Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım coumadin kullandığında idrarında dışkısında cildinde vs kan benzeri bi durum olduğunda doktora danışmanız gerekiyo..muhtemelen tekrar bi kan testi yapılıp ilaç dozu ayarlanabilir yada kesilebilir ilaç veya kanama durdurucu ilaç verebilir..bi doktoruna danışın tekrar..

ben bugün çok suçluyum hergünkü gibi iki öğün kelogsumu yedim amaa akşam dokuzda hemde bir tavuk butu ve domates salatası yedim hemde ekmekleçok yemedim ama moralim çok bozuldu yedikten sonra şte böyle (

hayranım kızlar size yaa
ciddi söylüyorum

ben 2 kase kelogs ve bi butla ölürüm heralde bütün gün
harikasınız
valla bak :)

Canım sanırım dozunu düşürmüşler.Sağol.
hala boş yer varmı benide alın aranızaaa

Hoşgeldin Seherjik.Kendinden bahset biraz, kilo hedef vs.

hayranım kızlar size yaa
ciddi söylüyorum

ben 2 kase kelogs ve bi butla ölürüm heralde bütün gün
harikasınız
valla bak :)

Açıkçası ben de dayanamam 2 kase kelogs ve 1 butla.

Kızlar bugün sabah birkaç küçük galeta yedim.Öğlene bakla yemeğim var.1 dilim tam buğday ekmeği ve yoğurtla.
Akşama ne yapacağıma karar vermedim.
Hadi görüşürüüüz,Sağlıklı ve zayıf kalın....

ben bugün çok suçluyum hergünkü gibi iki öğün kelogsumu yedim amaa akşam dokuzda hemde bir tavuk butu ve domates salatası yedim hemde ekmekleçok yemedim ama moralim çok bozuldu yedikten sonra şte böyle (

canım ya çok az yiyosun patlak olması sonunda çok doğal..biraz düzenli yesen böyle patlamalar olmadan mutlu mesut eziyetsiz vercen kilonu..böyle bi beslenmeyle verdiğin kiloyu alman çok daha kolay olcak..dikkat et kendine..opuyorumnanaktan

Katılıyorum kipracım, vücut bir süre sonra kıtlık psikolojisine girecek ve kilo verme duracak.Metabolizma yavaşladdığı için diyeti biraz ihmal ettiğinde kilolar büyük bir hızla geri gelecek.Tabi yetersiz besin almadan dolayı halsizlik, ciltte ve saçlarda cansızlık vs. de cabası.

Ayy çok mu ümütsiz konuştum.

az yiyorum evetde nedense iki haftadır nerdeyse kilom oldu yerde sayıo oyüsden yediklerime azıcık değişiklik verdiö bihafta kadar sora devam edeceğim.mesela bugün sabah kelogs yedim sanra misafirlerim geldi biraz bezelye salatası 4 dolma ve 2 sigara böreği yedim ama ondan snra şusaat oldu daha bişi yemedim bukadar fakat u yemeye ragmen bişi veremedim siz bence yiyin enazından aç kalmazsınız:))
benim günlük yemek raporum bukadar bu aralar ders çalıştım için çok giremiorum iare edin sınavlarım bitsin dönücem size:) opüldünüz en kocamanından

Selam arkadaşlar;opuyorumnanaktan

Seminerden geldim, henüz kimse girmemiş nete.Bugün sabah kahvaltı yapamadım kızlar.Şimdi 1 bardak çorba ile biraz grisini yiyorum.
Akşama da öğlen yapamadığım kabak çorbasını yapıp içicem yoğurtla birlikte.(2 gün önce tarifini vermiştim)

Sağlıklı ve zayıf günler...opuyorumnanaktan

sabah kahvaltıda bir fincan çay ve simit yedim

şimdi de ufak bi tabak makarna
canım çok sıkkın bu aralar,yemeğe dadandım
kontrolü alıyorum artık elime

kızlar başıma ne geldi bilemezsiniz yaşadığım ilçeye kar yağdı. elektrikler iki gün yoktu bütün ilçede. hayat durdu resmen. zaten ücra bir yerdeyiz bi de elektriğin olmadığını düşünün felaketti. kafayı yiyorduk nerdeyse lülülülülülü

Eeeeeeeee peki kar hala duruyor mu.Bizim buraya da 2 gün önce karla karışık yağmur yağdı ama öyle değil tabiki.Bende aynalar nereye kayboldu diyordum... Geçmiş olsun canım....

neyse atlatmışınıs geçmiş olsun canım..benneyaptımki

bu arada ben bugün gene zıvanadan çıktımlaelaelaelaelae
ama hiiiçççte pişman diilim manyıyorum galiba sanırsam heralde..kaydirigubbakcemile3
bir gözleme yemişim..offf çok güzeldi cokacimcoook çıtır çıtır sıcacık..oy oyy yani beni ye diye çok ısrar etti bende üzülmesin arkamdan ağlamasın diye yedimbenneyaptımki

böyle yani..bu arada siz baya ii gidiosunuz kızlarr:1hug:

kimse ne yediğini yazmamış((
ben açlıktan ölüyorummm yine az şeler yedi ama yine aynı yerimd e sayıyorum

Günaydın arkadaşlaaar;

Nasılsınız bakalım?
Dün akşam yine çorbayı yapamadım,biraz da abartılı şeyler yedim ama yazmayayım en iyisi:kedi:
Sabah yine tost yedim,1 dilim tam buğday ekmeğinden.
Öğleye yoğurt getirdim, grisini ile yiyeceğim.
Akşamı da abartmamam lazım,herkes çok iyi görünüyorsun diyor, o kiloları tekrar geri alırsam çok üzülürümmafoldumben.Daha da 5 kilo vermem lazım.eyvahedigeldismile

kimse ne yediğini yazmamış((
ben açlıktan ölüyorummm yine az şeler yedi ama yine aynı yerimd e sayıyorum

Dediğim gibi canım, vücudun kıtlık psikolojisine girmiş olabilir,Yemeği azalttıkça vücudun da kendini tehlikede hissettiği için metabolizmanı yavaşlatarak sana cevap verecek.Birkaç metabolizma hızlandırıcı diyet vardı, onları bi araştır istersen.Şu benim 4 gün önce tarifini verdiğim kabak çorbası metabolizma hızlandırıcıydı mesela...

Son düzenleme:

dün ipi kaçırma günüymüşkaydirigubbakcemile3 bende dün çok deli yedim o yüzden yazmıyorumkaydirigubbakcemile3 dün hiç pişman değildim yediklerimden ama sabah uyanınca bi şişkinlik bi ağzımda kurulukla uyanınca pişman oldum..bugün inş dikkat etcem azmıycambenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…