- Konu Sahibi Pinarbartu
- #17.601
kimsecikler yok muuuuu????:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya siteye giremiyorum sorun var dün hiç giremedim, şimdide o kadar zor girdim ki :1no2:
Günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan....
Güzel, zayıf bir hafta diliyorum hepinize...
Ben bu hafta da toparlayamam kendimi herhalde.Zor bir dönem geçiriyorum malum.Anneciğimi gördüm hafta sonu, morali çok bozuk kalkamıyorum diye...
Sürekli uyumak istiyor.Biraz moralini düzeltmeye çalıştık bakalım.
Ha bu arada cuma günü müfettişlerimiz de geldi.Stresi bir nebze attık.
Bugün henüz hiçbirşey yemedim kızlar.Çörekotu yerim birazdan.Sonra yediklerimi yazarım.
Kipracım tebrik ederim canım, darısı başımıza....
Hadi görüşürüüüz
canım yaa zamanla düzelicek inş anneciğin inş o zaman hızla geçiverirde atlatırsınız bu
dönemi..:çok üzgünüm:
Sağol canım çok teşekkür ederim.Birbirimizi hiç tanımasak ta senin hakkında kesin bir kanaatim var kipracım.Sen gerçekten vefalı bir dostsun.Tekrar teşekkür ederim.:teselli:
merhaba kızlar
haftasonu giremedim
memlekette mevlütümüz vardı oralardaydım
iyiydi güzeldi nerdeyse tüm akrabalarımı gördüm,dualar ettik..:Saruboceq:
pide ve lokma hayırı da vardıcokacimcoook
ipin ucunu fazla mı kaçırdım bilmem insan 2 günde 2,5 kilo alır mı yaasenağlama
çıldırıcam vallahi
tuvalete çıkamadım da
uf çok üzgünüm:bbo:
selam millet bende katıldım aranıza. sıkı rejim yapanlardanım yalnız bebişim olduğu için şimdilik spor yapamayanlardanım.special k ile ilgili bilgi ararken buldum bu sayfayı.üçgündür iki öğün special k ile başladım.ama ondan önce rejime başlayalı 47 gün oldu ve totalde 5 kilo verdim bende yaptıklarımı size rapor edicem kaç kilo verdiğimi ne yediğimi.ama bende ki gereksiz kilo biras fazla oyüsden hızlı vermek istiyrum 82 kiloyla başladım şuan 77 kiloyum ve bu kilo benim içn çok gereksiz ve çok fazla .yeni paylaşımlarla tekrar görüşmek üzere...
Günaydın canlaaar;
Hoşgeldin sevdikcebitmeyenim
Nasılsınız bugün sevgili arkadaşlar;
Bugün çörekotumu yedim henüz kahvaltı yapamadım.Sabah yoğun bir trafik vardı(iş trafiği).1 bardak hazır çorba içebilirim.
Öğleye biraz patates yemeği yiyeceğim.
Akşam da portakallı kereviz yaptım kendime.
Sağlıklı kilo vermeleeer...