Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.TAKIM 101.etap ONBİRİNCİSI(SONUNCUSU)
haysem (60.5/63.0/-2.5/-4.13%)
rose14 ( 82.0/82.0/0.0/0.0%)
neslihan ( 69.0/68.8/0.2/0.29%)
eylulce(81.9/81.9/0.0/0.0 %)
spagot(/63.8/63.3/0.5/0.78%)
destinam(77.5/77.5/0.0/0.0%)
sıyah24 (68.8/68.8/0.0/0.0%)
sedaaa21(66.6/66.6/0.0/0.0%)
guleysa(67.2/67.1/0.1/0.15%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (637.3/639.0/-1.7/-0.27%)

listeyi ozellikle tekrar koydum bakip bakip halimze azicik motivasyona gireriz belkide hi ne dersinizz

neyse kizlar ben simdi su cocuklarimi yatirayimde oyle geleyim bugun benim dizi ask yakar cikmazsa birde bask abir sorun olmazsa burdayim bir yere kaybolmayin gelen olursa

kaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn.
:tomato::tomato::tomato:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

neslii döktürmüşün bacıııı
biz birinci olduk naaaabeeeeeeeeeeeer

Son düzenleme:
slm

neslıhan hıccccc ustume alınmıyorummmm....cunku sen dıskalıfıye de etsen ben yıne burdayım....:)

he alinma alinma bakalim nasil oluyo hepinizi diskalifiye edecem hadi bir vermeyin kilo yuzsuzler sizi sunlara bak obur deli karida oyle diyo tugba hanfendisi bu nedir ya boyle kural var kizim mecbur vereceksinizzlülülülülülü

sağol canikom artık böyle de gider
kız uğurlu geldim takımada geçen hafta da birinciydik şekeer

kiz akrep allah iyiligini versin emi senin o nasil avatar oyle cokmu ariyon ariyonda nerden buluyon hayretsin ha

kiz destina nereye gittin allah iyiligini versin emi geldin cee dedin gittin az duraydin by da dememis ee ben sana sorarim

kizlar nerdeisiniz yaw gelmediniz anam siyah nerdesin be uff aksam geldim yoksun bir gelsende azicik atissak seninle hi ne dersin
ozledim sana tas atmayii

evet siyahda yok
kız seninkiler yoksa akşam tıkınmasımı yapıyor
bak ben seni tuttum yemiyon şimdi
sonrada yeme tamammı o pişmaniyeyi

Anammmmsengözlerimebaksanab:1shok: kızlar hak ettimsenağlama ben vallla kendime gelmem lazım :dance:ama kararlıyım yarın sabah başlıyorum artık kilo almış olarak burda asla olmıycam :jeyyar:laelaelaelaelae
bu listelerin kendi adıma en güzel yanı neslinin ve tubişin yanımda olması yani en lerde:roflol::roflol::roflol:a.s.a.s.a.s.

evet siyahda yok
kız seninkiler yoksa akşam tıkınmasımı yapıyor
bak ben seni tuttum yemiyon şimdi
sonrada yeme tamammı o pişmaniyeyi
valla canim ya hic tadi kalmadi baksana rakiplerim yok atisma yok motive olamiyorum canim canlanin birazz
kiz yemezmiyim bir iki lokma aldim valla yalan yok

ya ya aferim iste kendine kar saydin demi yaninda olmamizi okadar sevinme guzelim haftaya kilo ermek zorundasin ben sari kart felan almadim neyseki kurtardim yani
kendine bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…