- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #16.521
selam kizlar nasil gidiyor diyet
ben su cikolata biskuvi ivir zivir bi birakabilsem iyi gidecek ama maleseff: (
herkeslere kolay gelsin opuldunuz
bendeee :sinifsinif:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar nasil gidiyor diyet
ben su cikolata biskuvi ivir zivir bi birakabilsem iyi gidecek ama maleseff: (
herkeslere kolay gelsin opuldunuz
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız yine aynıyım yani hasta mafoldumben:
selam kızlarrr
nasılsınız bakalım
benim işlerim çok bu aralar
dün bir komşuma 7 tepsi baklava açtık:lepi:
bu gün başka bi komşuma 3 tepsi baklava:lepi:
az öncede kızın yerlimalı haftası varmış büyük bi tencere yaprak sardık pişmesini bekliyorum
komşum doğum yapıcak yarında onun evini temizlemeye gidiyorumzemuszemus
yani bütün işimz gücümüz yemek yapmak yemek yemek ve temizlik yapmakkaydirigubbakcemile2cokacimcoook
yarın akşam halim kalırsa uğrarım uğrayamazsamda beni affedersiniz heraldeopuyorumnanaktan
günaydın kızlar.şun kucağımda oğlum tek elle yazıyorum:ecrin_bebek:ben dün akşam 5 te yedim.eşimde gece gldi ya bun bu adamı yok etmem lazım diyet yşapmam için fast food getirmiş bende hiç sevmem ya yedim valla ama azzzzzzzzz.şimdide kraker çay içtim bu ya niye bu kadar zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kilo vermekkk
canım geçmişolsun,
selam kızlar
benide aranıza alırmısınız arkadaşlar 50 59 arası zayıflamak isteyenlere katılcaktım ama böyle bi grup daha mantıklı geldi.58 kiloyum hedefim 52-53.5-6 kilo vermem lazım.
benide aranıza alırmısınız arkadaşlar 50 59 arası zayıflamak isteyenlere katılcaktım ama böyle bi grup daha mantıklı geldi.58 kiloyum hedefim 52-53.5-6 kilo vermem lazım.
vallaha sizin için 50 kiloya düşerim 8 kilo az değil:Saruboceq:
Bu arada Aslı abla, listede şöyle yaz:
Domination (84.5) Kendi isteğiyle ayrıldı :gitme: :a015:
sondaki ifade çok önmli bak unutma :roflol:
birinden birini seç artık kaydirigubbakcemile3
mushu canım bu hafta listeye alacağım seni şimdiki kilonu ve geçen haftaki kilonu yazar mısın inş erken gelip görürsün mesajımı yoksa listeye giremezsin