Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 hafta oldu takıma gireli.88,0la başlamıştım
tabi arada baya bi kacamak yapmama rağmen yine 4 kilo gitmiş
himm iyi cok iyi canim iki haftada dort kilo guzel tabi bu ilk basladigin icin birazda sonra sonra yavaslar ama kalici olurr
insallah birlikte veririz kilolarimizi

ben de nezaman girsem buraya herkes yok oluyor fazla bi canlı değil burası...
kiz oyle deme canlandirmak bizim elimizde sen eskiden gorecektin burayi oku oku gecmisi bitiremezdikk ahh ah insallah yine oyle olacagizzzz motivasyon cok onemli canim
bak sennn peki ozaman sana uyarim bende pazartesi basliyoruz oldumuu
haftayada benim sayemde olur inş :jeyyar:
:roflol: sen ve kilo vermek ikiniz yan yana dusunemiyorum bilee kusura bakmaa ama zorr ben yine senin kilo vermedigini gorup giderim bu takimdan yanii bilmem ona goree verde kilo beni utandirr bakalimm:kedi:
valla canım onu ne sen sor ne ben söyleyim o durumdayım
vallahi sordum ama nasil olacakkk

zemuszemushehe aldim ama geri verdim simdi 82 tekrar ve yolla devam birakmiyom bu seferbayanssulusmile bana gelince full calisiyom artik neslihan o yuzden takimdan ayrildim ama artik gelirim her gun paylasimda bulunurum yazin izine gidecez kilolar biraz daha gitsin kaydirigubbakcemile5 senide allah kavustursunsırnaşık şey diyim bari

selam eski takım arkedeşlerim ve zayıflamaya gönül vermiş sevgili diyet kardeşlerim.
ben rose 14 namıdeğer tuğba.az önce neslihanla görüştükde.inanın çok istiyorum aranızda olmayı ama yüz yok.astarda yohh.ne ediyim.uzaktan takip edeyim.ben bi şiştim bi şiştim.sormayın yani okaa kötü kine.söylemiyeyim.korkarsınız.çabaladıça dahada çok batıyor ve şişiyorum.nolcek benim halimmmmmmm.yyyaaaa işte böyle kadeee arkadaşlarım.sizleri çokı seviyor veallah hayırlarla kilo vermeyi cümlemize nasip etsin inşşalah diyorum.hayırlı akşamlar

kz hemsomopuyorumnanaktan nasilsin opuyorumnanaktan ayyy cok sevindim seni gordugume anlat bakalim neler yaptin kizin nasil anlat anlat:teytey:

hemsom bende takimda ayrildim bi kilo aldim sorma 90 geri ciktim toparlamaya basladim 82 oldum hata bu hafta 81.2000 geldim 800 gram geldim sen kac kilosun

hemsom bende takimda ayrildim bi kilo aldim sorma 90 geri ciktim toparlamaya basladim 82 oldum hata bu hafta 81.2000 geldim 800 gram geldim sen kac kilosun

anaaam selam hemşoların gulüüüü.sen yine toparlamışsın.ben ramazandan sonra taaam 13 kilo aldım.önceside bi 8-9 kilo almıştım zaten.sen tahmin et accık.matematik yap.ama ben söylemiyeyim nolur.inan hiççç iyi değilim hayattan koptum.çok mutsuzum.

ay- yapma gel iste toparlayalim yine hemsom sen guzel seylerden soz et kizin nasil baban nasil

:sinifsinif:

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: geip gitmisin slm daha vermemissin:sinifsinif::sinifsinif:

canım çok özür dilerim kusura bakma mafoldumben

slm canım zaten eski üyeler olarak hepimizin durumu kötü bilmiyorumkismile

ay- yapma gel iste toparlayalim yine hemsom sen guzel seylerden soz et kizin nasil baban nasil
inşalah.. kızım iyi teyzesi ana sınıfına gidiyo.geçen hafta 6 yaşına girdi.istiklal marşı okuma yarışına girdi.okulunda 1.oldu maşalh.
babam yanımda 2.buçuk ay önce geldi yanıma beraberiz.tabi yaşlılığın verdiği şikayetler var ama 3-4 günde bi maşalah oda kuran hatim ediyo.
sizlerde ne var ne yok.çocuklar annenn iyimi.
hemsom 90 ciktin mi sende yoksa benim gibiohaoldumsmile
yürü git kıızzz.gelmiyim yanına doksanı görmek için mücadele ediyom şimdi.allah allaaaaaaaahhh
slm canım zaten eski üyeler olarak hepimizin durumu kötü bilmiyorumkismile
oy maşşalah.aslımda burdaymıuş.abooo demek bizim geçen yılki takım yuvarlanmmaya mı başladık gıı.nassın örtmeenimm.

kızlar bu hafta 3. olmuşuz
hiray canım bireyselde ikinci olmuşsun tebrik ediyorum güzelim seni :lepi:

kızlar sabah kalktım tartıldım birde ne göreyim 108.1 çıktım gözlerime inanamadım ohaoldumsmile baskül bozulmuştur dimi mafoldumben
kendime gelmem lazım ya bugün 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum. ilk gün patates günü. patatesleri haşlıyorum şimdi. benim biran önce dur demem lazım bu duruma yasakkelime

günaydın canım.inşallah baskül bozuktur.hatta tüm basküller bozuk olsun.benimde 2 tane baskül var biri dijhital biri normal.normal olan 3 kilo eksik gösteriyormuş.bende dijital fazla tartıyo diye seviniyodum.dün misafirlerim vardı herkes kilosunu biliyomuş ve dijitalde noraml çıktılar.ayyy nassı üzüldüm nassı üzüldüm anlatamam.bencede artık bi duuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr demeli.ama bişey diyeyimmi yapma bu şokları inanaki onlar daha fazla mahfediyo.tecrübeyle sabit.sonra benim gibi pişman olursun.evet şoklarla fazla kilo veriliyo ama sonra onların bi anda nasıl geldiğini anlıyamıyosun bile hemde kat be kat fazlasıyla.
aralarda detoks yapalım.ama normalde düzenli beslenelim.
bende nuır ertürkün salatalık kürüne başlıycam.nasıl mı:
3 tane salatalığı kabuğunu soymadan halka halka doğrayıp 1lt suda 15 dakika haşlıyosun.sonra onu blendirdan geçirip gün içinde içiosun.
mükemmel bi toksin ödem atıcı.böbrek lere faydalı ve cild için güzelbi nemlendirici oluyomuş.bideniyelim bari ne çıkar demi.

bu hafta 3. olduk haftayada inşallah 1.olacağız hadi arkadaşlar hep beraber toparlanalım ve haftaya 1. olalım. BıZDE BAŞARA BıLıRıZ....dimi???????????

haşlanmış salatalık kulağa hiç iyi gelmiyor :bbo:

aynalar - rose14 ve diğer arkadaşlar hadi hep beraber verelim bu kiloları...birbirimize destek cıkalım....

evet canım ben bi kendime gelsem hepinize destek çıkacak güç var ama ben kendimi toplayamıyorum mafoldumben

Son düzenleme:
gıcık neslihan gıcık neslihan laelaelaelaelae
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
ayy ne guzel valla aferim sana burasi olmadan verebildigine sevindim ben yapamiyorum inanki desteksiz alistim sopa yemeye laf duymayaa ya ondan sanirim neyse sende artik gelde iki lafin belini kiralim
hosgeldin kizzzzz ahh ahh n eyapacaz biz senle benle aynalarla bilmiyom vallaa
emin ol baskul yanlis tartiyo benimkide yanlis canim yoksa biz cita gibiyiz maazallahh
kiz igrenctir bence o detoks midemizi bulandiriyoruz sonra ne yesekte keyfimi zyerine gelse diye tikiniyoz bosver bildigini yap bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…