- 8 Ağustos 2008
- 35.427
- 42.975
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #5.821
rose hayırlı olsun bacım allah sonun getirir inşallah
al sana zayıflamak için bir azim daha.. ne istiyon işde.. zayıflayacaksın tabii. spor yap az kilo versende incelme mütiş oluyor.. kız hem yalı hem dügün hemde azeri he.. valla merak ettim ha.. cabuk diyete devamm hız ver ..wıııyyyyyyyyyyyy.hoşgeldin siyahııımm.nasılsın bacım yaaa.bak gelince canlanıyo buralar.benim kesin 12 hazirana kadar zayıflamam şart oldu.teyzemin oğlunun istanbulda esma sultan yalısında düğünü var.en azından biraz inceleyimki.güzel ciciler alabişleyim.gerçi ben düğünleri hele sosyete düğününü hiç sevmem ama naparsın teyze oğlu.hem zaten kıyafet değilde pardüse alcam.ama b elki kına felan yaparlarsa o açıdan kıyafet alırım heralde.azeri gelin geliyo bize komşulaaaaarrrr huuuuuu.
kız yok okuyup yazıyorum yemedim ala ala.. zaten yedim yiyecegimi.. kendi yemegimle kalmadım evdekilere hazırladıgım yemeklerdende birer kaşık aldım valla. daha ne olsun.. ama gözüm öle acki dünyaları yiyecem neredeyse.. ama yemiyecem işde. sadece hafta sonun bekliyorum o zaman bir kaçamak yapacagım.. ama 69 gecersem tabi sırnaşık şey sırnaşık şeykız nerdee düşecek oo
çok acım dedi yaa
yemiştir şimdi iyicenee
ufff her yerim ağrıdı yaptım sporumu daa
siyah bacıııı yerinde hopla 100 e kadar akşam sporu olsun sana
Kızlar ya ben artık rejim yapamıycam aynı kalmaya çalışıcam benden bukadar a.s.bildirimden çıkmak ama burda kalmak istiyorum
benim yerime akrep girsin
siyah yattığın yerden bacak hareketleri yap mesela.yan yat aç kapa.sonra emekleme pozisyonuna gel gövdeni kaldırınca yine bacaklarını ayaklartını uzatabildiğin en son noktaya kadar uzat çek.aykta sağlı sollu eğilerek oynayanihani dansüözler yan yan giderler ya öyle..sana diyomda bende yapcam akşamları bundan sonra.sabah yürüyüş.akşamda hareket.
Kızlar ya ben artık rejim yapamıycam aynı kalmaya çalışıcam benden bukadar a.s.bildirimden çıkmak ama burda kalmak istiyorum
benim yerime akrep girsin
aaa haysemim noldu gözüm.niye caydın.bende siyaha katılıyorum.biraz daha ver .sonra mezun olursun.sen istesen yaparsın.biri bişey mi dediiiii.dediyse söyle gelip döveyim onu hee.badygard gibi garıyım alimallah.
seni davul olasın hemii. biz acız diyoz bu kısır diyo... nen gel burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanam ben pcyi aşağı alıp çıkıyomç.benim adam kısr i,stedi.kalkıp yapayım.bende yerim.siz yeme demeden ben kaçıyom.yedikten sonra gelir yorumlarınızı okurum artıık...........cokacimcoook
:1closedeyes: :1closedeyes: :roflol:kız delü siyah ben sanamı dedim nesliye dedim yemiştir diye
bak haysem guruba girince hep beraber karar veriliyor degilmi... guruba alınıyor.. bu hakkı hepimiz kendimizde görüyoruz degilmi.. ölese ben sana cıkmazsın deme hakkınıda kendimde görüyorum.. akrebi bahane etme.. o gurup bulmuş kendine zaten bizimde gurupta gibi bak geliyo sürekli.. onu bahane etme......sen kaç gündür yedin kilo aldın başaramayacagını sanıyorsun.. kilo alsanda guruptasın.. bu işin sonunu getirecen ben senden 59 olmadan guruptan ayrılmamanı rica edecegim...utanc mutan olacak bişey yok.. yav kilo verince iyide kilo alıncamı bu millet kötü oluyor be.. neler kafanıza takıyorsunuz.. 3 kiloda alsan kalacan buradan anlaştıkmı.. eminim bütün gurupta benim görüşümde.. alabilirsin verirsin gene.. vermesende en azından kilo almamaya calışırsın bekle sakın cıkma ok ŞenizCanlar inanın artık yapamıyorum kaç gündür ipin ucunu kaçırdım kimbilir tartı kaç gösterecek görmek istemiyorum 61 de takıldım bildirimden çıkıyım burdan ayrılmam enazından bildirim utancım olmaz bukadar yetmezmi ki
al işte rosun yaptığına bak yaaa
kız açım zaten kısır diyor yaa
yiyip gelcekmiş boğazında kalsında yiyeme kııız
bu saatte ne kısırı ayır hakkını da yarın yee
yok anam duymaz bu şimdi
götürüyodur kısırı
anamm bir bardak daha su içim ben kısır niyetine
siyaaahh ye kız yee
aç kalınmaz bööle
ne güzel bak kokularıda geliyodur sana
doldur da ye tabağa
yerime de ye olurmu şekeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?