Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende önce 6 da kalkıyorum
şimdi siyah yüzüne bende 5:30 da kalkıyorum
dsiyah sen nelere kadirsin bak 5:30 kalkıyorrrrrrrr akrepde delikafaduldenaha fazla spor yapabilmek için anca vakit aklıyor çünkü
siyah sen nelere kadirsin bak 5:30 kalkıyorrrrrrrr akrepde delikafadulden
ya guzelim bende o saatte ayaktayim surekli kosusturmaca icindeyim bilmiyom onun metabolizbasi super calisiyo
simarmasin kiz ne simarmasi ben ona sorarim haftaya

valla negüzel o saate kalkabilene ben anca 7 de kalkkyrmmm oda kamyon zoruyla :roflol:
sabah ve yatmadan önce yapılan sporyağ yakımını artıtdığı gerceği varsa acil kg verenlere can simidi niteliğinde

valla negüzel o saate kalkabilene ben anca 7 de kalkkyrmmm oda kamyon zoruyla :roflol:
sabah ve yatmadan önce yapılan sporyağ yakımını artıtdığı gerceği varsa acil kg verenlere can simidi niteliğinde

ay bende zaten mecburen kalkiyorum yoksa 10dan once beni kimse kaldiramaz ama malum cocuklar kziizm saat 6 dedimi ayakta artik gerisini sen dusun
sabahta saat 8.00 karilarla yuruyuse gidiyom anam 7 km yuruyorum hersabah ama ben anlamiyom bende metabolizma diye birsey kalmadi sanirim su siyahin l carnitilini almak istiyom ama esim seni kendi ellerimle zehirleyemem diyo

ilk defa duyuyorum
etkili bişimiymiş ki
ki etkili olduğu belli oluyo gerçi

ilk defa duyuyorum
etkili bişimiymiş ki
ki etkili olduğu belli oluyo gerçi

kiz kkda var topigi l_carnitil diye bak oraya super bende burda buldum netten siparis edecek ama kocisten onay cikmadi yoksa istiyomama spor yapanlar icin spor yapmassan hicbir ise yaramiyormus

şekerler ben yola çıkıyorum kendinize çok dikkat edin büyük ihtimalle ben 1hafta giremem ama girmeye çalışacam hepinize iyi kilo vermeler öpüldünüz çok çok Şeniz :a015:

şekerler ben yola çıkıyorum kendinize çok dikkat edin büyük ihtimalle ben 1hafta giremem ama girmeye çalışacam hepinize iyi kilo vermeler öpüldünüz çok çok Şeniz :a015:

tamam canim benim sana hayirli yolculuklar seni gercekten ariyacagiz cok alistik sana ama olsun daha onemli gitmen hadii opuldun

anam bu kizin mesajinida arada kacirmisim kimse seni kapi disari felan etmez guzelim biz sana diyecegimizi dedik sen yeterki su hedefine ulas bizden tam destek sana guzelim
sende onceden daha sik geliyordun simdi pek gelmez oldun biraz daha vakit ayir kendine vede bize biz seni motive ederiz guzelim
bak siyah yaklasip gecerse seni karismam haberin olsun

kizlar ben kactim kocis erken geliyor bugun oyuzden yemek yapim gidipte aksam kimse olmazsa gelirim bide kimse gelmesse
ayy gerci aksam siyah olur burda ben en iyiis kimse olmasada gelmeyim simdi benimle dalga gececek uyuzz

şenız ıyı aksamlar canım...

neslıhan kolay gelsın...

bakıyorum ben kılo verınce görmuyorsun....cızelgeye bak barı...

aksamları artık bende gırıyorum bende katılırım muhabbete....hoş şenız gıttı artık muhabbette olmaz....

herkese ıyıaksamlar...acaba kacıncı olduk?

nesliii o ilaç tam bana göre desene
siyah gelsin ona da sorarım artıkım bulursan topiğine de bakarım tabi

kizlar ben kactim kocis erken geliyor bugun oyuzden yemek yapim gidipte aksam kimse olmazsa gelirim bide kimse gelmesse
ayy gerci aksam siyah olur burda ben en iyiis kimse olmasada gelmeyim simdi benimle dalga gececek uyuzz
teşekkür ederim neslihancım inş gelicem buara okadar yoğunumki misafirlerim dikişlerim alınca kiloları moralim bozulsada szilerin anlayışıyla tamam diyorum ne olurssa olsun devam et nasipse karar verdim tekrardan baştan başlıyormuş gibi yapıcam birkaçgündaha misafir trafigim var onları hallediyim şimdide kaçamak yazıyorum çok işim var sonra gelirim

kız nesliiiiiiiiiiiiii
vurcam kız seniii..
buldum o hapın topiğini eeeeeeeeeeeee buldumda noldu
sinirrrr oldum birinee
uffff hala kalbim çarpıyor
uyuzun biriii dini ve dini önemseyenleri küçümsemiş
yazdım bişiiler ve çıktım azcık sakinleşiim ilk sayfasında okurum bi artık
ne saygısızlar varyaa

öncelikle herkese iyi akşamlar..
hayat ne kadar degiştrmiş beni.. diyerek sözlerime başlıyorum.. eskiden bazı sebeblerden dolayı buraya gelmezdim.. malums ebebler beni tanıyan bilir.. kaçamak ..
valla okudum geçmişi okudukcada utandım kendimden.. 2 gündür sinirlerim çok bozuktu .. kendimi zor tutyordum gececk dedim gececek dedim.. ama bugün koptum.. diyetime harfiyen uydum sabah erken kalkıp bir saat 15 dakka yürüdüm.. öglen tavuk döner ayran turşu pirinç piavı vardı bir kaç döner aldım ayranımı içtim pilavıma hiç dokunmadım bile.. ama eve gelince artık patlamak üzereydim bir sinir harbi başlıyordu resmen.. eve gelene kadar agladım yolda.. millet bana bakıyordu noluyor diye.. noldu diye bişey sormayın lütfen sadece bir kaç gündür gene olaylar üzerime üzerime gelmeye başlamıştı.. evet eve geldim yedim yedim bu yiyiş kesin 3 yada 4 kilo olarak geri gelir biliyorum...şimdi aklıma ne geldi bakın akrep 10 kilo alınca millet şoka girmişti bir ben dedim alınır ben alırım mesela diye.. biliyorum çünkü huyumu.. neyse sacma saoan şeyler yedim şeker kullanmayan ben çayıma şeker attım.. yaklaşık 2 ekmege yakın tüketmişimdir bol kalorili şeyler üstüne pastalar.. ama geldim buraya yazdıklarınızı okudum.. aslında sonuclara bakıp cıkacaktım.. ama ytandım cevap yazayım dedim.. normalde okur gider hiç ugramazdım.. bilen bilir..
şimdi daha iyiyim kalk yürü biraz diyorum kendi kendime ama sanmıyorum catlayacak durumdayım elimden gelirse artık en azndan bu satten sonra yememeye calışacagım.. ama emin olun bu beni yıldırmayacak.. ben biliyorum allahın izniyle pazartesiye toparla en azından yarım kilo olsun haftaya vermeye calışacagım..bu 68,800 bende 3 gündür takıldı kaldı sinir olum nedenini anlamıyorum acaba kilo vermemmi durdu dedim kendi kendime.. şimdi diyeceksinizki 1,5 kilo vermişsin diye evet verdim ama bunu bayadır koruyorum ben.. regliyim abartmıyorum tam 25 gündür regliyim..geçmedi gitti.. bugün doktore gidecektim korktum.. arkadaşlar bilirler benim bir bebek olayım olmuştu o zaman kisim oldugunu ciddi bi sorun oldugunu tedaviye başlanılması sölendi bebekde öle olunca bende bıraktım peşini.. tedaviyide reddettim.. gecen ay dogum kontrol inelerine başladım aylık olanlarına acaba ondanmı kisdenmi bilmiyorum.. neyse cok uzattım lafın kısası ben bugün baya büyük abartılacak kadar kaçamak yaptım ama saglık olsun toparlayacam inşallah kiloda verecegim üzüldügüm tek şey bu yediklerim hemen yaga dönüşecek yarın cok dikkatli beslenmeliyim....
tebrik eden arkadaşlar hepinize cok tşk ediyorum...
nesli senle bugün ugraşamayacagım ama altındada kalmam emin ol.. zaten ugraşmamada gerek kalmamış.. bittigim gündür lafı herşeye bedel geldi naniknanik naniknanik ....
akrep hanım hele sen hiç heveslenme.. bugün yediklerimede bakma bir kaç günde toparlanırım ben beni biliyorum.. sevincin kalsın kursagında...
şu erken kalkma olayıda kıslar sadece spor yapmak için kalkıyorum yoksa öle bir ihtiyacım yok.. oglum büyük eşim herşeye destek.. 6 ,5 dada kalksam yetiştiririm. ama erkekn kalkıp onlara kahvaltı hazırlayıp yürümek için evden cıkıyorum.. yani sadece kilo vermek form tutmak adına ...kaydirigubbakcemile2
akrep siyah zayıflama ilacımı kullanıyor diye yazmış.. hayır canım hayatım boyunca hiç zayıflama ilacı kullanmadım zaten carnitini 15 gün olmadı kullanalıki ben 8 kiloyu zaten bu hapa başlamadan vermiştim.. carnitini sadece spor yapanlar kullanıyor...yani yiyipde bunu kullan yat aşagı olmuyo canım.. carnitini spordan yarım saat önce içiyorsun ve agır bi spor yapıyorsun aslında ben salonda agırlık kullanırken kullanıyordum.. ama şimdilerde gidemedim yürüşüşde kullandım.. en büyük özelligi vucudun bazı yerlerindeki yaglar erşimez kalp ciger felan gibi buradaki yagları eritmede bire bir.. mesela şöle diyeyeim.. spor yapıyorsun 500 kalori harcadın karnitinle bu 750 cıkar mütiş enerşi veriyor yagları yakıyor.. güzelde bir incelme saglıyor.. 65 kadar yürüyüşlerde kullanacagım.. 65 den sonra 60 kadar kulanmayacagım sonra belki bir ay daha kullanırım..
seda gezmeye gidiyormuş galiba.. güzelim yolun acık olsun doya doya eglen hasretlik gider... inşallah geldiginde bugün aldıgı verip en azında bir kilodaha vermiş olurum.. daguacım gelmiş hoş geldmiş.. gecen dönemdede bu dönemdede onun destegini cok gördüm.. kıslar onun yazdıgına kulak misafiri olun.. her yeme yeme istegim olunca onunla konuşurdum şıp diye geçerdi.. ama bugün hiç msn acmadan başladım yemeye.. sözlerin için daguacım tşk ederim.. en büyük tşk artık yemeklere tuz katmıyorum turşu yemiyorum tutsuzda yemeklerden tata almaya başladım....
ay cok gevezelik ettim heralde bugn artık gelmem.. yarın işteyim bilgisayar bulursam girerim.. ama şimdiden kendime tavuk haşlayıp sabah akşam sadece onu yiyecegim işde cıkan yemegi yemeyecegim.. sabah yürüyecegim akşamda bolda su içip en azından yediklerimin kiloya dönüşmemesini saglamaya calışacagım.. yarın için oglum işe gelip ona kendime güzel bir tos ısmarlayacaktım bunuda iptal ettim yarın mutlaka buna odaklanacagım..
kaçırdıgım bişey varsa kusura bakmayın tekrardan tebrik eden arkadaşlara tşk lerimi bildiririm kilo verenleride ben tebrik ederim .. vermeyenlere azimler dilerim..

nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii '' bu bittigim gündür ''... ...... bu lafı hayatım boyunca unutmayacagım.. dedim ama demi lafını sana yedirecegim diye.. hatta kıslara bu günü tarih atın demiştim.. akrep sen tarih atmıştın..:roflol: :roflol: ... bence bugün yediklerimi kendine bir koz kullan .. hemen başla bişeyler yapmaya:mymeka: :mymeka:n

siyahım yaaa
delisin sen kendimden birini buldum yazılarında..bizim burcun özelliği bu sanırım..
çok sabırlı ama biyere kadar belli bir zaman sonra patlıyor ama öyle böyle bir patlama değil
içinden çıkamayınca sorunların sadece kendine patlıyor kendini bitiriyor..
ama eminim ki üstesinden gelirsin herşeyin
unutma estetiğe önem veririz biz ve özellikle kendimizle alakalıdır bu
kendinle alakalı pişman olacağın şeyler yapma şeker
bilirsin pişmanlık mahveder bizi

yav öle cok pişöanlık yok.. ben gelirim 2 güne bunun üstesinden.. saglık olsun gecen geçti gelecege bakmak gerek.. Şeniz

seda gidier ayak birinci olmuş cok sevindim valla. ama bu nasıl hesaplanıyo anlamamdım 2,5 kilo veren kıslar var onlar dereceye girememiş..
seda görmeyecen ama ilk ben tebrik edeyim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz

akrep listelere bakıyordumda şimdi.. sen 60 danmı 71 çıktın .. peki ne kadar oldu bu çıkışş.. ben alıyom cok öle bir kaçamaktan ama 2 yada 3 gün dikkat edim hemen toparlanıyorum.. sen niye toparlanmadın bakım.. hiç yakışmışmı bu akreplige.. kendine gel bakimmmmmmmmmmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…