• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14.takimin dikkatine....
bundan sonraki haftalarda kilo veremiyen kisi ilk hafta sari kart alacak
ikinci haftada veremezse son sari kartini alacak ve hala devam ediyorsa kirmizi kart alip diskalifiye edilecektir
kilo alan kisiler ilk once sari kart alacak ikinci hafta eger kilo veremezse direk kirmizi kart alip diskalifiye olacaklardir
izin konusunda iki hafta yi gecen izinlerde geri donmek uzere ayrildi ibaresini kullanilacak
su paylasim konusundada hergun en az bir mesaj birakilacak yani nerde oldugunuzu neden gelmediginiz yada neden gelemiyeceginizi soylemek sartiyla aksi taktirde ilk iki kez sari kart gosterilecek dahada gelmeyip paylasimda bulunmuyorsa ucuncusundede kirmizi kart gosterilip diskalifiye olacaklardir
bilginize.............

kurallari gecen hafta koyduk ama size bir kiyak yapip bu hafta yuruluge girdirdim haberiniz olsun cunku gercekten cok kotu durumdayiz listeyi hazirlayimda barii birazda olsa motivasyon kazanip su bogazimizi tutalim bende dahil
gelelim listeye bu hafta ilk sari kartlari vereyim sonra artik haftaya ikinci kartlari gosteririz​

haysem kirmizi kart (-2.5)kilo aldigi icin haftaya kilo kaybedemezse diskalifiye olacaktir
rose14 sari kart(0.0)kilo vermedigi icin ilk karti 101.etapta almistir
eylulce sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
destinam sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
siyah24 sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
sedaa21 sarikart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir

Son düzenleme:
yok doğumdan sonra dümdüz olmuştu:lepi:
Yeni şişti
59 kiloyum
bu aralar durduramıyorum kendimi

anam bacım durdur durdur sonra durdurmaya durdurmaya kendını davul gıbı buluyorsun
ama kılo ıyımı sfazla degılsın yanı boyun felan mı kısa yoksa zayıf ama gobeklımısın
ay buarad yok anacım resımlerde oyle gorukuyorum ama fazlalıklarım cok
bırde o resımler bıraz daha sısımanken sımdı daha ıyıyyım

anam bacım durdur durdur sonra durdurmaya durdurmaya kendını davul gıbı buluyorsun
ama kılo ıyımı sfazla degılsın yanı boyun felan mı kısa yoksa zayıf ama gobeklımısın
ay buarad yok anacım resımlerde oyle gorukuyorum ama fazlalıklarım cok
bırde o resımler bıraz daha sısımanken sımdı daha ıyıyyım

1.65 boyum öyle çok kilolu gözükmüyorum ama göbişli gözüküyorum:oklava:
şu göbeği versem tamam yane
valla bilmem bacu resimde zaten zayıf duruyosun dahada verdiysen heç bilemem
ayrıcanada kocaman aferin:lepi:

1.65 boyum öyle çok kilolu gözükmüyorum ama göbişli gözüküyorum:oklava:
şu göbeği versem tamam yane
valla bilmem bacu resimde zaten zayıf duruyosun dahada verdiysen heç bilemem
ayrıcanada kocaman aferin:lepi:

tesekkur ederim canim benim
cok ugrasiyom buraninda cok faydasi var inanki kilo vermessen vay haline birde kaptanim diyede beni topa koyuyolar valla
canimcim ben simdi kacim kocis yeni geldi sonra yine goreselim arada gel kizlarlada tanis gobegini eritmende faydali olabiliriz sana misafirimiz olursun
hadi optum sayfayi asagi alip gidiyorumm

tesekkur ederim canim benim
cok ugrasiyom buraninda cok faydasi var inanki kilo vermessen vay haline birde kaptanim diyede beni topa koyuyolar valla
canimcim ben simdi kacim kocis yeni geldi sonra yine goreselim arada gel kizlarlada tanis gobegini eritmende faydali olabiliriz sana misafirimiz olursun
hadi optum sayfayi asagi alip gidiyorumm

tamam uğrarım sağol canım
öpüyorum seniŞeniz

haysem kirmizi kart (-2.5)kilo aldigi icin haftaya kilo kaybedemezse diskalifiye olacaktir
rose14 sari kart(0.0)kilo vermedigi icin ilk karti 101.etapta almistir
eylulce sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
destinam sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
siyah24 sari kart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir
sedaa21 sarikart(0.0)kilo veremedigi icin 101.etapta almistir

kız nesliiiiiiiiiiiiiii.vallaha gitmem biyere banane kızım.kapıdan kovsan bacadan girerim. bune lenn.

heeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyttt uleeeeenn varmı len bana yan bakan.

bider ilk sıraya haysemden sonra bein yazmış .insan şöyle ortaya doğru yazar.bak utanıyom giremiycem kkya.hee okada koşmaya az bile vermişsin sende.
oooh iyi olmuş
gerçi ben onuda vermedişm ama ben vermek için çabalamadımki.ama yarından itibaren başlıyom.

bider ilk sıraya haysemden sonra bein yazmış .insan şöyle ortaya doğru yazar.bak utanıyom giremiycem kkya.hee okada koşmaya az bile vermişsin sende.
oooh iyi olmuş
gerçi ben onuda vermedişm ama ben vermek için çabalamadımki.ama yarından itibaren başlıyom.

daha bune ki simdi misteyi hazirliyom gelyo bekle yeni gitti esim acik birakmistim dur sen simdi kirmizi kirmizi yazimde seni ilk basa gor gununu

daha bune ki simdi misteyi hazirliyom gelyo bekle yeni gitti esim acik birakmistim dur sen simdi kirmizi kirmizi yazimde seni ilk basa gor gununu

yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.yasakkelime
durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yasakkelime
bak kendimiş yemeye veririm şimdi
bidaha uğramaam 100 kilo olurum sonra
vebali senin olurrr.:a015:

14.TAKIM BIR AYDA NELER OLDU
EN IYILERI EN KOTULERI

KULLANICI ADI 98.ETAP 99.ETAP 100.ETAP 101.ETAP sonucu

HAYSEM (0.0) (0.5) (0.0) (-2.5) (2 kilo aldi )
ROSE14 (-1.0) (0.0) (-2.0) (0.0) (3 kilo aldi)
NESLIHAN (0.2) (0.0) (0.0) (0.2) (0.4 gr verdi)
EYLULCE (1.0) (0.0) (0.0) (0.0) (1.0 kilo verdi )
SPAGOT (0.0) (0.8) (0.2) ( 0.5) (1.5 gr verdi )
DESTINAM (1.0) (-1.5) (1.0) (0.0) (0.5 gr verdi )
SIYAH24 (1.4) (2.2) (1.5) (0.0) (5.1 gr verdi )
SEDAA21 ((__) (1.2) (1.5) (0.0) (2.7 gr verdi )
guleysa (__) (0.0) (0.5) (0.1) (0.6 gr verdi )

14.TAKIMIN SON 4 ETAPTA EN IYI KILO VERENLERI
1. siyah24 (5.1):hooray:a.s.:nazar:
2. sedaa21 (2.7) a.s.:nazar:
3. spagot (1.5) a.s.:nazar:

14.TAKIM SON 4 ETAPTA EN KOTULERI​

1.ROSE14 (-3.0 ):oklava::oklava::oklava::mymeka:
3.HAYSEM (-2.0):oklava:
4.NESLIHAN (0.4):oklava: -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.yasakkelime
durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.yasakkelime
bak kendimiş yemeye veririm şimdi
bidaha uğramaam 100 kilo olurum sonra
vebali senin olurrr.:a015:

uzgunum canim gec bile kaldim bunu yapmakta gecen hafta yapacaktim olmadi
eminim yiyecegine zaten lülülülülülü

14.takim kurallarina gore hergun bir mesajda olsa yazilacak
bir mesajdan kastimiz tabiki gelip yedikleriniz ictikleriniz degil sadece neler yaptiginiz nasil oldugunuz yada motivasyona yonelik mesajlar
bir mesaj yazmakta su sebpten dolayi gelemiyecegim yada bugun bu yuezden sohbete katilamiyacagim gibi
ayrica kesinlikle ve kesinlikle gecmis yazilarin okunmasi gerekiyor boylelikle neler oluyo vede neler soyleniyo hepimizin hberi olur
ayrica mesajlara cevapta verilmesi bizim ve hepimizi n kaynasmasi bakimindan gerekiyo
buna gore bu dediklerimie uymayanlar uyarilacak darilmaca kirilmaca olmasin simdiden soyluyorum size
buna gore bu gunden sonra yoklama yapacam hepinizin hberi olsun
bu soylediklerimin icinde bende varim lutfen daha azimli daha istekli olalim kizlar haftalardir dokuluyoruz farkindasinizdir umarim bu gidise dur demenin zamani geldi bence geciyor hatta

Back
X