize destek cıkalım....
bu arada kizlar bende artik kilomu soyleyeyi size 77 oldum inanin 79uda gordum ama iki hafta yemedim iki kilosunu verdim
burdan ayrilirken 64 e kadar dustumm ayrildiktan sonra zaten tr ye gittim dugunumuz vardii kaynimin dugune kadar aldim trde 3 kilo 67 oldummu sonrada dugunden sonra allahhhh allahh diyerekten sarildim kebaplaraa tabi sabah bile kebap yedim baklavalari unutmayalim derken geldim buraya tartilmadim tartilmadim amanin tartildimki ne gorim olmusum 73 kilo neyse hadi dedim sonrada tabii bogaz acilinca kapanmiyor ye babam ye uc aydirda kayinvalide burdaydi maaasallah ondada bogaz acik onunlada yedim anam tartildim olmuusm 79 iki haftadir iste diyetteyim 77.3 ciktim bugun yaa boyle iste
yanliz listeye girmeye yuzum yok listey girmedenmi size katilsam diyorum aynlar ne desin canim listeye katilirsam ilk hafta sonuncu olursunuzz bunlarida goz onunde bulundurmak lazim ben diyimde yani birde tabi takima alacakmisiniz benii hop diye geldim yaa neyseee
canım başımızın üstünde yerin var
sonuncu olma olayına gelince takımın en kötü olduğu hafta seni listeye alalım senide aradan çıkarmış oluurz böylelikle :roflol:
tamam sen yemeye devam et ozaman -tatlicadiarzu-
bu arada kizlar bende artik kilomu soyleyeyi size 77 oldum inanin 79uda gordum ama iki hafta yemedim iki kilosunu verdim
burdan ayrilirken 64 e kadar dustumm ayrildiktan sonra zaten tr ye gittim dugunumuz vardii kaynimin dugune kadar aldim trde 3 kilo 67 oldummu sonrada dugunden sonra allahhhh allahh diyerekten sarildim kebaplaraa tabi sabah bile kebap yedim baklavalari unutmayalim derken geldim buraya tartilmadim tartilmadim amanin tartildimki ne gorim olmusum 73 kilo neyse hadi dedim sonrada tabii bogaz acilinca kapanmiyor ye babam ye uc aydirda kayinvalide burdaydi maaasallah ondada bogaz acik onunlada yedim anam tartildim olmuusm 79 iki haftadir iste diyetteyim 77.3 ciktim bugun yaa boyle iste
yanliz listeye girmeye yuzum yok listey girmedenmi size katilsam diyorum aynlar ne desin canim listeye katilirsam ilk hafta sonuncu olursunuzz bunlarida goz onunde bulundurmak lazim ben diyimde yani birde tabi takima alacakmisiniz benii hop diye geldim yaa neyseee
kızlar bu hafta 3. olmuşuz
hiray canım bireyselde ikinci olmuşsun tebrik ediyorum güzelim seni :lepi:
kızlar sabah kalktım tartıldım birde ne göreyim 108.1 çıktım gözlerime inanamadım ohaoldumsmile baskül bozulmuştur dimi mafoldumben
kendime gelmem lazım ya bugün 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum. ilk gün patates günü. patatesleri haşlıyorum şimdi. benim biran önce dur demem lazım bu duruma yasakkelime
kiz durr bakalimm daha birsey yok ortada zaten morel sifir hic sormaa cok aldigimin farkindayim artik bende usandim iannki vucut saldi kendini herif bana kiyafet almaktan usandii bir zayifla bir kilo al oda delirmi sdurumdaa yaniaa takıma dönüyosun demek sevindimmhihoyyyt
çok kilo almışsın be güzelimmalsanaalsanasmile
hadi takıl bize
5 günde 5 kilo diyeti şok diyet sayılmaz aslında:kedi: hiç aç kalmıyosun her türlü besin grubuda var içinde tek tip değil
tebrikler canim basarilarinin devamini dilerimmmmma evet 2. olmuşum yuppiiiiiii
hemen başla bencede yada pazartesi günün bekle beraber başlıyalım
açıııkkktttıııııııımmmmmmmmmmm :bbo:
açıııkkktttıııııııımmmmmmmmmmm :bbo:
slm ben geldim herkes toparlanmaya baslamis ne guzel aynalar bitanem baslamisin bugun helal sana birakmak yok artik burdayiz destek verecez kontrol edecez seni .... neslihan abowwwwwwww baya almisin kiz akrep duymasin ama sende hatirladigim kadar boy uzun o kadar fark etmiyordur kilo ama yinede vermekte fayda var ...... tugba sende burdsin artik gel bakalim gecen sene biraktigimiz yerden basliyalim tekrarklava: sopayi alalim yine ellimize anca boyle adam olur biz
ben geldim neslihancım sedacım nasılsını güzeller
aynalar hadi bakalim neler yedin bugun paylas bakalim artik yanindayiz patates gunun naisl gedi kacamak oldumu
sayfam acik bebislerin pyjama larini giydirecem fun cekecem sonra gelir yorumlarim yazilanlari simdilikkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?