- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.261
yettim gari!!!sırnaşık şey yalnız hissteme bende burdayıımm sırnaşık şey gerçi genelde bizim grup durağan yaa birscıkbilmiyorumkismile
sen gayet ii düzenli yemişssin yemeklerini..yaa bu hafta sonları çok kötü oluoomafoldumben bugün ne yediğimi yazamiicam bile çok çok çok kötüydümafoldumben bugün benim için yeme günüydü resmen..yarın kendime gelcem inş.klava:
ben yememek için evde yemek bulundurmuyorum tatlıdır börektir çörektir ne varsa komşulara dağıtıyorumgamyoncuiremsu şimdi evde yalnız durduğum için çok rahat oluyo .ama haftaya çalışmaya başlıcam kendi dükkanımızda o zaman yandımmmm işte.çünkü dükkan tatlı dükkanıııı CADIARZU
Takıma yeni arkadaşlar gelince ümütlenmiştim açıkçası.Takım canlanır diye düşünmüştü.
Ama bu saat oldu yine kimse yok.Nerdesiniz kızlaaar.bilmiyorumkismile
tatlı dukkanınız varsa ısın zor canım:sinifsinif: ben hıc dayanamam tatlıya:kedi: gordugum anda yerımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben yememek için evde yemek bulundurmuyorum tatlıdır börektir çörektir ne varsa komşulara dağıtıyorumgamyoncuiremsu şimdi evde yalnız durduğum için çok rahat oluyo .ama haftaya çalışmaya başlıcam kendi dükkanımızda o zaman yandımmmm işte.çünkü dükkan tatlı dükkanıııı CADIARZU
buraya bakabılırsın canımkilo cetvelini nasıl yapcağımı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
birazdan hazırlanıp yürüyüşe gidicem cuma gününden beri yürüyemedim dışarı çıkıp kaydirigubbakcemile2
yaa bizim takım olabildiğine cansız malasefff benneyaptımki ama olabildiğince girmeye çalışıorum ben :1rolleyes: bide kimse kimseyi pek tanımıo ve muhabbet gelişmio dolayısıyla..tabi bu benceeefisfisfis
merhaba kızlaropuyorumnanaktan
benım haftasonuda kotu gectı dıyete uyamadım yanııımafoldumben
ama bugun tam gaz basladımkımse tutamaz benı
yaza kadar gıdercek bu kılolarzemuszemuszemuszemus
anaammm jet hızıyla benden önce yazmışın bilemm sırnaşık şeyevet bırbırımızı tanımadıgımızdan fazla muhabbet olmuyor canımkaydirigubbakcemile5
once ben kendımı tanıtayım ozamanopuyorumnanaktan
ben Almanyadan, 30 yasındayım evlı ve 2 kızım var bırı mayısta 5 olcak kucukde hazıranda 3 olcak ınsallahopuyorumnanaktan
kılom 71 hedefım 60hihoyyythihoyyyt
Ben de yazayım kızlar,
30 yaşındayım,evliyim 5 yaşında 1 oğlum var.71 e kadar çıkmıştım bi ara .Takıma 68 kg ile katıldım.Benim de hedef yaza kadar 60 olmak.Kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Bu arada çarşamba-perşembe 2 günlük detoksu deneyeyim diyorum.Cuma tartı günü ya, 1 kilo giderse bana süper moral olur.
Siz de varmısınız?kaydirigubbakcemile5
Hadi beraber yapalım...
canımm detokstan kasıt nası bişey yada varmı burda bakiim bii..ben yapabilerim.. çünkü haftasonu yaptıklarım feciydi yaa..ihtiyacım var yani..boshayallersmile
tamamdır derim..a.suyabileceğim bişey çünkü:1rolleyes:
vayyyyyy be ben yürüyüşe gidince takım canlanmış duygulandım valla:gitme:
bende tanıtayım kendimi
19 yaşındayım ismim Sevde
1 yıl azerbycanda üniversite okuyup bıraktım şimdi öss ye hazırlanıyorum (birazda çalışıyorum TATLI dükkanında)
defalarca rejime başlamama rağmen bi kilo bile veremedim
kadınlar klubü sayesinde neyi yiyip neyi yemeyeceğimi öğrendim :enbuyukkk:
72yle başladım hedef kilom 58( 55 de olabilir)
öss formuna 58 kilo yazdım zaten sınava kadar vericem inşallah
ben yapmıştım bu detoksu sürekli wc ye gitmiştim.bide çok doyurucu onu yedikten sonra başka bir yiiyeceğe ihtiyacınız kalmıyor.ben toksinleri vücudumdan atmak için yapmıştım
Kizlar grubunuza girmek istiyorum. 63 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum yaza kadar... Daha once 7. takimla 58 kiloya dusdum; fakat ayak parmaklarim kirilinca ciktim grubumdan ve hepsini 2 ay icinde geri aldim. Yardiminiza ihitiyacim var, siz yeni mi basladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?