- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.781
sebay sen benmisin :))ya herşey aynı, bende dışardan yememk için akşamdan kücük saklama kablarına koyup getiriyorum. daha iyi oluyor hem hijyenik hem sağlıklı hiç olmadı galete alıyorum yoğurtla beraber yiyorum.
Ben de çok yaparım galeta ve yoğurt işini.Ama evden bişeyler getirmek en sağlıklısı olacak.Derhal bu alışkanlığı kazanmalıyım.
plas afiyet olsun.
Günaydın arkadaşlar ;
Dün öğle ve akşam arası 5 adet eti form 1 yeşil elma; akşamda pırasa ve makarna yedim 1 er porsiyon.Ekmek yok.
Bugün sabah 07:30 sandaloz ve elma sirkesi içildi.08:15 te 1 kepekli tost.
0,5 lt su da bitti.
günaydın arkadaşlar,
dün akşamaı bir alabalık ve yanında bıl salata yedim sanırım 2 yemek kaşığı kadarda makarna ekmek yok, ekmeği akşamları yememeye gayret göstericem. dün akşam annem bulgur pilavı yapmışdı çokda severim çok ısrar ettiği halde hayır yemiycem dedim üzüldü yemediğime ama açıklama olarakda zayıflamam için bana detek ol beni zorlama dedim güldü :))) eşimde tatlı alıcakmış benim bu hırsımı göz önünde bulundurarak almamış, sakın istemiyorum evde ne püsküüt ne tatlı ne çikolata kesinlikle mutfağımda yeri yok :))
Günaydın kızlar
Bu haftadada geçsinde böle aynalar elma dıyetıyle verdıgı kıloya gore ona gecıcem
Yaza kadar ınce olalım
Sağlıklı kilo vermeler....
aynalarr canıııııımmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
bu sabah tartıda 500 gr almış gözüküyorum
malum dönemdeyim onuda söyliyeyim
yarın sabah tekrar tarılıp yazarım
sabah ılık ballı limonlu su
klasik kahvaltı
az önce yeşliçay içtim
şişkinliğimi yarın sabaha kadar atmak istiyomm:Saruboceq:
Selam Kızlar sonunda gelebildim.
Nerelerdeydin diyecek olursanız Pc bozuldu Virüsler yüzünden birçok bilgiyi kaybettik mafoldumben meleklerimin yeni çektiğim fotoğraflarıda gitti. Daha öncede olmuştu birçok bilgi ve fotoğraf kaybetmiştim artık akıllandım. gittim hemen ayrı bi bellek aldım.
ben kilomu yazayım 81kg
Kilo vermem yavaşladı hızlandırmam gerek. metabolizma hızlandıran çay tarifleri görmüştüm bi yerde onlara bakıcam bakalım
turkbayragi
mrb kızlar
bugün güzel bi başlangıç yaptımmı bilmiyoruuummm...
bana göre iyiydi ama size göre fazla olabilir :)
sabah yarım yufkadan yağsız bol pazılı gözleme yedim,1 fincanda çay içtim...
200 kcal imiş sanırım
yediğim gözlemenin otu o kadar çoktuki,halen acıkmadım...ara öğün yapmadım,öğlen yemeğinide biraz geciktiricem gibi...
Merhaba yine ben;
Öğle yemeğimde (sürekli iş yerinde olduğum için, dışardan da döner vs. sipariş etmek istemedim) 1 kepekli tost.
evet bencede, çok basit yemekden sonra ufak saklama kabına kalanlardan koymak. bide çantada yer kaplamıyorki :)) hem yeni moda çantalar cuval gibi oluyor, o büyük çantanın içinde ufakd aolsa bi yer oluyor :)) hemde kocaman düdüklü bile sığar. delikafadulden
Selam kızlar tekrardan Supernatural ızlıyorum aradada buraya bakıyorum hemencecık :) tam yazarken oglen yemegım geldı :) (Salata yağsız tuzsuz bol lımonlu) bugun akşamda salata yıycem
hiray valla bende hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ama zor olmıycak zaten sebze ağırlıklı yemeklere bayılıyorum benim sorunum işyerinde sürekli dönerdi lahmacunduama onalrıda kaldırdım evden getiriyorum artık inş başarılı olıurunm
evet kızlar gelelim bana benim menüm yine değişmedi
sabah peynir, domates, biber, bir etimek ve yeşil çay
saat 10, 12, 14 de bir elma yedim. 16 ve 18 de de bir elma yiyeceğim. ve bugünü kapatacağım böylelikle. şimdiye kadar 1,5 lt su içtim. yatana kadar 3 lt ye tamamlarım :lepi:
hirayyy sen tatlıyı yemısın meyveyı yeme arkadasımm
aksama salata yap az lımon yagsız tuzda koyma oyle ye hem tok tutar hemde kendını felaket haıfıf hıssedersınn
yeni arkadaşlarımız çoğalmışş maşallah
çok ta azimliler
valla sizi okuyunca benimde iştahım kaçtı yemeklere karşı
her istediğimi yiyorumda ne oluyor
pişmanlık ve bir sürü kendimi kötü hissetmeme neden olan yağlar
aynada kendime baakamıyorum patates çuvalı gibi olmuşum
ayyy iyiki gelmişiniz kızlarr olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
aslıııı bu elma dıyetı nasııı oluyooo yaaa amanınnn bende yapıcammm pek ıyıymıssss
ya bı de ıkı saatte bır bıseyler atistırmak cok ıyı gelıyor bende bugun ara ogun meyvelerımı hepsnı bırden yemedım 2 saat arayla yedım
semraaaaaaaaaaaaaaaaaa kerımın kım oldugunu yazıcam sımdı msn den :))))))))))))))
evet kızlar gelelim bana benim menüm yine değişmedi
sabah peynir, domates, biber, bir etimek ve yeşil çay
saat 10, 12, 14 de bir elma yedim. 16 ve 18 de de bir elma yiyeceğim. ve bugünü kapatacağım böylelikle. şimdiye kadar 1,5 lt su içtim. yatana kadar 3 lt ye tamamlarım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?