Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar

bugün benim doğum günüm çok mutluyum
sizin de gününüz mutlu geçsin :) :)

doom günün kutlu olsun canuuummmmopuyorumnanaktana.s. sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle..hmm bi deeeee..yeni yaşında fit vücuda sağlıklı bi şekilde kavuşman dileğiyleyerimsenibenopuyorumnanaktan

belkideee..kaydirigubbakcemile3 ama takım gerçekten çok durgun..eyyyy başkanımmm aynalar...bi el at şu duruma...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ben bir el atacam ama ilk önce kendimden başlayacağım canım sonra sıra size gelecek delikafadulden

Günaydın kızlaaar;

Nasılsınız bugün bakalım?Gününüz güzel, tartınız eksik olsun inşaallahopuyorumnanaktan...

Ben bugün daha birşey yemedim, ne yiyeceğimi de bilmiyorum, karar verince yazarım.kaydirigubbakcemile2

Hadi görüşürüüüz:teytey:

ben bir el atacam ama ilk önce kendimden başlayacağım canım sonra sıra size gelecek delikafadulden

inşalaaaaaahhhh....kaydirigubbakcemile3

günaydın canımmm ne bu neşe?maşallah!!fisfisfis

günaydın canımmm ne bu neşe?maşallah!!fisfisfis
Canım güzel dileklerle güne başlayalım istedim ki günümüz güzel geçsin.
huhuuuuu kızlarrr... gene kismecikler yokkk...kaydirigubbakcemile3

Ben de arada bir uğruyorum, bakıyorum hiç kimse yok.Ne olacak bu takımın hali Aynalar:enbuyukkk:

Ben de arada bir uğruyorum, bakıyorum hiç kimse yok.Ne olacak bu takımın hali Aynalar:enbuyukkk:

aha isyan çıkmış klava:
valla takımın yarısı diskalifiye olcak gibi
takımımızda 2 kişilik yer var kızlar varsa tanıdıklarınız davet edebilirsiniz, ben bir kişiyi davet ettim ama ses çıkmadı.

ben yazayım diyorum da yediklerimi yazsa m ayıp olcak yazmıyorum :):)
doğum günüm var diye pastalar börekler

ben yazayım diyorum da yediklerimi yazsa m ayıp olcak yazmıyorum :):)
doğum günüm var diye pastalar börekler

Senede bir kere olur artık o kadar canııım.Doğum günü pastanıda mı yemeyeceksin?
Afiyet olsun canım benim.

Bu arada herkese günaydın arkadaşlar.Dün müdür yardmcılığı kadromu aldım kızlar.Darısı müdürlüğe inşaallah.Annemin hasstalığı arasında sevincimi pek yaşayamadım ama...Herşeyin başı sağlık...

Bugün sabah 1 dilim kepekli tost yedim kızlar(yağsız)
Öğleye zeytinyağlı bezelye yiycem
Akşam ne yapacağıma karar veremedim henüz.

Güzel,sağlıklı,zayıf günleeer...

Son düzenleme:
Eh kızlar inanamıyorum size, pes yanilmaz:

Sabah okulda işlerimi bitirdim,Öğlen pazara gittim geldim,Üstüne bir de 18 Mart programına katıldım geldim sizde hala tık yok...kafamçokkarıştı

Nerdesiniz yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…