- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #17.281
kilo verebildin mi peki?fisfisfis
geçmiş olsun canım bir kurşun döktür kız nazar var galiba
Başka var mı kızlar bizimle 2 günlük detoks yapacak?
takımımızda yer var kararlıyım, hergün paylaşımda bulunurum diyorsan buyur gel güzelim. bir hafta deneme süremiz var ona göre olumunekankayizsmile
toplam yediklerim
2 tane eti form bisküvi
1 elma
1portakal
2 tabakta pirinc lapası
vee tabi vazgeçilmz içecekler. yeşil çay maden suyu v.b
Canim sen hep mi boyle yiyosun; yoksa bu diyet mi??? ayy tig gibi olurum ben boyle yesem boshayallersmile
Günaydın kızlar;
Yarın detoksa başlıyoruzeyvahedigeldismile
cokacimcoookMushu,kipra,sebaycokacimcoook
Umarım cumaya tartı en az 1 kg eksik gösterir.
Günaydın kızlar;
Ben de yediklerimi yazayım;
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,
Öğle: 1 kase çorba içicem.
Akşam:Sanırım biber dolması yapacağım.ve yoğurt.
Yarın detoksa başlıyoruzeyvahedigeldismile
cokacimcoookMushu,kipra,sebaycokacimcoook
Umarım cumaya tartı en az 1 kg eksik gösterir.
Evet hemde nasil karaliyim ya en son 57'e dusmusdum, nazara geldim kirdim parmaklari ve o gidisle geldi geri kilolar. Hangi gunler bildirim var ? Ben her gun yazarim yediklerimi, sporumu, ictigimi... opuyorumnanaktan
1 saat yürüyüş yaptım:lepi: biraz zorladı beni ama olsun
kübra merak ettm hngi bölümde okuyosun sen
benim okul hayatım o kadar karışıktı ki...kafamçokkarıştı ist.ünv fizikte okuyodum ama malesef bitiremedim..1.sınıfı bitirdim ve okulu dondurdum..hazır dondurmuşken arada evleneim dedimkaydirigubbakcemile3 evlenince fizik bölümünü hiç okuyamıyacağımı biliodum ve tekrar öss ilee şimdi radyoloji bölümünde okuyorum..:lepi:
benim okul hayatım o kadar karışıktı ki...kafamçokkarıştı ist.ünv fizikte okuyodum ama malesef bitiremedim..1.sınıfı bitirdim ve okulu dondurdum..hazır dondurmuşken arada evleneim dedimkaydirigubbakcemile3 evlenince fizik bölümünü hiç okuyamıyacağımı biliodum ve tekrar öss ilee şimdi radyoloji bölümünde okuyorum..:lepi:
Bu okul hayattini gel sen bir de bana sor... Ben de burda Finans-accounting okuyodum, 2 sinifta hamile kalinca dondurdum. Ah deli kafam niye dondurursun hamileyken de gitsene dimi.. Bizim burda kadinlar 9 aylik doguracak yinede birakmiyorlar ya okulu...:sinifsinif: Neyse kizlar iste ben de dondurdum geri donerim diye kizim 2 yasinda ben halen donucem offf offf yani... Cocukla cok zor olucak ama bu sefer de bolum degistirim diyorum oyle bir hakkim var... Radiyoloji bolumu canim bizim burda 2,5 yillik bir bolum iste 3,5 yilda tamamlaniyor, iyi de para kazaniliyor ben de dusundum girmeyi fakat esim yok isde saglikli degil yok bilmem ne diye birakmiyor. Ridyoloji teknisyenliginden bahsediyorum yanii.. Turkiye'de durumlar nasil? Iyi para aliyyolar mi?? Bu arada ben Amerika'dayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?