• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kipracım şu kilo çizelgeni de değiştirsene canım benim. Ben 60 olucam kiiiii...Hiç beklemem değiştiririm çizelgeyikaydirigubbakcemile4

canım ya şu çizelgeyi bile yaparken o kadar zorladım ki..çok üşeniom o yüzden düzeltmeye...kaydirigubbakcemile3

şimdi deniyom hadi bismillah rastgele!!kaydirigubbakcemile3

ay listede kendimi görmeyince üzüldüm ki sorma altakii yazıyı okuyunca gözlerim parladı çünkü ben rejimdeyim ve kararlıyım:))
ben rejime 82yle başladım şimdi 76.10sen böle yaz olurmu küsüratıda var yani tam 76 değil.opüyorum saol.

tamam canım kaydirigubbakcemile3

aynalar...iyi misin bu ne yaaa??
ben bu takıma geldiğimden beri sen hep kilo alıyon ne iş??
diğer arkadaşlarda kilo vermeye çalışmasa kilo alma için çabaladımızı sanıcam!!!:kızgın:

mafoldumben

arkadaşlar ben aynı zamanda sınava çalıştım için kalkış saatlerim çok düzensiz geç kalktım kelogs k yedim iki öğün bir simit yedim başkada birşey yemedim.benden bugünlükte bukadar ama iiki gündür gram dahi veremiyorum neden acaba nazarım mı değdi ne:(

arkadaşlar ben aynı zamanda sınava çalıştım için kalkış saatlerim çok düzensiz geç kalktım kelogs k yedim iki öğün bir simit yedim başkada birşey yemedim.benden bugünlükte bukadar ama iiki gündür gram dahi veremiyorum neden acaba nazarım mı değdi ne:(

kızz hergün eksilcen diye bişey yok saçmalama..kaydirigubbakcemile3 çok ii gidiosun hatta az çok az yiyosun dikkat et..opuyorumnanaktan

bu arada s2000 tebrikler canım 700 gr ayrılmış sendenkaydirigubbakcemile3darsı diğer ayrılmak istemeyen kilocukların başına

canım ilk zamanlar hızlı kilo verirsin sonra yavaşlar hatta gün gelir hiç vermezsin kilo verme işi sabır işi malesef:teselli:

kızz hergün eksilcen diye bişey yok saçmalama..kaydirigubbakcemile3 çok ii gidiosun hatta az çok az yiyosun dikkat et..opuyorumnanaktan

bu arada s2000 tebrikler canım 700 gr ayrılmış sendenkaydirigubbakcemile3darsı diğer ayrılmak istemeyen kilocukların başına

bende öpüyorum öncelikle nanaktanŞeniz az evet bazen nası ayakta durduma şaşıorum ama annem geldi bu akşam memleketten ona sofra hazırladm ama ben yemedm onlradan önce kelogsumu yedim sonra sofra hazırladım ama orda salata atıştırdım bişi olmaz sanırım.ama nie durakladı gram dahi veremiorum anlamadım:((((

canım ilk zamanlar hızlı kilo verirsin sonra yavaşlar hatta gün gelir hiç vermezsin kilo verme işi sabır işi malesef:teselli:

sabırla bekliyorum beklicem normalde çok tezcanlı biriyimdir buna nasılda sabrediyorum kendime şaşıyorum ama müthiş hırs yaptım.bugün vermessem yarın vericem bu kiloşları saol moralin içinde optüm senide:1hug:

Gunaydın arkadaslar
herkese guzel bır hafta dılıyoruma.s.
ınsallah bu hafta hersey daha iyi olcak:lepi:
kılolar erıyıp gıdecekkaydirigubbakcemile2

Aynalar sende artık topla kendını canım bak yaza az kaldı

aynalar nolcak kuzum bizim bu halimiz yaa :(

haftasonu izmir kaçamağı yaptım
çok çok yürüdüm ama çok çok da yedim
yeme halbuki dimi
ama grup olunca napimm ya:(
neyse evimdeyim artık dikkat edeyim artık

öptüm hepinizi

Merhaba arkadaşlar;
Ancak girebildim nete, seminer var 3 gün öğlene kadar.
Öncelikle sağlıklı, güzel bir hafta diliyorum hepinize.
Ben bu hafta 2 günlük detoksu uygulayacaktım yine çarşamba-perşembe, ama seminerde olduğum için uygulayamam.
Bir arkadaşım diyetisyene gidiyor.Diyetisyeni metsbolizma hızlandırıcı bir çorba vermiş ona.2 gün öğle ve akşam öğünü olarakyoğurtla beraber tüketiyorsun.Çarşamba ve perşembe onu yapıcam.
Yapmak isteyenler için yazıyorum.Sanırım kk da görmüştüm bu çorba tarifini;
2 kabak
2 domates
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım demet sapları ile maydanoz
yarım demet taze nane
Yapılışı:Domates,soğan,kabak ve maydanoz sıvı yağ ile birlikte alabildiğinde suda haşlanır.Karışım sıcakken içine taze nane de katılarak blenderden geçirilir.
2gün öğle ve akşam öğünlerinde yoğurtla tüketilir.

Takımda 5 kişi kalmışız,ne olacak bu takımın hali? iyice durgunlaştık.Birbirimizi pek motive edemiyoruz...

Var mı bir çözüm yolu olan arkadaşlar?

çok kez bu grişimlere kalkıştık güyaaaa..ama sonuç hüsran..boshayallersmile

bu arada annen nasıl canım??

Sağol canım daha iyi ama sıkıntıları bitmedi,fizik tedavi görüyor,şu an için sadece oturtmaya çalışıyorlar.Sonrasında da yürütecekler inşaallah.Kullandığı ilaçların yan etkileri oluyor anneme bunları aşmaya çalışıyoruz.Uzun ve yorucu bir süreçmiş bu.Ama aşarız ınşaallah hayırlısıyla.

Sağol canım daha iyi ama sıkıntıları bitmedi,fizik tedavi görüyor,şu an için sadece oturtmaya çalışıyorlar.Sonrasında da yürütecekler inşaallah.Kullandığı ilaçların yan etkileri oluyor anneme bunları aşmaya çalışıyoruz.Uzun ve yorucu bir süreçmiş bu.Ama aşarız İnşaallah hayırlısıyla.

canım inş fizik tedaviden çabuk cevap alırsınız bu annenin kendini iyi hissetmesi için çok büyük bi gelişme olur..hadi bakalım hayırlısı ama arada gelişmeleri yaz merak ediyorum benneyaptımki bu arada hastane vs ile ilgili yardımcı olabileceğim bişe olursa onun içinde haber ver ama ...malum sağlıkçı sayılırımyerimseniben

canım inş fizik tedaviden çabuk cevap alırsınız bu annenin kendini iyi hissetmesi için çok büyük bi gelişme olur..hadi bakalım hayırlısı ama arada gelişmeleri yaz merak ediyorum benneyaptımki bu arada hastane vs ile ilgili yardımcı olabileceğim bişe olursa onun içinde haber ver ama ...malum sağlıkçı sayılırımyerimseniben

Sağol canım.Bunu söylemiş olman bile yeterli.İnşallah cevap verir fizik tedaviye.Aslında annemin problemi şu; kan sulandırıcı bir ilaç alıyor komadin.Bu ilacı aldığında annemin ensesinde şiddetli ağrı oluyor ve idrarından kan geliyor.Almasa da olmaz herhalde.Herhalde dozunun ayarlanması gerekiyor.Bu konu hakkında da çok bilgi sahibi olmadığımızdan ne yapılır yada ne yapılacak bilmiyoruz.

Back