- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.501
evet siyahda yok
kız seninkiler yoksa akşam tıkınmasımı yapıyor
bak ben seni tuttum yemiyon şimdi
sonrada yeme tamammı o pişmaniyeyi
bu arada bugun bi deneme sınavına giricem ögleden sonra yine yazamıcam yani..:1no2:
aksama kadar geldigimde geçmişi şöyle güzel güzel okuyim olur mu -tatlicadiarzu- gerçi hafta sonu boş olur buralar ama neyse hadi görüsürüz hanımlar :1rolleyes:
tebrikler:hooray: kız bende en kötükedihüso kötülerin başı seçilmişimayda bi bucuk kilo vermişim ama en iyiler arasına girmişim :bbo:
takımımız iyice boşladı valla
ama yine de mutlu olduma.snaniknanik
bu arada bugun bi deneme sınavına giricem ögleden sonra yine yazamıcam yani..:1no2:
aksama kadar geldigimde geçmişi şöyle güzel güzel okuyim olur mu -tatlicadiarzu- gerçi hafta sonu boş olur buralar ama neyse hadi görüsürüz hanımlar :1rolleyes:
günaydın kızlar nasılsınız?ben işteyim.normalde cmts çalışmıyrzda eğitim var diye geldik mecburen.buarada ben bugün akşam teyzemlere gidebilirim orda kalmaya evleri bahçeli.tüm akrabalar ordaymış.haberiniz olsun
hayırlı sabahlar canlar a.s.hele şükür start verdim inşaAllah diyim yinede
bugün den ititbaren düzenli rejime giriyorum sabah iki bardak ılık su içtim biraz önce domates salatalık biber maydanoz soğandan oluşan salata yedim yarım kepekli ekmek şekersiz 2 bardak çay
bu hafta 63ü inemezsem rezül olucam-tatlicadiarzu- sabah su içtikten sonra giysilerimle tartıya bi çıktım 65 :1shok:gözüm korktu gerçekte olabilir :a015:Allah korusun
tebrikler:hooray: kız bende en kötükedihüso kötülerin başı seçilmişim
Allah kolaylık versin canım :teselli:
inş daha iyi oluruz güleysacım :1hug:bahceli ev falan diyince içim gitti valla hayatım dört duvar arasında geçti ne güzel bir ortamdır heralde:1rolleyes:
kiz haysem nerelerde geziniyon bakim sen gelde iki dakka muhabbet edelim senin su kirmizi yazilarini tekrar gozden gecirelim hi ne dersin pekde guzel durdular oylee
ay ne kadar utanc verici bir durumm allah basa vermesin valla
gerci bende pek siyah renkte sayilmam ama olsun yinede ustlerde olmaktan iyidir hahahahhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?