• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlarrr

nasılsınız bakalım

benim işlerim çok bu aralar
dün bir komşuma 7 tepsi baklava açtık:lepi:

bu gün başka bi komşuma 3 tepsi baklava:lepi:

az öncede kızın yerlimalı haftası varmış büyük bi tencere yaprak sardık pişmesini bekliyorum

komşum doğum yapıcak yarında onun evini temizlemeye gidiyorumzemuszemus

yani bütün işimz gücümüz yemek yapmak yemek yemek ve temizlik yapmakkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2cokacimcoook

yarın akşam halim kalırsa uğrarım uğrayamazsamda beni affedersiniz heraldeopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.şun kucağımda oğlum tek elle yazıyorum:ecrin_bebek:ben dün akşam 5 te yedim.eşimde gece gldi ya bun bu adamı yok etmem lazım diyet yşapmam için fast food getirmiş bende hiç sevmem ya yedim valla ama azzzzzzzzz.şimdide kraker çay içtim bu ya niye bu kadar zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kilo vermekkk

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız yine aynıyım yani hasta mafoldumben:

canım geçmişolsun,

Bu gün erken kalkamadım, doğal olarakta egzersizlerin hepsini yapamadım, kendimi çok yorgun hissediyorum, bütün gece ufaklıklarla uğraştım. Kızımın gaz sancıları vardı, kız uyanıp ağlayınca oğlumda kalkıp oda ağlıyodu, kafamçokkarıştı anlıyacağınız bir döngünün içinde kaldım. kızı sakinleştirip yatırıyorum , oğlumu da tam uyuttum derken kız yine kalkıyo,-tatlicadiarzu- böylece sabahı yaptık, sabah 8:00 da yattım 10:20 de kalktım bakalım bu gün nasıl geçicekakannehir

selam kızlarrr

nasılsınız bakalım

benim işlerim çok bu aralar
dün bir komşuma 7 tepsi baklava açtık:lepi:

bu gün başka bi komşuma 3 tepsi baklava:lepi:

az öncede kızın yerlimalı haftası varmış büyük bi tencere yaprak sardık pişmesini bekliyorum

komşum doğum yapıcak yarında onun evini temizlemeye gidiyorumzemuszemus

yani bütün işimz gücümüz yemek yapmak yemek yemek ve temizlik yapmakkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile2cokacimcoook

yarın akşam halim kalırsa uğrarım uğrayamazsamda beni affedersiniz heraldeopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım sen yemiyon demi yaptıklarınızdan :kızgın:

günaydın kızlar.şun kucağımda oğlum tek elle yazıyorum:ecrin_bebek:ben dün akşam 5 te yedim.eşimde gece gldi ya bun bu adamı yok etmem lazım diyet yşapmam için fast food getirmiş bende hiç sevmem ya yedim valla ama azzzzzzzzz.şimdide kraker çay içtim bu ya niye bu kadar zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kilo vermekkk

gece yedin ama az öyle mi :olmaz:

canım geçmişolsun,

kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

benide aranıza alırmısınız arkadaşlar 50 59 arası zayıflamak isteyenlere katılcaktım ama böyle bi grup daha mantıklı geldi.58 kiloyum hedefim 52-53.5-6 kilo vermem lazım.

benide aranıza alırmısınız arkadaşlar 50 59 arası zayıflamak isteyenlere katılcaktım ama böyle bi grup daha mantıklı geldi.58 kiloyum hedefim 52-53.5-6 kilo vermem lazım.

zor canim benden duymus olma da :)) 70 kilonun ustundekileri davet ediyor 14. grup ama saolsunlar beni de aralarina aldilar sadece mesaj gonderebiliyorum opuyorumnanaktan

slm ben 14. takımın kaptanıyım. takımımıza katılmak istemişsiniz ama bu bir yarışma o yüzden daha fazla kilosu olanları takıma almayı düşünüyoruz. ama takımımıza gelip listeye girmezsiniz paylaşımda bulunursun. bu sizin için uygunsa takımımıza bekleriz. görüşmek dileğiyle...

merhaba kızlar, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, üzerimde bi kırgınlık var, umarım hasta olmam. kafamçokkarıştı
sabah kahvaltısında 2 dilim kek ve birbardak portakal suyu
öğle peynirli sandviç, 2 elma
akşam yarım prsiyon etli kurufasüly, yoğurt salata

opuyorumnanaktan

Kızlar ben geldim
kilomu söylemiyorum çünkü tartılmadım ayrıca söylesem de sanırım yarından itibaren pek lazım değil :roflol:
Uzuzun zamandır takımdan ayrılmayı düşünüyorum hep erteledim ama bugün iyice düşündüm.Eğer takımda olmasam interneti haftada 1-2 kez açarım o da haftasonları
ama işte buraya girmeyi bir zorunluluk olarak gördüğüm için ve diğerleri gibi yarım yamalak yapmayı sevmediğim için. yani bir işi yapıyorsan tam yapacaksın,benim görüşüm bu.
Hem de son zamanlarda üzülerek söylüyorum ki takımın bana bir faydasını göremedim açıkçası,yiyeceğim varsa yiyorum kimse beni engelleyemiyor ve kilolar olduğu gibi duruyor
belki bu hafta da 86 olmuşumdur korkudan tartılamıyorum da mafoldumben
Ve bu sene gerçekten derslerim çok yoğun ve ben buraya girince çıkamıyorum :roflol:
Yani sonuç olarak, çok uzun anlattım ama laelaelaelaelae takımdan ayrılıyorum kızlar :gitme:
Ama yine haftasonları filan internete girdiğimde sizinleyim :1closedeyes: ayrıldığımı hiç hissedemeyeceksiniz :roflol:
Yine herşeye maydanoz da olurum -tatlicadiarzu-
Yeni benden kurtuluş yok kötükedihüso
Kendinize iyi bakın,kiloları bir an önce gönderin hihoyyyt
Ben de artık bakalım her seferinde spora başlayacağım diyorum ama artık herşeyi akışına bırakmaya karar verdim yapacağım deyip de yapmayınca psikolojim bozuluyor gamyoncuiremsu
Neyse görüşürüz kızlar opuyorumnanaktan
Bol bol paylaşım yapın :oklava: Çok üzgünüm çoook

Bu arada Aslı abla, listede şöyle yaz:
Domination (84.5) Kendi isteğiyle ayrıldı :gitme: :a015:
sondaki ifade çok önmli bak unutma :roflol:
birinden birini seç artık kaydirigubbakcemile3

vallaha sizin için 50 kiloya düşerim 8 kilo az değil:Saruboceq:

tamam canım bir hafta deneme süresi var hergün gelip paylaşımda bulunacaksın, bir hafta boyunca senden memnun kalırsak takıma alınırsın olur mu?
bize kendini tanıtsana ve şuan ki kilon kaç?

mushu canım bu hafta listeye alacağım seni şimdiki kilonu ve geçen haftaki kilonu yazar mısın inş erken gelip görürsün mesajımı yoksa listeye giremezsin

hiray nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :oklava:
perşembe akşamı söyleyin diyorum şu kiloları yaaaaaaaa :kızgın:

Back