• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşin kaç kilo adamcağız senden çok zayıflsar haberin olsun

bizim evde mutfak tuzaklarla dolu kzızm ıvır zıvır yemeyi çok sever önceden bende ona eşlik ediyodum ama dünden beri gözüm takılıyo elim varmıyo allahtan inşallah dayanabilirim

bugün komşum aşure yemeye çağırıyo
öğlen 1 küçük kase yoğurt yiycem
15.30 gibi 1 küçük kase aşure yiyebilirim heralde

aralarda bitki çaylarıda içiyom

az önce dolabımı düzenledim kıyafetlerimin çoğu olmuyo üstümeeyvahedigeldismile
nasıl böle kilo aldım yaaaa aklım nerdeydi o kadar şeyi yerkenalsanaalsanasmilekendime kızdım durdummÇok üzgünüm çoook

kilo alırken farkına varmıyoruz ya da umursamıyoruz heralde...
benimde kıyafetlerim dolapta yatıyo valla...hatta kendime fazla kıyafet almıyorumki rahatlamayayım...alırken hep 1 kilodan bişey olmaz dedim,sonra o 1 kilolar toplanıp 20 kilo oldular mafoldumben

bende evlendiğimde 54 kiloydummm:a015:h

diyet sayfasında yoğurt ve bakliyatla yapılan 2 günlük bir diyet var
hafta sonu onu yapmayı düşünüyorum

beraber yapalım mı ne derrsinboshayallersmile

çok iyi oluuurrr...ben bi bakayım diyete kaydirigubbakcemile5

baktım ama bulamadım canım..başlık nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben geldiim;

Öğle yemeğinde fırında tavuk patates yedim ama az.1 bardak ta kola . Davetliydim yemesem ayıp olurdu.
:kedi:

İşin kötüsü akşam da davetliyim.Ama söz abartmayacağım.:olmaz:

tamam gördüm,yapıyorum bendeeeee:lepi:ayran çorbası gibi bu..
ama sadece buğday yapmayı düşünüyorum...yarın başlıyorum inşallah..

tamam anlaştıkkaydirigubbakcemile5vereliniortak

ben aynen yapıcam

sen buğdaylısı yap bakalım
ay çok heyecanlandııımmm:lepi:
yarın olsada başlasammmm:dance:

Ben geldiim;

Öğle yemeğinde fırında tavuk patates yedim ama az.1 bardak ta kola . Davetliydim yemesem ayıp olurdu.

İşin kötüsü akşam da davetliyim.Ama söz abartmayacağım.:olmaz:

kola olmamış işteeee:olmaz:

akşamada az yee asitli şeyler içme sakınsüprizzzzz
missss gibi ayran varken :içelim:

ah şu davetlerrrr:jeyyar:

bana ne bana ne bırakmıyacam işte lülülülülülü
aferim aferim devam et takipteyim seni dur sen nezman alacan verdigin 3.5 kiloyu 6 kilo olarak bakiyorum sana haberin olsun
canım buraya takılmazsan tabi iştahın açık oluralsanaalsanasmile

hem sen demiyomuydun buraya yazmayan bilinki çok yediği için yazmıyodur diye

yeni arkadaşlar gelince takıma can geldi
ben şahsen diyet moduna girdim

az önce çocuklara sinirlendim kendimi yemeye vericektim burası geldi aklıma vazgeçtim

bu takımdan güç alıyorum
paylaşım çok önemli

neslihanım bu arada sen kaç kilosun canımyerimseniben
bizim takıma girsene yaaaazemuszemus
senin yazdıkların çok hoşuma gidiyo benim
ben yeşil çayımı içmeye gidiyommkaydirigubbakcemile4
haklisin guzelim ne dediysen haklisin dun biraz daha iyiydim yemek konusunda amaiste herzamn olsa daha iyi olacak
canim 65 kiloya dusmustum suanda 75 kiloyum hic deme okadar zayifladiktan sonra tekrar kilolu olmak insani deli ediyor
arada gelirim canim paylasimda bulunuruz ama takima girmek biraz agrima gidiyor acikcasi iki defadir karnemi alip sonra tekrar donmek zor oluyo oyuzden ben listesiz paylasimda bulunurum sizlerlee *gelmezsem bilinki yiyorumm kaydirigubbakcemile3

kızlar bugun ıtıbarı ıle yogun bı sekılde spor yapıcam yıne oh be ne guzel atlattım bugun ıtıbarıyle yemek yeme sorunumu regl yaklaşıyor o yuzdende bıraz bu oburlugum :) ama aştım artık ıyıce beyınde bıtırmeyı yaptım gercekten 10 kasımdan once gayet ıyıydı 10 kg vermıstım ama ondan sonra yemeye verdım kendımı zorlanıyordum ama bı haftadan sonra kalmadı yupyy :)

bugünkü listem

sabah bir haşlama yumurta bir ceviz bir bardakda süt içdim

öğlen mantar çorbası

akaşamada tavuk ve yoğurt düşünüyorum belki yanında salatada olabilir.

evde pc olmadığından cmt ve pazar günü listem belli dğeil onuda pzt günü sizlere bildirim

şimdiden herkese iyi haftasonları.

Özlemyb nerdesin ya ben mi anlatamıyorum anlamadım ki cuma sabah en geç bildirim yapın dedim. şimdi listeleri hazırlayan kişinin evinde net yok iş yerinden girecekmiş. çabuk yapın bildirimi diyor. acaba işin mi çıktı giremedin mi diye düşündüm ama bugün siteye girmişsin anlamadım

14. TAKIM 139. ETAP

aynalar ( 100 / 96,6 / 3,4 / 3,40%)
hiray ( 70,0 / 70,5 / -0,5 / -0,71%)
mushu ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,22%)
Özlemyb ( 88,7 / 88,7 / 0,0 / 0,00% )

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 340,7 / 336,8 / 3,9 / 1,20% )

bildirimi yaptım Özlemyb aynı yazdım. gelecek haftada bildirim yapmazsa Özlemyb diskalifiye olacak.
Deneme süresinde olan arkadaşlar bugünkü kilolarını yazsınlar çünkü haftaya listede olacaksınız. bugünkü kilonuz başlangıç kilolarınız olacak

günaydın arkadaşlar

dün akşam menüğmde zeytinyağlı brüksel lahanası vardı 1 tabak da çorba yanındada yeşil salata sizce bu diyetlikden çıkıyormu yani sebze yemeklerinde sınır varmı.

bugün sabah 1tane haşlama yumurta bir bardak sür birtane ceviz.

herşeyde olduğu gibi sebzeyide abarmamak lazım bence canım yerimseniben

ne diyoosuuuuuunnnnnnnnnn:lepi:

çok iyi vermişsin:hooray:

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

hiray cım tşk eder,im inş hepimizin birbirine faydası olacak , bende geceleri çok yerdim emzirdiğim içinde sürekli yeme alışkanlığım oldu şimdide ondan kurtulmaya çlalışıyorum çok acıkdım dün akşam yediklerim yetmedi aslında ama kesinlikle ekmeğe falan elimi sürmedim sadece kızımın cubuk krekerlerinden 1- 2 tane atıştırdım. hatta eşim d.otkerin tavuk göğsünü almış hazırlar varya yapıcam dedi valla yapma yerim hepsini dedim yapdırmadım. çünkü olunca yerm oyüzden eşimede eziyet ediyorum.

sende bian önce hırslan ve kurtul yağlarından., inş bende başarılı olurum iki gündür tartıda bi 67 bi 68 çıkıyorum hiç bi değişiklik yok belki henüz erken ama yinede morelim bozuluyor aslı haftaya bende bi değişiklik olcakmı onu merak ediyorum.

benimde gece yemeklerim felaketti gece 12 ye kadar otururdum. karnımı doyururdum o saatte sonra yatağa, düşün artık eyvahedigeldismile inş sende bu hafta kilo vereceksin canım, kararlı ol yeter :Saruboceq:

Süpersin canım tebrikler.... opuyorumnanaktan
ben 1.7 kg vermısım bayanssulusmile

Akşam tae bo yaptım benı tek terleten spor her aksam yapıcam pazartesı ıtıbarı ıle elma dıyetını yapım sporla bırlıkte ben kaç verıcem bakalım ;)

teşekkürler canım sende güzel kilo vermişsin. elma diyeti yaparken spor yapmaya halin kalır mı bilmiyorum canım delikafadulden

ya şu üstde formul 3x in reklamı varya sinir oluyorum ona :))) öyle sülün gibi koymuşlar insanın ikiye ayrılası geliyor.

evet ya ama süper görünüyo bizde öyle olabilir miyiz acaba :sm_confused:

çok iyi vermişsiiiinnn kutlarııımmmopuyorumnanaktan

bu arada ben bu sabah tartıldım meğer 1 kilo daha almışım benmafoldumben78 kilo çıktım..başlangıç kilom 78 yani....kocaman bi yağ kütlesiyim beeennn mafoldumben evlendiğimde 54 kiloydum :kedi:
bu arada sanırım ben bi detoksla başlangıç yapmalıyım...elma diyeti olabilirmi detoks olarak?
sabah 1 kase kellogs yemiştim,yarım bardak sütle ıslatıp...
öğlen yemeğimi daha yemedim...

teşekkürler canım dikkat et haftaya kilo vermiş olarak bekliyorum seni:olmaz:

Ben geldiim;

ışin kötüsü akşam da davetliyim.Ama söz abartmayacağım.:olmaz:

hımm biraz kötü olmuş akşam ne yiyeceksin bakalım :olmaz:

bugünkü listem

sabah bir haşlama yumurta bir ceviz bir bardakda süt içdim

öğlen mantar çorbası

akaşamada tavuk ve yoğurt düşünüyorum belki yanında salatada olabilir.

evde pc olmadığından cmt ve pazar günü listem belli dğeil onuda pzt günü sizlere bildirim

şimdiden herkese iyi haftasonları.

Hafta sonu ben de yokum arkadaşlar.Herkese iyi tatiller.

sağolun sizlerede iyi haftasonları olumunekankayizsmile

ilk üçe girebildik yani

haftaya 1.liğe dikelim gözlerimizi:hooray:

ben bu hafta iddalıyım bakalım:nazar:

2 kilo verirsem süper olur:dance:

Back