• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tartıldımmmmmm!!!!! ama sonuç kötü olmasada iyide diil .... 62.1şutarafagitti olmuşum bu hafta 300gr verebilmişim..neysee neticede ocak 14 ten beri toplam 7kiloya elveda demiş bulunuyorum buda bi gelişme umarım hazirana kadar bi bu kadar daha verirsem olur bu iş :sm_cool:hihoyyyt

Son düzenleme:
ya bence bizim takim cok yerlerde, birbirimize destek olalim. Hafta ici kimse ne yedigini, ictigini bildirmiyor nerdeyse.. Ben her girdigimde kimsecikler girmemis oluyor o gun... Ben daha once 7. takimdayken millet cok destek veriyordu birbirine her gun konusuyorduk yediklerimizi, 4 kilo vermisdim. Ne diyorsunuz??Sizce de oyle diil mi?? Biraz ruh lazim grubumuza...

ya bence bizim takim cok yerlerde, birbirimize destek olalim. Hafta ici kimse ne yedigini, ictigini bildirmiyor nerdeyse.. Ben her girdigimde kimsecikler girmemis oluyor o gun... Ben daha once 7. takimdayken millet cok destek veriyordu birbirine her gun konusuyorduk yediklerimizi, 4 kilo vermisdim. Ne diyorsunuz??Sizce de oyle diil mi?? Biraz ruh lazim grubumuza...

ne diyelim dediklerin doğrubilmiyorumkismile hafta içi deil haftasonuda cansız cansız duruos :bbo: canlanma harekatı şart ama kimsecklr yok kii :kedi:

14. TAKIM 147. ETAP

aynalar ( 98,5 / 99,5 / -1,0 / -1,20%)
S2000 ( 69,7 / 69,7 / 0,0 / 0,00 % )
mushu ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00% )
sebay ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
plasticwoman ( 73,9 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
kipra ( 62,4 / 62,1 / 0,3 / 0,48 %)
iklimdenizi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00 % )
bigudi ( 65,8 ) kendi isteğiyle takımdan ayrıldıikbal_sevde ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00 % )
tugce ( 83,3 / 83,3 / 0,0 / 0,00 %)
ecem7 ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 %)

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 656,9 / 657,6 / -0,7 / -0,11% )

ne konuşsak bilemiyoruz bence o yüzden oluyo
şöyle bişey deniyelim

misal ben zayıflayınca şöyle bi elbise alıcam sempatiksalakcinni

$kalin-orgu-elbise.jpg

ne konuşsak bilemiyoruz bence o yüzden oluyo
şöyle bişey deniyelim

misal ben zayıflayınca şöyle bi elbise alıcam sempatiksalakcinni

Eki Görüntüle 38746

Tugcecim elbise harikaymis! Ben boyle bisi denedim ama berbat oldu, her taraftan yaglar off yanii:kedi: utbadim walla kizdim kendime... En cok da ne zoruma gitti biliyomusun, yanimdaki satici baska bir bayana benden yasca cok buyuk biri fakat ince birine dediki "bu tam size gore vucudunuza, tam oturur cok yakisir. Siz deneyin" ayy yerlere dustum resmen:sinifsinif: yakismiyor dedi yaa ustu kapali

Son düzenleme:
Back