• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm kizlarr ben geldimm bakalimm kizimi yatirdim isimide bitirmedimde bitirdim sayilirr
hatice hosgeldin canim ben neden hatirlamiyorum kiz senin ankaraya gittigini kacirdim galibaa okumamisim merak ettim seni nerdedir bu kiz diyee eee nasil gecti barii guzelmiydi
yaa oglen biraz fazla kacirdim ben galiba mantar corbasi yaptim cook severim bir guzel yedim aksama yemek yemek istemiyorum kizlarr ne yapsam ya ufff
eylulce guzelim gecmis olsunn hangi markayi kullaniyorsun magazalardanmi aldin yoksa eczanedenmi bir aciklik getirsene bana

slm neslihan magzadan aliyorum hemen hemen her magzada bulabilirsin ben leclerc magzasindan aliyorum ismide=GERLINEA repas minceur proteines= a.s.ii bak kendine

Kızlar nasılsınız pcyi geçici olarak hallettik format atılana kadar idare edicez inanın tek derdim pc konusunda burdan ayrı olmak yoksa umrumda bile degil netin olması
bende 2 gündür iyi gidiyorum
bugün kepekli ekmek çay zeytin peynir yedim bol su yarım ayva 2 kivi birkaç galeta yoğurt bi aksilik çıkmazsa elmayla idare edicem artık
şuan çıkıyorum okumadığım msjlar çok fazla sırf onlar için bi ara oturup okuycam şimdilik çıkıyorum öpüyorum hepinizi

nukereray bi aksikta benim icin ye kisir :)) affiyet olsun sana

canım evede kısır aldım senin için 1 kaşıkt yedim şimdikaydirigubbakcem
kızlar çok mutluyum herkezin yediği tabakta kısır yemedim en küçük tabağı aldım ve tabağımdaki kısırın yarısını yedim sırnaşık şey böyle daha güzel oluyomuş hepinize tavsiye ederim

ya arkadaşlarrr ben çoook kötüyümm.yüzüklerim felan sanki elimin içine gömülmüş gibii.hareket ettiremiyoruum.tartılmaya korkuyorum inananın.güya bu hafta 81 felan olcaktım.noluyo anlamadaım.heralde su içemediğim için.heralde değil kesiin.çok afedde4rsiniz ama 3 gündürde kabızım.ne yaptıysam olmadıı.ben bu hafta tartılmayabilirim.tartılsam kesin bi 85 çıkacam diye korkuyorum.ama dediğim gibi bu kilo değil şişlikk.haftaya pazardan sonra kendimi şoklıycam.vücuttan şu ödemi atmam lazımm.
bu arda haticecimm hoşgeldin canımm.
nuraycımm inşallah haftaya rekor kıracak bi kilo veririm canım.senin yerinde olmayı çook isterdim inan.bide ben düşseydim yaa.bak şubata giriyoruz.şubatta az çekiyo zaten.sonrası bahr.ondan sonra piknikti gezmeydi derken.ooofff offfffffff.nappccceeeemmmm beeeeennnnn.bırak kemiklerimi kilooooooooooooo,piiss yaaağğğğğ.

su içemediğin içindir canım kabızlıkta ondandır susuz bırakma kendini diycem ama dışarıda çok sorun oluyo fazla su içmek

Kızlar ben geldim ankaradaydım dün akşam geldim
Haticem hoş geldin inş güzel geçmiştir günlerin

gunaydın kızlar
kahvaltıda
1 dılım kepek ekmegı, peynır, 4 tane zeytın
2 bardak yesıl cay ıctım

Kızlar ben dun ve ondan oncekı aksam cok yemıstım kendımı ıyıce bırakmıstım ama dun aksam yedıkten sonra kendımı cok kotu hıssettım, rahatsız oldum ve anladımdı artık yemedıgım zaman daha mutlu oluyorum yedıgım zaman cok mutsuz oluyorum artık...
ve bugunden ıtıbaren yıne dıkkat edıcem yedıklerıme, hamur ısı, tatlı yok:1no2:
Sibelcim inşaAllah dikkat edersin bende kaç söz verdim en iyisi az yemek için söz vermek canım yoksa hiç yemedimmi özleyip saldırıyoruzdelikafadulden
bende yedigim zaman çok mutsuz oluyorum:1no2:

iyi aksamlar kizlar ya herhalde biz toplu halde regl oluyoruz hepimizinki ayni zamana geliyo bende bugun oldum acayip sisim bakalim nasil olacakk
haysem canim sana destegimiz sonsuz sen istesende cikarmayacagiz senii cok sevindim ayrica geldiginee
kizlar cocuklari yatirim geliyorum burdayim bu aksam gelen olursa haberinzi olsun oldumuu
Neslihancım çok teşekkür edrim bitanem:1hug: bende reglim ama şuan rahat günümdeyim

canım evede kısır aldım senin için 1 kaşıkt yedim şimdikaydirigubbakcem
kızlar çok mutluyum herkezin yediği tabakta kısır yemedim en küçük tabağı aldım ve tabağımdaki kısırın yarısını yedim sırnaşık şey böyle daha güzel oluyomuş hepinize tavsiye ederim
oy hihoyyytnegüzel duygular degilmi kızlar bende gece yatma zamanı ogünü fazla yemeden atlattıysam acayip mutlu oluyorum bu arada benimde canım kısır çekti bol yeşillikli yaparım yarın yada öbür gün

ya arkadaşlarrr ben çoook kötüyümm.yüzüklerim felan sanki elimin içine gömülmüş gibii.hareket ettiremiyoruum.tartılmaya korkuyorum inananın.güya bu hafta 81 felan olcaktım.noluyo anlamadaım.heralde su içemediğim için.heralde değil kesiin.çok afedde4rsiniz ama 3 gündürde kabızım.ne yaptıysam olmadıı.ben bu hafta tartılmayabilirim.tartılsam kesin bi 85 çıkacam diye korkuyorum.ama dediğim gibi bu kilo değil şişlikk.haftaya pazardan sonra kendimi şoklıycam.vücuttan şu ödemi atmam lazımm.
bu arda haticecimm hoşgeldin canımm.
nuraycımm inşallah haftaya rekor kıracak bi kilo veririm canım.senin yerinde olmayı çook isterdim inan.bide ben düşseydim yaa.bak şubata giriyoruz.şubatta az çekiyo zaten.sonrası bahr.ondan sonra piknikti gezmeydi derken.ooofff offfffffff.nappccceeeemmmm beeeeennnnn.bırak kemiklerimi kilooooooooooooo,piiss yaaağğğğğ.

tuğbacım bende aynı şeyi söyliycem canım su az içtigin için kabızsın sebze sulu yemekler yesen okadar olmazsın haliyle şişkinlikte verir dışarıya çıkıncada su işi zor oluyor tabiki bi atlatsan kurs işini en azından eve gelince bol bol sıcak su iç:1hug:
bende basurda var-tatlicadiarzu- üstesinden sürekli ılık yada sıcağa yakın su içerek geliyorum yoksa vahim halimkafamçokkarıştı

serince tuğba napıyosum kız nasılsın adepte olamadınmı hallen ne haldesin dikkat edebiliyormusun yoksa sende benim gibi düşe kalkamı ilerliyosun

slm kıslar sizi çok ihmal ediyorum ama final haftam gece cok geç yatıyorum ama kaçamak yapmıyorum sekersiz kahve meyveyle geçiştirmeye calışıyorum çok sıkı bişeyde yapamıyorum dersler aklıma girmiyoo

nuray geçmişe baktımda kilo veremiyorum tartı oynamıyo demişsin cnm bu da bunye yani 2 haftadda 6 kilo verdin sakın bozma moralini sen süppersin veremedigin haftalar olması çok normal

nuray geçmişe baktımda kilo veremiyorum tartı oynamıyo demişsin cnm bu da bunye yani 2 haftadda 6 kilo verdin sakın bozma moralini sen süppersin veremedigin haftalar olması çok normal

canım nurum sen derslerine bak meyve yemekle çok iyi yapıyosun Allah zihin açıklığı versin sanaŞeniz

benim malum dönemim 1 kilo fazlalık var yağ değil kesinlikle şişlik o rahatsız ediyo beni tarıyı haftaya kıpırtadıcam inşallah

geçen hafta sonu 2 gün hep alışverişteydik canım neler neler yemek istedi ama yemedim pazar akşamı eve gelince bir tartıldım 2 kilo fazlalık gözüküyo nasıl moralim bozuldu anlatamam bütün gün o kadar yemeğin içinde aç gezdim olacak şeymi sabah kalktım gene aynı 2 kg fazlalık rengl şişliğiydi ama canımı sıktı
şimdide 1 kg fazlalık gözüküyo sabaha değişiceğinide sanmıyorum

kızlar bu arada yeni tartı aldım ama dijital değil
dijitallerin hepsi camdı o kadar aradım cam olmayan dijital tatı bulamadım bu tartıda gr lar farkedilmiyo komşumun tartısıyla karşılaştırdım aynı tartıyorlar
belki yeni aldığım fazla tartıyodur dedim ama :roflol::roflol:olmadı

slm neslihan magzadan aliyorum hemen hemen her magzada bulabilirsin ben leclerc magzasindan aliyorum ismide=GERLINEA repas minceur proteines= a.s.ii bak kendine
tesekkur ederim canim yaa yanlizz sen simdi kullaniyorsun bakalim faydasini gordugunde bana neler yaptigini yazarsin bende ona gore alirim oldumu canimm simdilik senin sonucunu bekliyim
Kızlar nasılsınız pcyi geçici olarak hallettik format atılana kadar idare edicez inanın tek derdim pc konusunda burdan ayrı olmak yoksa umrumda bile degil netin olması
bende 2 gündür iyi gidiyorum
bugün kepekli ekmek çay zeytin peynir yedim bol su yarım ayva 2 kivi birkaç galeta yoğurt bi aksilik çıkmazsa elmayla idare edicem artık
şuan çıkıyorum okumadığım msjlar çok fazla sırf onlar için bi ara oturup okuycam şimdilik çıkıyorum öpüyorum hepinizi
kiz gercekten alistik ya birbirimize nasil insan kendini sorumlu hissediyo degilmi ben giremeyince oyle huzursuz oluyorum ki anlatamam
insallah yapilir su netinizde sik sik gorusuruz yine seninle

slm kıslar sizi çok ihmal ediyorum ama final haftam gece cok geç yatıyorum ama kaçamak yapmıyorum sekersiz kahve meyveyle geçiştirmeye calışıyorum çok sıkı bişeyde yapamıyorum dersler aklıma girmiyoo

kiz sen nerdesin bakim mereklandirdin bizi oh oh ne guzel kacamak yapmamissin sevindim inanki
sen derslerine bak canim biz burdayiz bunaldiginda gell iki stres att herzaman ders derste olmaz dimi hadi sana kolay gelsinn

kızlar bu arada yeni tartı aldım ama dijital değil
dijitallerin hepsi camdı o kadar aradım cam olmayan dijital tatı bulamadım bu tartıda gr lar farkedilmiyo komşumun tartısıyla karşılaştırdım aynı tartıyorlar
belki yeni aldığım fazla tartıyodur dedim ama :roflol::roflol:olmadı

Canım yeni tartın hayırlı uğurlu olsun.

Haticem hoş geldin inş güzel geçmiştir günlerin

Sibelcim inşaAllah dikkat edersin bende kaç söz verdim en iyisi az yemek için söz vermek canım yoksa hiç yemedimmi özleyip saldırıyoruzdelikafadulden
bende yedigim zaman çok mutsuz oluyorum:1no2:

Neslihancım çok teşekkür edrim bitanem:1hug: bende reglim ama şuan rahat günümdeyim

oy hihoyyytnegüzel duygular degilmi kızlar bende gece yatma zamanı ogünü fazla yemeden atlattıysam acayip mutlu oluyorum bu arada benimde canım kısır çekti bol yeşillikli yaparım yarın yada öbür gün

Çok güzel geçti canım bol bol gezdim ve toplantı yaptım.Akşamları da ankammlda alışveriş yaptım.:)ÇOk güzeld.Pizza yedim,hamburger yedim.Ama günde bir sefer yemek yedim.Sabah öğle yemedım bır tek akşam yedim:(

slm kizlarr ben geldimm bakalimm kizimi yatirdim isimide bitirmedimde bitirdim sayilirr
hatice hosgeldin canim ben neden hatirlamiyorum kiz senin ankaraya gittigini kacirdim galibaa okumamisim merak ettim seni nerdedir bu kiz diyee eee nasil gecti barii guzelmiydi
yaa oglen biraz fazla kacirdim ben galiba mantar corbasi yaptim cook severim bir guzel yedim aksama yemek yemek istemiyorum kizlarr ne yapsam ya ufff
eylulce guzelim gecmis olsunn hangi markayi kullaniyorsun magazalardanmi aldin yoksa eczanedenmi bir aciklik getirsene bana

Canlarım sağolun beni merak ettiğiniz için hepinizi çok seviyorum

kızlar ben çıkıyorum
yarın çok işim var sabah karne öğleden sonra yasin yasinden sonra bebek görmesine gidiyoruz cuma günleri hep yoğun olıyo aklımda burda kalıyo
sabah kilomu yazmaya çalışırım

neslihan küstüm sana insan nukeraycığına da bir iki kelam yazarsenağlama

ooo merhaba canım bende bu kız nerde dıyordum, demek fınal haftan ınsallah guzel gecırırsın sen derslerını ıhmal etme bosver bızı, fınallerden sonra bol bol gorusuruz.. kacamak yapmadıgına sevındımkaydirigubbakcemile5

haklısınız canlarım.su malum sebepten içemiyorumm.ama bu hafta tatiliz.bol suu ve sebzelerle şoklıycam kendimi.
bide ben diyet çizgisinden biraz çıktım 2 gündür.çok aşırı değil ama bisküvi aşure yedim.bende sizlere katılıyorum.ve diyorumki.az ve sık yediğim zaman tatlı açlık krizim olmuyodu.bugünlerde düzenli bi beslenmem yok gündüz genelde hep açım.dolayısıyla akşam eve gelince gözüm bişey görmüyo beynimde sonumu düşünemiyo.oyüzden bundan sonra özellikle şu 10 gün çoook dikkatli beslenmeye başlıycam.şubat sonuna 75 olmalıyım.

Back