- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.661
14. TAKIM 149. ETAP
aynalar ( 99,5 / 102,0 / -2,5 / -2,51 %)
Kipracım şu kilo çizelgeni de değiştirsene canım benim. Ben 60 olucam kiiiii...Hiç beklemem değiştiririm çizelgeyi
ay listede kendimi görmeyince üzüldüm ki sorma altakii yazıyı okuyunca gözlerim parladı çünkü ben rejimdeyim ve kararlıyım:))
ben rejime 82yle başladım şimdi 76.10sen böle yaz olurmu küsüratıda var yani tam 76 değil.opüyorum saol.
aynalar...iyi misin bu ne yaaa??
ben bu takıma geldiğimden beri sen hep kilo alıyon ne iş??
diğer arkadaşlarda kilo vermeye çalışmasa kilo alma için çabaladımızı sanıcam!!!
arkadaşlar ben aynı zamanda sınava çalıştım için kalkış saatlerim çok düzensiz geç kalktım kelogs k yedim iki öğün bir simit yedim başkada birşey yemedim.benden bugünlükte bukadar ama iiki gündür gram dahi veremiyorum neden acaba nazarım mı değdi ne
arkadaşlar ben aynı zamanda sınava çalıştım için kalkış saatlerim çok düzensiz geç kalktım kelogs k yedim iki öğün bir simit yedim başkada birşey yemedim.benden bugünlükte bukadar ama iiki gündür gram dahi veremiyorum neden acaba nazarım mı değdi ne
kızz hergün eksilcen diye bişey yok saçmalama..kaydirigubbakcemile3 çok ii gidiosun hatta az çok az yiyosun dikkat et..opuyorumnanaktan
bu arada s2000 tebrikler canım 700 gr ayrılmış sendenkaydirigubbakcemile3darsı diğer ayrılmak istemeyen kilocukların başına
canım ilk zamanlar hızlı kilo verirsin sonra yavaşlar hatta gün gelir hiç vermezsin kilo verme işi sabır işi malesef:teselli:
Takımda 5 kişi kalmışız,ne olacak bu takımın hali? iyice durgunlaştık.Birbirimizi pek motive edemiyoruz...
Var mı bir çözüm yolu olan arkadaşlar?
çok kez bu grişimlere kalkıştık güyaaaa..ama sonuç hüsran..boshayallersmile
bu arada annen nasıl canım??
Sağol canım daha iyi ama sıkıntıları bitmedi,fizik tedavi görüyor,şu an için sadece oturtmaya çalışıyorlar.Sonrasında da yürütecekler inşaallah.Kullandığı ilaçların yan etkileri oluyor anneme bunları aşmaya çalışıyoruz.Uzun ve yorucu bir süreçmiş bu.Ama aşarız İnşaallah hayırlısıyla.
canım inş fizik tedaviden çabuk cevap alırsınız bu annenin kendini iyi hissetmesi için çok büyük bi gelişme olur..hadi bakalım hayırlısı ama arada gelişmeleri yaz merak ediyorum benneyaptımki bu arada hastane vs ile ilgili yardımcı olabileceğim bişe olursa onun içinde haber ver ama ...malum sağlıkçı sayılırımyerimseniben
hala boş yer varmı benide alın aranızaaa
hala boş yer varmı benide alın aranızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?