- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.541
Eki Görüntüle 38749
aynalarcım bu nası sengözlerimebaksanab
Kizlar ben yolculuga cikiyorum. Bir kac gun olmicam.
Merhaba arkadaşlar;
Yokluğumu kimse farketmemiş sanırım.Çok zor günler yaşadım kızlar.Allah kimsenin başına vermesin.Annem rahatsızlandı, beynine emboli atmış.4-5 gün komada kaldı, cihaza bağlı yaşadı.Şimdi iyiye gidiyor Şükürler Olsun Rabbime.Yoğun bakımda hala ama İnşaallah onu da atlatacağız.
Sizler ne yaptınız.Sönük bir hafta geçmiş sanırım.
:çok üzgünüm: geçmiş olsun umarım biran evvel
atlatırsınız bu günleri:çok üzgünüm:
iki gündür bende hastaydım daha yeni toparlıyorum kendimi evdeyim şimdi 2gecedir hastanede serum yiip duruyorum bu gece umarım öyle olmayacak çünkü kendimi daha ii hissediyorum bugün..herkese sağlıklı kazasız belasız haftalar...
Merhaba arkadaşlar;
Yokluğumu kimse farketmemiş sanırım.Çok zor günler yaşadım kızlar.Allah kimsenin başına vermesin.Annem rahatsızlandı, beynine emboli atmış.4-5 gün komada kaldı, cihaza bağlı yaşadı.Şimdi iyiye gidiyor Şükürler Olsun Rabbime.Yoğun bakımda hala ama İnşaallah onu da atlatacağız.
cok gecmıs olsun canımMerhaba arkadaşlar;
iki gündür bende hastaydım daha yeni toparlıyorum kendimi evdeyim şimdi 2gecedir hastanede serum yiip duruyorum bu gece umarım öyle olmayacak çünkü kendimi daha ii hissediyorum bugün..herkese sağlıklı kazasız belasız haftalar...
çok geçmiş olsun
umarım bir an önce atlatırsınız
cok gecmıs olsun canım
Allah annene acıl sıfa versın ınsallah bıran once saglıgına kavusur canım:Saruboceq:
Teşekkürler canım.Sana da geçmiş olsun.Umarım önemli birşey değildir.:çok üzgünüm:
gecmıs olsun canım dıkkat et kendıneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar;
selam kızlar ben 6.takımdan :) şöyle bi gezeyim dediydimde :) nasılsınız bakalım? motivasyon nasıl?
teşekkür ederim ben de iyiyim :bbo:
kızlar çooooooooookkk geçmiş olsun allah acil şifalar versin :Saruboceq:
saol canım..özellikle sebayın anneciğine bian evvel acil şifalar versin dua edelim..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?