• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KıLO ALDIĞIM ıÇıN CEZAM:

BEN ŞıŞKONUN ÖNDE GıDENı,PıSBOĞASIN TA KENDıSıYıM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GıDERıM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

HEPıNıZE ıYı ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDıĞıM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DıLERıM

Merhaba arkadaşlar;

Yokluğumu kimse farketmemiş sanırım.Çok zor günler yaşadım kızlar.Allah kimsenin başına vermesin.Annem rahatsızlandı, beynine emboli atmış.4-5 gün komada kaldı, cihaza bağlı yaşadı.Şimdi iyiye gidiyor Şükürler Olsun Rabbime.Yoğun bakımda hala ama ınşaallah onu da atlatacağız.

Sizler ne yaptınız.Sönük bir hafta geçmiş sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Yokluğumu kimse farketmemiş sanırım.Çok zor günler yaşadım kızlar.Allah kimsenin başına vermesin.Annem rahatsızlandı, beynine emboli atmış.4-5 gün komada kaldı, cihaza bağlı yaşadı.Şimdi iyiye gidiyor Şükürler Olsun Rabbime.Yoğun bakımda hala ama İnşaallah onu da atlatacağız.

canım nası farketmedik yaa..sen yoksun die takım olabildiğince durgundu..normalde gün

içinde yazan bi sen vardın sende olmayınca takım söndü resmen :sinifsinif: bu arada bu

kaza bela hastalık bu aralar amma çok:çok üzgünüm: geçmiş olsun umarım biran evvel

atlatırsınız bu günleri:çok üzgünüm:

iki gündür bende hastaydım daha yeni toparlıyorum kendimi evdeyim şimdi 2gecedir hastanede serum yiip duruyorum bu gece umarım öyle olmayacak çünkü kendimi daha ii hissediyorum bugün..herkese sağlıklı kazasız belasız haftalar...

:çok üzgünüm: geçmiş olsun umarım biran evvel

atlatırsınız bu günleri:çok üzgünüm:

iki gündür bende hastaydım daha yeni toparlıyorum kendimi evdeyim şimdi 2gecedir hastanede serum yiip duruyorum bu gece umarım öyle olmayacak çünkü kendimi daha ii hissediyorum bugün..herkese sağlıklı kazasız belasız haftalar...

Teşekkürler canım.Sana da geçmiş olsun.Umarım önemli birşey değildir.:çok üzgünüm:

Merhaba arkadaşlar;

Yokluğumu kimse farketmemiş sanırım.Çok zor günler yaşadım kızlar.Allah kimsenin başına vermesin.Annem rahatsızlandı, beynine emboli atmış.4-5 gün komada kaldı, cihaza bağlı yaşadı.Şimdi iyiye gidiyor Şükürler Olsun Rabbime.Yoğun bakımda hala ama İnşaallah onu da atlatacağız.

çok geçmiş olsun
umarım bir an önce atlatırsınız

Merhaba arkadaşlar;

cok gecmıs olsun canım
Allah annene acıl sıfa versın ınsallah bıran once saglıgına kavusur canım:Saruboceq:

sanada gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet kızlar herkese guzel bır hafta dılıyorum
bu hafta herkesden en az 1 kılo gıtsın ıstıyorumyerimseniben

yaza az kaldı heralde yaza sısko heryerden yagların fıskırdıgı bırı olmak ıstemezsınız degılmı
ozaman hadı gorelım cıtır cıtır olcaaaaaz
kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar;

kızlar çooooooooookkk geçmiş olsun allah acil şifalar versin :Saruboceq:

Birçok kişi diyet yapar ama bazıları ise Diyet yapıyorum demek için yapar :) Diyet üzerine komik bir yazı.

1- Bir şey yediğiniz sırada eğer sizi kimse görmüyorsa, o yediğiniz şeyin kalorisi sayılmaz.

2- Bir çukolatanın yanında bir bardak soda içiyorsunuz... yine karlısınız, çünkü çukolatadaki kaloriler soda tarafından tamamen elimine edilir.

3- Biriyle birlikte yemek yiyorsanız, eğer siz ondan az yemişseniz sizin kaloriler ona yazılacağından siz hiç kalori almış sayılmazsınız.

4- Sıcak içeceklerden cappucino, kakao ve çikolata gibi yiyeceklerde bulunan kafein bu yiyeceklerdeki kaloriyi tamamen yok eder.

5- Popcorn, Alaska, Frigo gibi "sinema" bağlantılı yiyecekler de kaloriden sayılmaz, çünkü bunlar eğlence dünyasının parçasıdırlar, vücut depomuzun değil.

6- Kurabiye, bisküvi, kek türü yiyecekleri ne kadar çok parçalara bölerek yerseniz kalorileri giderek bir o nispette azalır.

7- Çatal bıçakların üzerinde kalmış olup da yaladıklarınız asla kaloriden sayılmaz ( Örnek: sandviç hazırlarken bıçağı daldırdığınız fıstık ezmesi veya krepin üzerine yayacağınız çikolata sosu )

8- Aynı renkten yiyecekler bir arada alınırsa, daha düşük kalorili olanın miktarında kalori alınmış olur. (Örnek: Ispanak ve fıstık, mantar ve beyaz çikolata).. ah bu arada tabii ki çikolata dünya çapında bir renktir ve diğer bütün renklerle uyum sağlayabilmektedir...

9- Donmuş yiyeceklerin hiç birinde hiç kalori yoktur, çünkü kalorinin ısıyla ilgili olduğunu herkes bilir, ve bunlar soğukta asla barınamazlar. Dondurmalar bu durumun en iyi örneğidir.

Ve ..... son olarak zayıflamada en etkili çare: Siz asıl etrafınızdakileri şişmanlatmaya bakın, ya da arkadaşlarınızı sizden daha kilolu olanlardan seçin, böylece mutlaka olduğunuzdan daha zayıf görüneceksiniz ...
not: Bunlar gerçek değildir aman doğru diye sakın uygulamayın :)

alıntıdır

selam kızlar ben 6.takımdan :) şöyle bi gezeyim dediydimde :) nasılsınız bakalım? motivasyon nasıl?
teşekkür ederim ben de iyiyim :bbo:

buyrunnnnnnnnnay hoşgeldin..takım o kadar youn ki senin geldiini bilem farketmedik:roflol:

iyi sayılmaya çalışıyoruz bizim takımda bi hastalık sürüo gitsin bianevvel yaa...:çok
üzgünüm: motivasyona gelince...takımdakiler adına bişe demiimde benim adıma pek ii diilboshayallersmile sizde de durumlar nasıl??yerimseniben

Back