• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar merhaba,
yeriniz varmış okuduğuma göre koştum geldim :)

daha önce 12 takımdan mezun olmuştum ama yine 1 senede aldım tüm kiloları:(
yine vermek azmindeyim
denizlideyim,ünv öğrencisiyim,20 yaşındayım :)
kabul eder misiniz ki beni?
çok ihtiyacım var yine bu gruplara çünkü muhteşem bir destek olduğuna inanıyorum

kızlar napıyonuz detoksunuz nası gıdıyoo.ben de gene bı ıstah gene bı ıstah sormayın takımın yüzkarasıyım yanı siz iyisiniz maşallah baya sıkı arkadaslar var aklinialirimsmile sollayalım dıger takımları bn de yarından ıtıbaren daha dıkkat edıcem bı turlu ıstıkrar saglıyamadım ama olucek olmalı bu.
bu arada lesli diye şeker bi kadın varmıs yürütüyomus evde onu yapan var mı kardeşim tın tın yapıyo basımda ikide bir.sıkılastı mı ne böle bi değişiklik bi değişiklik kıskandım:jeyyar:
bu arada 70e merdiven dayadım sanırım bu yolun sonunu biliyorum:)ama dönmeyi de biliyorum ve yapıcamm yapıcaz basarıcaz.
vermem gereken 15 kilo var verir miyim kii kaydirigubbakcemile4
veririm bence:)

ehh öyle oldu sayılır sırnaşık şey iyikide böyle bişey yapmışım..darısı tüm bekarlara istedikleri zaman ve doğru kişiyle nasip olsun..opuyorumnanaktan

Buna bende cok guldum yakaydirigubbakcemile3 Kipra'cim ben soylediklerine katiliyorum canim, saglik sektoru dunyanin her yerinde cok is imkani sagliyor. Insallah canim geri donup, bitirecem.
Kizlar ben bol bol yesil cay iciyorum, simdi de kizim uyursa spor yapicam insallah...

Son düzenleme:
kızlar napıyonuz detoksunuz nası gıdıyoo.ben de gene bı ıstah gene bı ıstah sormayın takımın yüzkarasıyım yanı siz iyisiniz maşallah baya sıkı arkadaslar var aklinialirimsmile sollayalım dıger takımları bn de yarından ıtıbaren daha dıkkat edıcem bı turlu ıstıkrar saglıyamadım ama olucek olmalı bu.
bu arada lesli diye şeker bi kadın varmıs yürütüyomus evde onu yapan var mı kardeşim tın tın yapıyo basımda ikide bir.sıkılastı mı ne böle bi değişiklik bi değişiklik kıskandım:jeyyar:
bu arada 70e merdiven dayadım sanırım bu yolun sonunu biliyorum:)ama dönmeyi de biliyorum ve yapıcamm yapıcaz basarıcaz.

enaaamm kendi kendine sormuş kendi kendine cevaplamışınnnkaydirigubbakcemile3 çok hoşsuunn!!!kaydirigubbakcemile3

yediklerimi yaziim bu arada...

sabah 2 kayısı 2 ceviz yarım saat sonra nesfit

ara:5badem

öğle: 1kase çorba

ara: 3 galeta

akşam:salata 1kase çorba

ara:1 elma

2lt su içtim halada devam ediyorum yatmadan öncede form çayımı içicem...bugünüm

böyleee..he bide 40 dak yürüdüm:lepi:

enaaamm kendi kendine sormuş kendi kendine cevaplamışınnnkaydirigubbakcemile3 çok hoşsuunn!!!kaydirigubbakcemile3

yediklerimi yaziim bu arada...

sabah 2 kayısı 2 ceviz yarım saat sonra nesfit

ara:5badem

öğle: 1kase çorba

ara: 3 galeta

akşam:salata 1kase çorba

ara:1 elma

2lt su içtim halada devam ediyorum yatmadan öncede form çayımı içicem...bugünüm

böyleee..he bide 40 dak yürüdüm:lepi:

iyi gidiyoruz maşallahh :nazar:.nazar değmesin
takımın kaptanı niye hiççç uğramıyor acabaa -tatlicadiarzu-

verirsin veririz verecek
vereceksiniz vereceğiz verecekler
verdiler veriyolar vermeliler
:))))))
açıklaayıcı olmuştur umarım kafamçokkarıştı
benimde 15 kilo vermem lazım toplamda.birazını verdim ben:lepi:

kızlar merhaba,
yeriniz varmış okuduğuma göre koştum geldim :)

daha önce 12 takımdan mezun olmuştum ama yine 1 senede aldım tüm kiloları:(
yine vermek azmindeyim
denizlideyim,ünv öğrencisiyim,20 yaşındayım :)
kabul eder misiniz ki beni?
çok ihtiyacım var yine bu gruplara çünkü muhteşem bir destek olduğuna inanıyorum

hoşgeldin
kilo kaç hedef kaç

vermem gereken en az bi 15 kilom var şimdilik
175 boya 85 kilo oldum malesef :(
85 kilo olunca koşup geliyorum buraya :)
umarım yine mutlu mesut günlerim olur burada
takıma alınıp alınmadığım ne zaman belirtilecek bana?

vermem gereken en az bi 15 kilom var şimdilik
175 boya 85 kilo oldum malesef :(
85 kilo olunca koşup geliyorum buraya :)
umarım yine mutlu mesut günlerim olur burada
takıma alınıp alınmadığım ne zaman belirtilecek bana?

canım takımımızda yer var sendede kararlılık ve paylaşım varsa hoşgeldin aramıza :lepi:

tugce takıma girmek için bir hafta deneme süremiz var bu sürede senden memnun kalırsak takımdasın sempatiksalakcinni

bugün yediklerim

sabah 1 muz 1bardak süt
öğle 1 kase çorba 1dilim ekmek
ara yarım armut
akşam 1 porsiyon yaprak sarma 1kase yoğurt

yarında detoksa başlıyoruz bakalım ne olucak görücez inşallah hafta sonuna biraz daha hafiflemiş gireriz hepinize iyi gecelermirmirmirmir

Günaydın kızlar ;

Bugün fazla giremeyeceğim nete; sabah öğretmenim rapor almış onun yerine derse gireceğim, öğleden sonra da toplantı var,geç biter.Müfettiş te eli kulağında.İnşallah bugün gelmez.

Ben bugün detoksa başladım bilginiz olsun mushu,kipra .Bakalım neler olacak.

Görüşürüüüz.

bende sizinle detoks yapmak istiyodum ama bu hafta pirinc lapası diyetini yaptığım için onu yapamıyorum
haftaya bende yapayım detoksu
canım çekti çünkü :)) ben çok seviyorum zaten ayranı içine bulgur cacık falan girince daha bi güzel oluyo.ohhh mis gibi

peki deneyin bakalım beni kaydirigubbakcemile3

bugün dersim öğleden sonra diye 11de anca uyandım
ne tembelim yahu
birazdan çorba yapıcam
kahvaltı edesim yok hiç,boğazdım da acıyor biraz iyi gelir ikisine de

kızlar bu detoks olayı nedir?
ben de katılsam nedir nasıl yapılır kurallarınız ne boshayallersmile

gunaydın kızlarzemuszemus
bugun detoks yapan arkadaslara basarılar dılıyorumopuyorumnanaktan
eger kılo verırsenınz bende haftaya yapmak ısterım kaydirigubbakcemile5 once sız bır yapında gorelım verebılıyormusunuz bakalım-tatlicadiarzu-

gunaydın kızlarzemuszemus
bugun detoks yapan arkadaslara basarılar dılıyorumopuyorumnanaktan
eger kılo verırsenınz bende haftaya yapmak ısterım kaydirigubbakcemile5 once sız bır yapında gorelım verebılıyormusunuz bakalım-tatlicadiarzu-

Teşekkürler canım.

Bu arada dersten çıktım birazdan da toplantıya gidiyorum.1 kase ayranımı içtim gitmeden 2. yi içeceğim.

Yarın görüşürüüüz.

tamam siz bi yapın o zaman kaydirigubbakcemile2

okuldan geldim,nası mutluyum ya tekrar buralarda olmak çok güzel
çorba yapamadım gitmeden biraz çorba içicem şimdi akşama kadar idare eder
kendim için bişeyler yapmaya başlamak çok güzel cidden hihoyyyt

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/327461-2-gunluk-detoks.html

Buradan bakabilirsin canım. Biz bugün başladık ama.Bir dahakine birlikte yaparız artık.:lepi:

Canim ben bunu yapmistim; fakat hic mi hic kilo vermedim. Aksine o hafta kilo aldim. Bu corbayi ben cok begendigim icin sabah- aksam durmadan yedim :1rolleyes: belki de ondan veremedim.

Kizlar biliyosunuz 7 saat farkiyla ben gune yeni basladim. Henuz bir sey yemedim. Dun zar-zor 45 dk spor yapabildim. Kizim ellipticali bisiklet zannediyor, anne beni de bindir diyip duruyor her ciktigim da :roflol:

Neyse kizlar ben yediklerimi yazicam gun icinde...

Back