• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim de boyum 163 iklimcim.senin vücut tipini bilmiyorum ama bana 58 den aşağısı hiç yakışmıyor,yüzüm çöküyor.Evlenmeden önce 55-57 arası idim.55 çok zayıf olmaz mı? Gerçi sen gençsin daha sanırım.

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı, sıhhatli ulaşırız.kaydirigubbakcemile5

Kipracım 3haftada 4 kilo çok iyi bence.Haftada 1,5 a yakın eder.Benim için haftada 500 gr bile bazen çok zor.Sanırım bu hafta da hiç veremedim.Yarın tartıda ortaya çıkacak bakalım.

Son düzenleme:
Selam Kızlar opuyorumnanaktan
İnşallah bundan sonra bende aranızdayım. Sizlerle tanışamadık bile.
Ben kendimi tanıtayım adım fulya 30 yaşındayım, resim öğretmeniyim ama şuan çalışmıyorum 11aylık kızım ve 2,5 yaşındaoğlum var onları hayata hazırlamakla meşkulüm. :asigim:

aynalar canım şuan 83,6 kiloyum :çok üzgünüm:

bu sabah birbardak ılık su içtim, 30 dk sonra yarım muz ve birbardak süt içtim
öğle yemeği olarak mercimek çorbası var
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiiinn...a.s.
aynalar
bu arada ben dün hedefimi falan yazmayı unutmuşum :bbo: geçen hafta tertıldığımda 65 idim şu an bilmiomboshayallersmile hedfin ilki 55 daha sonra allah kerim yerimseniben
boyumda 163 şutarafagitti

takıma nasl girebilirim zayıflama konusunda kararlıyım.
cumartesi günü tartıldım 72 kiloydum pazar günü diyete başladım perşembe günü ögleden sonra tartıldıgımda ise 67 ye düştüğümü gördüm
.nasıl oldu bende anlamadım bu kaadar çabuk .
çok az yedim spor yaptm VE 4-5 günde 4-5 kilo verdim.geriye vermek istediğim 9-10 kilom kaldı bunuda grup yardımıyla vermek istiyorum

Benim de boyum 163 iklimcim.senin vücut tipini bilmiyorum ama bana 58 den aşağısı hiç yakışmıyor,yüzüm çöküyor.Evlenmeden önce 55-57 arası idim.55 çok zayıf olmaz mı? Gerçi sen gençsin daha sanırım.

İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya sağlıklı, sıhhatli ulaşırız.kaydirigubbakcemile5

sebaycım zaten eğer yüzüm içine çökmeye başlarsa daha fazla vermem ben de çok kötü duruyo çünkü . kendimi aynada gördüğümde hah bu kiloda kalmalıyım dediğim kiloda görmek istiyorum ama boyumuza göre 53 ideal aslında o yüzden o kadar çok vermek istiyorum aslında.
bu arada akşam da balık salata azıcık ekmek yedim:) haber vermeye geldim kalın sağlıcaklan yarın tartım günü görüşürüz :)

slm kızlar
mushu tekrardan hoşgeldin aramıza hedef kilonu bildir güzelim kaydirigubbakcemile5
ikbal_sevde msj gönderdim sana bekliyoruz olumunekankayizsmile

herkese mrblar...
bugün detoks tarzı bişe yaptım..
sabah:1kayısı 5fındık 5badem yedim sonra hint yağı içtim(bağırsak sorunum için) sonra bol su tabii..sonra 1elma yedim sonraaa salata yedim peynirli..simdide elmamı yiyorum..bugünlük bu kadar..3lt su içtim toplamda..

tamam aynalar teşekkür ederim.
yarındn itibaren başlıyorum buraya yazmaya
hedef kilom 58
ama 58 kilo olduğumda hala kendimi şişman hissedersem hedefim 55 olcak

72 yle başladım
bu sefer olcak inş. sizinde desteğinizle

kızlar meraba hepinize nasılsınız bakıyım mushu hosgeldın
kızlarr en cok kiloyu biz verelim en cok biz zayıflayalım hadi canlar ha gayret
bugün de iyi geçti bak geçiyo günlerim kendimi tutabiliyorum.çok kaçırmadan devam ediyorum bu arada bugun de cıkolata yedım ama bı karecik azıcıkk ve yine kendimi tuttum.yemek yemeyi öğreniyorum galiba aç gibi saldırmıyorum artık.okula gittim mesela simit poaca börek simit simit başka bi şey yok yemedim tabee:umursamaz: biraz aç kaldım bugün ama yiyecek bulamadım napayım ama iyiydi bugünde her günüm böyle olsun 1 er 1 er gitsin kilolarımız
öpüyom sizi kızlar herkes yazmıyo ya herkes yazsın tanımak istiyorum sizleriopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar;

Hoşgeldin ikbal_sevde

Dikkat ettim de bizim takım hep öğretmen ve öğrencilerden oluşuyor.:roflol:

Kızlar bu hafta kilo veremedimmafoldumben

Aynalar kilom aynı canım.66

Ama takımdan çok umutluyum.Çok azimlisiniz arkadaşlar.alkisalkisalkis

Sabah 5 adet eti form yedim kızlar.Öğle ve akşamı sonra yazarım.

bence lahana suyunu da yapmalısınız vucuttaki toksinleri dışarı atıyor ve daha sağlıklı zayıflamanıza yardımcı oluyor
ben sabah kalkınca tencere ye 6-7 yaprak lahana koyuyorum yarım litrede su koyup ağzı kapalı 10 dk ka hafif ateşte kaynatıyorum sabak ve akşam birer bardak içiyorum aç karınla
tarifida kk dan aldım

kızlar selam bu aralar fazla yazamıyorum sabah iş bı yandan ders çalışıyorum cumartesı pazarda iş bakamdım bı turlu bu hafta kılom aynı cok kacamak yaptım :( gruba gıremeyınce dıyet azmımıde yıtırıyorum sankı :(

Gunaydın arkadaslaropuyorumnanaktan
evet takım hep ogrencı ve ogretmen herhalde bır ben varım ev hanımı olanakannehir:hulya::hulya::guclubacismile

Aynalar benım kılom 71:sinifsinif:
en son 66kıloyla ayrılmıstım canım yanı 5 kılo almısım:gitme::gitme:

merhabalara.s sabah aç karnına heyecanla tartıldım ama kilo vermeişim hiç ya 68 im hala çok ümitlenmiştim oysa ki ama kendimi çok üzmemeye çalıştım çünkü 3 4 gün sonra regl dönemi misafir olarak gelcek ondan olabilir belki diye düşünüp kendimi teselli ettim :teselli:

14. TAKIM 144. ETAP

aynalar ( 93,6 / 95,0 / -1,4 / -1,50%)
S2000 ( 66,0 / 71,0 / -5,0 / -7,60% ) eski üye geri döndü
mushu ( 81,0 / 83,6 / -2,6 / -3,21% ) eski üye geri döndü
elifnur35 ( 78,5 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
sebay ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
plasticwoman ( 73,9 / 73,9 / 0,0 / 0,00% )
kipra ( 65,0 / 64,2 / 0,8 / 1,23 %) yeni üye
iklimdenizi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% ) yeni üye
bigudi ( 66,0 / / / % ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 579,5 / / / % )

bu hafta sonuncuyuz kızlar bilmiyorumkismile
haftaya toparlanacağız değil mi? değil mi dedim :oklava:
bigudi bildirim yapmamış daha nerdesiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn eyvahedigeldismile

ben gruba daha alınmadım ama gruptaymış gibi davranıcam :)))

SSabah
9.45 -- 1 küçük boy yeşil elma
10.00 -- 1 bardak lahana suyu
10.45 -- 1 tanecik eti form bisküvi

öğlen

12.30 ** 1 adet küçük boy YEŞıL elma
14.00 ** 1 tabak RUŞEYMli salata tuzsuz yağsız

15.00 ** 1adet portakal
16.00 ** Yeşil çay içtim

şimdilik bunları yaptım...

17.30 dada akşm yemeği mi yicem(tabi yemeden önce lahana suyumu içicem)
1 tabak mercimek çorbası
2-3 yemek kaşağı haşlanmış patates
küçük bir kasede acı biberli yogurt

akşam da bir bardak yeşil çay
başkada bişey yokk

1.5 saat yürüyüş yaptım bugün ama hafif tempolu
bir de kalçama yönelik plates .

akşamda 5 dk ip ve müzikle dans varrr 40 dk

14. TAKIM 144. ETAP

aynalar ( 93,6 / 95,0 / -1,4 / -1,50%)
S2000 ( 66,0 / 71,0 / -5,0 / -7,60% ) eski üye geri döndü
mushu ( 81,0 / 83,6 / -2,6 / -3,21% ) eski üye geri döndü
elifnur35 ( 78,5 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
sebay ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
plasticwoman ( 73,9 / 73,9 / 0,0 / 0,00% )
kipra ( 65,0 / 64,2 / 0,8 / 1,23 %) yeni üye
iklimdenizi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% ) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 513,5 / 521,7 / -8,2 / -1,60% )

kızlar ben bildirimi yapıyorum bigudi yi haftaya listeye alırız artık

Back