Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy bugün acayip bi şeyler oldu bi kaçırdım ki sormayın yaa tatlı krizi bi geldi gözüm döndü:bbo: ama hareketi artırıyorum. bugünlük bi kaçamak olmuş olabilir ama devamı gelmiycek ve yemeyi daha da azaltacam kendime ceza veriym sadece ödül verecek deilim yaklava:

bugün yediklerim..

2kayısı 6badem 6fındık

smoothie içtim..(içinde ıspanak,roka,maydanoz,elma,armut,havuç,salatalık olan bi içecek)

2ceviz 5fındık daha..

yeşil salata peynirle birlikte..

1elma.. 1.5lt su içim aktivite olarak..aktivite sayılıoyosa cevahir avm.yi 3 saat durmadan gezdikk..yerimseniben bide form çayımı içicem o kadaaarrr...:1rolleyes:

Selam kızlarr
Bayadır giremiyorum nasılsınız?
Aslı abla nerelerdesin sen bilmiyorumkismile msn'e girdim 1-2 defa yoktun akannehir

aynalar gene mı haftaya kaldım ya dün işim vardı giremedim bilmiyorumkismile ben hala aynı kilodayım zaten:kedi:
neyse kızlar kolay gelsin bize
zayıflayalım kosalım sahillerde sırnaşık şey

merhabaa.s yediklerim:
tam buğday ekmeği ve peynir.
sonra stepe gittim ama malum günüm olduğu için fazla yapamadım spor ama hiç yapmamaktan iyiydir yine de.
akşama da pırasa var onu yerim hiç su içemiyorum bi de yaa kipracım sen negüzel içiosun hep bol bol maşallah ben de içsem ii olacak aslında.bugünlük de bu kadar bakalım

Hoşbulduk kızlaropuyorumnanaktan umarım herkes iyidir. Bu yıl benim için felaketler yılı olucak herhalde, aksilikler hiç bırakmıyo peşimi. Dün gece evi su bastı banyodaki borulardan biri patlamış tabi bizim haberimiz yok. çocukların uyuması için müzik açıp öyle yatıyoruz onlar uyuyunca ben kapatıyorum tabi müziği bu kez öyle olmadı bende uyumuşum tabi suyun sesinide duymuyorum. sabaha karşı uyandım bide ne görim su yatak odasına kader gelmiş kapıda beni karşıladı delikafadulden ıslak halıya basınca kendime geldim.laelaelaelaelae allahtan uyanmışım yoksa eşyalar mahvolucaktı 2 halıyla kurtardık işi.
:1shok: işe iyi tarafındanda bakıyorum bunun bahanesiyle bahar temizliğini erkene almış oldum sempatiksalakcinni
anlıyacağınız yemek yemye bile zamanım olmadı temizlik sayesinde iyi ter attım. sırnaşık şey

a.s.

ayy çok geçmiş olsun canım yaa ucuz atlatmışsınız gerçekten de.

meraba kızlar,14.takıma gelin demişsiniz,boş yer var mı??
bu sabah tartıldım, 81,4 geldim..
bugün yediklerim
beyaz peynir, domates,salatalık,yeşil çay,2 dilim kepek ekmek
1 probis,yeşil çay
biraz patates yemeği ve ayran..

Son düzenleme:
bugün havanın bozuk olmasından dolayı spor yapasım gelmedi
lahana suyumu da içmeyi unutmuşum
yemekdede yememem yağlı dönerden yedim
bide elmalı kurabiye
bugün savsakladım galiba ((( ama yarın böle olmuuucakkk:teytey:

geçmiş olsun yaa..:çok üzgünüm:

bende bugün yediklerimi yazimm..

aç karnına smoothie içtim yarım saat sonra 1 elma yedim 5 fındık 5 badem 2 ceviz....

2galeta..sonrası bombaaaadelikafadulden küçük dilim ıspanaklı börek 3tane sarma 1

kurabiye 1kibrit kutusu kadarda irmik tatlısı....1galeta daha 5tanede zaytin...bugün çok

saçma yedim yaa:çok üzgünüm: gezmelere gidince böyle oluoo boshayallersmile

bundan sonra formçayımı içicem bukadar suda çok az içtim yaaa..5 bardak falann..:çok üzgünüm:

Selam kızlarr
Bayadır giremiyorum nasılsınız?
Aslı abla nerelerdesin sen bilmiyorumkismile msn'e girdim 1-2 defa yoktun akannehir

ya canım nasıl olayım ben buralar hiçbişey yapamıyorum yoğunum bilmiyorumkismile

aynalar gene mı haftaya kaldım ya dün işim vardı giremedim bilmiyorumkismile ben hala aynı kilodayım zaten:kedi:
neyse kızlar kolay gelsin bize
zayıflayalım kosalım sahillerde sırnaşık şey

bu konuda canım lütfen dikkatli olalım
kızlar bildirimi perşembe akşam yapalım sorun çıkmasın tamam mı kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım bir kurşun döktür kız nazar var galiba

hoşgeldin canım aramıza bir hafta deneme süresindesin hergün paylaşım istiyoruz
bunu bide ben yapsam :kedi:

kızlar bildirimi perşembe akşam yapalım sorun çıkmasın tamam mı
tamamdır cnm bundan sonra daha dısıplınlı olucam.
kızlar iştahınızı kapatmak için yaptığınız herangi bi şey var mı ya?
bana yardım edinn sirkeli su içiyorum fln ama baska ne olabılır var mı yememi durdurucak bi mucize:)

geliyorum gidiyorum kimse bişey yazmamış
bu takımdaki herkes yoğun anlaşılan bi ben varım boş gezenin boş kalfası :)))
bugün yediklerimi yazayım;
1 elma, bir portakal
öğlen bir tabak pirinç lapası
akşamda bir tabak pirinç lapası
2 bardakta yeşil çayyy.

spor olarakta;
evi temizledim topladım bi kaç saat
ip atladım azcık
bide akşama plates var 10-15 dk

slmm a.s bugün yazdıklarımı yazayım:
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği ve peynir.
ardından stepe gittim.gelince 1 tane maden suyu içtim.
aöğle 1 dilim ekmek ve bir kase yoğurt yedim.
sonra da bi baktım annem ıspanaklı börek yapıyo eyvah dedim nası dayanacam ben şimdi hemen başladım midemi brokoli ve suyla doldurmaya sonuç 2 börek yedim yarımı da gizlice yedim:çok üzgünüm: ama normalde 5 taneden aşağı yemeyeceğim için mutluyum bence iyiyidi yani kendimi iyi tuttum sonuçta bu kadar şimdilik yarın da okul başlıyo geç yemelere dikkat etmem lazım malum 2. öğretim olunca geç yemeler çok oluyokaydirigubbakcemile5 görüşürüz hepimize kolay gelsin.

yettim gari!!!sırnaşık şey yalnız hissteme bende burdayıımm sırnaşık şey gerçi genelde bizim grup durağan yaa birscıkbilmiyorumkismile
sen gayet ii düzenli yemişssin yemeklerini..yaa bu hafta sonları çok kötü oluoomafoldumben bugün ne yediğimi yazamiicam bile çok çok çok kötüydümafoldumben bugün benim için yeme günüydü resmen..yarın kendime gelcem inş.klava:

evet biraz tembeliz galiba ohaoldumsmile

Kizlar grubunuza girmek istiyorum. 63 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum yaza kadar... Daha once 7. takimla 58 kiloya dusdum; fakat ayak parmaklarim kirilinca ciktim grubumdan ve hepsini 2 ay icinde geri aldim. Yardiminiza ihitiyacim var, siz yeni mi basladiniz?

Günaydın Kızlaaaar;opuyorumnanaktan

Nasılsınız,hafta sonunuz nasıl geçti?

Bugün sabah 1 yumurta ile güne başladım bakalım.Hafta sonu yine kötüydü.

Öğleye yoğurt ve galeta düşünüyorum

Akşama Allah kerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…