- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.241
kipracım çok sevindim senin adına canım :teytey:haftada 1 kilo vermek idealmiş zaten hedefin kaçtı canım senin
14. TAKIM 144. ETAP
aynalar ( 93,6 / 95,0 / -1,4 / -1,50%)
S2000 ( 66,0 / 71,0 / -5,0 / -7,60% ) eski üye geri döndü
mushu ( 81,0 / 83,6 / -2,6 / -3,21% ) eski üye geri döndü
elifnur35 ( 78,5 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi.
sebay ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,00% )
plasticwoman ( 73,9 / 73,9 / 0,0 / 0,00% )
kipra ( 65,0 / 64,2 / 0,8 / 1,23 %) yeni üye
iklimdenizi ( 68,0 / 68,0 / 0,0 / 0,00% ) yeni üye
bigudi ( 66,0 / / / % ) yeni üye
14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 579,5 / / / % )
bu hafta sonuncuyuz kızlar bilmiyorumkismile
haftaya toparlanacağız değil mi? değil mi dedimklava:
bigudi bildirim yapmamış daha nerdesiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn eyvahedigeldismile
Hoşbulduk kızlaropuyorumnanaktan umarım herkes iyidir. Bu yıl benim için felaketler yılı olucak herhalde, aksilikler hiç bırakmıyo peşimi. Dün gece evi su bastı banyodaki borulardan biri patlamış tabi bizim haberimiz yok. çocukların uyuması için müzik açıp öyle yatıyoruz onlar uyuyunca ben kapatıyorum tabi müziği bu kez öyle olmadı bende uyumuşum tabi suyun sesinide duymuyorum. sabaha karşı uyandım bide ne görim su yatak odasına kader gelmiş kapıda beni karşıladı delikafadulden ıslak halıya basınca kendime geldim.laelaelaelaelae allahtan uyanmışım yoksa eşyalar mahvolucaktı 2 halıyla kurtardık işi.
:1shok: işe iyi tarafındanda bakıyorum bunun bahanesiyle bahar temizliğini erkene almış oldum sempatiksalakcinni
anlıyacağınız yemek yemye bile zamanım olmadı temizlik sayesinde iyi ter attım. sırnaşık şey
a.s.
Hoşbulduk kızlaropuyorumnanaktan umarım herkes iyidir. Bu yıl benim için felaketler yılı olucak herhalde, aksilikler hiç bırakmıyo peşimi. Dün gece evi su bastı banyodaki borulardan biri patlamış tabi bizim haberimiz yok. çocukların uyuması için müzik açıp öyle yatıyoruz onlar uyuyunca ben kapatıyorum tabi müziği bu kez öyle olmadı bende uyumuşum tabi suyun sesinide duymuyorum. sabaha karşı uyandım bide ne görim su yatak odasına kader gelmiş kapıda beni karşıladı delikafadulden ıslak halıya basınca kendime geldim.laelaelaelaelae allahtan uyanmışım yoksa eşyalar mahvolucaktı 2 halıyla kurtardık işi.
:1shok: işe iyi tarafındanda bakıyorum bunun bahanesiyle bahar temizliğini erkene almış oldum sempatiksalakcinni
anlıyacağınız yemek yemye bile zamanım olmadı temizlik sayesinde iyi ter attım. sırnaşık şey
a.s.
Selam kızlarr
Bayadır giremiyorum nasılsınız?
Aslı abla nerelerdesin sen bilmiyorumkismile msn'e girdim 1-2 defa yoktun akannehir
aynalar gene mı haftaya kaldım yadün işim vardı giremedim bilmiyorumkismile ben hala aynı kilodayım zaten:kedi:
neyse kızlar kolay gelsin bize
zayıflayalım kosalım sahillerde sırnaşık şey
a.s.
meraba kızlar,14.takıma gelin demişsiniz,boş yer var mı??
bu sabah tartıldım, 81,4 geldim..
bugün yediklerim
beyaz peynir, domates,salatalık,yeşil çay,2 dilim kepek ekmek
1 probis,yeşil çay
biraz patates yemeği ve ayran..
tamamdır cnm bundan sonra daha dısıplınlı olucam.kızlar bildirimi perşembe akşam yapalım sorun çıkmasın tamam mı
geliyorum gidiyorum kimse bişey yazmamış
bu takımdaki herkes yoğun anlaşılan bi ben varım boş gezenin boş kalfası :)))
bugün yediklerimi yazayım;
1 elma, bir portakal
öğlen bir tabak pirinç lapası
akşamda bir tabak pirinç lapası
2 bardakta yeşil çayyy.
spor olarakta;
evi temizledim topladım bi kaç saat
ip atladım azcık
bide akşama plates var 10-15 dk
geliyorum gidiyorum kimse bişey yazmamış
bu takımdaki herkes yoğun anlaşılan bi ben varım boş gezenin boş kalfası :)))
bugün yediklerimi yazayım;
1 elma, bir portakal
öğlen bir tabak pirinç lapası
akşamda bir tabak pirinç lapası
2 bardakta yeşil çayyy.
spor olarakta;
evi temizledim topladım bi kaç saat
ip atladım azcık
bide akşama plates var 10-15 dk
yettim gari!!!sırnaşık şey yalnız hissteme bende burdayıımm sırnaşık şey gerçi genelde bizim grup durağan yaa birscıkbilmiyorumkismile
sen gayet ii düzenli yemişssin yemeklerini..yaa bu hafta sonları çok kötü oluoomafoldumben bugün ne yediğimi yazamiicam bile çok çok çok kötüydümafoldumben bugün benim için yeme günüydü resmen..yarın kendime gelcem inş.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?