• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi akşamlar kızlar ;)
akşam yemeğim 4 yk ıspanak yemeği,2 yk yoğurt...
bugün çok güzel geçti şükür.
muhabbetiniz bol olsuuuunnn...

kaç kilo verdiğini çok merak ediyorum

benim yapmayı istediiğim evi elma doldurup bir türlü doğru düzgün yapamadığım diyet

bu gün yediklerime gelince

sabah kalsik kahvaltı

öğle 1 fincan sütlü nescafe 1 dilim kaşar peyniri

komşumun kuran hatmi vardı orada
tavuklu pilav 2 bardak ayran biraz tatlı

akşam sadece meyve yemem lazım dime CADIARZU

aslıııı bu elma dıyetı nasııı oluyooo yaaa amanınnn bende yapıcammm pek ıyıymıssss
ya bı de ıkı saatte bır bıseyler atistırmak cok ıyı gelıyor bende bugun ara ogun meyvelerımı hepsnı bırden yemedım 2 saat arayla yedım

canım elma diyetiyle ilgili topik var diyet deneyimleri bölümünde oraya bakıp bilgi edinebilirsin.

aferim kiz super orneksin ha kiz sen hala bikmadinmi su elma diyetinden canina metabolzmana kastinmi var aaa :oklava:

bana ne bana ne bırakmıyacam işte lülülülülülü

iyi akşamlar kızlar ;)
akşam yemeğim 4 yk ıspanak yemeği,2 yk yoğurt...
bugün çok güzel geçti şükür.
muhabbetiniz bol olsuuuunnn...

çok güzel canım böyle devam et kaydirigubbakcemile4

ne haber guzelim valla sen iyisin yine senin istahin kaciyormus birde benimki kacsa iyi olacak ya birturlu kacmak bilmiyo
hersabah bugun basliycam diyip kalkiyorum sonra kendimi yemeklerde buluyorum hic sorma

canım buraya takılmazsan tabi iştahın açık oluralsanaalsanasmile

hem sen demiyomuydun buraya yazmayan bilinki çok yediği için yazmıyodur diye

yeni arkadaşlar gelince takıma can geldi
ben şahsen diyet moduna girdim

az önce çocuklara sinirlendim kendimi yemeye vericektim burası geldi aklıma vazgeçtim

bu takımdan güç alıyorum
paylaşım çok önemli

neslihanım bu arada sen kaç kilosun canımyerimseniben
bizim takıma girsene yaaaazemuszemus
senin yazdıkların çok hoşuma gidiyo benim
ben yeşil çayımı içmeye gidiyommkaydirigubbakcemile4

bayanssulusmileslm ben geldim nasilsiniz arkadaslar biraz gec olacak ama hepinizin yeni yilini kutlarim 2009 yarim kalan tum hayaleriniz gerceklesir insallah her seyin onemlisi saglik diliyorum size ve sevdiklerinizeopuyorumnanaktanbana gelince yogun is temposuna devam .....yeni arkadslar gelmishosgelmisler insallah bir an evvel dilediginiz kiloya ulasirsiniz kizlar......kaptan elma diyetine baslamisin hayirli olsun hadi bakalim goster basladinmi neler yapabiliyorsun arkadaslarla sneinlede uzun suredir konusamiyoz inan cocuklari gormeye firsat olmuyo bu gunlerde islerim cok yogun insallah dekeliriz bir gun konusuruz ya bu arada talebelerine bayildim ben ya ne kadar imrendim sana anlatamamboshayallersmile neyse fazla uzatim yine hepinizi opuyorum insallah yine gelmeye calisirimvereliniortak

mrh kızlar ben 4 günde 3,4 kilo vermişim bide reglim bundan dolayı şişkinlikte var buda olmasaydı süper olurdum kaydirigubbakcemile2 :dance:

bayanssulusmileslm ben geldim nasilsiniz arkadaslar biraz gec olacak ama hepinizin yeni yilini kutlarim 2009 yarim kalan tum hayaleriniz gerceklesir insallah her seyin onemlisi saglik diliyorum size ve sevdiklerinizeopuyorumnanaktanbana gelince yogun is temposuna devam .....yeni arkadslar gelmishosgelmisler insallah bir an evvel dilediginiz kiloya ulasirsiniz kizlar......kaptan elma diyetine baslamisin hayirli olsun hadi bakalim goster basladinmi neler yapabiliyorsun arkadaslarla sneinlede uzun suredir konusamiyoz inan cocuklari gormeye firsat olmuyo bu gunlerde islerim cok yogun insallah dekeliriz bir gun konusuruz ya bu arada talebelerine bayildim ben ya ne kadar imrendim sana anlatamamboshayallersmile neyse fazla uzatim yine hepinizi opuyorum insallah yine gelmeye calisirimvereliniortak

canım hoşgeldin opuyorumnanaktan seninde yeni yılın kutlu olsun canım olumunekankayizsmile canım senin iznin bitmedi mi dönmüyor musun takıma bakim benneyaptımki

günaydın arkadaşlar

dün akşam menüğmde zeytinyağlı brüksel lahanası vardı 1 tabak da çorba yanındada yeşil salata sizce bu diyetlikden çıkıyormu yani sebze yemeklerinde sınır varmı.

bugün sabah 1tane haşlama yumurta bir bardak sür birtane ceviz.

günaydın kızlarrrrzemuszemus

hayırlı cumalarr:Saruboceq:

benim 500 gr fazlalığım duruyor daha:kedi:

akşam salatda yemedim acıkmamıştım gece 10 gibi acıktım 1 küçük kse yoğurt yedim

inanırmısınız gece açlıktan doğru düzgün uyuyamadım bileboshayallersmile

bütün gece midem kazındı durdu şoka uğradı kafamçokkarıştı

gece yemek yemeye çok alışmışım kızlar bundan vazgeçmem lazım ilkönce

sabah 1 bardak yeşil çay sıcak su yarım muz yedim

9 da klasik kahvaltı yapıcam

günaydın arkadaşlar

dün akşam menüğmde zeytinyağlı brüksel lahanası vardı 1 tabak da çorba yanındada yeşil salata sizce bu diyetlikden çıkıyormu yani sebze yemeklerinde sınır varmı.

bugün sabah 1tane haşlama yumurta bir bardak sür birtane ceviz.

valla imrendim sana :nazar:

devm et böyle güzelim örnek ol banazemuszemus

sizin sayenizde bende gaza geldimmkaydirigubbakcemile4

dün gece yemedim ya bida yemem artıkyerimseniben

hiray cım tşk eder,im inş hepimizin birbirine faydası olacak , bende geceleri çok yerdim emzirdiğim içinde sürekli yeme alışkanlığım oldu şimdide ondan kurtulmaya çlalışıyorum çok acıkdım dün akşam yediklerim yetmedi aslında ama kesinlikle ekmeğe falan elimi sürmedim sadece kızımın cubuk krekerlerinden 1- 2 tane atıştırdım. hatta eşim d.otkerin tavuk göğsünü almış hazırlar varya yapıcam dedi valla yapma yerim hepsini dedim yapdırmadım. çünkü olunca yerm oyüzden eşimede eziyet ediyorum.

sende bian önce hırslan ve kurtul yağlarından., inş bende başarılı olurum iki gündür tartıda bi 67 bi 68 çıkıyorum hiç bi değişiklik yok belki henüz erken ama yinede morelim bozuluyor aslı haftaya bende bi değişiklik olcakmı onu merak ediyorum.

mrh kızlar ben 4 günde 3,4 kilo vermişim bide reglim bundan dolayı şişkinlikte var buda olmasaydı süper olurdum kaydirigubbakcemile2 :dance:

Süpersin canım tebrikler.... opuyorumnanaktan
ben 1.7 kg vermısım bayanssulusmile

Akşam tae bo yaptım benı tek terleten spor her aksam yapıcam pazartesı ıtıbarı ıle elma dıyetını yapım sporla bırlıkte ben kaç verıcem bakalım ;)

hiray cım tşk eder,im inş hepimizin birbirine faydası olacak , bende geceleri çok yerdim emzirdiğim içinde sürekli yeme alışkanlığım oldu şimdide ondan kurtulmaya çlalışıyorum çok acıkdım dün akşam yediklerim yetmedi aslında ama kesinlikle ekmeğe falan elimi sürmedim sadece kızımın cubuk krekerlerinden 1- 2 tane QUOTE]

o akşamları yeme alışkanlığı bendede oluştu sorma cok guzel gıdıyordum kılo vermemde vs elımde olmayan nedenlerden kendımı yemege verdım tv karsısına gecınce sımdı cok zorlanıyorum sureklı bısey yeme cabası ıcındeyım resmen bilmiyorumkismile

Aşıcaz hepsını verıcez kılolarımızı bu kez bız kazanıcaz :dilcikar:

Hepimize
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

GÜNAYDIN ARKADAŞLARbuyrunnnnnnnnn

Dün akşam yediklerimle başlayayım,1 porsiyon mantar, yanında yine makarna (özellikle seçmedim dün akşamdan kalmıştı,ama bu kez az yedim aynalar 4-5 kaşık) ve bol salata, 2 mandalina ve 55 dk spor.

Bugün sabah yine sandaloz elma sirkesi içtim yarım saat sonra 1 haşlanmış yumurta , 5 adet fındık

Bu arada kilomu da yazayım.Bugün sabah itibariyle 67,5 kg.

2 haftadır gram veremiyordum.Bu yüzden geçen hafta sağlıklı değil bilyorum ama tatlandırıcı aldım.Günde 6-7 bardak çay içiyorum.1 kesme şeker atsam bile 140 kalori yapar.Onun etkisi vardır.

Bir de kayınpederim yemeklerden önce şekerine iyi geldiği için çörekotu almış, zayıflattı demişti.Akşamları yemeklerden önce çörekotu yiyorum.Neyse sabah sabah çok konuştum.kaydirigubbakcemile3

Sağlıklı kilo vermeler...

ya şu üstde formul 3x in reklamı varya sinir oluyorum ona :))) öyle sülün gibi koymuşlar insanın ikiye ayrılası geliyor.

çok iyi vermişsiiiinnn kutlarııımmmopuyorumnanaktan

bu arada ben bu sabah tartıldım meğer 1 kilo daha almışım benmafoldumben78 kilo çıktım..başlangıç kilom 78 yani....kocaman bi yağ kütlesiyim beeennn mafoldumben evlendiğimde 54 kiloydum :kedi:
bu arada sanırım ben bi detoksla başlangıç yapmalıyım...elma diyeti olabilirmi detoks olarak?
sabah 1 kase kellogs yemiştim,yarım bardak sütle ıslatıp...
öğlen yemeğimi daha yemedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
hiray cım tşk eder,im inş hepimizin birbirine faydası olacak , bende geceleri çok yerdim emzirdiğim içinde sürekli yeme alışkanlığım oldu şimdide ondan kurtulmaya çlalışıyorum çok acıkdım dün akşam yediklerim yetmedi aslında ama kesinlikle ekmeğe falan elimi sürmedim sadece kızımın cubuk krekerlerinden 1- 2 tane atıştırdım. hatta eşim d.otkerin tavuk göğsünü almış hazırlar varya yapıcam dedi valla yapma yerim hepsini dedim yapdırmadım. çünkü olunca yerm oyüzden eşimede eziyet ediyorum.

sende bian önce hırslan ve kurtul yağlarından., inş bende başarılı olurum iki gündür tartıda bi 67 bi 68 çıkıyorum hiç bi değişiklik yok belki henüz erken ama yinede morelim bozuluyor aslı haftaya bende bi değişiklik olcakmı onu merak ediyorum.

eşin kaç kilo adamcağız senden çok zayıflsar haberin olsun

bizim evde mutfak tuzaklarla dolu kzızm ıvır zıvır yemeyi çok sever önceden bende ona eşlik ediyodum ama dünden beri gözüm takılıyo elim varmıyo allahtan inşallah dayanabilirim

bugün komşum aşure yemeye çağırıyo
öğlen 1 küçük kase yoğurt yiycem
15.30 gibi 1 küçük kase aşure yiyebilirim heralde

aralarda bitki çaylarıda içiyom

az önce dolabımı düzenledim kıyafetlerimin çoğu olmuyo üstümeeyvahedigeldismile
nasıl böle kilo aldım yaaaa aklım nerdeydi o kadar şeyi yerkenalsanaalsanasmilekendime kızdım durdummÇok üzgünüm çoook

çok iyi vermişsiiiinnn kutlarııımmmopuyorumnanaktan

bu arada ben bu sabah tartıldım meğer 1 kilo daha almışım benmafoldumben78 kilo çıktım..başlangıç kilom 78 yani....kocaman bi yağ kütlesiyim beeennn mafoldumben evlendiğimde 54 kiloydum :kedi:
bu arada sanırım ben bi detoksla başlangıç yapmalıyım...elma diyeti olabilirmi detoks olarak?
sabah 1 kase kellogs yemiştim,yarım bardak sütle ıslatıp...
öğlen yemeğimi daha yemedim...

bende evlendiğimde 54 kiloydummm:a015:h

diyet sayfasında yoğurt ve bakliyatla yapılan 2 günlük bir diyet var
hafta sonu onu yapmayı düşünüyorum

beraber yapalım mı ne derrsinboshayallersmile

Back