- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #6.201
kızlar valla forumda en az yazan bızım grup bılıyormusunuz
hemsom lazanya yi ne sen sor ne ben anlatayim-tatlicadiarzu- acaip kalorili italyan yemegi kat kat hamur oluyor hazir satiliyor burda once besamel sosu hazirliyorsun sonra kiymagi basilik sosu ile kavuruyorsun sonra bi kat hamur besmale sosulu kiymayi boyle kat kat cikiyorsun firinda pisiriyorsun cok lezzetli ama cok kalorili kac aydir yapmazdim dayanamam diye dun istek uzeri yaptimhe unutuml ustunede 500gr rendelenmis peynir serpiyorsun kizarirken delikafaduldendedim ama bir daha istemeyin kolay kolay yapmma bi dahaahhhh hemşoom ahhhhh.hem hemşoyuz hem kiloluuu.:roflol:
canım erken yürüyemiyorum bantta.ancak 11den sonra yürüyebilrim.alt komşum rahatsız oluyo sesten.ama bende 11de felan yürümeyi akşamda nivea bady ve bisiklet sürmeyi düşünüyorum.az önce arkadaşta kahvaltıdaydım.yarım ekmekle ot kavurması yedim sadece.ama siyahın dediği gibi geç yiyince metabolizma çalışmıyo.bende sabah saat 7 gibi kalkıp kayısı felan yemeyi dşünüyorum.arkasındanda 1 dilim ekmekle peynir felan.yoksa bu gidişle kilo veremediğim gibi alcamdaa.kendime dikkat etmem lazım.
haaa buarda lazanya ne yaa.
hemsom lazanya yi ne sen sor ne ben anlatayim-tatlicadiarzu- acaip kalorili italyan yemegi kat kat hamur oluyor hazir satiliyor burda once besamel sosu hazirliyorsun sonra kiymagi basilik sosu ile kavuruyorsun sonra bi kat hamur besmale sosulu kiymayi boyle kat kat cikiyorsun firinda pisiriyorsun cok lezzetli ama cok kalorili kac aydir yapmazdim dayanamam diye dun istek uzeri yaptimhe unutuml ustunede 500gr rendelenmis peynir serpiyorsun kizarirken delikafaduldendedim ama bir daha istemeyin kolay kolay yapmma bi daha
bebisler evde yemeklerini bitirdiler okula birakcam simdi tekrar araba almiyorum hic olmasa yuruyus oluyor benim icin ha hemsom unutum soylemeyi gobek eritme forumuna gircem bu aksam hic olmasa oraya rapor vermek sart olunca spora agirlik gostermis olurum istersen gel beraber katilalim simdilik kendinize ii bak destinam hemsom:1hug:
ya fazla sevinme guzelim dahada kotusu olducanım cok sevindim gitmesine desem ayıp olmaz heralde dimi
daha cok ugrarsın artık buralara hem sana hem bize moral oluyo valla..:sm_cool:
seni anca o paklar ha.. burada arkadaşın yegeni onla baya kilo vermişti.. ama ben yapamam bilirim sende yapamazsın... hayat bunla geçmez geçmeyecegini anladıgındada yemeklere saldırırsın bence iyi düşün.. yada haftada bir yada 2 gün yap sadece
kız sen kızkene o kadar kilolumuydun ben evlendigimde 54 kiloydum valla ... o zamanda şişkoymuş bu gördünüzmü :roflol:... ay ben bu kızla ugraşmaya bayılıyorum ya :roflol:
ay sizin orda yeni bitti bizzim burdada yeni basladi tatil canim larzanya bende aldim ama yapimmi yapmayimmi dusunup duruyodum ama useniyom biraz zahmetli cunku ama yemem bence bak bu hafta ver sende hadi su tugbaya yetis canimkizlar gelemedim bugun okular acildi bebisleri okula biraktim tum gun islerim vardi ogeln arasi esime yardima gitim restoran ta bir de dun kardesim bende 2 yas kucuk dun gece acil klinige almislar daha sonuclar 2 veya 3 gun sonra alinacak acaip moralim bozuk o yuzden hersey allahtan gelir insallah hayirlisi olur benim resjim sabah kalasik kahvalti oglen salata kofte 4 kasik bulgur pilavi aksamklava: lazanya istedi esimle calisan arkadasi yaptim aksam ve yedimmmmm igrenc cekilde kotu hissediyom ben kendimi sabahtan beri ii gidicen aksam yuklendim migdem agriyooo:bbo:
uff ya canim hic iyi olmamis be guzelim neden aldin az tut kendini sen bizim en buyuk morel kaynagimizdin ne oldu sana kiz hadi ugras birazSizlerede günaydın ve hayırlı sabahlar kızlar
dün netimiz kesikti gece geldi sayfaları okurken yine gitti bişe yazamadım kızlar buarada 2 kg aldım
dün sabahtan akşama kadar aç gezdim akşam 1 kase çorba 3 kaşık hamsili pilav yedim ama dünden beri başıma ağrı aldı şuanda sayfalara zor bakıyorum
biraz önce sirkeli su içtim stresten erken regl oldum havaların ısınmasını bekliyorum güya yürüyüşe çıkıcam oda olmadı burası sahil olduğu için serin havada çok esinti soğuk oluyor yürüdügümüz yol
bakalım ölme eşşegim ölme yonca bitince yersin misali hava ısınana kadar bende alacağımı alırım
canim benim duzelecek insallah bir iki kisiyle olacak birsey degil zaten hepimizin caba gostermesi lazimkızlar valla forumda en az yazan bızım grup bılıyormusunuz
vet paylaşım az ama bizm takımdaki arkadaşlar hep gerçekten mazereti olan kişiler.ama açıkca söylemek isterimki ben bi kaç kişiden hiç memnun değilim.sadece yediğini içtiğini yazıp.gfünlük 2 msj ı kar bilen kişler var.buarası sadece kendi yaptığını anlatan biyer değilki.öyle olsaydı günlük tutardık dimi ama.oldu canım günlük ne yaptığını yaz çık.şuan çok işim var gerçekten ama kendimi sorumlu hissediyorum.helede altta bi kişi varsa çıkasım gelmiyo.tabii arda giremediğimiz zamanlar veya giripte yazamadığımız zamnlar elbette oluyo ama bu sürekli olmamamlı.
ben geldim kizlar gercekten kimse olmuyo ha artik ne oldu valla bende anlamadim aslinda yaz geliyo daha canli olmak yerine dahada cansizlastik
bende sikintiliydim ya oturdum saclarimikestim kizlar inanirmisiniz birde guzel yedim yedim yedim sikintidan nasil yapacam bilmiyom aslinda birsey canim istemiyo
kendimi cok kotu hissediyorum
kimsede yokki dertlesim yahuu
Anam neslihan albendende okadr kız bi sıkıntıda bende var sorma gitsin :çok üzgünüm:stresten 1 hafta erken regl oldum evde terör estiriyorum delikafaduldenbaşım acayip ağrıyodu öglene kadr bişe yemedim sıkıntıdan aynen senin gibi yedim biraz uyudum kalktım migde bulantısı çıkardım bide çok fena bi halim var dışarıda çıkmak istemiyorum okadr işim varki makinada onlar bi taraftan çıldırmak üzereyim iştahım kapanmıyo bi taraftan bi bakıyım bari kim var kim yok baktım dert arkadaşım var :1hug:
göbek erıtme forumuna herkes katılabılıyormu ? ben sayıyla sanıyordum...
bakıyorum bıraz hareketlenmıs burası
bende artık sabahları kalkıp tost yapsammı dıyorum:?
uff ya canim hic iyi olmamis be guzelim neden aldin az tut kendini sen bizim en buyuk morel kaynagimizdin ne oldu sana kiz hadi ugras biraz
canım sağolasın inan bende onu düşünüyorum ama onuda başaramıycam nerdeyse okadr azimliyken nasıl böyle oldum birde milletle beraberken destek yerine köstek oluyolar zorl ağzıma bascaklar inanamazsınız tutturuyolar daha yapma bukadar yeter yiyceksin herşeyden abartı degil inan herkesle böylehaysem nazar degmistir kesin sen rejimi birak dengelemeye ve korumaya bak verdigin kilolari yazik olmasin verdigin o kadar zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?