• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3.TAKIM ** 100. ETAP **
sılagul( 62.0/ 62.0/ 0.0/0.0% )
bernuş (65.5/65.0 /0.5 /0.76 %)
kararsız ( 59.1/59.1 / 0.0 /0.0% )
selin34 ( 65.0 /64.8/0.2 /0.31% )
compass rose ( 71.2/71.2 /0.0 /0.0%)
cabik ( 75.7/76.2/-0.5/-0.66% )
ademel(74.4/75.2 /-0.8 /-1.08%)
rainbow87(127.0/125.5 /1.5 /1.18%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO( 599.9/599.0 /0.9 /0.15 %)

DURUMUMUZ BUNDAN İBARET KIZLAR
senağlamasenağlamasenağlama

kizlar benim kiloda yine degisiklik yok bu hafta .... kahvalti yapacaz simdi sonra gelirim yine unutmadan gunaydin herkese sedaa hayirli yolculuklar

hayırlı sabhlar hayırlı cumalar.sağol akrepcim.amiiin .
ben malesef 2 kilo fazla çıktım.ama beklediğim bişeydi.1kilo aldıysam 1 kilosuda kabızlıktan emininm.ama haftaya daha sıkıcam inşallah.hatta 1 kilo almamışımdır eminim.şişlik.2 gün sıvı alıp dikkat etsem gider onlar.maratonum yarın başlıyo inşallah.
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
özellikle sedaa ve siyahımı.vallahi bravo.beni dehşet gaza getirdiniz azminizle.azmedince ve boğazı tutunca olutyomuş demekki.izinizdeyim artık siyaaaaah ve sedaaaa.sizin yaptıklarınızın aynısını yapmaya çalışcam inşallah.
tekrara tekrara çok özür4 diliyorum.şuan 1 litre suyu içtim.akşama kadar 2 litre daha içicem .

bekliyoruz şekerim hazirana kadar bu işi beraber halledecezz inşallah kaydirigubbakcemile5

tugba hazırana kadar 2 ay var...cok fazla degıl yavas yavas 5-6 kg versek beraber yeter bıze...yaz sonuna kadar 10 kg verelım...bır daha da almayalım artık...

dıgerlerı nerde yaa kımse gelıp kılo bıldırmedı...

bekliyoruz şekerim hazirana kadar bu işi beraber halledecezz inşallah kaydirigubbakcemile5

tugba hazırana kadar 2 ay var...cok fazla degıl yavas yavas 5-6 kg versek beraber yeter bıze...yaz sonuna kadar 10 kg verelım...bır daha da almayalım artık...

dıgerlerı nerde yaa kımse gelıp kılo bıldırmedı...

ŞenizŞeniz
inşallah inşallah.durmak yok diyete egzersize devammmmmmmmmm...:enbuyukkk::enbuyukkk:

Resulullah aleyhisalatü vesselam buyurdular ki:

Öyle devir gelecekk ki,insanoğlu,aldığı şeyin helaldenmi,haramdanmı olduğuna hiç aldırmayacak..

cumamız mübarek olsun şekerler

ayrıca kutlu doğum haftasındayız
mevlam şefaatinden mahrum eylemesin bizi (amin)

sağol canım amin

14.TAKIM 100.ETAP SONUCLARI
s2000(67.5) geri donmek uzere ayrildi
haysem (60.5/60.5/0.00/ )
rose14 (80.0/ 82/-2.00/%)
neslihan ( 69.0/%)
eylulce(81.9/ 81.9/0.00/%)
spagot(64.0/63.8/0.2/%)
destinam(78.5/77.5/1.0/)
sıyah24 (70.3/68.8/1.5/%)
sedaaa21(68.1/66.6/1.5/%)
guleysa(67.7/67.2/0.5/)
14.TAKIM TOPLAM KILO (640.0/%)

haftaya aynı kiloda olucaz sanırım hemencecik yetiştin ne güzel canım

aynı kiloda olurmuyuz hiç sende düşeceksin oyüzden yetişemem şekerim buhafta hepimiz aynı şekilde yapmaya çalışalım spor ve beslenmeyi hep beraber kilo vermiş olalım haftaya kaydirigubbakcemile5

14.TAKIM 100.ETAP SONUCLARI
s2000(67.5) geri donmek uzere ayrildi
haysem (60.5/ 60.5/0.0/0.0%)
rose14 (80.0/ 82/-2.0/-2.5%)
neslihan ( 69.0/69.0/0.0/0.0%)
eylulce(81.9/ 81.9/0.0/0.0%)
spagot(64.0/63.8/0.2/0.31%)
destinam(78.5/77.5/1.0/1.27%)
sıyah24 (70.3/68.8/1.5/2.13%)
sedaaa21(68.1/66.6/1.5/2.20%)
guleysa(67.7/67.2/0.5/0.74%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (640.0/637.3/2.7/0.42%)

Son düzenleme:
ii geceler gecmisi okudum anca geldim..... sedaa gule gule git ailene slm soyle bizden tatilin tadini iyce cikart hakketin walla... neslihan kaptanim kuralar yine cikmis ben size birakiyorum artik naisl uygun gorurseniz (ben pek sevmedim ama)-tatlicadiarzu-ne bilim arka arkaya vermeyince takimdan cikartilmak istemiyom o yuzden neyse siz bilirsiniz artik....siyah snein gibi tum gun calisip sabah erken kalkip yuruyus yapan aksam gelince tekrar spor yapana bi tek sozum var:nazar: bu kadar.....
canim anliyorum seni ama birde su taraftan bak guzelim en azindan kilo vermek icin daha cok ugrasirsin artik kuralsiz olmuyo sende goruyorsun ben bu hafat yine bir kirmizi liste hazirliyacagim su kizimi uyutimde sonra herkezin durumuna bakacagiz haftaya bizim takimin analizi var orda kotu not almak istemeyiz degilmi canim
herkese günaydın kilomu yazıp hemen kaçayım...
68,800........... herkese güzel bir gün geçirme dilegiyle akşama görüşürüz :1hug:
bu benim bittigim andirr
neslihancım kilosunu söyleyen arkadaşları listeye yazdım ama yüzde hesaplamayı bilmiyorum eğer nasıl olduğunu öğretirsen onuda yaparım bundan sonra sen gelene kadar
canim sen git gel ben sana birara gosteririm canim bneim ama diyet gruplari yerinde cuma yarismasi nedir diye bir bolum var orda gosteriyo nasil yapacagimizi yuzde hesaplamasinin ama ben yiende saan gosteririm tamammi ayy bu arada icim burkuldu kizz ne guzel ya gidiyon oh oh git benim icinde gez olurmu canim ayrica tebrik ederim verdigin kilo super
tebrıkler seda

ya neslıhan bızım lıste az degılmı takımdakı arkadaslar yanı...sen bılırsın tabı de sankı 2-3 kısı daha alsan hem forum canlanır hemde daha motıve olur ...tabı sen bılırsın yınede...
canim benim az ama geri donmek uzere ayrilan arkadaslar var oyuzden kimseyi alamiyoruzz canim
hayırlı sabhlar hayırlı cumalar.sağol akrepcim.amiiin .
ben malesef 2 kilo fazla çıktım.ama beklediğim bişeydi.1kilo aldıysam 1 kilosuda kabızlıktan emininm.ama haftaya daha sıkıcam inşallah.hatta 1 kilo almamışımdır eminim.şişlik.2 gün sıvı alıp dikkat etsem gider onlar.maratonum yarın başlıyo inşallah.
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.
özellikle sedaa ve siyahımı.vallahi bravo.beni dehşet gaza getirdiniz azminizle.azmedince ve boğazı tutunca olutyomuş demekki.izinizdeyim artık siyaaaaah ve sedaaaa.sizin yaptıklarınızın aynısını yapmaya çalışcam inşallah.
tekrara tekrara çok özür4 diliyorum.şuan 1 litre suyu içtim.akşama kadar 2 litre daha içicem .
aferim sana baska diyecek sozum yok
haftaya aynı kiloda olucaz sanırım hemencecik yetiştin ne güzel canım

kzi sende azcik cabalada siyahin abna yetistigi gibi sedada sana yetismesin

bu arada dun 69.7 cıktım anam dedım yarın ne olacak sabahın korunde tartıldım 69.200 dum su saate kadar hıc bırsey yemedım vede 69u gordum
haahah aaa
69 u gormeden gelmedım burayaaa amanın kıl payı kılo lamıs gorunmekten kurtuldum
bıraz oncede salata yedım koca bır tabak okadar
ıkı saat oncede yesıl cay ıcmıstım bugun yuruyemedım yagmur yagıyordu cunku

tamam canım ben gidip döneyim öğrenir sen gelene kadar listeyi hazırlarımm..sende enkısa zamanda memlekete gidebilirsin inşallah tatlım tebrik içinde teşekkürlerr Şeniz

Back
X