Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selamlar kızlar,

bu gün kızlarımın doktor kontrolleri vardı, bu ay güzel kilo almışlar
yalnız kızımın biri dün geceden beri biraz keyifsiz doktor hafif grip var dedi bütün gün kucaktan inmedi, mızıldanıp duruyor yavrum. şimdi uyuttumda bir bakayım dedim.

sabah beri ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi. bir ara açlıktan bayılır gibi oldumda bir dilim pasta vardı dolapta onu yedim:tomato:

bu arada
siyah24
sedaa21
spagot

tebrik ederim:lepi: bende görebilecekmiyim bakalım o günleri:uhm:

selam arkadaşlarr.ayy sbaha kalkar kalkmaz eşimle çerşıya gittik.kızma giysi eşime ayakkabın felan aldık.ayy çok yürüdüm yaa.busaate kadar hep yürüdüm.belki bi yharım saat oturmuşumdur.eşimle kızm yemek yedi bende salatalarıyla ayran içtim.yemedim.eşim bi kere tadına bak dedi .yok baksam gerisi gelir dedim hiç yemedim oyüzden.

slm kizlar bende gecmsii okudum simdi
kizlar cok isim var birsuru et siparis etmisti esim onlari dogruyacagim simdi gecipte yeni eve geldim bende oyuzden aksam belki olurum ama oda biryere gitmessek yada biri gelmezse oldumu opuldunuz kusura bakmayin kizlar ben gorevi size devrediyom aksam ben tuttum nobet sira sizde simdi hadi bakalim ben gelene kadar kim tutacak nobet

kız neslihann bissürü eti napcanız anam
ben birazdan düğüne gitcem
komşumuzun kızı evleniyo demiştim yaa.işte bugün düğünü var.oraya gitcez.geç geliriz heralde.yani nöbet başkasına kalıyoo

ya bu arda siyhın hlasının oğlu nasıl odu acabayaa.siyahın teli yada msnsi olan varmı.
gerçi msnye girse buraya da gelir heralde.inşallah bişey yoktur.

Hayırdır siyahın halasının oğluna ne olduki:sm_confused:

tuğbacım sen 3 kiloyu nasıl aldın kız merak ettim hadi benim misafirim eksik olmadı onlarla yuttum ya sen delikafadulden

kızlar öglen 1 tabak kıymalı kapuska ikindi 3 tane dolma yedim 1 kivi arada, biraz önce yeşil çay akşamada yoğurt çorbası içicemcokacimcoook

kız benim misafir eksik olmuyokii.40 gündür felan gelen gidenle uğraşıyorum.eee en sonunda bende tırlatıp yedim yedim yedim.azcık azcık derken 3 kilo almışım.gerçi şişlikde var.suyu bıraktım desemn yeridir.sudan çok tiksinmişim yaa.susamadıktan sonra içemiyorum.:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlar napıyonus bakiim
herkes hafta sonu kaçamağında yahu
napıyonuz böyle şekerler

slm mıllet...,

tugbacım tebrıkler iradenden dolayı dedıgın gıbı bır tane aldınmı gerısı gelıyor

zeamay gecmıs olsun canım....ınsallah hafıf atlatır....

haysem sende baslamıssın bakıyorum dedıgım gıbı daha öncede basardın yolu bılıyorsun

neslı ne etı hayırdır kurban mı kestınız kız yakında sen bızıde kesersın kurban nıyetıne hahahaa

bızde haberler ıyı ben vucudu şoka ugrattım bugun yedım ve artıya gecmedı eksıye dustu ben hayretler ıcersındeyım ınsallah sonrası kötu olmaz....yarın pazar herkese ıyı pazarlar....benım gercı yıne işim cok sabahtan evı temızlıycem ogleden sonra kızımla çarsıya ınıcem....

anam kizlar daha yeni bitti inanmazsiniz etleri dogruya dogruya canim cikti parmaklarimi hissetmiyorum
anam sende kac gundur misafirdi kinaydi dugundu oooo ne lan bu otur azicik oturdugun yerde

iyi akşamlar kızlar napıyonus bakiim
herkes hafta sonu kaçamağında yahu
napıyonuz böyle şekerler
kiz hic deme ya pismaniyeyi yedim bu arada ama azicik bugunde et sote yedim etin tadina bakmak icin yani anliyacaginiz kacamak superdi metabolizmayi canlandirdim aslina bakarsaniz kizlar
neslı ne etı hayırdır kurban mı kestınız kız yakında sen bızıde kesersın kurban nıyetıne hahahaa
kiz benim buzlugum var buyuk boyle siparis edince daha hesapliya geliyo bide bizimkiler etsiz yemek yemezler anacim oyuzden birden alalim birdaha zahmet olmasin dedik 50 kilo et inan canim cikti uffff ellerim tutumuyo cok yoruldum cay demlerdim onu iceem simdi sonra nivea bady yapmak istiyom yatmadan bugun yuruyus yapamadim cunku telafi edim diye ama yorgunlugum gecerse tabii

iste bu be bu aldigim en guzel haber bakin bakinda gorun hahahaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/6521288-mesaj77.html

kizlar bakin analizlerimize hepinizi tebrik ediyorum valla bu hafta serbestsiniz herkez yedikce yesin dermisimmm
kesinlikle inanmayin bana boyle birsey ancak ceza olur bize odul degil
hadi bakim guzeller sizleri cok seviyom ya valla
anam dun ne diyodum bugun ne hahahahaaa
olur boyle seyler felan filan ayy ne diyecegimi sasirdim dunu unutun ben birsey demedim sizee

bu arada haysem canim arkadasim senden bu zamana kadar neler yaptigini nasil bu kadar guzel kilo verdigini tek bir mesaj halinde buraya yazarsan eger ben gidip analiz yerine aktaracagim diyet seklini oyuzden senden hizlica guzel bir mesaj bekliyoruz
bu arada tekrar tebrik ederim seni canim insallah suanki durumundan cikar eski formunada kavusursun canim

gidiyom iste beni burda biraktiniz bende gidiyom dunku gibi sayfalari ben dolduracam simdi hadi dizi izleyim bari internette arada gelirim hadi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…