• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın günaydın günaydın.....:sm_cool:
herkese sağlıklı güzel kilolar verdiren bi hafta diliyorum...opuyorumnanaktan
bu hafta toparlanalım hadii!!olumunekankayizsmile

Günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan....

Güzel, zayıf bir hafta diliyorum hepinize...

Ben bu hafta da toparlayamam kendimi herhalde.Zor bir dönem geçiriyorum malum.Anneciğimi gördüm hafta sonu, morali çok bozuk kalkamıyorum diye...
Sürekli uyumak istiyor.Biraz moralini düzeltmeye çalıştık bakalım.
Ha bu arada cuma günü müfettişlerimiz de geldi.Stresi bir nebze attık.

Bugün henüz hiçbirşey yemedim kızlar.Çörekotu yerim birazdan.Sonra yediklerimi yazarım.

Kipracım tebrik ederim canım, darısı başımıza....

Hadi görüşürüüüz:emir_bebek:

Günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan....

Güzel, zayıf bir hafta diliyorum hepinize...

Ben bu hafta da toparlayamam kendimi herhalde.Zor bir dönem geçiriyorum malum.Anneciğimi gördüm hafta sonu, morali çok bozuk kalkamıyorum diye...
Sürekli uyumak istiyor.Biraz moralini düzeltmeye çalıştık bakalım.
Ha bu arada cuma günü müfettişlerimiz de geldi.Stresi bir nebze attık.

Bugün henüz hiçbirşey yemedim kızlar.Çörekotu yerim birazdan.Sonra yediklerimi yazarım.

Kipracım tebrik ederim canım, darısı başımıza....

Hadi görüşürüüüz:emir_bebek:

canım yaa zamanla düzelicek inş anneciğin inş o zaman hızla geçiverirde atlatırsınız bu
dönemi..:çok üzgünüm:

bu arada da teşekkür ederimopuyorumnanaktan

canım yaa zamanla düzelicek inş anneciğin inş o zaman hızla geçiverirde atlatırsınız bu
dönemi..:çok üzgünüm:

Sağol canım çok teşekkür ederim.Birbirimizi hiç tanımasak ta senin hakkında kesin bir kanaatim var kipracım.Sen gerçekten vefalı bir dostsun.Tekrar teşekkür ederim.:teselli:

Sağol canım çok teşekkür ederim.Birbirimizi hiç tanımasak ta senin hakkında kesin bir kanaatim var kipracım.Sen gerçekten vefalı bir dostsun.Tekrar teşekkür ederim.:teselli:

canım benim yaaa..benim için böyle düşünmen çok mutlu etti beni çok saol olumunekankayizsmile

merhaba kızlar
haftasonu giremedim
memlekette mevlütümüz vardı oralardaydım

iyiydi güzeldi nerdeyse tüm akrabalarımı gördüm,dualar ettik..:Saruboceq:
pide ve lokma hayırı da vardıcokacimcoook
ipin ucunu fazla mı kaçırdım bilmem insan 2 günde 2,5 kilo alır mı yaasenağlama
çıldırıcam vallahi
tuvalete çıkamadım da
uf çok üzgünüm:bbo:

merhaba kızlar
haftasonu giremedim
memlekette mevlütümüz vardı oralardaydım

iyiydi güzeldi nerdeyse tüm akrabalarımı gördüm,dualar ettik..:Saruboceq:
pide ve lokma hayırı da vardıcokacimcoook
ipin ucunu fazla mı kaçırdım bilmem insan 2 günde 2,5 kilo alır mı yaasenağlama
çıldırıcam vallahi
tuvalete çıkamadım da
uf çok üzgünüm:bbo:

allah kabul etsin canım..aldığın kiloda değil bence daha çok bence senin bağırsakların isyandalar..kaydirigubbakcemile3
bağırsakların rahatlayınca daha iyi anlarsın kilo almış olsan bile bu 2.5 kilo deildir..a.s
orda biraz boğazını cuşturduysan şimdiiiiiiiii...dinlenmeye alma zamanı gelmiş demektir buuu...opuyorumnanaktan

bu arada..eski düzenime geçicem buraya yediklerimi tekrar yazmaya başlıycam yoookkkssaaaa..gün sonunda çok yemek yemiş bi kübra buluyorum ve pişman oluyorummirmirmirmir

bugün yediklerimi yaziim...

sabah:1fincan adaçayı 1 kibrit kutusu kaşar peynir yeşillik 1dilim kepek ekmeği

ara:1küçük muz

öğle:1karper peynir yarımm simit 1bardak ayran

ara:1fincan sütlü nescafe 2diet bisküvi

akşam:1kase çorba 6 yemeke kaşığı mantar sote
salata
1dilim kepek ekmeği

şimdilik bunları tükettim....

selam millet bende katıldım aranıza. sıkı rejim yapanlardanım yalnız bebişim olduğu için şimdilik spor yapamayanlardanım.special k ile ilgili bilgi ararken buldum bu sayfayı.üçgündür iki öğün special k ile başladım.ama ondan önce rejime başlayalı 47 gün oldu ve totalde 5 kilo verdim bende yaptıklarımı size rapor edicem kaç kilo verdiğimi ne yediğimi.ama bende ki gereksiz kilo biras fazla oyüsden hızlı vermek istiyrum 82 kiloyla başladım şuan 77 kiloyum ve bu kilo benim içn çok gereksiz ve çok fazla .yeni paylaşımlarla tekrar görüşmek üzere...

bu arada ben special kya başlayalı sadece günde iki öğün le duruyorum oda special k başka bişi yemiorum yeşil çay ve greyfurt suyu içiyorum birde keyif olsun diyeki vazgeçemem zaten çay iyiyorum ki onuda şekersiz içtiğim için sorun yoktur heralde.special kya başlamadan öncede sabah iki dilim kepek ekmek sonra akşam beş altı gibi sebze yemeği yada kırmızı lahana salatası yoğurtlu yiyodum bir dilim kepe ekmeği ile yediden snra sadece çay içiodum çok acıkırsam galeta ve yoğurt yiyodum .ben gerçekten çok azimli başladım rejim işine ve hafifledikçe insan daha mutlu oluyor evet çok kilo vermedim belki sadece beş kilo ama bu bile mutlu ediyor beni.ve sizden kopmadan paylaşımlarımı sürdüreceğime emin olabilirsiniz en azından istediğim kiloya inene kadar.:)

aklıma gelmişken ben akşamları girebileceğim siteye geçmişi okurum ama merak etmeyin geçici bisüre pcim olmıycak çünkü.takıma ben geldim arkadaşlar inanın çok canlı olucak çünkü bi rejimi hiç bukadar önemsememiştim çok kararlıyım çok bu aralar tek favorim rejim:))

selam millet bende katıldım aranıza. sıkı rejim yapanlardanım yalnız bebişim olduğu için şimdilik spor yapamayanlardanım.special k ile ilgili bilgi ararken buldum bu sayfayı.üçgündür iki öğün special k ile başladım.ama ondan önce rejime başlayalı 47 gün oldu ve totalde 5 kilo verdim bende yaptıklarımı size rapor edicem kaç kilo verdiğimi ne yediğimi.ama bende ki gereksiz kilo biras fazla oyüsden hızlı vermek istiyrum 82 kiloyla başladım şuan 77 kiloyum ve bu kilo benim içn çok gereksiz ve çok fazla .yeni paylaşımlarla tekrar görüşmek üzere...

canım hoşgeldin aramıza..5kilonu vermişssin darısı diğer kilocuklarının başınakaydirigubbakcemile3
geyet istikrarlı olduğunu yazmışın umarım bu şevkin hiç kırılmadan devam eder de biranevvel veda edersin kilolarına..
bu arada boyun kaç hedefin kaç kilo olmak?bunlarıda yazarsan...
tekrar hoşgeldin..a.s.

Günaydın canlaaar;

Hoşgeldin sevdikcebitmeyenim

Nasılsınız bugün sevgili arkadaşlar;

Bugün çörekotumu yedim henüz kahvaltı yapamadım.Sabah yoğun bir trafik vardı(iş trafiği).1 bardak hazır çorba içebilirim.

Öğleye biraz patates yemeği yiyeceğim.

Akşam da portakallı kereviz yaptım kendime.

Sağlıklı kilo vermeleeer...

Son düzenleme:
Günaydın canlaaar;

Hoşgeldin sevdikcebitmeyenim

Nasılsınız bugün sevgili arkadaşlar;

Bugün çörekotumu yedim henüz kahvaltı yapamadım.Sabah yoğun bir trafik vardı(iş trafiği).1 bardak hazır çorba içebilirim.

Öğleye biraz patates yemeği yiyeceğim.

Akşam da portakallı kereviz yaptım kendime.

Sağlıklı kilo vermeleeer...

sebaycım yemeden yiyeceklerini yazıosun ya..bunları yapabilio musun??
ben her sabah ne yiyeceğimi kararlaştırıyorum ama gün sonunda çok alakasız şeyler çıkıyodaaa...:roflol:

o yüzden sordum..benneyaptımki

Back