Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yememek için evde yemek bulundurmuyorum tatlıdır börektir çörektir ne varsa komşulara dağıtıyorumgamyoncuiremsu şimdi evde yalnız durduğum için çok rahat oluyo .ama haftaya çalışmaya başlıcam kendi dükkanımızda o zaman yandımmmm işte.çünkü dükkan tatlı dükkanıııı CADIARZU

kilo cetvelini nasıl yapcağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
birazdan hazırlanıp yürüyüşe gidicem cuma gününden beri yürüyemedim dışarı çıkıp kaydirigubbakcemile2

Diyet grupları ana sayfasında en baştaki sabit konu başlıkları arasında yazıyor canım nasıl yapılacağı.Oradan faydalanabilirsin.

Tatlı dükkanı hadelikafadulden gerçekten zor bir durum.

Takıma yeni arkadaşlar gelince ümütlenmiştim açıkçası.Takım canlanır diye düşünmüştü.

Ama bu saat oldu yine kimse yok.Nerdesiniz kızlaaar.bilmiyorumkismile

enaammm tatlı dükkanı mıı????delikafadulden zor zor çok zor!!!! allah sabır versin..bende evde bişe bırakmasamda kocam saolsun dışardan siparişle yetiooo..:roflol: ama artık okulum başladı eski düzene devam dönemide açıldı..kaçamak olmaz öyle çok inş.büyük konuşmiimdaaa yerimseniben hepimize bol sabır ihsan eylesin allahım sırnaşık şey

Takıma yeni arkadaşlar gelince ümütlenmiştim açıkçası.Takım canlanır diye düşünmüştü.

Ama bu saat oldu yine kimse yok.Nerdesiniz kızlaaar.bilmiyorumkismile

yaa bizim takım olabildiğine cansız malasefff benneyaptımki ama olabildiğince girmeye çalışıorum ben :1rolleyes: bide kimse kimseyi pek tanımıo ve muhabbet gelişmio dolayısıyla..tabi bu benceeefisfisfis

merhaba kızlaropuyorumnanaktan
benım haftasonuda kotu gectı dıyete uyamadım yanııımafoldumben
ama bugun tam gaz basladım kımse tutamaz benı
yaza kadar gıdercek bu kılolarzemuszemuszemuszemus

tatlı dukkanınız varsa ısın zor canım:sinifsinif: ben hıc dayanamam tatlıya:kedi: gordugum anda yerımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kılon kackıCADIARZU
kilo cetvelini nasıl yapcağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
birazdan hazırlanıp yürüyüşe gidicem cuma gününden beri yürüyemedim dışarı çıkıp kaydirigubbakcemile2
buraya bakabılırsın canım
Weight Loss - Diet Ticker
yaa bizim takım olabildiğine cansız malasefff benneyaptımki ama olabildiğince girmeye çalışıorum ben :1rolleyes: bide kimse kimseyi pek tanımıo ve muhabbet gelişmio dolayısıyla..tabi bu benceeefisfisfis

evet bırbırımızı tanımadıgımızdan fazla muhabbet olmuyor canımkaydirigubbakcemile5
once ben kendımı tanıtayım ozamanopuyorumnanaktan
ben Almanyadan, 30 yasındayım evlı ve 2 kızım var bırı mayısta 5 olcak kucukde hazıranda 3 olcak ınsallahopuyorumnanaktan
kılom 71 hedefım 60hihoyyythihoyyyt

merhaba kızlaropuyorumnanaktan
benım haftasonuda kotu gectı dıyete uyamadım yanııımafoldumben
ama bugun tam gaz basladım kımse tutamaz benı
yaza kadar gıdercek bu kılolarzemuszemuszemuszemus

:teytey::teytey::teytey::teytey: haftasonu tek kaçıran ben deilim oleeyyyyyyy!!!! :roflol: bak seninle hemfikirim yaza kadar gidicek bunlar bizden!!!önümüzdeki haftasonları kaçırmazsak tabiiopuyorumnanaktan başarırız dimiii???yani önümüzdeki haftasonları yemiicez dimi??kaydirigubbakcemile5

anaammm jet hızıyla benden önce yazmışın bilemm sırnaşık şey

bende hemen kendimi takdim ediim:1rolleyes:
25 yaşındayım istanbulda yaşıorum..
4yıllık evliyim ama henüz bebişim yok çünkü daha okul sıralarındayımbenneyaptımki okul bitince inş.bebek..:1rolleyes: ilk kilom 69 du şuan 64.2yim vee ilk hedefimde 55:Saruboceq: bu kadar aklıma başka bişeler gelirse yazarıma.s heee bu arada ismimde kübraopuyorumnanaktan

Ben de yazayım kızlar,

30 yaşındayım,evliyim 5 yaşında 1 oğlum var.71 e kadar çıkmıştım bi ara .Takıma 68 kg ile katıldım.Benim de hedef yaza kadar 60 olmak.Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Bu arada çarşamba-perşembe 2 günlük detoksu deneyeyim diyorum.Cuma tartı günü ya, 1 kilo giderse bana süper moral olur.

Siz de varmısınız?kaydirigubbakcemile5

Hadi beraber yapalım...

vayyyyyy be ben yürüyüşe gidince takım canlanmış duygulandım valla:gitme:
bende tanıtayım kendimi
19 yaşındayım ismim Sevde
1 yıl azerbycanda üniversite okuyup bıraktım şimdi öss ye hazırlanıyorum (birazda çalışıyorum TATLI dükkanında)

defalarca rejime başlamama rağmen bi kilo bile veremedim
kadınlar klubü sayesinde neyi yiyip neyi yemeyeceğimi öğrendim :enbuyukkk:
72yle başladım hedef kilom 58( 55 de olabilir)
öss formuna 58 kilo yazdım zaten sınava kadar vericem inşallah

canımm detokstan kasıt nası bişey yada varmı burda bakiim bii..ben yapabilerim.. çünkü haftasonu yaptıklarım feciydi yaa..ihtiyacım var yani..boshayallersmile

he yaww accuk canlanabildik kaydirigubbakcemile3 ama senin iş tatlı dükkanında zor yaaasempatiksalakcinni bide öss gerilimi kii ben iyi bilirim bu gerilimi...ama dikkat edersen yaza kadar kurtluruz yaa..bak yürüyüşte yapiin ne güzel..darısı başımaa..boshayallersmile

ben yapmıştım bu detoksu sürekli wc ye gitmiştim.bide çok doyurucu onu yedikten sonra başka bir yiiyeceğe ihtiyacınız kalmıyor.ben toksinleri vücudumdan atmak için yapmıştım

takımımızda yer var kararlıyım, hergün paylaşımda bulunurum diyorsan buyur gel güzelim. bir hafta deneme süremiz var ona göre olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…