• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslihan kız galiba nazar aldım çevremde herkesin dilindeyim duyan uymayana haber veriyo :roflol:
beni gören yapışıyo nasıl verdin bukadar kiloyu diye bazıları tanımıyo inanırmısın burası küçük yer herkes herkesi tanır bıraksalar şimdi birkaç kilo daha verebilsem giden gelenden gelecek olandan fırsat bulamıyorumki kış kısa günler misafirlik işi fazla olmuyodu pasta börek işini kaldırmıştım şimdi nerdeyse eksik edemiyorum yarın misafirlerim var cumartesi uzaktan misafirlerim gelcek 3 hafta sonra annemler istanbuldan gelcek misafirin haddi hesabı
olmaz neyapcam bilmiyorum şaşrdım kaldım 63 üde aşmasam şükredicem :çok üzgünüm:
ya evet canim su misafirler zaten bizi mahvediyo
nazar konusunada gelince kiz birtarafini kasi sende ne yapacan akilli ne guzel iste bende ayniyim ama alistilar burdakiler artik
ama bence sen biraz sabir et canim olacak sen cok super verdin kilo 3 4 kilo senin icin hicbirsey degil

slm neslihan bizim okular acildi dun evet ev rahatladi biraz:ecrin_bebek: senin niye nesen yok bakem neyse allah yardimcin olsun gecer zaman na birak kiz seninle bi tlf konusamadik ama dur bu hafta halledecem onuda persembe evde olursam sende musait olursan ararim seni o gun
tamam canim persembe ara ben musait olurum saat 3 gibi felan kizimda yatmis olur konusuruz
yok haysem uzak ama o tarafa yolum dusuyor beljikaya giderken bi gun mutlaka kaptanin cayini icecem:içelim:

kiz aslinda cok uazak degil ama iste biz genelde pek disari cikmayanlardaniz
beklerim kiz memnuniyetle valla

canım sağolasın inan bende onu düşünüyorum ama onuda başaramıycam nerdeyse okadr azimliyken nasıl böyle oldum birde milletle beraberken destek yerine köstek oluyolar zorl ağzıma bascaklar inanamazsınız tutturuyolar daha yapma bukadar yeter yiyceksin herşeyden abartı degil inan herkesle böyle

canim ya bosver onlari sen bakma onlara insan kus gibi hafif oluyo kilo kaybedince hedefine ulasinca sen onlarin sozune degilde manaevi rahatligina bak bosverr

canim ya bosver onlari sen bakma onlara insan kus gibi hafif oluyo kilo kaybedince hedefine ulasinca sen onlarin sozune degilde manaevi rahatligina bak bosverr

orası öyle daha kilo vermek istedigimi söylemiyorum artık sessiz kalıyorum ama er yada geç başarıcam özellikle 63 ü geçmemek için çaba sarf edicem bi sporu alışkanlık etsem ozamanbişeyler olacakta spordan ziyada yürüyüş spor yapamıyoum evde çok yoğun olmaktan yürüyüşe şartlanıp hergün çıkarsam onu başarırım en azından neyse canlar sanki biraz kendime geldim kalkıyım çamaşırlar yıkanmış asamamıştım onları asıyım makinaya oturayım yarın misafirlerim gelecek bişeyler ayrlıyım erken gelirler öpüyorum hepinizi Allah razı olsun hepinizden canlarım benima.s. siz olamasnız bukadarda olamazdım

orası öyle daha kilo vermek istedigimi söylemiyorum artık sessiz kalıyorum ama er yada geç başarıcam özellikle 63 ü geçmemek için çaba sarf edicem bi sporu alışkanlık etsem ozamanbişeyler olacakta spordan ziyada yürüyüş spor yapamıyoum evde çok yoğun olmaktan yürüyüşe şartlanıp hergün çıkarsam onu başarırım en azından neyse canlar sanki biraz kendime geldim kalkıyım çamaşırlar yıkanmış asamamıştım onları asıyım makinaya oturayım yarın misafirlerim gelecek bişeyler ayrlıyım erken gelirler öpüyorum hepinizi Allah razı olsun hepinizden canlarım benima.s. siz olamasnız bukadarda olamazdım

canim benim bencede spor yap cok rahat hissedersin kendini
bende senin durumdayim valla camasirlar duruyo makinada utu yapiyom suandada biryandan
destinayida yanlis birakacaz ama yemek yapmam lazim benimde cikim ben sonra yine yemekten sonra ugrarim inanin bende kendime geldim biraz
opuldunuzz

Haysem sen ne kadar zamanda verdın o kıloyu daha Önce sordularmı merak ettım valla...
destinacım ben 14 kiloyu 2 buçuk ayda düzenli rejimle verdim sonraki leride düşe kalka verdim ala vere buzamana geldim toplam 5 -6 ay oldu asıl başarım 2 buçuk ayda verdigimdi ramazan bayramından kurban bayramına kadar olan zamanda vermiştim

yok canım alıstık yalnızlıga hahahaa....bende cıkıyorum sımdı bogazım agrıyor esım hastaneye göturcek ıgne vurulucam...hadı ıyıaksamlar...

destinacım ben 14 kiloyu 2 buçuk ayda düzenli rejimle verdim sonraki leride düşe kalka verdim ala vere buzamana geldim toplam 5 -6 ay oldu asıl başarım 2 buçuk ayda verdigimdi ramazan bayramından kurban bayramına kadar olan zamanda vermiştim

valla tebrıkler arkadasım .....ben 14 kılo versem dusunemıyorum halımı....sımdı anlat desem programlı bırseyler yapmamıssındır herhalde dımı ?

yok canım alıstık yalnızlıga hahahaa....bende cıkıyorum sımdı bogazım agrıyor esım hastaneye göturcek ıgne vurulucam...hadı ıyıaksamlar...

kiz sus sende haa zaten uzgunum bugun birde sen uzme beni
hadi anam ben simdi tamamen kactim daha baslamadim yemege kocis gelecekk amaninn hadi by

valla tebrıkler arkadasım .....ben 14 kılo versem dusunemıyorum halımı....sımdı anlat desem programlı bırseyler yapmamıssındır herhalde dımı ?

çamaşırlarımı astım geldim kızlar katlanacakları yatarken katlycam birsürüde katlanacak var iş bitiyomiki kafamçokkarıştı şimdide kesilecek kumaşlaım var onları kesiyorum akşamada bayburt ketesi yapıcam

destinam geçmiş olsun canım ben 14 kiloyu ciddi bir şekilde proğramlı vermiştim ama bayramda ara verdim veriş o veriş proğram falan kalmadı tarumar oldum aynı halde gitsem 40 lara düşmüştüm zaten 5 6 ayda

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? ???????????????????????
nesliiiiiiiiiiiiiii gitmiyomu kayın baban.yoksa benmi yanlış anladım.
içiniz çok sıkılıyosa abdest alın arkadaşlar.hala geçmi,yosa inşirah surwesini okıuyun rahatlatayınn.
ben bugün arkadaştaydım öğleden sonra.ona sarma sardık.erişte pişirdi sonra ben bikaç kaşık yedim sonra hep slata yedim çayla.eeeeeeeeee siyahım senin kkdaki mesain başladı.nerde kaldın.bak seni karşılamak için geldm.hadi dostuum gel artık.

iki muhabet edeyim deidm kimse yok siyah gelmemis daha merak etim simdi tugba hemsom spor yapabildinmi sen bugun ???? neslihan yarina toparlarsin insallah biraz bekliyim gelen olur belki

iyi geceler herkesee a.s.
gelemedim bugun kusura bakmayın sabah girdim internet gitti sonra hep dısardaydım fırsatım olmadı kusura bakmayın kızlar
tugbacım iyi geceler canım a.s.

bu sabah yediklerimi de yazıyım da unutmıyım
sabah bi haslanmıs yumurta sarısının yarısını yemedim biraz peynir yarım dilim ekmek
arada yarım pogaca
öglen bi bucuk enginar yarım pogaca
arada bi kac fıstık yedim
eve bi saat önce falan geldim ama nasıl actım anlatamam salata yedim yarım dilim ekmekle umarım yarın tartıya yansımaz :bbo:
zaten bugun yarım kilo fazla gördüm tartıda :bbo:

vay be ben bilmiyodum bunu tebrik ederim valla cok güzel vermişsin yaa :hooray:
o zaman sen hayda hayda verirsin canım surda bi iki kilo kalmıs
o aldıgın iki kiloyuda tam yerlesmeden yakarsan cok iyi olur hem

slm kizlar ben geldim negeziyon bu saatte derseniz babami esim birakmaya gitti goreve basladi baska bir sehirdede oyuzden kimse yok suanda bende arkadastaydim yeni geldim bakim kim var diye dedim ama kimse yok siyah hakkaten neden gelmedi acaba demiyecem o yemistir oyuzden gelmemeistir ye siyahim ye rahatini bozma senn

anam bende bir hevesle geldim siyahim ordadir iki cekisirim diye ama nerdee uffff askolsun ya banane cabuk gelin sinir etmeyin beni bak geyik topigine takiliyom kimseler yok diye burda

günaydın kızlar.ya bana herkes çok kilo vermisin dediği için motivasyonum bozuluyr sanıyorum ki iyi durumdayım ama vermem gereken 4 kilo var

Back
X