- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.621
sebaycım yemeden yiyeceklerini yazıosun ya..bunları yapabilio musun??
ben her sabah ne yiyeceğimi kararlaştırıyorum ama gün sonunda çok alakasız şeyler çıkıyodaaa...:roflol:
o yüzden sordum..benneyaptımki
merhaba kızlar kaydirigubbakcemile2
bende elma dıyetı yapıyorum
bakalım kac gun dayanabılcemsempatiksalakcinni
slm kızlar nasılsınız ben ölüyorum,45 dk aerobik yaptım cd den bünye kaldırmadı delikafadulden
sizde havalar nasıl bakem kaydirigubbakcemile3
normalde nabzım hızlı benim 100-110 civarlarında dolaşır
10 dakika koşunun ardından bi baktım nabız 170 :S
beynim kafamdan tavana yapışıcak gibi geldi
durdum
nolcak bu hall ya
normalde nabzım hızlı benim 100-110 civarlarında dolaşır
10 dakika koşunun ardından bi baktım nabız 170 :S
beynim kafamdan tavana yapışıcak gibi geldi
durdum
nolcak bu hall ya
selamm millet okuduklarıma tizden cevap vereyim dedim.şevkimin kırılacağını sanmıyorum çok hırslıyım valla 49 gündür kırılmadı heralde kırılmaz:)boyum 167 kilom 77 hedefim önce yetmiş snra 65in altı yapı itibariyle kemikli bi yapım var daha aşağısı bozar beni:)bugün öğleden snra bir kase kelogs k yedim snra bir tabak makarna birde tanede salata yedim ki hiç yapmıodum nezleyim heralde ondan fena acıkmıştım snra akşam altıda da yine bir kase kelog yedim şimdide çay içiyorum he birde günlük mekikimide çektim günlük yemekleden önce birer bardak greyfurt suyumuda içtim yeşil çayımıda içtim bukadar benden.yediklerimin hepsi bu.ve yetmiş altıyla yetmiş yedi arasında gramlarla oynuyrum bakalım 76yı görmem nekadar zaman alıcak.
yaa ben bugün çok saçma sapan besleniyorum..
sabah yarım paket tutku yarım paket N**** (Siyahi) yedim...sonra aradan bi kaç saat sonra 3şekerli 1bardak çay içtim...
şimdide 2galetayla 1full kase çorba içtim!!
sorarım sizlere ben insan mıyım yaaaaa...????mafoldumben
canım çok bişey yememişsin dert etme o kadar
regl dönemi hep böyle oluyoruz
kızlaaar ben geldim..
bugün kendimi cazlandırdım!!klava:
cezada demiyimdeee nefsimi terbiye etcem die bide borcum vardı diye oruç tuttum..umarım akşam aşmam kendimi opuyorumnanaktan
İlahi kipra:roflol: iyi yapmışsın canım yaa kaydirigubbakcemile5
Bizdemi ödesek borçları acaba, vallahi tamamen aklımdan çıkmıştı...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?