- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.741
oncelikle hosgeldin diyim gerci bu durumda ben buraya hosgelmis konumundayimmkızlarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hepınızın bugun az yemesını aksama da yarım kılo yagdan erımesını dılıyorummmmmm bayanssulusmile
ya oglum uyusada bı gelsem dıye kuduruyorum acep ne yedıler neler yaptılar catlıyom merakten aklinialirimsmile
bu hafta ben en cok kılo verenınız olacum ona gore sız bol bol yıyın tamammııı :jeyyar:
hepınıı opuyorumm a.s.
veeee sabah kahvaltımı ve tam gun yıyeceklerımı acıklıyorumm :kedi:
sabah:1 yumurta, 1 dılım ekmek, 1 çarliston bıber(ınanılmaz doyuruyor),5 zeytın,1 çatal peynırr veee 1 fıncan çay 1 kesme şekerli kaydirigubbakcemile3
ara ogun: 1 muz
oglen:bı kase salata bol limonlu ve ayran
ara ogun 3 galeta 1 kk peynir
aksama 4 yemek kasıgı sebze yemegı 1 kase yogurt bır kasık makarnaa
cokacimcoook
neyse gelelim en cok kilo verenin sen olmasina cok azimlisin belli insallahta bu hafta sen olursun sadece takim icinde degil disindada birinciligi kap bence
bu ardaa sen bu menuyu yaptinmi yoksa yapmayimi dusunuyorsun orasini anlamdim yapmadiysanda aman yap cok guzel gorukuyor
bu arada olaya lap diye girdim kendimi size tanitmadan
adim neslihan cook uzun seneler bu takima hizmet etmis vede faydasini cok fazla gormus bir uyeydim . suanda kabuguma cekildim vede cekildigim icinde verdigim kilolari cok fena almis durumdaym herneyse kilo mevzuna girmeyim cok gicigim kendime bu siralarda
arada gelirim diye ciktim birdahada gelemedim ama bundan sonra yaniniza ugramayi dusunuyorum motive edersiniz artik beni demi arkadaslar neyse benim veletler cok fena aglamaya basladi ben kactim gelirim