- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.521
Hayırdır siyahın halasının oğluna ne olduki:sm_confused:
tuğbacım sen 3 kiloyu nasıl aldın kız merak ettim hadi benim misafirim eksik olmadı onlarla yuttum ya sen delikafadulden
kızlar öglen 1 tabak kıymalı kapuska ikindi 3 tane dolma yedim 1 kivi arada, biraz önce yeşil çay akşamada yoğurt çorbası içicemcokacimcoook
anam kizlar daha yeni bitti inanmazsiniz etleri dogruya dogruya canim cikti parmaklarimi hissetmiyorumkız neslihann bissürü eti napcanız anam
ben birazdan düğüne gitcem
komşumuzun kızı evleniyo demiştim yaa.işte bugün düğünü var.oraya gitcez.geç geliriz heralde.yani nöbet başkasına kalıyoo
kiz hic deme ya pismaniyeyi yedim bu arada ama azicik bugunde et sote yedim etin tadina bakmak icin yani anliyacaginiz kacamak superdi metabolizmayi canlandirdim aslina bakarsaniz kizlariyi akşamlar kızlar napıyonus bakiim
herkes hafta sonu kaçamağında yahu
napıyonuz böyle şekerler
kiz benim buzlugum var buyuk boyle siparis edince daha hesapliya geliyo bide bizimkiler etsiz yemek yemezler anacim oyuzden birden alalim birdaha zahmet olmasin dedik 50 kilo et inan canim cikti uffff ellerim tutumuyo cok yoruldum cay demlerdim onu iceem simdi sonra nivea bady yapmak istiyom yatmadan bugun yuruyus yapamadim cunku telafi edim diye ama yorgunlugum gecerse tabiineslı ne etı hayırdır kurban mı kestınız kız yakında sen bızıde kesersın kurban nıyetıne hahahaa
50 kg kac ay gıdıyor şeker?hahhaa
Bonibonlarım..
9. / 12. / 13. ve 14 Takımın da analizlerini ekledim.
Böylece Nisan analizlerini tamamlamış olduk.
Nisan analizlerine göre takımların derecelerini de bir tablo haline getirdim. Tebrikler 14. Takım
http://www.kadinlarkulubu.com/6521669-mesaj78.html
Mayıs'ın 2. haftasında analizlere, kaldığımız yerden ve bildiğimiz sıra ile devam edeceğim. Analizlere cevap vermemiş olan takımların analizini de bir daha yapmayacağımı tekrar ve son kez hatırlatmak istiyorum. Unutan olmuştur düşüncesiyle, içimi rahatlatmak için söylemek istedim..
Herkese iyi hafta sonları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?