• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de yazacağım artık ne yersem :)
utanırım belki dimi :) :)
,
2günde 2,5 kilo alınır mı diyordum,sanırım aldım 83.2 bildirim yapmıştım,şimdi 85.2 :( ölücem derdimden

sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta ve birazcık ekmek yedim,yanında da çay

sebaycım yemeden yiyeceklerini yazıosun ya..bunları yapabilio musun??
ben her sabah ne yiyeceğimi kararlaştırıyorum ama gün sonunda çok alakasız şeyler çıkıyodaaa...:roflol:

o yüzden sordum..benneyaptımki

Canım genellikle yemeğimi yanımda getiriyorum işyerine, akşam da ne pişireceğime karar vermişsem yazıyorum.Ya da bir gün önceden pişiriyorum yemeği.Mesela akşama yiyeceğim kerevizimi dün akşam yaptım.

Tabi bazen değişebiliyor.Kayınvalidemlere falan gidersek.

slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum,45 dk aerobik yaptım cd den bünye kaldırmadı delikafadulden
sizde havalar nasıl bakem kaydirigubbakcemile3

normalde nabzım hızlı benim 100-110 civarlarında dolaşır
10 dakika koşunun ardından bi baktım nabız 170 :S
beynim kafamdan tavana yapışıcak gibi geldi
durdum :(
nolcak bu hall ya

slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum,45 dk aerobik yaptım cd den bünye kaldırmadı delikafadulden
sizde havalar nasıl bakem kaydirigubbakcemile3

nolcak bu hall ya

takım olarak spor bünyemize ters!!:roflol::roflol:

bugün yediklerim...

sabah:1 küçük muz 1bardak süt

ara:2 galeta 1kibrit kutusu peynir

öğle:1kepçe çorba salata 2 köfte 1dilim ekmek

ara:1fincan nescafe 2 diyet bisküvi

akşam:salata 1 kase çorba 6 yk sebze yemeği 1 dilim ekmek

ara:1 elma

2lt su içtim bu kadar..

bu hafta bence ben kilo veremiycem çünkü iştahım çok açık ve regl dönemiyle tatlı krizleri yaklaşıoo:sinifsinif:

selamm millet okuduklarıma tizden cevap vereyim dedim.şevkimin kırılacağını sanmıyorum çok hırslıyım valla 49 gündür kırılmadı heralde kırılmaz:)boyum 167 kilom 77 hedefim önce yetmiş snra 65in altı yapı itibariyle kemikli bi yapım var daha aşağısı bozar beni:)bugün öğleden snra bir kase kelogs k yedim snra bir tabak makarna birde tanede salata yedim ki hiç yapmıodum nezleyim heralde ondan fena acıkmıştım snra akşam altıda da yine bir kase kelog yedim şimdide çay içiyorum he birde günlük mekikimide çektim günlük yemekleden önce birer bardak greyfurt suyumuda içtim yeşil çayımıda içtim bukadar benden.yediklerimin hepsi bu.ve yetmiş altıyla yetmiş yedi arasında gramlarla oynuyrum bakalım 76yı görmem nekadar zaman alıcak.

Günaydın Arkadaşlaaar;

nolcak bu hall ya

Tuğçecim benim nabız da seninki gibi 100 ün altına indiğini hiç görmedim.Temponu yavaştan başlatmalısın , koşuyla değil yürüyüşle başla istersen.Öncesinde de birkaç ısınma hareketi yap.Bir de süreyi kısa tut zamanla uzat.

Kızlar şimdi 1 bardak çorba içiyorum.Bu aralar da buna alıştım.

Öğlene yine portakallı kereviz var.

Akşam da sanırım yeşil mercimek çorbası yapıcam.Bir de meyve, salata vs yerim.

Kendimi iyi hissedersem sporumu da yaparım artık.

Son düzenleme:
selamm millet okuduklarıma tizden cevap vereyim dedim.şevkimin kırılacağını sanmıyorum çok hırslıyım valla 49 gündür kırılmadı heralde kırılmaz:)boyum 167 kilom 77 hedefim önce yetmiş snra 65in altı yapı itibariyle kemikli bi yapım var daha aşağısı bozar beni:)bugün öğleden snra bir kase kelogs k yedim snra bir tabak makarna birde tanede salata yedim ki hiç yapmıodum nezleyim heralde ondan fena acıkmıştım snra akşam altıda da yine bir kase kelog yedim şimdide çay içiyorum he birde günlük mekikimide çektim günlük yemekleden önce birer bardak greyfurt suyumuda içtim yeşil çayımıda içtim bukadar benden.yediklerimin hepsi bu.ve yetmiş altıyla yetmiş yedi arasında gramlarla oynuyrum bakalım 76yı görmem nekadar zaman alıcak.

allahım azmini hiç kırmasın canım inş.hep böyle züpppppeeeeerrr gidersin!!! kaydirigubbakcemile3

mekik falan çok ii yaa...darısı başımıza inş.opuyorumnanaktan

yaa ben bugün çok saçma sapan besleniyorum.. :(

sabah yarım paket tutku yarım paket N**** (Siyahi) yedim...sonra aradan bi kaç saat sonra 3şekerli 1bardak çay içtim...
şimdide 2galetayla 1full kase çorba içtim!!

sorarım sizlere ben insan mıyım yaaaaa...????mafoldumben

yaa ben bugün çok saçma sapan besleniyorum.. :(

sabah yarım paket tutku yarım paket N**** (Siyahi) yedim...sonra aradan bi kaç saat sonra 3şekerli 1bardak çay içtim...
şimdide 2galetayla 1full kase çorba içtim!!

sorarım sizlere ben insan mıyım yaaaaa...????mafoldumben

canım çok bişey yememişsin dert etme o kadar
regl dönemi hep böyle oluyoruz

kipa bence bisküvi ağırlık yerine galeta yoğurt ye bisküviden daha az zararsız emin ol.
azmim kırılcanı sanmıyorum hiç bişi için bukadar hırs yapmadım.neyse bu arada 76 yı gördüm bugün tam 76.100 gramdım bu sabah:)
neyse ben bugün öğleden snra birkase kelogs yedim sonracıma akşam üstü direncim düştü sanırk kendime izin verdim iki günde birde böyle beslenicem bir öğün başka bişi yiyerek işte kalktım kendime patates salatası yaptım birkase yoğurtla ve birbuçuk dilim kepek ekmeği ile yedim.başkada bişi yemedim sadece sıvı tüketiyrm yediden sonra hepsi bu işte.zaten greyfurt ve yeşil çayı artık saymayacağım bile onları hergünün bismillahı gibi yapar oldum:)benden böyle anlatayımki ballandıra ballandıra sizde gaza gelin dimi ama :)

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Dün akşam misafirim vardı, spora başlayamadım kızlar.Ama inşaallah bugün başlayacağım.

Sabahleyin 1 dilim tam buğday ekmeğinden yağsız tost yedim kızlar.
Öğleye dün akşamdan kalma yeşil mercimek çorbası var.
Bugün buranın pazarı var akşama da pazardan aldığım bir sebzeyi yaparım artık.Ispanak olabilir...Tabi yoğurt meyve ve salatayı da unutmayalım.

Bugün yiyeceklerim kuvvetle ihtimal bunlar kızlar.

Önümüzdeki hafta yine şu 2 günlük detoksu uygulayacağım.Çarşamba ve perşembe,Yine benimle uygulamaya varmısınız kızlar.kaydirigubbakcemile5

Kipracım sen içimizde en istikrarlı ilerleyensin,moralini bozma arada olur böyle,Olan olmuş ooohh sefam olsun de gitsin...

Son düzenleme:
kızlaaar ben geldim..

bugün kendimi cazlandırdım!!:oklava:
cezada demiyimdeee nefsimi terbiye etcem die bide borcum vardı diye oruç tuttum..umarım akşam aşmam kendimi opuyorumnanaktan

kızlaaar ben geldim..

bugün kendimi cazlandırdım!!:oklava:
cezada demiyimdeee nefsimi terbiye etcem die bide borcum vardı diye oruç tuttum..umarım akşam aşmam kendimi opuyorumnanaktan

ılahi kipra:roflol: iyi yapmışsın canım yaa Allah kabul etsin

Bizdemi ödesek borçları acaba, vallahi tamamen aklımdan çıkmıştı...bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
İlahi kipra:roflol: iyi yapmışsın canım yaa kaydirigubbakcemile5

Bizdemi ödesek borçları acaba, vallahi tamamen aklımdan çıkmıştı...bilmiyorumkismile

napiim arkadaşım nefsime sahip çıkmam lazımkaydirigubbakcemile3

yaaaaa bu arada siteye her girişimde gıcık oluyorum şu reklamlar varyaaa onlara!!:kızgın::kızgın:
hep selülitsiz zayıf hatunlar çıkıo üstte sağda solda gıcık oluyorum gıcıııkkk!!!kötükedihüso

senağlama piskolojim bozuldu galibaalaelaelaelaelae

Back