Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kiz haysem nerelerde geziniyon bakim sen gelde iki dakka muhabbet edelim senin su kirmizi yazilarini tekrar gozden gecirelim hi ne dersin pekde guzel durdular oylee
ay ne kadar utanc verici bir durumm allah basa vermesin valla
gerci bende pek siyah renkte sayilmam ama olsun yinede ustlerde olmaktan iyidir hahahahhaaaa

anacigim bugunde sayfalari ben doldurdum ha
sunlaraa bak kimseler gelmiyo ya banane benim evde kimse yok gelmiyecek gunumi buldunuz hi
kimse yok diyenler huu size diyom bakin ben burdayim saatlerdir siz yoksunu zakrepin dedigi gibi tikinmayami gittiniz neci

ayda bi bucuk kilo vermişim ama en iyiler arasına girmişim :bbo:
takımımız iyice boşladı valla
ama yine de mutlu olduma.snaniknanik

bu arada bugun bi deneme sınavına giricem ögleden sonra yine yazamıcam yani..:1no2:
aksama kadar geldigimde geçmişi şöyle güzel güzel okuyim olur mu -tatlicadiarzu- gerçi hafta sonu boş olur buralar ama neyse hadi görüsürüz hanımlar :1rolleyes:

günaydın kızlar nasılsınız?ben işteyim.normalde cmts çalışmıyrzda eğitim var diye geldik mecburen.buarada ben bugün akşam teyzemlere gidebilirim orda kalmaya evleri bahçeli.tüm akrabalar ordaymış.haberiniz olsun

başarılar canım kolay gelsin sana

hayırlı sabahlar canlar a.s.hele şükür start verdim inşaAllah diyim yinede
bugün den ititbaren düzenli rejime giriyorum sabah iki bardak ılık su içtim biraz önce domates salatalık biber maydanoz soğandan oluşan salata yedim yarım kepekli ekmek şekersiz 2 bardak çay
bu hafta 63ü inemezsem rezül olucam-tatlicadiarzu- sabah su içtikten sonra giysilerimle tartıya bi çıktım 65 :1shok:gözüm korktu gerçekte olabilir :a015:Allah korusun

herkese selam

aksam gırdım hemen cıkmak zorunda kaldım kızımla ılgılenmedım dıye küstü cadı...o yuzden by dıyemedım...

akrep takımızınız bırıncılıgını kutlarım...

neslı sen butun gece nöbet tutmussun ama valla vaktım olsa takılırdım sıze...

spagot sanada ıyı dersler canım..

ben dun öglende kısır yedım ısyerıne getırmıstım ıkı gun yedım yanııı....sabah tartılınca 1 kılonun daha gıttıgını gördum...cok sasırdım demek neslıde daha önce demıstı haftada 2 gun pırınc lapası ye demıstı onun gıbı bulguru haslayıp salatayla yemeyı dusunuyorum artık ....saglıklımı bılemem ama aksam kendımı cok zayıflamıs saclarımı uzatıp sarıya boyatmıs gördum...dedımkı hıc de uzak degıl bu hayal...

neyse ben bıraz masamı toplayayım...görusuruz kızlar

ayda bi bucuk kilo vermişim ama en iyiler arasına girmişim :bbo:
takımımız iyice boşladı valla
ama yine de mutlu olduma.snaniknanik
tebrikler:hooray: kız bende en kötükedihüso kötülerin başı seçilmişim

Allah kolaylık versin canım :teselli:

inş daha iyi oluruz güleysacım :1hug:bahceli ev falan diyince içim gitti valla hayatım dört duvar arasında geçti ne güzel bir ortamdır heralde:1rolleyes:

takma kafana sen daha öncede başarmış bırısın neden bu kadar umutsuz oldugunu anlayamıyorum acıkcası?

süper vallla canım yeşil erik ağaçları var.ben bayılıyrm oraya

Kız bilseydim burda olduğunu gelirdim kimse yoktu başka konulara bakıyodum sonrada kapattım yattım sabah 5 ten beri ayaktaydım sabahtan öglene kadar bi misafirlerim vardı kahvatıya onlar gitti ögleden sonrasından gece 10 kadarda bi fasıl kalabalık misafirim vardı yoruldum pc başında uykudan bayıldım tabi benim için hüsran sabah bi ala ye sonraları ondan ala rahat 1 kg almışımdır bu hafta açlık rejimi yapsam ancak ama artık misafir kabul etmek istemiyorum

kırmızılarımada sevinme siyaha dönmeyi bilirim :sm_cool:ben olsun kötükedihüsohem yanımdasınya rengin önemli degil canum benim:roflol:

sayfada olan tum arkadaslara gunaydin!!!!!! insallah hepinizin keyffi yerindedir.... ben cok yogun az sonra misafir gelcek bana oglende beraber gezmeye gidecez aksama kadar gelemem hepinize guzel bi gun diliyorumyerimseniben

eylülce iyi gezmeler canım
kızlar pek kimsecikler uğramamış herkes biyerlerde heralde ben kahvaltıdan sonra ara ögün 1 elma yedim birazdan öglen yemegi 1 tabak kapuska yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…