- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.681
Sağol canım.Bunu söylemiş olman bile yeterli.İnşallah cevap verir fizik tedaviye.Aslında annemin problemi şu; kan sulandırıcı bir ilaç alıyor komadin.Bu ilacı aldığında annemin ensesinde şiddetli ağrı oluyor ve idrarından kan geliyor.Almasa da olmaz herhalde.Herhalde dozunun ayarlanması gerekiyor.Bu konu hakkında da çok bilgi sahibi olmadığımızdan ne yapılır yada ne yapılacak bilmiyoruz.
hala boş yer varmı benide alın aranızaaa
Canım sanırım dozunu düşürmüşler.Sağol.canım coumadin kullandığında idrarında dışkısında cildinde vs kan benzeri bi durum olduğunda doktora danışmanız gerekiyo..muhtemelen tekrar bi kan testi yapılıp ilaç dozu ayarlanabilir yada kesilebilir ilaç veya kanama durdurucu ilaç verebilir..bi doktoruna danışın tekrar..
hayranım kızlar size yaa
ciddi söylüyorum
ben 2 kase kelogs ve bi butla ölürüm heralde bütün gün
harikasınız
valla bak :)
ben bugün çok suçluyum hergünkü gibi iki öğün kelogsumu yedim amaa akşam dokuzda hemde bir tavuk butu ve domates salatası yedim hemde ekmekleçok yemedim ama moralim çok bozuldu yedikten sonra şte böyle(
canım ya çok az yiyosun patlak olması sonunda çok doğal..biraz düzenli yesen böyle patlamalar olmadan mutlu mesut eziyetsiz vercen kilonu..böyle bi beslenmeyle verdiğin kiloyu alman çok daha kolay olcak..dikkat et kendine..opuyorumnanaktan
kızlar başıma ne geldi bilemezsiniz yaşadığım ilçeye kar yağdı. elektrikler iki gün yoktu bütün ilçede. hayat durdu resmen. zaten ücra bir yerdeyiz bi de elektriğin olmadığını düşünün felaketti. kafayı yiyorduk nerdeyse lülülülülülü
kızlar başıma ne geldi bilemezsiniz yaşadığım ilçeye kar yağdı. elektrikler iki gün yoktu bütün ilçede. hayat durdu resmen. zaten ücra bir yerdeyiz bi de elektriğin olmadığını düşünün felaketti. kafayı yiyorduk nerdeyse lülülülülülü
kimse ne yediğini yazmamış((
ben açlıktan ölüyorummm yine az şeler yedi ama yine aynı yerimd e sayıyorum
kimse ne yediğini yazmamış((
ben açlıktan ölüyorummm yine az şeler yedi ama yine aynı yerimd e sayıyorum
Günaydın arkadaşlaaar;
Nasılsınız bakalım?
Dün akşam yine çorbayı yapamadım,biraz da abartılı şeyler yedim ama yazmayayım en iyisi:kedi:
Sabah yine tost yedim,1 dilim tam buğday ekmeğinden.
Öğleye yoğurt getirdim, grisini ile yiyeceğim.
Akşamı da abartmamam lazım,herkes çok iyi görünüyorsun diyor, o kiloları tekrar geri alırsam çok üzülürümmafoldumben.Daha da 5 kilo vermem lazım.eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?