• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gene ben!!sempatiksalakcinni yediklerimi yazmaya geldim...

sabah:nesfit

ara:6badem 1 galeta

öğle:1salatalık 1kibrit kutusu peynir 1 galeta

ara:7badem 3kayısı

akşam:salata(peynirli ve mısırlı)1 kase çorba 1 galeta

bundan sonraki ara:1elma yiicem inş.

şimdilik 1.5 lt su içtim yatmadan öncede form çayımı içicem..bugün azıp kudurmadım yemeğe saldırmadımalkisalkisalkis

geçmiş olsun canım bir kurşun döktür kız nazar var galiba:nazar:

bişeyler yapmam gerekiyo canım ya :1no2: ihtiyaç sahibi bir ailenin mutfak alışverişini yapmaya karar verdim.

Başka var mı kızlar bizimle 2 günlük detoks yapacak?

canım bende varım atalım bu toksinleri vicuttan :dance:

bugünkü menümü yazayım

sabah mısır gevreği ve süt
öğle kepek ekmeği ile kaşarlı tost
akşam 3köfte birkase yoğurt 1 elma

:nazar:

takımımızda yer var kararlıyım, hergün paylaşımda bulunurum diyorsan buyur gel güzelim. bir hafta deneme süremiz var ona göre olumunekankayizsmile

Evet hemde nasil karaliyim ya en son 57'e dusmusdum, nazara geldim kirdim parmaklari ve o gidisle geldi geri kilolar. Hangi gunler bildirim var ? Ben her gun yazarim yediklerimi, sporumu, ictigimi... opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar;

Ben de yediklerimi yazayım;

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,
Öğle: 1 kase çorba içicem.
Akşam:Sanırım biber dolması yapacağım.ve yoğurt.

Yarın detoksa başlıyoruzeyvahedigeldismile

cokacimcoookMushu,kipra,sebaycokacimcoook

Umarım cumaya tartı en az 1 kg eksik gösterir.

Günaydın kızlar;

Ben de yediklerimi yazayım;

Sabah: 1 haşlanmış yumurta,
Öğle: 1 kase çorba içicem.
Akşam:Sanırım biber dolması yapacağım.ve yoğurt.

Yarın detoksa başlıyoruzeyvahedigeldismile

cokacimcoookMushu,kipra,sebaycokacimcoook

Umarım cumaya tartı en az 1 kg eksik gösterir.

inş dediğin gibi olur canım ya... boshayallersmile

1 saat yürüyüş yaptım:lepi: biraz zorladı beni ama olsun
kübra merak ettm hngi bölümde okuyosun sen

benim okul hayatım o kadar karışıktı ki...kafamçokkarıştı ist.ünv fizikte okuyodum ama malesef bitiremedim..1.sınıfı bitirdim ve okulu dondurdum..hazır dondurmuşken arada evleneim dedimkaydirigubbakcemile3 evlenince fizik bölümünü hiç okuyamıyacağımı biliodum ve tekrar öss ilee şimdi radyoloji bölümünde okuyorum..:lepi:

benim okul hayatım o kadar karışıktı ki...kafamçokkarıştı ist.ünv fizikte okuyodum ama malesef bitiremedim..1.sınıfı bitirdim ve okulu dondurdum..hazır dondurmuşken arada evleneim dedimkaydirigubbakcemile3 evlenince fizik bölümünü hiç okuyamıyacağımı biliodum ve tekrar öss ilee şimdi radyoloji bölümünde okuyorum..:lepi:

anladım canm.küçük yaşta evlenmışsin hocaya gitmeden kocaya gitmişsin sırnaşık şeyAllah mutlu mesut etsin bi ömür inşallah:hulya:

bugün yediklerim

1 haşlanmış yumurta
1 eti form
1 tatlı kaşığı bal (biliyorum bunu yapmamalıydım ama dayanamadım artık balsızlığa ve azcık tadına baktım :icecream:

elma

2 yemek kaşığı light yogurt

balık (ama kızartmadım haşladım tavadan almadan önce azıcık yağ damlattım sadece )bi palamutu dörde bölmüştü balıkçı 2 parçası gayet iyi doyurdu ama ben 3.yüde zorla iktire kaktıra yedim 4. parça kaldı sadece

ve ağzımııı fermarladımmm yarına kadar

Son düzenleme:
Hosbulduk kizlar a.s.

Bugun yediklerimi yazayim hemen cunku aramizda 7 saat fark var. Orda ikindi iken, burda sabah oluyor yaa...

Sabah: 2 dilim diet ekmek
2 kozlenmis biber
4 kasik yagsiz yogurt
biraz peynir ( bu sabah cok tuhaf kahvalti yaptim, ben hayatta kahvalti sirasinda yemem yogurt ve biber ama bu sabah yedim walla canim cekti)
Oglen ise 1 tost yemeyi planliyorum.
Aksama ispanak ve yogurt yenilicek, 4'er kasik.

Bu okul hayattini gel sen bir de bana sor... Ben de burda Finans-accounting okuyodum, 2 sinifta hamile kalinca dondurdum. Ah deli kafam niye dondurursun hamileyken de gitsene dimi.. Bizim burda kadinlar 9 aylik doguracak yinede birakmiyorlar ya okulu...:sinifsinif: Neyse kizlar iste ben de dondurdum geri donerim diye kizim 2 yasinda ben halen donucem offf offf yani... Cocukla cok zor olucak ama bu sefer de bolum degistirim diyorum oyle bir hakkim var... Radiyoloji bolumu canim bizim burda 2,5 yillik bir bolum iste 3,5 yilda tamamlaniyor, iyi de para kazaniliyor ben de dusundum girmeyi fakat esim yok isde saglikli degil yok bilmem ne diye birakmiyor. Ridyoloji teknisyenliginden bahsediyorum yanii.. Turkiye'de durumlar nasil? Iyi para aliyyolar mi?? Bu arada ben Amerika'dayim.

Bu okul hayattini gel sen bir de bana sor... Ben de burda Finans-accounting okuyodum, 2 sinifta hamile kalinca dondurdum. Ah deli kafam niye dondurursun hamileyken de gitsene dimi.. Bizim burda kadinlar 9 aylik doguracak yinede birakmiyorlar ya okulu...:sinifsinif: Neyse kizlar iste ben de dondurdum geri donerim diye kizim 2 yasinda ben halen donucem offf offf yani... Cocukla cok zor olucak ama bu sefer de bolum degistirim diyorum oyle bir hakkim var... Radiyoloji bolumu canim bizim burda 2,5 yillik bir bolum iste 3,5 yilda tamamlaniyor, iyi de para kazaniliyor ben de dusundum girmeyi fakat esim yok isde saglikli degil yok bilmem ne diye birakmiyor. Ridyoloji teknisyenliginden bahsediyorum yanii.. Turkiye'de durumlar nasil? Iyi para aliyyolar mi?? Bu arada ben Amerika'dayim.

canım ya ihmal etme okul işini bi şekilde tamamlamaya çalış..değiştirebileceğin bölümlerde daha istediğin veya dersleri biraz daha kolay olanları tercih et..bende radyolojiyi tercihlerime yazmamıştım eşim benden gizli yazmıştı ve orası oldu...hee radyasyona maruz kalıosun ama olabildiğince kendimizi koruyoruz tabii en fazla öğrenciyken bu duruma maruz kalıosun iş hayatında radyasyon olmayan bi bölümü seçersen gayet iyi bi iş..MR da radyasyon yok kemik taramada çok çok çok az ver ultrasonda yok vs vs..ben MR alanındayım mesela..türkiyede malum işsizlik gibi bi sorun var ve ben daha okulu bitirmediğim halde çalışıyorum şu an..ve bi öğrenciye göre gayet ii bi maaş alıyorum..çalıştığın yere vs göre aldığın ücret değişio..en azından kesinlikle işsiz kalmıyosun çünkü sağlık sektörü her zaman eleman ihtiyacında..ben mesela fizik bölümünü okuyup 4 senede mezun olmuş olsaydım şuan formasyon denilen belayla uğraşçaktım bi yandanda herhangi bi dersanaede karın tokluğuna stajier öğrtmen olcaktım..özetle bölümümden oldukça memnunum..inş.seninde gönlündeki olur..ama ihmal etmememlisin dahada..opuyorumnanaktan

Back