Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yettim gariiiiiii....kaydirigubbakcemile3 gerçi accık geç olmuşş..şutarafagitti

slm kızlarkaydirigubbakcemile2
nasılsınızyerimseniben
yarın cumaaaaaaklinialirimsmile

valla yarın cuma akkoyun kara koyun çıkcak meydana...kaydirigubbakcemile3
buraya yazmıo artık kimsecikler yediklerini..aklinialirimsmile
bakalım hafta boyunca kimler yemekleri hüpppletmiş görcess..kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr
cumamız hayırlı olsunn inşallah

tebrik ederim kendimi
koca haftada 100gr vermişim bilmiyorumkismile
verilecek onlarca kilo var,100gr veriyorum yaa
haftaya coşucam sempatiksalakcinni

Günaydın arkadaşlar;

Ben de kilo verememişim.2 Haftadır oldukça stresliyim, ben stresli olduğumda çok yerimeyvahedigeldismilecokacimcoook.

AYNALAR KİLOM AYNI CANIM.

Bugün annemi görmeye gidiyorum kızlar.Yoğun bakımdan çıktı annem.Normal serviste.Birkaç güne kadar da taburcu olacakmış hayırlısıyla İnşaallah.Hala ayağa kalkamıyor ama onu da zamanla aşacağız İnşaallah.:Saruboceq:

Bugün öğleden sonra ve hafta sonu yokum yani.

Beni Özleyin Anacım:gitme:

oburum ben obur!!
yazın da böyle foto çektiririm eyvahedigeldismile

Kaç kilosun sen tuğçecim?Biraz abartıyorsun bence.Kilo vermeyi ulaşılmaz bir hedef haline getirme bence.Ben yapabilirim diyeceksin, önce beynine kabul ettir ki gerisi gelsin değil mi? Ben böyle düşünnüyorum...:teselli:

83.2 kiloyum yahu :)
benim tavrım değil,kilom abartı :)

ama dedim ya haftaya coşucam işte,beynim onaylamış bulunmakta :)

öncelikle şunu söliim tuğçe resme koptum yaaa...:roflol: ikinci olarak söliceim şeyde saçmalama nasıl öyle olucan?100gr 100grdır!!ya vermeseydin onuda??kiiii..doom günü olayın vardı bu hafta hiç veremiyebilirdinde..yavaş yavaş sindire sindire kalıcı olarak gidicek bunlar senden benden bizdennkaydirigubbakcemile3 hiç üzülme yaniiii.....opuyorumnanaktan

beniim kilo durumuma gelünceee 60.5 olmuş bulunmaktayım:lepi: gidio yavaş yavaş..5li rakamlara inicem inş haftaya....opuyorumnanaktan

çok sevindm yaaa yoğun bakımdan çıkmasına:lepi:canım yavaş yavaş dahada iyi olucak inş.

sen özliicezz anacım..kaydirigubbakcemile3

14. TAKIM 148. ETAP

aynalar ( 99,5 / 99,5 / 0,0 / 0,00&#37
S2000 ( 69,7 / 69,7 / 0,0 / 0,00 % ) nerdeeeeeesssssssiiiiiinnnnnn
mushu ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00 % ) haftaya gelmezse diskalifiye olcak
sebay ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00 % )
kipra ( 62,1 / 60,5 / 1,6 / 2,60 %)
iklimdenizi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00 % ) haftaya gelmezse diskalifiye olcak
ikbal_sevde ( 64,0 / 64,0 / 0,0 / 0,00 % ) haftaya gelmezse diskalifiye olcak
tugce ( 83,3 / 83,2 / 0,1 / 0,12 %)
ecem7 ( 63,0 / 63,0 / 0,0 / 0,00 %) nerdeeeeeesssssssiiiiiinnnnnn

14.TAKIM TOPLAM KıLO ( 657,6 / 655,9 / 1,7 / 0,26% )

aynalar :roflol::roflol: geçen hafta hadi şişkindin peki ya bu haftaaaa???eh be başkanım eh beeee....kaydirigubbakcemile3
geçen hafta aldığın kilonla kalmışın....laelaelaelaelae

öyle deme hadi daha fazla alsaydım daha iyi mi olcaktı :kedi:

öyle deme hadi daha fazla alsaydım daha iyi mi olcaktı :kedi:

slm aynalar nasilsinopuyorumnanaktan gorusmeyeli ben bildigin gibi yogun calisma temposu devam ediyo bizim takim yine sessiz toparlanin kizlar yazzzzzzzzzzz geliyobayanssulusmile eski arkadaslardan gelen olmamis yeni gelen kizlara insallah tez zamanda kurtulursunuz kilolardan :enbuyukkk:

aynalar kusura bakma canım baglantıda sorun vardı butun gun gıremedım ınternet baglanmadı bı turlu
zaten kılom aynı veremedım bu hafta aynı yazdıgın ıcın tesekkurler canım

Kıpra tebrık ederım canım bıreyselde 2.olmussun:lepi:a.s.
cok guzel kılo verıyorsun neler yapıyorsunda verıyorsun anlatsana bıraz canım spor falanda yapıyormusun

Kıpra tebrık ederım canım bıreyselde 2.olmussun:lepi:a.s.
cok guzel kılo verıyorsun neler yapıyorsunda verıyorsun anlatsana bıraz canım spor falanda yapıyormusun

teşekkür ederim canım..opuyorumnanaktan canım ben malesef spor yapamayanlardanım sadece yediklerimi ciddi olarak düzene oturttum saatli yemek yiyorum ilaç içer gibi belli saatlerde yani opuyorumnanaktan bağırsaklarımı düzene soktum benim için en önemlisi buydu..çünkü daimi olarak kabızlık sorunum vardı ama onunda terbiyesini vererek düzenledim.. :roflol: spor namına sadece yürüyerek gitmeye çalışıyorum okula falan..istanbulu biliyo musun bilmiyorum ama eskiden o kadar tembeldim ki..okulum alisamiyen stadının arkasında mecidiyeköyde inip oraya bile taksiyle gidiyodum şimdi yürüyürum çok kısa bi yol ama olsun bu bile benim için hareket sayılıyo :roflol::roflol: böyle yani...
Kizlar izlinizle ben grubdan cikacam, sizlere basarilar diliyorum :gitme:

canıımmm sende mi gidiosunnn?? :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…