• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

napiim arkadaşım nefsime sahip çıkmam lazımkaydirigubbakcemile3

yaaaaa bu arada siteye her girişimde gıcık oluyorum şu reklamlar varyaaa onlara!!:kızgın::kızgın:
hep selülitsiz zayıf hatunlar çıkıo üstte sağda solda gıcık oluyorum gıcıııkkk!!!kötükedihüso

senağlama piskolojim bozuldu galibaalaelaelaelaelae

Bi arada ben takmıştım o hatunlara.Vallahi sanki özellikle gözümüze gözümüze sokuyorlar gibi değilmi?Benim öyle olmam biraz hayal ama...Neyse takmıyorum artık, sen de takma.
Haaa bir arada pide reklamı vardı orada şööle dumanı üstünde...Tövbe tövbeeeee.....

Bi arada ben takmıştım o hatunlara.Vallahi sanki özellikle gözümüze gözümüze sokuyorlar gibi değilmi?Benim öyle olmam biraz hayal ama...Neyse takmıyorum artık, sen de takma.
Haaa bir arada pide reklamı vardı orada şööle dumanı üstünde...Tövbe tövbeeeee.....

aynen öyle gözüme gözüme giriyo o selülitsiz bacaklar incecik hatunlar..ama atlatıcam bunudaa!!kötükedihüso
hatta onlar gibi olucammmm!!-tatlicadiarzu-5li rakamlara düşsem bi rahatlıycam ama daha var..bu sabah dayanamadım tartıldım 60.3 çıkıyorum..gram verdim galibakaydirigubbakcemile3
:roflol: bide allahtan o pide reklamını fark etmedim yoksa o da midemde olurdu..kaydirigubbakcemile3

selam kıslar benim bugünkü menüyü kısa özet geçicem dünkü menunün bire bir aynısı arada atıştırmalar yoktu sadece ama kendimi çok yemiş gibi hissedip kötü oluyrum sanırım fazla taktım kafaya:)

ben de yazacağım artık ne yersem :)
utanırım belki dimi :) :)
,
2günde 2,5 kilo alınır mı diyordum,sanırım aldım 83.2 bildirim yapmıştım,şimdi 85.2 :( ölücem derdimden

sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ve birazcık ekmek yedim,yanında da çay

alır alır daha fazlasını alır kendimden biliyorum :utangac:

merhaba kızlar kaydirigubbakcemile2
bende elma dıyetı yapıyorum
bakalım kac gun dayanabılcemsempatiksalakcinni

hadi bakalım hayırlısıolumunekankayizsmile

selamm millet okuduklarıma tizden cevap vereyim dedim.şevkimin kırılacağını sanmıyorum çok hırslıyım valla 49 gündür kırılmadı heralde kırılmaz:)boyum 167 kilom 77 hedefim önce yetmiş snra 65in altı yapı itibariyle kemikli bi yapım var daha aşağısı bozar beni:)bugün öğleden snra bir kase kelogs k yedim snra bir tabak makarna birde tanede salata yedim ki hiç yapmıodum nezleyim heralde ondan fena acıkmıştım snra akşam altıda da yine bir kase kelog yedim şimdide çay içiyorum he birde günlük mekikimide çektim günlük yemekleden önce birer bardak greyfurt suyumuda içtim yeşil çayımıda içtim bukadar benden.yediklerimin hepsi bu.ve yetmiş altıyla yetmiş yedi arasında gramlarla oynuyrum bakalım 76yı görmem nekadar zaman alıcak.

canım aramıza hoşgeldin inş istediğin kiloya en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde kavuşurusn kaydirigubbakcemile3

yaa ben bugün çok saçma sapan besleniyorum.. :(

sabah yarım paket tutku yarım paket N**** (Siyahi) yedim...sonra aradan bi kaç saat sonra 3şekerli 1bardak çay içtim...
şimdide 2galetayla 1full kase çorba içtim!!

sorarım sizlere ben insan mıyım yaaaaa...????mafoldumben

sen insan değilsen ben neyim acaba :roflol:

Takııııım;

Yine nerelerdesiniz yaw:uhm:

zaten kaç kişi kaldı takımda gidip birilerini kafesleyim ben guclubacismile

alır alır daha fazlasını alır kendimden biliyorum :utangac:

hadi bakalım hayırlısıolumunekankayizsmile

canım aramıza hoşgeldin inş istediğin kiloya en kısa zamanda ve sağlıklı bir şekilde kavuşurusn kaydirigubbakcemile3

sen insan değilsen ben neyim acaba :roflol:

zaten kaç kişi kaldı takımda gidip birilerini kafesleyim ben guclubacismile
teşekkür ederim canım benim inşallah kurtulcaz bu kilolardan ıyyyyy

anammm çok korkuyorum

cocostar üstüne bi de marshmallow mudur nedir onalardan yedim bi sürü
haa bi de çayın yanında browni yedim

sahi nasıl zayıflamayı planlıyorum ben!!!
biri beni bi falakaya yatırsın ^_^

anammm çok korkuyorum

ama olmaz öyle oyediklerini yiycene git bi kebap ye :) enazından karnın doyar zararlı şeler onlar kendini fit bir vucudla hayal et yediklerini yerken rejime devam ama böyle değil cezalandır kendini:))

KIZLAR HERKES YARIN ERKENDEN KİLOLARINI YAZSIN BAKIN ERKENDEN DİYORUM ONA GÖRE delikafadulden

ama ben erkenden yazamamki pcim yok:((( geçici bir süre bikaç pcim olmıcak kısa bir süre ama oyüsden sadece yazılanları akşamları okuyablyrm ama ben sana şimdiden sölim kilomu 76 ile 77 arasında bişiler çıkıo bu aralara inşallah yakında 75 ile 76 arasını görücem inşallahhhh

anammm çok korkuyorum

:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
tuğçe kız seni bi döverim bi döverim........ Çabuk şimdi evde ne kadar abur cubur varsa hepsini komşunun çocuklarına dağıt, sonra da ceza olarak giy eşofmanları 1 saat yürü...
:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
günaydın millet...opuyorumnanaktan

tartılduuummm...60.0 ı gördüm bu hafta 500gr verebilmişim ancak..boshayallersmile

Ancak mı dedin kipra,mafoldumben ben de her hafta keşke en az 500 gr verebilsem.ıyi gidiyorsun bence ...
Darısı bize ınşaallah,Ben bu hafta da kilo veremedim....

Aynalar kilom aynı canım:1no2:eyvahedigeldismile:bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Kipracım şu kilo çizelgeni de değiştirsene canım benim. Ben 60 olucam kiiiii...Hiç beklemem değiştiririm çizelgeyikaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
dövün dövün:)
babama yedirdim tüm abur cuburları biraz önce
koşu yapabilirim bugün çünkü gördüğüm sayı hiç güzel değil :(
84.0 kilo bildirimim :(
çok üzgünüm

14. TAKIM 149. ETAP

aynalar ( 99,5 / 102,0 / -2,5 / -2,51 %)
S2000 ( 69,7 / 69,0 / 0,7 / 1,00 % )
mushu ( 83,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı.
sebay ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00 % )
kipra ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83 %)
iklimdenizi ( 68,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
ikbal_sevde ( 64,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
tugce ( 83,2 / 84,0 / -0,8 / -0,96 %)
ecem7 ( 63,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 377,9 / 380,0 / -2,1 / -056 % )

kızlar bildirimi şimdi yapcam
ne olur bana kızmayın eyvahedigeldismile
mushunun yiğeni msj yazmıştı mushunun pcsi bozuldu yenisi alacak diye o yüzden mushuyu izne ayırdım, diğer arkadaşlar hiçbir haber vermediği için diskalifiye oldular.

sevdikcebitmeyenim canım sen deneme süresindesin böyle devam edersen haftaya listede olacaksın kesin kilonu söyle senin başlangıç kilon olacak çünkü.

14. TAKIM 149. ETAP

aynalar ( 99,5 / 102,0 / -2,5 / -2,51 %)
S2000 ( 69,7 / 69,0 / 0,7 / 1,00 % )
mushu ( 83,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı.
sebay ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00 % )
kipra ( 60,5 / 60,0 / 0,5 / 0,83 %)
iklimdenizi ( 68,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
ikbal_sevde ( 64,0 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
tugce ( 83,2 / 84,0 / -0,8 / -0,96 %)
ecem7 ( 63,0 ) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 377,9 / 380,0 / -2,1 / -056 % )

kızlar bildirimi şimdi yapcam
ne olur bana kızmayın eyvahedigeldismile
mushunun yiğeni msj yazmıştı mushunun pcsi bozuldu yenisi alacak diye o yüzden mushuyu izne ayırdım, diğer arkadaşlar hiçbir haber vermediği için diskalifiye oldular.

sevdikcebitmeyenim canım sen deneme süresindesin böyle devam edersen haftaya listede olacaksın kesin kilonu söyle senin başlangıç kilon olacak çünkü.
ay listede kendimi görmeyince üzüldüm ki sorma altakii yazıyı okuyunca gözlerim parladı çünkü ben rejimdeyim ve kararlıyım:))
ben rejime 82yle başladım şimdi 76.10sen böle yaz olurmu küsüratıda var yani tam 76 değil.opüyorum saol.

bugün sabah kelogs yedim sonra öğlen acıktım haslanmış tavuk butu yedimbir tane ekmeksiz . kırmızı lahana salatası yedim yoğurtlu sonra akşam yine kelogs yedim hepsi bu.görüşmek üzere

Son düzenleme:
Back