• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sanırım yine kimse yok.

Öğle yemeğinde yoğurt ve grisinimi yedim arkadaşlar.
Akşama da ıspanak yapmaya karar verdim.Yoğurtla yerim artık.

Yarın yine kilo bildirim günü verememişimdir kesin ama inşallah üstüne de almamışımdır.

slm kızlar
yarın benım mısafırlerım gelcek belkı ınternete gıremeye bılırımsempatiksalakcinni
kılom aynı yazarsınız-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sızlere basarılar dılıyorumopuyorumnanaktan

yarın ne günü BİLDİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMeyvahedigeldismile

14. TAKIM 150. ETAP

aynalar ( 102,0 / / / %)
S2000 ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 % )
sebay ( 65,0 / / / % )
kipra ( 60,0 / / / %)
tugce ( 84,0 / / / %)
sevdikcebitmeyenim ( 76,1 / / / % ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 456,1 / / / % )

off kızlar offf bugün kelogs yemedim fırında kıtır kahvaltılık ekmekler yaptım yedim kepekli ama gün boyu yemek yemedim ondan başka atıştırmalar yaptım salata yoğurt bide halley gibibukadar hepsi ama yinede moralim bozuk kilo aynı canım sıkkın pes etmicem ama hevesim kırlıo böyle olunca haftaya memlekete gidym bi süre yokum dolayısyla tartıda evde kalıcak belki araya mesafe girerse özler beni dönüncede güzelik yapar bana :=)

Günaydın kızlar;

Aynalar kilom yine 65 canım.
Benim tartım dijital olmadığı için gramları falan yazamıyorum.İdare edin artık.Ama ibre tam 65 in üzerinde.

Sabahleyin grisini yiyecektim ama bi baktım grisininin yerinde yeller esiyor.Bizim personel götürmüş anlayacağınız.

Ben de bir parça poğaça yemek zorunda kaldım.Zorunda kaldım diyorum çünkü sabah uyanınıca aç karna 1 bardak limonlu ılık su içmiştim.O da mide bulantısı yaptı.Bastırmak için mecburen yedim.

Ay ne çok açıklama yaptım öyle.

Öğlene ne yerim bilmiyorum.Moralim çok bozuk.Ben üzülünce biraz yemeğe düşerim de.
Annem bi türlü düzelemedi.Bu kez de vücudu ilaçlara adapte olamıyor.Ne olacak bilmiyorum:çok üzgünüm:.Üzüntü biraz da dilime vuruyor benim sanırım:çok üzgünüm:.Ne çok konuştum öyle.......

off kızlar offf bugün kelogs yemedim fırında kıtır kahvaltılık ekmekler yaptım yedim kepekli ama gün boyu yemek yemedim ondan başka atıştırmalar yaptım salata yoğurt bide halley gibibukadar hepsi ama yinede moralim bozuk kilo aynı canım sıkkın pes etmicem ama hevesim kırlıo böyle olunca haftaya memlekete gidym bi süre yokum dolayısyla tartıda evde kalıcak belki araya mesafe girerse özler beni dönüncede güzelik yapar bana :=)

Canım öğün atlamakta iyi değil.Tüm gün yalnızca sabah yediğinle mi kaldın?Mideye 4 saatte bir yemek girmeli ki vücut yağ depolamasın.Ben öyle biliyorum.

Moralim çok bozuk.Ben üzülünce biraz yemeğe düşerim de.
Annem bi türlü düzelemedi.Bu kez de vücudu ilaçlara adapte olamıyor.Ne olacak bilmiyorum:çok üzgünüm:.Üzüntü biraz da dilime vuruyor benim sanırım:çok üzgünüm:.Ne çok konuştum öyle.......

canım herşeyin ilacı zaman denir ya çok klasik ama onu söliicem biraz zaman azcıkta sabır..sonra toparlayacak bunlar ha deyince olmaz.kolay bişe değil bünyesi neler atlatmış şimdi yeni bi düzene alışıo çok normal bunlar..inş güzel olucak herşey kısa zamandaopuyorumnanaktan

bidee tartıldım 59.8 olmuşum gittikçe azalıo vermem muhtemelen haftaya artık durur..boshayallersmile bu akşam misafirde gelcek bize biiiisüürü yemek yaptım yeemeden hayatta duramam yarın kesin gene 60 olurumkaydirigubbakcemile3

canım herşeyin ilacı zaman denir ya çok klasik ama onu söliicem biraz zaman azcıkta sabır..sonra toparlayacak bunlar ha deyince olmaz.kolay bişe değil bünyesi neler atlatmış şimdi yeni bi düzene alışıo çok normal bunlar..inş güzel olucak herşey kısa zamandaopuyorumnanaktan

İnşallah canım.Endişeleniyoruz ister istemez.Şu ilaca bir adapte olabilseysi hayırlısıyla.İç kanama tehlikesi bile varmış.Sürekli idrarından kan geliyor.Şiddetli baş ağrıları yaşıyor.İlaca karşı aşırı duyarlı çıktı bünyesi.Bir türlü dozu ayarlanamıyor.Biz de endişeleniyoruz doğal olarak.

İnşallah canım.Endişeleniyoruz ister istemez.Şu ilaca bir adapte olabilseysi hayırlısıyla.İç kanama tehlikesi bile varmış.Sürekli idrarından kan geliyor.Şiddetli baş ağrıları yaşıyor.İlaca karşı aşırı duyarlı çıktı bünyesi.Bir türlü dozu ayarlanamıyor.Biz de endişeleniyoruz doğal olarak.

canım yaaa normalde coumadin kullanan hastalara biz bide kullanma kılavuzu veriyoruz ekstradan herhangi bi durumda önlenebilsin diye..vermedi mi doktorunuz size böyle bişey..çünkü tehlikeli olabilio sonuçta vücudun kan değiştiriliyo..dikkatli olun herhangi bi durumda düşünmeden hemen doktorunuzu veya hastaneyi arayıp sorun ihmal etmeyin...

kıslar tartıya küsünce oda gücenmiş galiba ki güzellik yaptı bugün kilom 75.60 çok mutlu oldum 75leri gördüm sonunda

canım yaaa normalde coumadin kullanan hastalara biz bide kullanma kılavuzu veriyoruz ekstradan herhangi bi durumda önlenebilsin diye..vermedi mi doktorunuz size böyle bişey..çünkü tehlikeli olabilio sonuçta vücudun kan değiştiriliyo..dikkatli olun herhangi bi durumda düşünmeden hemen doktorunuzu veya hastaneyi arayıp sorun ihmal etmeyin...

Canım annem hala hastanede ve doktor kontrolünde alıyor bu ilacı.Günlük kan değerleri ölçülüyor.Ama yine de doz ayarlanamadı malesef.

iki hafta önceye döndüm yine
85 kilom malesef :(
Tabi sen ye makarnaları sonuç böyle olur işte.Ben o kadar uzun zamandır yemiyoru ki makarnanın tadını bile unuttum be.alsanaalsanasmile.Bence bi diyetisyen yardımı al sen tuğçecim.
kıslar tartıya küsünce oda gücenmiş galiba ki güzellik yaptı bugün kilom 75.60 çok mutlu oldum 75leri gördüm sonunda

Tebrik ederim canım.

bidee tartıldım 59.8 olmuşum gittikçe azalıo vermem muhtemelen haftaya artık durur..boshayallersmile bu akşam misafirde gelcek bize biiiisüürü yemek yaptım yeemeden hayatta duramam yarın kesin gene 60 olurumkaydirigubbakcemile3

Kipracım seni de tebrik ederim.Az da olsa her hafta düzenli olarak veriyorsun.Emin adımlarla ilerliyorsun hedefine.Ben neredeyse 1 aydır takıldım kaldım bu kiloya.

14. TAKIM 150. ETAP

aynalar ( 102,0 / 105,6 / -3,6 / -3,53 %) ohaoldumsmile
S2000 ( 69,0 / 69,0 / 0,0 / 0,00 % )
sebay ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00 % )
kipra ( 60,0 / 59,8 / 0,2 / 0,33 %)
tugce ( 84,0 / 85,0 / -1,0 / -1,19 %)
sevdikcebitmeyenim ( 76,1 / 75,6 / 0,5 / 0,66 %) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 456,1 / 460,0 / -3,9 / -0,86 % )

Back