- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.441
uzulme canim haftaya vermeye bak sen bozma motivasyonunukızlar hepinizi öpüyorum acele yzıyorum birazdan misafirlerim gelcek koşuşturuyorum malesef 63üm reglimde ondanda var ama kesin kararlıyım busfer yarın başlıyorum spora ve rejime bundan sonra söz veriyorum kendime ve size 59u görücem almadan
tebrik ederim canim en iyi sensin bu hafta su listeye bakgünaydın herkese a.s.
500 gr vermişim
ben böyle gram gram vermeye devam edersem kışa kadar anca veririm :bbo:
canim benim cok memnun oldum guzelim insallah gerisi gelir saglikli bir sekilde zayiflarsingünaydın millet
nası gidiyor
ben bu hafta 500 gr vermişim ne güzel yaa tartıda eksildiğini görmek
işte bu kalıcı giden kilo diyet yok açlık yok kural belli yaşasıın
ayrıca
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN MELEKLERİM
pek hayirli olmadi bu sabah guzelim ya listey bak vermeye utaniyom nasil verecem simdi ben bu listeyihayırlı sabhlar hayırlı cumalaaaaarrrrrrrrrr....
ben aynıyım diyelim tartılmıycam çünküüü.itirazı olan varsa ya şimdi söylesin yada haftaya kadar sussun ameeennn.....
ben geldim bu hafta neolmusuz böyle ya seda siyah olmayınca ne kadar farkediyo :bbo:
Valla guzelım artık Ölum orucuna mı gırcez napcaz bılmıyorum...eskı yedıklerımın 3/1 ancak yıyorum....ama ınan dıger takımları dolastım herkes aynı gıbı geldı bana...havalara baglıyorum ben bu durumu :)
Şaka bır yana..ekmegı hayatımdan cıkartım...patates cıpsını , kebapları , colayı bıraktım demekkı dahada bazı seylerı bırakmam gerekıcek benım...
Ama yılmıyorum azımlıyım...ayda 1 kg bıle versem verıcem hatta artık karar verdım hafta sonlarıda kendıme ızın vermıycem...
valla oyle guzelim berbat gorukuyoz sende az ugrar oldun anacim su isleri bir yoluna koyamadik be guzelim duzenli olaraak girsek en azindan daha iyi olacak
ama seni tekrar tebrik ederim guzelim
valla cok sevindim be guzelim senin motivasyonuna biz sana sen bize hepimizin motivasyona ihtiyaci var baksana listeye dokulmusuz resmen
[[/I]
hosgeldın canım ınsallah bu azmini kaybetmezsın....
ve ınsallah dıger arkadaslar gıbı sadece yedıgını ıctıgını yazıp cıkmazsın...
görusmek uzere...
bizde o korkuyla yasiyoz zaten-tatlicadiarzu- hadi hayirlisi insallah diledigin kiloya kavusursun bu arada bebsilerin cok tatli allah anali babali buyutsun
hep böyle sakinmi buralar acaba:1closedeyes:
ayyy cok issiz olmus burasi bugun bende acaip yogunum gelemedim simdi tekrar gidecem acilis var oraya davetliyim....ben bu sabah klasik kahvalti oglen kabak yemegi yarim tabak pilav yarim tabak oda simdi kellogs k aksam kacta gelirim ve ne yerim bilmiyorum.....
neslihancım sen bu hafta kilo verdin mi?
ya da yazdın mı ben görmedim
canim ben yogun bir tempodan sonra ancak 200 gr vermsim ama aslinda dun daha azdi bugun yine cikmisim hafta icinde allah sizi inandirsin bakiyorum birgun bir kilo almisim anam diyom ertesi gun iyice dikkat ediyom bakiyom bir kilo vermisim obur gun gr vermisiim obur gun almisim felan neyseki bugun 200gr la pacayi yirttik bakalimneslihancım sen bu hafta kilo verdin mi?
ya da yazdın mı ben görmedim
canim suan gelmek uzere olan iki arkadas var onlar yokhep böyle sakinmi buralar acaba:1closedeyes:
yok yazmadi yazmadigina gore kesin vermemistir yoksa mutlaka tellal yapardi verdigi grami pardon kilo yu:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?