• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sendemi başlamak istiyosun
hadi takıl bana zayıfla o zamankaydirigubbakcemile4

5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum bu gün4. gün 3 kilo vermişşim
ufak tefek kaçamaklarım oldu
1er avuç leblebi 1 çay kaşığı pekmez 1 lokma ekmek gibi

pazartesi başla sende ne olurolumunekankayizsmile

bak kilolarımızda aynı sayılır vereliniortak

ben seni geçerim ama şakkıdı

tamam kız pazartesı baslıcam zemuszemus kım kımı gececek gorelım bakalım
bende bıranonce 65 olmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

14. TAKIM 154. ETAP

aynalar ( 106,6 / 106,6 / 0,0 / 0,00%)
S2000 ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00% )
kipra ( 59,8 / 59,8 / 0,0 / 0,00%)
tugce ( 82,7 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
hiray ( 71,5 / 68,5 / 3,0 / 4,20%)
lazgulu83 ( 85,9 / 84,1 / 1,8 / 2,10% )
sevdikcebitmeyenim ( 75,6 / 76,0 / -0,4 / -0,53% ) eski üye geri döndü.

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 530,4 / 526,0 / 4,4 / 0,83% )

slm bayanlarr ben geldimm valla bugun gelecem dedim yaa temizlikti suydu buydu bu saat oldu anca gelebildim
hayirli cumalar hepinizee ...
bugun cok yoruldumm aciktimdaa ama hic heveslenmeyin okadar cok istahim acikki nasil edecem bilmiyomm suanda kizim cips yiyor karsimdaa yememk icin zor tutuyom kendimi

vay vay vy kimler gelmis nasilsin kaptan gorusmeyeli kilolar ne alemdewalla merak etim simdi soyle lülülülülülü seninde gaza getireyim beni soracak olusan ben seybilmiyorumkismile felaket kilo aldim takimdan ayrilinca 90 tekrar ugradim bi slm verdim sonra diyete basladim simdi 82 yim ama hala deam bu sefer devam etmek yok hadi kaptan optum bebisleride op benim icinzemuszemus
kiz geldim geldim artik gelmeye yuzum yok o kadar yanii burasi olmadan yapamiyoruzz anam hic birimizz desteksizz olmuyor ben zaten bunu biliyordumda simdi dahada iyi ogrenmisoldumm sen neden gelmiyorsun takima isler nasil gidiyor sendee cok almissin ama vermissinde hadi sende geldee azicik canlansin buralar eskisi gibii bekliyom bakk ben burdayim allahtan birsey olmazsaa
akrep slm senden ne hber hangi takimdasin simdi sen en iyisi nasliha nin bo birakma sneinle yarisirken iyi kilo vermistiopuyorumnanaktan
kiz dur anam bacim durr akreple yarismaktan imanin gevremistii verecem diye canim cikti sonrada durum ortadaa basladigimiz yerdeyizz seslenme suss yanii

aynalarrrrrrr kiz sen bu haftadami kilo vermedinn ben anladim sen kilo vermek icin beni bekliyonn geldim geldim hadi artik motive olma zamanii agizlara fermuar cekme zamani geldi sanirim

tamam kız pazartesı baslıcam zemuszemus kım kımı gececek gorelım bakalım
bende bıranonce 65 olmak ıstıyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

nasil bir diyet o bakalim bende arkanizdan geleyim sizinn yanliz sibel eminmisinn bu diyeti yapacaginaa senden hic beklemem yanii nasil olacak gorecez bakalim pazartesinden itibaren
hem niye pazartesi bence yarin bir mayiss ayin basi yarin basliyalimm ne dersiniz

aynalar hadı sende bızımle bu dıyete baslakaydirigubbakcemile2

tamam 5 günde 5 kilo diyetini diyorsunuz dimi ben varım yarın başlıyacam
elma diyetine ara verdim şimdilik hergün elma yiyince insan bıkıyor bu diyeti deneyim bi kaydirigubbakcemile5

aynalarrrrrrr kiz sen bu haftadami kilo vermedinn ben anladim sen kilo vermek icin beni bekliyonn geldim geldim hadi artik motive olma zamanii agizlara fermuar cekme zamani geldi sanirim

gel güzelim gel seni bekliyorum ben opuyorumnanaktan

teşekkürler hiray - neslihan...
ama biraz daha gitseydi neyse bunada şükür
gider gider ne zamandir takimdasin kac kilo verdin canimm
tamam 5 günde 5 kilo diyetini diyorsunuz dimi ben varım yarın başlıyacam
elma diyetine ara verdim şimdilik hergün elma yiyince insan bıkıyor bu diyeti deneyim bi kaydirigubbakcemile5

gel güzelim gel seni bekliyorum ben opuyorumnanaktan

hadi bakalimm hanfendi geldim sende burda ol motivemiz kuvvetlensin degilmi ama

aynalarr kiz takim cansizmi kimin ne isi varda gelmiyorrr yada kimler nezmaan katilimda bulunuyorr sen nasil durumdasin anlat bakalim bes dakikam var yemek yapacam esim gelir birazdan bizim hanim pc basindan kalkamamis demesin

nasil bir diyet o bakalim bende arkanizdan geleyim sizinn yanliz sibel eminmisinn bu diyeti yapacaginaa senden hic beklemem yanii nasil olacak gorecez bakalim pazartesinden itibaren
hem niye pazartesi bence yarin bir mayiss ayin basi yarin basliyalimm ne dersiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html
buradan bakarsın nasıl oldugunu canım
yarın haftasonu baslayamam haftasonu yapamıyorum cunkıohaoldumsmile
ben anca pazartesı baslarımsempatiksalakcinni

aynalarr kiz takim cansizmi kimin ne isi varda gelmiyorrr yada kimler nezmaan katilimda bulunuyorr sen nasil durumdasin anlat bakalim bes dakikam var yemek yapacam esim gelir birazdan bizim hanim pc basindan kalkamamis demesin

valla canım onu ne sen sor ne ben söyleyim o durumdayım :utangac:

Back