• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslı bir hafta deneme süre si dedin ama evede pc yok cmt ve pazar günlerimi pzt günü paylaşırım sizlerle olurmu. bu arada takıma girmem için hergün yediklerimi sizlerle paylaşmam ve yediklerime dikkatmi etmem gerekiyor.

tamam canım haftasonu idare ederiz senide ama hafta içi hergün mutlaka paylaşımda bulunacaksın olur mu

Hiç tartıldınmı ne durumda gıdıyor elma dıyetı bayanssulusmile

tartıldım ama sonuç cuma günü biraz daha bekleyin :delphin:

yazayım ben :) ilk hedefim 65 olmak ondan sonraki hedefım 55 olmak

canım yeni bir karar alındı mezun olmakla ilgili hedefine ulaşınca mezun olup, karne düzenleniyordu eskiden, yeni karara göre hedefine %80 ulaşınca karne hazırlanacak artık. onun için hedeflerinizi soruyorum 55 yazıyorum hedefini o zaman olur mu yerimseniben

canim ya sagolsainda simdilik dusunmuyorum ama dusundugum an burdayim opuldun

tamam canım sana her zaman yerimiz var unutma kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar:)
beni davet ettiğin için teşekkür ederim takım kaptanımız aynalar :)
1.62 boyundayım kilom 77...
haftada 2 gün aerobiğe gidiyorum ama yememe dikkat etmediğim için kilo vermekte zorlanıyorum..bunuda sizlerle başaracağıma inanıyorum!
26 yaşındayım,5,5 yıllık evliyim,4 yaşında 1 oğlum var,grafikerim...
elimden geldiğince buraya uğrayıp yazmaya çalışırım...
işte olduğum zamanlardada müsait olduğumda girmeye çalışırım...
hedef kilom 58...bu en son hedefim tabiii...öncelikle hedefim 70 in altına düşmek,inşallah başarabilirim..

mrb arkadaşlar:)
beni davet ettiğin için teşekkür ederim takım kaptanımız aynalar :)
1.62 boyundayım kilom 77...
haftada 2 gün aerobiğe gidiyorum ama yememe dikkat etmediğim için kilo vermekte zorlanıyorum..bunuda sizlerle başaracağıma inanıyorum!
26 yaşındayım,5,5 yıllık evliyim,4 yaşında 1 oğlum var,grafikerim...
elimden geldiğince buraya uğrayıp yazmaya çalışırım...
işte olduğum zamanlardada müsait olduğumda girmeye çalışırım...
hedef kilom 58...bu en son hedefim tabiii...öncelikle hedefim 70 in altına düşmek,inşallah başarabilirim..

aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
takımımıza girmek için bir hafta deneme süresi var hergün gelip paylaşımda bulunmak zorundasın, neler yedin, neler yaptın yazacaksın. paylaşımlarından ve kararlılığından emin olursak takıma girebilirsin aksi taktirde olmaz.
inş birlikte güzel kilolar veririz olumunekankayizsmile

aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3
takımımıza girmek için bir hafta deneme süresi var hergün gelip paylaşımda bulunmak zorundasın, neler yedin, neler yaptın yazacaksın. paylaşımlarından ve kararlılığından emin olursak takıma girebilirsin aksi taktirde olmaz.
inş birlikte güzel kilolar veririz olumunekankayizsmile

teşekkür ederiiimmmm opuyorumnanaktan
hergün yazmaya çalışıcam ;)

Evet kızlar kuralları açıklıyorum, inş kurallara uyma konusunda bir sorun yaşamayız

KURALLAR

1. Her üye her hafta azda olsa kilo verilmek zorundadır.
2. Üç hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
3. Her gün en az bir mesaj bırakmak zorunludur.
4. Takıma o gün uğranılmayacaksa nedeni önceden söylenmelidir.
5. Her perşembe akşamı kilo bildirimi yapılmalıdır. En geç cuma sabahı 12.00’ye kadar bildirim yapılmalıdır.
6. İki hafta üst üste bildirim yapmayan diskalifiye olur.

justicee düzenli paylaşımda bulunmuyorsun. böyle devam edersen takıma alınamazsın. heberin olsun canım.:oklava:

günaydın kızlar
dün yine benim menüm değişmedi saat 14, 16 ve 18 de elmamı yedim başka bişey yok delikafadulden 3 litrede su içtim. elma diyetinde bugün 4. günüm. bugün bende şişkinlik var malum durumdan dolayı :kedi: ama sanmayınki kilo vermedim :jeyyar:
yarın bildirim yapılacak kızlar bugün akşam ya da yarın sabah kilolarınızı bildirin

Günaydın arkadaşlar ;

Dün öğle ve akşam arası 5 adet eti form 1 yeşil elma; akşamda pırasa ve makarna yedim 1 er porsiyon.Ekmek yok.
Bugün sabah 07:30 sandaloz ve elma sirkesi içildi.08:15 te 1 kepekli tost.
0,5 lt su da bitti.

günaydın arkadaşlar,

dün akşamaı bir alabalık ve yanında bıl salata yedim sanırım 2 yemek kaşığı kadarda makarna ekmek yok, ekmeği akşamları yememeye gayret göstericem. dün akşam annem bulgur pilavı yapmışdı çokda severim çok ısrar ettiği halde hayır yemiycem dedim üzüldü yemediğime ama açıklama olarakda zayıflamam için bana detek ol beni zorlama dedim güldü :))) eşimde tatlı alıcakmış benim bu hırsımı göz önünde bulundurarak almamış, sakın istemiyorum evde ne püsküüt ne tatlı ne çikolata kesinlikle mutfağımda yeri yok :))

akşam egzersizimide yapdım slim in 6 inş sıkılaşmamada yardımcı olacak

sabah 3 tanecik ufak çeri domatesi yedim ve şimdi bir büyük su bardağı ılık suyumu içiyorum.

saat 10. 00 birtane potakal

öğlen bir kase çorba, bir tabak brokoli salatası düşünüyorum.

arada yeşil elma

akşam. bürüksel lahanası ve salata

Günaydın kızlar
Dün akşam yedıklerımı sayım :) yenılen yemekler solenmez ama nese :)
1 kadeh şapar eşliğinde :) biraz peynir birde közde yaptıgım bıberlerımden yedım
Sabah : Az peynir domates 1 dilim kepek ekmeği

Bu haftadada geçsinde böle aynalar elma dıyetıyle verdıgı kıloya gore ona gecıcem
Yaza kadar ınce olalım

Sağlıklı kilo vermeler....

aynalarr canıııııımmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

bu sabah tartıda 500 gr almış gözüküyorum

malum dönemdeyim onuda söyliyeyim

yarın sabah tekrar tarılıp yazarım

sabah ılık ballı limonlu su

klasik kahvaltı

az önce yeşliçay içtim

şişkinliğimi yarın sabaha kadar atmak istiyomm:Saruboceq:

yeni arkadaşlarımız çoğalmışş maşallah :nazar:

çok ta azimliler:nazar:

valla sizi okuyunca benimde iştahım kaçtı yemeklere karşı
her istediğimi yiyorumda ne oluyor

pişmanlık ve bir sürü kendimi kötü hissetmeme neden olan yağlar

aynada kendime baakamıyorum patates çuvalı gibi olmuşum

ayyy iyiki gelmişiniz kızlarr olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Selam Kızlar sonunda gelebildim.
Nerelerdeydin diyecek olursanız Pc bozuldu Virüsler yüzünden birçok bilgiyi kaybettik mafoldumben meleklerimin yeni çektiğim fotoğraflarıda gitti. Daha öncede olmuştu birçok bilgi ve fotoğraf kaybetmiştim artık akıllandım. gittim hemen ayrı bi bellek aldım.

ben kilomu yazayım 81kg
Kilo vermem yavaşladı hızlandırmam gerek. metabolizma hızlandıran çay tarifleri görmüştüm bi yerde onlara bakıcam bakalım

turkbayragi

mrb kızlar ;)
bugün güzel bi başlangıç yaptımmı bilmiyoruuummm...
bana göre iyiydi ama size göre fazla olabilir :)
sabah yarım yufkadan yağsız bol pazılı gözleme yedim,1 fincanda çay içtim...
200 kcal imiş sanırım ;)
yediğim gözlemenin otu o kadar çoktuki,halen acıkmadım...ara öğün yapmadım,öğlen yemeğinide biraz geciktiricem gibi...

63 canım hedef

sabah 1 bardak lımonlu su ıctımm ve bır dılım peynırlı ekmem
ara ogun 1 elma
oglene allah kerım :)))))

Back