- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.641
napiim arkadaşım nefsime sahip çıkmam lazımkaydirigubbakcemile3
yaaaaa bu arada siteye her girişimde gıcık oluyorum şu reklamlar varyaaa onlara!!
hep selülitsiz zayıf hatunlar çıkıo üstte sağda solda gıcık oluyorum gıcıııkkk!!!kötükedihüso
senağlama piskolojim bozuldu galibaalaelaelaelaelae
Bi arada ben takmıştım o hatunlara.Vallahi sanki özellikle gözümüze gözümüze sokuyorlar gibi değilmi?Benim öyle olmam biraz hayal ama...Neyse takmıyorum artık, sen de takma.
Haaa bir arada pide reklamı vardı orada şööle dumanı üstünde...Tövbe tövbeeeee.....
regl oldum ve üstüne tatlı krizim...
cocostar yedim
ben de yazacağım artık ne yersem :)
utanırım belki dimi :) :)
,
2günde 2,5 kilo alınır mı diyordum,sanırım aldım 83.2 bildirim yapmıştım,şimdi 85.2ölücem derdimden
sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ve birazcık ekmek yedim,yanında da çay
merhaba kızlar kaydirigubbakcemile2
bende elma dıyetı yapıyorum
bakalım kac gun dayanabılcemsempatiksalakcinni
selamm millet okuduklarıma tizden cevap vereyim dedim.şevkimin kırılacağını sanmıyorum çok hırslıyım valla 49 gündür kırılmadı heralde kırılmaz:)boyum 167 kilom 77 hedefim önce yetmiş snra 65in altı yapı itibariyle kemikli bi yapım var daha aşağısı bozar beni:)bugün öğleden snra bir kase kelogs k yedim snra bir tabak makarna birde tanede salata yedim ki hiç yapmıodum nezleyim heralde ondan fena acıkmıştım snra akşam altıda da yine bir kase kelog yedim şimdide çay içiyorum he birde günlük mekikimide çektim günlük yemekleden önce birer bardak greyfurt suyumuda içtim yeşil çayımıda içtim bukadar benden.yediklerimin hepsi bu.ve yetmiş altıyla yetmiş yedi arasında gramlarla oynuyrum bakalım 76yı görmem nekadar zaman alıcak.
yaa ben bugün çok saçma sapan besleniyorum..
sabah yarım paket tutku yarım paket N**** (Siyahi) yedim...sonra aradan bi kaç saat sonra 3şekerli 1bardak çay içtim...
şimdide 2galetayla 1full kase çorba içtim!!
sorarım sizlere ben insan mıyım yaaaaa...????mafoldumben
Takııııım;
Yine nerelerdesiniz yaw:uhm:
teşekkür ederim canım benim inşallah kurtulcaz bu kilolardan ıyyyyyalır alır daha fazlasını alır kendimden biliyorum
hadi bakalım hayırlısıolumunekankayizsmile
canım aramıza hoşgeldin inş istediğin kiloya en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde kavuşurusn kaydirigubbakcemile3
sen insan değilsen ben neyim acaba :roflol:
zaten kaç kişi kaldı takımda gidip birilerini kafesleyim ben guclubacismile
anammm çok korkuyorum
cocostar üstüne bi de marshmallow mudur nedir onalardan yedim bi sürü
haa bi de çayın yanında browni yedim
sahi nasıl zayıflamayı planlıyorum ben!!!
biri beni bi falakaya yatırsın ^_^
KIZLAR HERKES YARIN ERKENDEN KİLOLARINI YAZSIN BAKIN ERKENDEN DİYORUM ONA GÖRE delikafadulden
anammm çok korkuyorum
cocostar üstüne bi de marshmallow mudur nedir onalardan yedim bi sürü
haa bi de çayın yanında browni yedim
sahi nasıl zayıflamayı planlıyorum ben!!!
biri beni bi falakaya yatırsın ^_^
günaydın millet...opuyorumnanaktan
tartılduuummm...60.0 ı gördüm bu hafta 500gr verebilmişim ancak..boshayallersmile
gunaydın kızlar
benım kılom 69.0
700 gram vermısım
elma dıyetıne uyamadım maalesef zor bır dıyetsempatiksalakcinni
ay listede kendimi görmeyince üzüldüm ki sorma altakii yazıyı okuyunca gözlerim parladı çünkü ben rejimdeyim ve kararlıyım:))14. TAKIM 149. ETAP
aynalar ( 99,5 / 102,0 / -2,5 / -2,51 %)
S2000 ( 69,7 / 69,0 / 0,7 / 1,00 % )
mushu ( 83,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı.
sebay ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00 % )
kipra ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83 %)
iklimdenizi ( 68,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
ikbal_sevde ( 64,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
tugce ( 83,2 / 84,0 / -0,8 / -0,96 %)
ecem7 ( 63,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 377,9 / 380,0 / -2,1 / -056 % )
kızlar bildirimi şimdi yapcam
ne olur bana kızmayın eyvahedigeldismile
mushunun yiğeni msj yazmıştı mushunun pcsi bozuldu yenisi alacak diye o yüzden mushuyu izne ayırdım, diğer arkadaşlar hiçbir haber vermediği için diskalifiye oldular.
sevdikcebitmeyenim canım sen deneme süresindesin böyle devam edersen haftaya listede olacaksın kesin kilonu söyle senin başlangıç kilon olacak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?