E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.801
kaç kilo verdiğini çok merak ediyorum
benim yapmayı istediiğim evi elma doldurup bir türlü doğru düzgün yapamadığım diyet
bu gün yediklerime gelince
sabah kalsik kahvaltı
öğle 1 fincan sütlü nescafe 1 dilim kaşar peyniri
komşumun kuran hatmi vardı orada
tavuklu pilav 2 bardak ayran biraz tatlı
akşam sadece meyve yemem lazım dime CADIARZU
aslıııı bu elma dıyetı nasııı oluyooo yaaa amanınnn bende yapıcammm pek ıyıymıssss
ya bı de ıkı saatte bır bıseyler atistırmak cok ıyı gelıyor bende bugun ara ogun meyvelerımı hepsnı bırden yemedım 2 saat arayla yedım
aferim kiz super orneksin ha kiz sen hala bikmadinmi su elma diyetinden canina metabolzmana kastinmi var aaaklava:
iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim 4 yk ıspanak yemeği,2 yk yoğurt...
bugün çok güzel geçti şükür.
muhabbetiniz bol olsuuuunnn...
ne haber guzelim valla sen iyisin yine senin istahin kaciyormus birde benimki kacsa iyi olacak ya birturlu kacmak bilmiyo
hersabah bugun basliycam diyip kalkiyorum sonra kendimi yemeklerde buluyorum hic sorma
bayanssulusmileslm ben geldim nasilsiniz arkadaslar biraz gec olacak ama hepinizin yeni yilini kutlarim 2009 yarim kalan tum hayaleriniz gerceklesir insallah her seyin onemlisi saglik diliyorum size ve sevdiklerinizeopuyorumnanaktanbana gelince yogun is temposuna devam .....yeni arkadslar gelmishosgelmisler insallah bir an evvel dilediginiz kiloya ulasirsiniz kizlar......kaptan elma diyetine baslamisin hayirli olsun hadi bakalim goster basladinmi neler yapabiliyorsun arkadaslarla sneinlede uzun suredir konusamiyoz inan cocuklari gormeye firsat olmuyo bu gunlerde islerim cok yogun insallah dekeliriz bir gun konusuruz ya bu arada talebelerine bayildim ben ya ne kadar imrendim sana anlatamamboshayallersmile neyse fazla uzatim yine hepinizi opuyorum insallah yine gelmeye calisirimvereliniortak
mrh kızlar ben 4 günde 3,4 kilo vermişim bide reglim bundan dolayı şişkinlikte var buda olmasaydı süper olurdum kaydirigubbakcemile2 :dance:
günaydın arkadaşlar
dün akşam menüğmde zeytinyağlı brüksel lahanası vardı 1 tabak da çorba yanındada yeşil salata sizce bu diyetlikden çıkıyormu yani sebze yemeklerinde sınır varmı.
bugün sabah 1tane haşlama yumurta bir bardak sür birtane ceviz.
mrh kızlar ben 4 günde 3,4 kilo vermişim bide reglim bundan dolayı şişkinlikte var buda olmasaydı süper olurdum kaydirigubbakcemile2 :dance:
hiray cım tşk eder,im inş hepimizin birbirine faydası olacak , bende geceleri çok yerdim emzirdiğim içinde sürekli yeme alışkanlığım oldu şimdide ondan kurtulmaya çlalışıyorum çok acıkdım dün akşam yediklerim yetmedi aslında ama kesinlikle ekmeğe falan elimi sürmedim sadece kızımın cubuk krekerlerinden 1- 2 tane QUOTE]
o akşamları yeme alışkanlığı bendede oluştu sorma cok guzel gıdıyordum kılo vermemde vs elımde olmayan nedenlerden kendımı yemege verdım tv karsısına gecınce sımdı cok zorlanıyorum sureklı bısey yeme cabası ıcındeyım resmen bilmiyorumkismile
Aşıcaz hepsını verıcez kılolarımızı bu kez bız kazanıcaz :dilcikar:
Hepimize
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hiray cım tşk eder,im inş hepimizin birbirine faydası olacak , bende geceleri çok yerdim emzirdiğim içinde sürekli yeme alışkanlığım oldu şimdide ondan kurtulmaya çlalışıyorum çok acıkdım dün akşam yediklerim yetmedi aslında ama kesinlikle ekmeğe falan elimi sürmedim sadece kızımın cubuk krekerlerinden 1- 2 tane atıştırdım. hatta eşim d.otkerin tavuk göğsünü almış hazırlar varya yapıcam dedi valla yapma yerim hepsini dedim yapdırmadım. çünkü olunca yerm oyüzden eşimede eziyet ediyorum.
sende bian önce hırslan ve kurtul yağlarından., inş bende başarılı olurum iki gündür tartıda bi 67 bi 68 çıkıyorum hiç bi değişiklik yok belki henüz erken ama yinede morelim bozuluyor aslı haftaya bende bi değişiklik olcakmı onu merak ediyorum.
çok iyi vermişsiiiinnn kutlarııımmmopuyorumnanaktan
bu arada ben bu sabah tartıldım meğer 1 kilo daha almışım benmafoldumben78 kilo çıktım..başlangıç kilom 78 yani....kocaman bi yağ kütlesiyim beeennn mafoldumben evlendiğimde 54 kiloydum :kedi:
bu arada sanırım ben bi detoksla başlangıç yapmalıyım...elma diyeti olabilirmi detoks olarak?
sabah 1 kase kellogs yemiştim,yarım bardak sütle ıslatıp...
öğlen yemeğimi daha yemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?