• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hepınızın bugun az yemesını aksama da yarım kılo yagdan erımesını dılıyorummmmmm bayanssulusmile

ya oglum uyusada bı gelsem dıye kuduruyorum acep ne yedıler neler yaptılar catlıyom merakten aklinialirimsmile
bu hafta ben en cok kılo verenınız olacum ona gore sız bol bol yıyın tamammııı :jeyyar:

hepınıı opuyorumm a.s.

veeee sabah kahvaltımı ve tam gun yıyeceklerımı acıklıyorumm :kedi:
sabah:1 yumurta, 1 dılım ekmek, 1 çarliston bıber(ınanılmaz doyuruyor),5 zeytın,1 çatal peynırr veee 1 fıncan çay 1 kesme şekerli kaydirigubbakcemile3

ara ogun: 1 muz

oglen:bı kase salata bol limonlu ve ayran

ara ogun 3 galeta 1 kk peynir

aksama 4 yemek kasıgı sebze yemegı 1 kase yogurt bır kasık makarnaa

cokacimcoook
oncelikle hosgeldin diyim gerci bu durumda ben buraya hosgelmis konumundayimm
neyse gelelim en cok kilo verenin sen olmasina cok azimlisin belli insallahta bu hafta sen olursun sadece takim icinde degil disindada birinciligi kap bence
bu ardaa sen bu menuyu yaptinmi yoksa yapmayimi dusunuyorsun orasini anlamdim yapmadiysanda aman yap cok guzel gorukuyor

bu arada olaya lap diye girdim kendimi size tanitmadan
adim neslihan cook uzun seneler bu takima hizmet etmis vede faydasini cok fazla gormus bir uyeydim . suanda kabuguma cekildim vede cekildigim icinde verdigim kilolari cok fena almis durumdaym herneyse kilo mevzuna girmeyim cok gicigim kendime bu siralarda
arada gelirim diye ciktim birdahada gelemedim ama bundan sonra yaniniza ugramayi dusunuyorum motive edersiniz artik beni demi arkadaslar neyse benim veletler cok fena aglamaya basladi ben kactim gelirim

slm kızlar ben sabah peynir, domates, biber, bir dilim etimek yedim, bir bardak çay içtim.
saat 10 ve 12 de elma yedim.
herşey güzel gidiyor bakalım.

günaydın aslıcım nasılsın diğer arkadaşlar nasıl.takımın durumu nasıl.inşaallah iyi gidiyorsunuzdur.öpüyorum hepinizi.

slm canım nasılsın takımı yeniden kuruyorum bakalım hayırlısı. senin kiloların nasıl bakim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
hepınızın bugun az yemesını aksama da yarım kılo yagdan erımesını dılıyorummmmmm bayanssulusmile

ya oglum uyusada bı gelsem dıye kuduruyorum acep ne yedıler neler yaptılar catlıyom merakten aklinialirimsmile
bu hafta ben en cok kılo verenınız olacum ona gore sız bol bol yıyın tamammııı :jeyyar:

hg canım valla bu hata bende iddalıyım ona göre

Merhaba kızlar ders çalışmaya daldım oglen olmuş bı gırıyım dedım ama unutmadım takımımı dün 2 tane muz yedım yememem lazım ama gercı her muzun yarısından cogunu evdekılerle paylaştım :) artık oyle yapıyorum ne yersem paylasıyorum bol bol zorla hehe yemezlerse daisym hazırda beklıo ona verıyorum derken bıtmıs ve az yemıs oluyorum ;) sabah tartıldım 1.7 kılo vermişim morelım yerınde dıncım kendımı cok ıyı hıssedıyorum o nedenle sabah yogurt yedım az bısı kahvaltı olarakdan :) öğlen çorba ıcerım akşamda kursum var :( eve gelıncede yogurt gıbı seyler yerım hafıf cunku gec bıtıo kurs

ne güzel kilo vermene çok sevindim canım böyle devam

evet bende geldim aranıza inş sizilerin desteğiyle bende kilo verebilirim.

evliyim 1 kızım var ocak 2009 annesiyim. nezamandır diet yapmak için kendimi zorluyorum sabah ve öğlen çok iyi ama akşam oldumu sapıtırıyorum daha çok kan şekerim düşüyor.
dün sabah kahvaltımı yapdım daha sonra bi kase çorba ve bir tabak bol limonlu brokoli salatasıyla gübüb yarısını bitirdim , oh be akşamıd ahafif atlatırsam süper olur ve böylelikle alışırım dedim ama ne oldu biliyormusunuz kapı çaldı ve bir tabak aşure geldi bunuda yiyimde yarın başlarım dedim aslında her gün bu şekilde oluyor :)) ne zamn kendimi alışdırcam bilmiyorum. özelm arkadaşımın tavsiyesi ile geldim aranıza belki sizlerinde motivasyonuyla ben bu diet olayını başarırım. eşimde zayıflamak istediğinden akşamalrı pek makarna pilav yer almıyor masamızda daha çok sebze yemekleri balık çeşitleri salata ve yoğurtla gecişdiriyoruz en azından gecişdirmeye çavba gösteriyoruz. ben emzirdiğim içinde çok acıkıyorum ve akşam yemeklerinden sonra ipin ucunu kaçırıyorum bu durumlarda ne yapmam gerekdiğini pek bilmiyorum inş bana önerebileceğiniz bişeyler vardır.

adım semra 1,62 boyundayım ve 68 kiloyum aynı zamnda bir haftadır egzersiz yapıyorıum.

herkese iyi günler diliyorum inş hepimiz amacımıza ulaşırız.

aramıza hg canım. ben aslı, takım kaptanıyım. bir hafta deneme süresinde olacaksın. her gün paylaşım şart ona göre

tamam canim goruselim bende seninle gorusmek istiyorum bu iki aydir cok yogunum guzelim oyuzden fazla nete giremedim arada acik oluyo ama ben olmuyom basinda yada oluyom annemlerle konusuyorum vs.. iste
cok fena olmus ya kimse kalmamis bende valla 75 kilo oldum hic somayin tekrar aldim kilolarimi evde otur otur ye ye dur baska yaptigim birsey yok ya hayirlisi bakalim [/]

takımımızda yer var canım buyur gel

aslı bir hafta deneme süre si dedin ama evede pc yok cmt ve pazar günlerimi pzt günü paylaşırım sizlerle olurmu. bu arada takıma girmem için hergün yediklerimi sizlerle paylaşmam ve yediklerime dikkatmi etmem gerekiyor.

selam kızlar

hemen yazayıp yollamam lazım

bizim pcde sorun hala var çok zor yazıyorum silinmeden yollamam lazım

heberiniz olsun

yeni arkadaşlar gelmş hooooşşşgelmişşşşşşolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yeni çıtırlarla takımımız canlanıcak galibaakaydirigubbakcemile4

ben bu hafta malum dönemdeyim kilom aynı olur büyük ihtimalle

ama yeni arkadaşlardan ümitliyimmopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar, takıma yeni katıldım.Beni kabul ettiği için takım kaptanına teşekkürler.

Uzun zamandır dikkat etmediğim için kilolar aldı başını gidiyor.Kendi başıma birşeyler yapmaya çalışıyorum ama yetmiyor.Umarım takım sayesinde verebilirim kilolarımı.Bu arada hipotiroid başlangıcı varmış, kilo verememde bunun da etkisi vardır.

Bu saate kadar yediklerimi yazayım;
SABAH: Sandaloz ve elma sirkemi içtim.Kahvaltı yapamadım.
ARA: 6 adet çubuk kraker.
ÖĞLE: 1 su bardağı yoğurt.1 pk. eti form
Akşamı yarın yazarım.Aslında benim problemim akşamları biraz fazla kaçırıyorum.ınşallah dizginleyebilirim.

Bu arada her akşam stepperle 45 dk. spor yapıyorum.

HERKESE BAŞARILAR.

Son düzenleme:
Ha bu arada akşam 5 ten sonra ve Cumartesi-Pazar giremiyorum nete. Bir sıkıntı olur mu?:sm_confused:

canım hg aramıza 2 gün idare ederiz seni ama hafta içi mutlaka hergün girmen gerekir yoksa takıma alınamazsın
şimdiki kilonu ve hedefinide yazarsan sevinirim.

bende bugün yediklerimi yazayım.

sabah yarım tost 1 bardak şekersiz çay.
arada 1 portakal
öğlen bol domatesli limonlu salata
şekersiz türk kahvesi
akşamda alabalık yanında salata düşünüyorum.

sebay seninle aynı kilodayız ve aynı hedefi düşünüyorum inş hedefimize ulaşırız.

Back