- Konu Sahibi Pinarbartu
- #6.221
ya evet canim su misafirler zaten bizi mahvediyoneslihan kız galiba nazar aldım çevremde herkesin dilindeyim duyan uymayana haber veriyo :roflol:
beni gören yapışıyo nasıl verdin bukadar kiloyu diye bazıları tanımıyo inanırmısın burası küçük yer herkes herkesi tanır bıraksalar şimdi birkaç kilo daha verebilsem giden gelenden gelecek olandan fırsat bulamıyorumki kış kısa günler misafirlik işi fazla olmuyodu pasta börek işini kaldırmıştım şimdi nerdeyse eksik edemiyorum yarın misafirlerim var cumartesi uzaktan misafirlerim gelcek 3 hafta sonra annemler istanbuldan gelcek misafirin haddi hesabı
olmaz neyapcam bilmiyorum şaşrdım kaldım 63 üde aşmasam şükredicem :çok üzgünüm:
nazar konusunada gelince kiz birtarafini kasi sende ne yapacan akilli ne guzel iste bende ayniyim ama alistilar burdakiler artik
ama bence sen biraz sabir et canim olacak sen cok super verdin kilo 3 4 kilo senin icin hicbirsey degil
tamam canim persembe ara ben musait olurum saat 3 gibi felan kizimda yatmis olur konusuruzslm neslihan bizim okular acildi dun evet ev rahatladi biraz:ecrin_bebek: senin niye nesen yok bakem neyse allah yardimcin olsun gecer zaman na birak kiz seninle bi tlf konusamadik ama dur bu hafta halledecem onuda persembe evde olursam sende musait olursan ararim seni o gun
yok haysem uzak ama o tarafa yolum dusuyor beljikaya giderken bi gun mutlaka kaptanin cayini icecem:içelim:
kiz aslinda cok uazak degil ama iste biz genelde pek disari cikmayanlardaniz
beklerim kiz memnuniyetle valla