Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hemsom lazanya yi ne sen sor ne ben anlatayim-tatlicadiarzu- acaip kalorili italyan yemegi kat kat hamur oluyor hazir satiliyor burda once besamel sosu hazirliyorsun sonra kiymagi basilik sosu ile kavuruyorsun sonra bi kat hamur besmale sosulu kiymayi boyle kat kat cikiyorsun firinda pisiriyorsun cok lezzetli ama cok kalorili kac aydir yapmazdim dayanamam diye dun istek uzeri yaptimhe unutuml ustunede 500gr rendelenmis peynir serpiyorsun kizarirken delikafaduldendedim ama bir daha istemeyin kolay kolay yapmma bi daha

vet paylaşım az ama bizm takımdaki arkadaşlar hep gerçekten mazereti olan kişiler.ama açıkca söylemek isterimki ben bi kaç kişiden hiç memnun değilim.sadece yediğini içtiğini yazıp.gfünlük 2 msj ı kar bilen kişler var.buarası sadece kendi yaptığını anlatan biyer değilki.öyle olsaydı günlük tutardık dimi ama.oldu canım günlük ne yaptığını yaz çık.şuan çok işim var gerçekten ama kendimi sorumlu hissediyorum.helede altta bi kişi varsa çıkasım gelmiyo.tabii arda giremediğimiz zamanlar veya giripte yazamadığımız zamnlar elbette oluyo ama bu sürekli olmamamlı.

bebisler evde yemeklerini bitirdiler okula birakcam simdi tekrar araba almiyorum hic olmasa yuruyus oluyor benim icin ha hemsom unutum soylemeyi gobek eritme forumuna gircem bu aksam hic olmasa oraya rapor vermek sart olunca spora agirlik gostermis olurum istersen gel beraber katilalim simdilik kendinize ii bak destinam hemsom:1hug:

oy oyyy oyyyyy bune hemşoom.kız bu milfüydende beter yaa.hayatımda hiç beşamelli bişey yemedim.bana pek bi itici geliyoo.hatta fırın makarnayıda sırf bu yüzden yapamıyorum.ama anlattığına göre güzel gibi.aayyyy bende lazanya denilince hep uzun bi otlar vardır bizim oaralarda labada denir.onu sanırdım.baktım destina kalorili felan deyince dedim otun ne kalorisi olur bu başka bişey heralde diyee.:roflol: anam ben bilmem italyanı mitalyanı.yufka,kuru fasülye nohut patates vs.bilirimm.

slm kizlar ne habersiniz
simdi ne diyecem size bugun hic halim yok icim cok SIKILIYO bir huzursuzum bir huzursuzum anlatamam yazmaya takatim yok desem inanirmisiniz
gecmisi okudum biraz
k.babam gidecekti hani gitmiyo gerci baska bir yerde isi cikti oraya gidecek allah buyuk bakalim nasil olacak

simdilik cikiyorum biraz yatip kafami toplamam lazim
gelirim cok isim ar utu yapacam daha valiz hazirliyacagim anliyacaginiz

göbek erıtme forumuna herkes katılabılıyormu ? ben sayıyla sanıyordum...

bakıyorum bıraz hareketlenmıs burası

bende artık sabahları kalkıp tost yapsammı dıyorum:?

ben geldim kizlar gercekten kimse olmuyo ha artik ne oldu valla bende anlamadim aslinda yaz geliyo daha canli olmak yerine dahada cansizlastik
bende sikintiliydim ya oturdum saclarimikestim kizlar inanirmisiniz birde guzel yedim yedim yedim sikintidan nasil yapacam bilmiyom aslinda birsey canim istemiyo
kendimi cok kotu hissediyorum
kimsede yokki dertlesim yahuu

canım cok sevindim gitmesine desem ayıp olmaz heralde dimi
daha cok ugrarsın artık buralara hem sana hem bize moral oluyo valla..:sm_cool:
ya fazla sevinme guzelim dahada kotusu oldu

kiz ben yapim diyom ama nerde dedigin gibi kesinlikle yapamam ama bakalim belki bir gun yapasam o bile kar degilmi ama

kiz ben kac zamandir demiyommu hayatimda 69 u gormedimdiye anlamiyon herhalde ben kizken 70 hatta74 kiloydum bir ara rejim yaptim sadece iki hafta oda 4 kilo vermistim yuruyerek felan sonra buraya gelince daha beter oldum ama simdi neyseki super oldum
sen ugras ugras benimle ne yapim herkez ugrasiyo bacimm herkez sen ugrasmisin cokmuu ahh ah

ay sizin orda yeni bitti bizzim burdada yeni basladi tatil canim larzanya bende aldim ama yapimmi yapmayimmi dusunup duruyodum ama useniyom biraz zahmetli cunku ama yemem bence bak bu hafta ver sende hadi su tugbaya yetis canim
uff ya canim hic iyi olmamis be guzelim neden aldin az tut kendini sen bizim en buyuk morel kaynagimizdin ne oldu sana kiz hadi ugras biraz
kızlar valla forumda en az yazan bızım grup bılıyormusunuz
canim benim duzelecek insallah bir iki kisiyle olacak birsey degil zaten hepimizin caba gostermesi lazim

canim benim bende senin gibi dusunuyorum
ya allah askina gelip bir mesaj yada iki mesaj yazip gitmeyin hii tamam mazeretli olursun neyse ama mazeretsizde olunca insanin cok cani sikiliyo
ben herzaman diyorum en azindan bir iki mesaja cevap verin ne olur diye ama beni dinleyen kim kendi kendime konusuyorum

Anam neslihan albendende okadr kız bi sıkıntıda bende var sorma gitsin :çok üzgünüm:stresten 1 hafta erken regl oldum evde terör estiriyorum delikafaduldenbaşım acayip ağrıyodu öglene kadr bişe yemedim sıkıntıdan aynen senin gibi yedim biraz uyudum kalktım migde bulantısı çıkardım bide çok fena bi halim var dışarıda çıkmak istemiyorum okadr işim varki makinada onlar bi taraftan çıldırmak üzereyim iştahım kapanmıyo bi taraftan bi bakıyım bari kim var kim yok baktım dert arkadaşım var :1hug:

canim ya ne olacak bizim halimiz ilmiyom valla delirecem sanki inanki dedimya kimsede yok anam turkiyeden birilerinia riyom azcik dertlesim diye onlarda cikmiyo icim cok fena oldu kiz aslinda benim canim birsey istemiyo ama yinede ne yesem diye bakiyom inanki

göbek erıtme forumuna herkes katılabılıyormu ? ben sayıyla sanıyordum...

bakıyorum bıraz hareketlenmıs burası

bende artık sabahları kalkıp tost yapsammı dıyorum:?

destinam bilmiyorum ki ne sayisiymis bu aksam forma girip sorayim bari ama gobek sayisina gore alilarsa beni ilk siraya koyarlar budan emin ol:roflol:

uff ya canim hic iyi olmamis be guzelim neden aldin az tut kendini sen bizim en buyuk morel kaynagimizdin ne oldu sana kiz hadi ugras biraz

neslihan kız galiba nazar aldım çevremde herkesin dilindeyim duyan uymayana haber veriyo :roflol:
beni gören yapışıyo nasıl verdin bukadar kiloyu diye bazıları tanımıyo inanırmısın burası küçük yer herkes herkesi tanır bıraksalar şimdi birkaç kilo daha verebilsem giden gelenden gelecek olandan fırsat bulamıyorumki kış kısa günler misafirlik işi fazla olmuyodu pasta börek işini kaldırmıştım şimdi nerdeyse eksik edemiyorum yarın misafirlerim var cumartesi uzaktan misafirlerim gelcek 3 hafta sonra annemler istanbuldan gelcek misafirin haddi hesabı
olmaz neyapcam bilmiyorum şaşrdım kaldım 63 üde aşmasam şükredicem :çok üzgünüm:

slm neslihan bizim okular acildi dun evet ev rahatladi biraz:ecrin_bebek: senin niye nesen yok bakem neyse allah yardimcin olsun gecer zaman na birak kiz seninle bi tlf konusamadik ama dur bu hafta halledecem onuda persembe evde olursam sende musait olursan ararim seni o gun

haysem nazar degmistir kesin sen rejimi birak dengelemeye ve korumaya bak verdigin kilolari yazik olmasin verdigin o kadar zahmet

haysem nazar degmistir kesin sen rejimi birak dengelemeye ve korumaya bak verdigin kilolari yazik olmasin verdigin o kadar zahmet
canım sağolasın inan bende onu düşünüyorum ama onuda başaramıycam nerdeyse okadr azimliyken nasıl böyle oldum birde milletle beraberken destek yerine köstek oluyolar zorl ağzıma bascaklar inanamazsınız tutturuyolar daha yapma bukadar yeter yiyceksin herşeyden abartı degil inan herkesle böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…